TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Sa ne rugam impreuna Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 36
simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Buna.In mare parte am cautat sa ma acomodez cu aceasta pagina si sa vad cam cu ce se comfrunta cei de aici.De acum vreau sa spun caci si eu o sa ma alatur voua si cred caci Domnul o sa ne ajute sa depasim si aceste momente de criza cu care ne confruntam"FITI TARI, DOMNUL E MARE SI LUCREAZA" CHIAR DIN SEARA ACEASTA O SA INCEP SA MA ROG PENTRU "Tamara4jc si pentru "Simoo" iar lista continua.Si eu va rog frumos sa il aduceti in rugaciune pe prietenul meu.Va multumesc frumos si sper sa petrecem clipe frumoase pe aceasta pagina,chiar daca problemele si durerea e mare,Domnul o sa lucreze dorintlor noastre.

15/04/08 22:44

symoo
membru

Inregistat: 04/11/07

simona85 a scris:

Buna.In mare parte am cautat sa ma acomodez cu aceasta pagina si sa vad cam cu ce se comfrunta cei de aici.De acum vreau sa spun caci si eu o sa ma alatur voua si cred caci Domnul o sa ne ajute sa depasim si aceste momente de criza cu care ne confruntam"FITI TARI, DOMNUL E MARE SI LUCREAZA" CHIAR DIN SEARA ACEASTA O SA INCEP SA MA ROG PENTRU "Tamara4jc si pentru "Simoo" iar lista continua.Si eu va rog frumos sa il aduceti in rugaciune pe prietenul meu.Va multumesc frumos si sper sa petrecem clipe frumoase pe aceasta pagina,chiar daca problemele si durerea e mare,Domnul o sa lucreze dorintlor noastre.

merci;))!Domnul o sa lucreze si la probl prietenului tau;) fi binecuvantata!:*

16/04/08 15:15

simo
membru

merci si eu symoo... sper sa te simti mai bn.Fii tare nu descuraja,va fi bine.

Ultima modificare de simona85 (18/04/08 20:17)

16/04/08 15:22

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
vreau sa va rugati si pentru mine, ma simt foarte slabit si nu imi place starea asta. Eu m-am rugat si o sa ma mai rog pentru voi.

16/04/08 22:28

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
offf,am si eu un offf,care chiar ma depaseste,asa de tare mi se usuca pielea la maini,ca deja nu mai stiu ce sa-i fac,la medic nu pot merge ca nu am asigurare,si inafara de creme,de care deja m-am plictisit,nu mai am nici o solutie,Rugati-va va rog si pentru problema mea. Multumesc

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

17/04/08 19:44

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Duminica, 11 Mai, este Ziua Mondiala de Rugaciune!

Urmand exemplul primilor crestini care au staruit cu un cuget in rugaciune, asteptand revarsarea Duhului Sfant, Ziua Mondiala de Rugaciune cheama crestinii din toate natiunile sa se uneasca in rugaciune. In anul 2006 milioane de crestini din 199 de natiuni s-au unit in rugaciune iar in anul 2007 crestini din 204 natiuni au participat la aceasta miscare. In fiecare an, de Ziua Mondiala a Rugaciunii, inalta si tu rugaciuni impreuna cu fratii tai de pretutindeni.

http://www.misiune.ro/stiri/ziua-mondia ... -2008.html

09/05/08 06:26

simo
membru

Multtumesc mult! pentru acest site, april. Domnul sa ne ajute sa fim exemple vii si sa se intoarca, cati mai multi oameni la Domnul.

Ultima modificare de simona85 (09/05/08 23:24)

09/05/08 22:39

daniel
membru

sper ca va rugati pentru toti oamenii( mai ales cei de pe TC), eu va amintesc in rugaciunile mele. Vreau sa va rugati pentru mine si grupul de tineret din care fac parte, avem nevoie de EL. Multumesc !

10/05/08 22:28

simo
membru

Bine, Danil.Eu ma rog pentru TC...si o sa ma rog si pentru tine,in mod special. Domnul, sa te intareasca.

Ultima modificare de simona85 (10/05/08 22:37)

10/05/08 22:36

daniel
membru

sunt cam cersetor in ultimul timp dar s-a ivit o problema fffoarte grava, o prietena dea mea...are nevoi de ajutor din partea lui Dumnezeu, sa ne rugam si pentru ea.

