TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 36
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Felicitari antonela. Domnul sa te binecuvanteze.

24/11/11 18:51

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Multumesc, Old.:)

24/11/11 19:11

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Felicitari, anto! Ma bucur mult pentru tine! :)

25/11/11 00:47

antonela
Moderator

Multumesc, anomis. Apreciez. :)

25/11/11 15:08

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Si din partea mea multe felicitari. Tine-o tot asa. :)

26/11/11 13:22

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Felicitari anto, Domnul sa fie cu tine in continuare :)

26/11/11 13:23

antonela
Moderator

Multumesc din inima, Arch' si Roxana. :)

26/11/11 14:01

irinus
membru

Inregistat: 07/10/09
Va rog sa ne rugam impreuna pentru biserica noastra de la Ierusalim,Domnul cunoaste problema,sa ne rugam pentru pace si unitate.Va multumesc in numele Domnului

09/12/11 21:52

Site web  
Roxana
membru

Amin! Domnul sa fie cu voi si biserica din Ierusalim!

10/12/11 09:12

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
Asa cum unii dintre voi stiti, luni am examen la oras pentru permisul de conducere. Imi doresc tare mult sa iau acest examen. Stiu ca pentru Dumnezeu nimic nu este imposibil si stiu ca, daca este voia Lui, voi lua indiferent de obstacole.
Acum doua zile am codus intr-o zi aproape 4 ore - am facut si ceva parcari unele dupa altele - ( dupa 2 luni de pauza ) si acum am febra musculara la piciorul stang. Ma doare muschiul. Stiu ca, cu cat mai multe obstacole in cale, cu atat mai mare slava Lui cand voi lua permisul.
Cert este ca am mai dat odata orasul, m-am emotionat, nu am fost atenta, am gresit si am platit, picand.
Va dau atatea detalii pt ca stiu ca nici acum nu ma simt foarte bine pregatita si, cu durere o spun, ca nu m-am rugat pt asta pe cat as fi dorit.
Va rog, cei care doriti, aduceti-ma aminte in rugaciunile voastre cu aceasta problema. Multumesc mult. Am sa va tin la curent.

14/01/12 11:34

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Esti notata pe lista de rugaciune. Speram ca incepand de luni, inca un pericol public pe strada... :D :D

14/01/12 12:26

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
O sa ma rog si eu pentru tine :D Drive safe :D

14/01/12 12:37

Site web  
daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
Ploiestenii sa stea in case luni, 16 ianuarie 2012. :D

O sa ma rog si eu pentru tine, Tanara crestina.

ps: invioreaza-ti spiritul, trebuie sa iei permisul si poti. Altceva nu mai conteaza. :)

Ultima modificare de daniel (14/01/12 13:14)

14/01/12 13:14

antonela
Moderator

Te sustin si eu, Tanara crestina. Domnul sa fie cu tine si sa-ti dea izbanda! :)

14/01/12 14:49

junia
membru

Inregistat: 18/09/11
si eu o sa ma rog pentru tine Tanara Crestina. Domnul sa te ajute sa iei examenul

Ultima modificare de junia18 (14/01/12 20:46)

14/01/12 20:45

summer
membru

Inregistat: 24/06/11
O sa ma rog si eu pentru tine.Domnul sa te ajute.

14/01/12 21:32

Roxana
membru

""Pot totul in Hristos care ma intareste""..Domnul sa fie cu tine Tanaracrestina!

15/01/12 15:12

Tanara crestina
membru

Vreau sa iti multumesc, in mod personal: Old, Edi, Daniel, Antonela, junia, summer si Roxana. Multumesc ca m-ai sustinut in rugaciune.
Astazi, voia Lui a fost sa nu iau examenul la oras. Recunosc ca initial am fost trista, neintelegand exact de ce nu ar fi voia Lui sa iau acum, ci alta data. Insa am hotarat ca Dumnezeu cunoaste mai mult decat cunosc eu si asta este o foarte buna ocazia sa ma incred in El.
Acasa cand am ajuns, am primit fara sa cer urmatoarea meditatie:

Domnul nu raspunde imediat cand este intrebat desi noi oamenii de multe ori ne dorim ca sa primim raspuns atunci cand spunem noi.
As vrea sa va spun si sa imi spun ca Domnul raspunde cand EL considera de cuvinta. Atunci cand Dumenzeu nu raspunde imediat este o oportunitate buna pentru viata noastra de a invata sa stam in ascultare de Dumnezeu si a imbratisa cu mult drag testul rabdarii. Rabdare este o mare binecuvantare pentru sufletul care doreste sa o aiba. Cu rabdare se trec multe probleme si situatii imposibile in viata intr-un mod victorios.

