|
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Tanara crestina a scris:
Draga mea, si eu spun ca trebuie sa fiu. De vreme ce am dat de doua ori orasul si nu am luat, tind sa cred ca nu sunt inclinata nativ spre conducere, dar cei care nu sunt, pot invata, pe parcurs, sa fie. |
irlanda a scris:
Sau pot fi antitalent sofat si de aici se explica existenta pricolelor publice si a ambuteiajelor in trafic. |
Este si aceasta o posibilitate pentru anumite persoane.
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
17/01/12 02:12
|
|
irinus
membru
Inregistat: 07/10/09
|
|
Va rog sa va rugati impreuna cu noi pentru copilasul unei surori de la noi din biserica care este grav bolnav.Este un bebe nascut luna trecuta,care a primit o raceala mare,nu poate respira,este de 2 saptamini in spital.Domnul sa-l binecuvinteze cu sanatate si sa intareasca familia.Va multumesc in numele Domnului Isus
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
23/01/12 22:10
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Va rog sa va rugati si pentru baietelul meu. Vineri, la prima ora, va fi operat pentru extirparea unui polip de la urechiusa(asa s-a nascut). Sa decurga anestezia fara probleme(e generala) si sa nu i ramana cicatrice, sa ne fereasca Dumnezeu de alte complicatii.Am mari emotii.
Va multumesc.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
08/02/12 12:34
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
|
08/02/12 12:39
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Si eu, MRU Dumnezeu sa aibe grija de el.
|
|
08/02/12 12:40
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
MRU, ne rugam pentru el. 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
08/02/12 12:52
|
|
adriana
membru
|
|
Domnul sa va rasplateasca.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
08/02/12 17:25
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Domnul sa ii poarte de grija micutului, MRU. 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
08/02/12 20:24
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
Am sa fiu si eu alaturi de voi in rugaciune pentru ca totul sa iasa bine.
|
|
08/02/12 21:17
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
MRU, ma alatur si eu in rugaciune, pentru vineri dimineata. Domnul sa fie cu voi.
Ultima modificare de Old (08/02/12 23:12)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
08/02/12 23:12
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
propun sa ne rugam si pt homeless.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/02/12 23:52
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Multumesc, april Eu ma tot rog. Nu stiu ce e cu ea. Sper sa fie bine.
tocmai ce am citit pe cealalta pagina, un post vechi
homeless a scris:
Daca tot sunteti la cazuri optimiste sa va spun si eu. Sufar de o afectiune pt care nu exista tratament ci doar posibilitati de a controla si preveni anumite consecinte.
Incercand sa controlez o chestie , am ruinat alta, peste o luna va trebui sa fiu operata la ambele picioare , iar recuperarea s-ar putea sa dureze 4 luni. In momentul de fata pt mine este un real efort sa-mi iau sosetele in picioare.
Acum 2 ani eram perfect sanatoasa si de la un anumit punct totul a inceput sa decada. Am senzatia ca visez si sunt momente in care nu accept ce mi se intampla pt ca totul s-a intamplat brusc si nu realizez care sunt cauzele.
Am perspective de viitor foarte sumbre daca privesc realitatea si de aceea ma gandesc ca a muri nu este cel mai grav lucru ce i se poate intampla unui om ci a trai in anumite conditii nefaste.
Totusi... inca am speranta ca va fi totul bine, am un sambure de credinta pe care D-zeu il va cultiva si va creste mai mult. Nu imi conditionez trairea ca pe o asteptare a unui miracol divin..D-ul ma va invata sa traiesc asa cum a ingaduit El si ma va sprijini.
Am scris aici doar ca sa vedeti ca se poate mai rau (fara sa va dau detalii suparatoare), ca stiu ca nu se va ruga nimeni.  We live in a busy world. |
Ultima modificare de edi.theraven (09/02/12 09:14)
|
|
09/02/12 09:02
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
Eu nu stiam. Ma bucur ca am aflat acum. Am sa ma rog.
|
|
09/02/12 09:24
|
|
Old
Moderator
|
|
MRU, sa ne tii la curent.
Ne rugam si pentru homeless. Daca aveti careva si informatii sa ne tineti la cutent
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
09/02/12 09:36
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Ce informatii? Ca de 4 luni incerc sa dau de ea. Nu am mai prins'o nicaieri din septembrie asa. Ar fi ideal daca stie cineva in ce oras sta. Asi putea sa spun si cum o cheama, dar nu cred ca intereseaza poporul si ar fi oarecum si contra regulamentului.
Ultima modificare de edi.theraven (09/02/12 09:39)
|
|
09/02/12 09:38
|
|
Old
Moderator
|
|
Tu ai tinut legatura pe mess?
|
|
09/02/12 09:46
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Pana in august. De atunci, nu am mai auzit nimic de (la) ea.
|
|
09/02/12 09:47
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
edi, vezi pe facebook. si verifica-ti mesajele private.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/02/12 18:49
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
daca fata a vrut sa se retraga si din public si de pe privat, lasati-o in pace [vreti sa fiti acuzati de hartuire?].
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/02/12 19:01
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
MRU ma rog si eu pentru micutul tau sa se vindece repede..si noi tot de polipi trebuie sa ne operam.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
09/02/12 19:52
|
|
edi.theraven
membru
|
|
@rain : tu vb serios? AM mai vb mult cu ea dupa ce s'a retras. Erau discutii private, nu pubilce. Eu inteleg ce zici, insa nu e asa.\\
@april : nu am nici un MP nici e FB
|
|
09/02/12 21:16
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
MRU, asteptam vesti 
|
|
11/02/12 11:50
|
|
adriana
membru
|
|
Imi cer scuze. [Aseara am fost franta si n-am mai intrat pe net. Dupa anestezie, a trebuit sa-l tin pe Sami de ambele manute vreo 2 ore ca-si smulgea branula si pansamentul.] Va multumesc pentru rugaciuni. Cred ca a decurs ok totul. Sper sa se vindece frumos si mica taietura pe care o are.
|
|
11/02/12 17:25
|
|
irinus
membru
Inregistat: 07/10/09
|
|
Domnul Isus sa-l binecuvinteze pe micutul tau MRU,Domnul sa aibe mila si sa se faca bine cit mai repede
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
11/02/12 19:19
|
|
Old
Moderator
|
|
Ma bucur MRU ca ne aduci vesti bune. Ne rugam sa se vindece complet si sa nu ramana sechele.
|
|
11/02/12 19:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|