Am simtit ca o confirmare din partea Lui, sa ma incred in El, desi nu inteleg. Si m-am bucurat de aceasta meditatie, pentru ca a fost cuvantul potrivit la vremea potrivita. :)
Multumesc inca o data pentru rugaciunile inaltate pt mine. Desi, la o vedere superficiala, ar parea ca nu si-au atins scopul, eu cred ca ele au fost ascultate, pt. ca Dumnezeu este perfect constient de ce face si imi doreste binele.

Ultima modificare de Tanara crestina (16/01/12 15:53)

16/01/12 15:50

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Tanara crestina, cu siguranta Dumnezeu are motive forte intemeiate cand amana sa raspunda pozitiv cererilor noastre. Sotia mea a luat pemisul de curand (este valabil din data fatidica de 11.11.'11 :)) si l-a obtinut abia la a III-a incercare. Emotiile au fost principalul motiv, dar si acestea sunt un test care trebuie trecut, deoarece iti reduc capacitatea de a conduce in siguranta.
  Nu stiu ce a determinat respingerea examenului in cazul tau, dar, ca tot discutam... stiu ca de multe ori, ofiterii cauta sa respinga candidatii care nu sunt "asi" (inclinati nativ) macar un examen. Asta pentru a fi scutiti de raspundere in cazul unei greseli de incepator cu finalitate grava ce se poate repercuta si asupra sa.

Nu descuraja, mai devreme ori mai tarziu tot vei reusi. Cred ca e mai bine sa nu ai inca permisul decat sa te uiti la el si la vremea defavorabila ce te descurajeaza sa-l folosesti :) (glumesc, desigur).

Ultima modificare de Oblio (16/01/12 17:38)

16/01/12 17:37

Tanara crestina
membru

Inclinata nativ spre conducere nu sunt, dar azi am condus cu mult mai bine decat prima oara. Am mers asa cum mi s-a cerut si pe parcurs nu mi-a zis absolut nimic in timp ce am condus, sa ma faca sa cred, macar o clipa, ca am picat. Nu m-am asteptat. Si ce nu am inteles deloc de la el: au fost doua tinere in fata mea, care nu au condus deloc bine si dupa vreo 7 min le-a tras pe dreapta. Pe mine m-a plimbat mult, m-a pus sa fac ce dorea si nu mi-a dat impresia ca m-ar pica. Socul meu a fost ca diferenta de punctaj intre mine si ele a fost chiar mica si nu intelegeam de ce. Ok, nu am trecut, nu am trecut. Dar de ce punctaj asemanantor cand si ele au recunoscut ca am condus cu mult mai bine? Asta a fost pt mine greu de inteles, dar pe drum spre casa, am hotarat ca e o ocazie buna sa ma incred in El cand nu inteleg. Acasa cand am ajuns am primit meditatia cu pricina, care mi-a confirmat inca o data, ca Dumnezeu stie ce face si trebuie sa am incredere in El. :)
Multumesc de incurajari, Oblio.

16/01/12 21:42

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
Tanara crestina, ma bucura atitudinea ta mai ales din postarea de la ora 15. Mie instructorul mi-a zis ca daca nu o sa iau, Domnul stie mai bine ce face si e spre binele meu [normal ca nu ne prinde bine sa picam: investim timp, nervi si bani].
    Si eu am patit cu nenea cascheta patrata sa ma puna sa fac 1000 de chestii in plus fata de altii la examinare si sa dea din nas chiar cand nu greseam dar n-are rost, ei o stiu pe-a lor. Si oricum, la ce vrem sa facem noi bine mereu se impotriveste stii tu cine ..  dar noi asteptam curand dovada si apoi permisu :D
    Poate Domnu vrea intai sa iti gasesti baiat cu benzinarie :)))

16/01/12 21:56

irlanda
membru

Tanara crestina a scris:

Inclinata nativ spre conducere nu sunt

Eu zic ca trebuie sa fii.

16/01/12 22:00

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Din ce mi-ai spus, cred ca politistul tau de azi reprezinta arhetipul celor din Bacau din vremea cand am dat eu pentru permis. Pe atunci nu lua aproape nimeni fara sa achite o "taxa neoficiala". Erau plimbati saracii cat era nevoie pana se acumulau punctele pentru baremul necesar ca sa fie respinsi. Uneori erau trase de par si aceste asazise greseli, ori chiar te intimidau prin ton sau prin capcanele in care te atrageau. Dupa scandalul de acum cativa ani, care a avut repercusiuni in mai multe judete din tara, si in conducerea politiei din Bacau au avut loc schimbari clare de atitudine si metodologie in sustinerea examenelor pentru obtinerea permiselor de conducere. Pot spune ca in cazul sotiei, la nici una din cele trei situatii nu a avut ce reprosa politistilor care s-au dovedit a fi chiar alaturi de ea incurajand-o si oferindui lamuriri si explicatii.
  Noi vom fi alaturi de tine in rugaciune iar Domnul va hotara cand e momentul sa bem sampania bucuriei. :)

16/01/12 22:16

Tanara crestina
membru

RainSong a scris:

Tanara crestina, ma bucura atitudinea ta mai ales din postarea de la ora 15. Mie instructorul mi-a zis ca daca nu o sa iau, Domnul stie mai bine ce face si e spre binele meu [normal ca nu ne prinde bine sa picam: investim timp, nervi si bani].

De acord cu instructorul tau.
Referitor la bani, asta ma doare tare, ca ma arde la buzunar. Ore suplimentare costa multi bani. Si sunt bani munciti de ai mei. Din fericire, ei ma sustin si nu sunt suparati ca nu am luat inca, pentru ca vor sa fiu in siguranta. :)

RainSong a scris:

Poate Domnu vrea intai sa iti gasesti baiat cu benzinarie :)))

Tare asta. :))

Tanara crestina a scris:

Inclinata nativ spre conducere nu sunt

irlanda a scris:

Eu zic ca trebuie sa fii.

Draga mea, si eu spun ca trebuie sa fiu. De vreme ce am dat de doua ori orasul si nu am luat, tind sa cred ca nu sunt inclinata nativ spre conducere, dar cei care nu sunt, pot invata, pe parcurs, sa fie. :)

Oblio a scris:

Din ce mi-ai spus, cred ca politistul tau de azi reprezinta arhetipul celor din Bacau din vremea cand am dat eu pentru permis. Pe atunci nu lua aproape nimeni fara sa achite o "taxa neoficiala". Erau plimbati saracii cat era nevoie pana se acumulau punctele pentru baremul necesar ca sa fie respinsi. Uneori erau trase de par si aceste asazise greseli, ori chiar te intimidau prin ton sau prin capcanele in care te atrageau. Dupa scandalul de acum cativa ani, care a avut repercusiuni in mai multe judete din tara, si in conducerea politiei din Bacau au avut loc schimbari clare de atitudine si metodologie in sustinerea examenelor pentru obtinerea permiselor de conducere. Pot spune ca in cazul sotiei, la nici una din cele trei situatii nu a avut ce reprosa politistilor care s-au dovedit a fi chiar alaturi de ea incurajand-o si oferindui lamuriri si explicatii.

Eu stiu ca la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta si daca voia Lui ar fi fost sa iau azi, as fi luat, indiferent de obstacole. Sincer, nu vreau sa ma axez pe el ca examinator, ci vreau sa ma axez pe mine, sa conduc atat de bine data viitoare incat, urmatorul examinator sa nu aiba ce-mi reprosa. Conducand bine si cu Domnul de partea mea, voi lua. Sunt sigura de asta.

Oblio a scris:

Noi vom fi alaturi de tine in rugaciune iar Domnul va hotara cand e momentul sa bem sampania bucuriei. :)

Multumesc de sustinere. :)

daniel a scris:

Imi place ca esti optimista si apropos de condus, se invata, nu se naste nimeni invatat. Poate la tine se intampla sa fie nevoie de mai multe ore de condus sa capeti determinare, incredere, siguranta...etc. Iti urez succes pentru data viitoare. :)

Multumesc de sugestii si incurajari, Daniel. :)

Ultima modificare de Tanara crestina (16/01/12 23:59)

16/01/12 23:58

irlanda
membru

Tanara crestina a scris:

Draga mea, si eu spun ca trebuie sa fiu. De vreme ce am dat de doua ori orasul si nu am luat, tind sa cred ca nu sunt inclinata nativ spre conducere, dar cei care nu sunt, pot invata, pe parcurs, sa fie.

Sau pot fi antitalent sofat si de aici se explica existenta pricolelor publice si a ambuteiajelor in trafic.

17/01/12 01:36

Pagini: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la