11/05/08 12:33

symoo
membru

daniel-l a scris:

sunt cam cersetor in ultimul timp dar s-a ivit o problema fffoarte grava, o prietena dea mea...are nevoi de ajutor din partea lui Dumnezeu, sa ne rugam si pentru ea.

ne rugam si pentru ea..si pentru tine.Domnul sa lucreze.fiti binecuvantati de Domnul ! ;)

11/05/08 14:07

simo
membru

daniel-l a scris:

Si eu sustin mesajul lui Symoo.Ne rugam si pentru prietena ta si pentru tine.

Ultima modificare de simona85 (11/05/08 17:59)

11/05/08 17:58

daniel
membru

Multumesc, a inceput sa dea roade, am reusit sa vorbesc cu ea si o sa ma intalnesc cu ea. :)

12/05/08 14:20

simo
membru

Ma bucur! ca totul, e mai bine Daniel.Domnul, sa te intareasca si sa iti preagateasca, cuvintele potrivite,ca sa o poti incuraja pe prietena ta.Suntem alaturi de voi.Fiti tari!

Ultima modificare de simona85 (12/05/08 21:10)

12/05/08 21:08

symoo
membru

Slava Lui;) stiam ca nu ne lasa..:) sa ne incredem in continuare in El..:) Fiti binecuvantati >:D<!

13/05/08 17:56

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Salutare!
Am transmis un e-mail grupelor de rugăciune despre tamarta, că e bolnavă şi că aş vrea să ne rugăm pentru ea.

Ei bine... starea ei s-a agravat. A făcut iar hemoragie, cu ochii nu mai vede.. cu stângul deloc, cu dreptul doar în ceaţă, tot timpul îi curg ochii, şi tot timpul trebuie cineva s-o şteargă, să nu i se lipească de la puroi. E foarte slăbită, a pierdut mult sânge. Ar trebui să stea în spital, dar nu vrea. E acasă, când poate la spital i-ar asigura un tratament mai bun, şi ar avea grijă de ea... Încercaţi şi voi, cine are numărul ei, s-o convingeţi să se interneze.

Aş vrea să ne rugăm pentru ea. Avem sus în cer un Tată care e mai presus de toată medicina, şi o poate vindeca într-o clipă, dacă vrea, şi dacă-I cerem cu credinţă. Nimic nu e imposibil pentru El. Doar El ştie de ce îngăduie toate aceste încercări în viaţa ei, şi în familia ei.

Tot ce putem noi face e să ne rugăm pentru ea, şi s-o încurajăm.

22/05/08 22:21

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Oare ce scop are Dumnezeu cu Tamarta, de o încearcă atât?

Sunt sigură că îi va da păutere să trecă peste încercare cu bine. El Îşi va face lucrarea şi Numele Lui va fi proslăvit prin Tamarta!!

Tamarta, te purtăm în rugăciune!!

22/05/08 23:33

symoo
membru

Tamarta..sa te faci bine:( ne rugam pentru tine>:D<

23/05/08 08:08

simo
membru

Domnul sa te intareasca, Tamara.Ne rugam pentru tine!

23/05/08 08:22

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
am reusit sa intru si eu de la o vecina putin... nu vad ce scriu, de accea va rog sa acceptati anumite greseli p care as putea sa le fac.
sunt foate slabita, ma mai tin in viata perfuziile, nu am mai mancat nimic de 2 saptamani. Va multumesc mult. conteaza enorm pt mine sa stiuu ca imi sunteti alaturi. MAGDY Domnul stie de ce trec pe aici si asta imi este de ajuns. Chiar aseara mi-a vorbit. ma iubeste si riveste la mine. se va ingriji de toate. ma pregateste pentru o mare lucrare si daca trebuie sa trec si p aici accept fara sa ii cer socoteala.

Continuati sa va rugati pentru mine. nu stiu cat o sa mai reziste corpul meu.
Benny tie iti multumesc in mod special, si nu mai incerca sa ii corupi pe ceilalti k in spital nu ma duc :) Dumnezeu poate lucra si daca stau acasa.

Fiti binecuvantati. sper sa revin curand cu vesti bune >:d<

23/05/08 20:10

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Domnul sa te intareasca!

23/05/08 20:29

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08
Domnul sa-ti fie sprijin.

Totusi cred ca in spital suferinta ta ar putea fii mai bine alinata decit daca stai acasa.
Domnul poate lucra si prin doctori.Tu poti fii o marturie pentru ei ,vazind cum Domnul lucreaza cu tine.Domnul sa te intareasca!

Si eu ma rog pentru tine ca Domnul sa vegheze asupra ta in aceste clipe grele .

Domnul sa-si intinda mana peste tine!

23/05/08 21:46

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Tamarta, :) POŢI TOTUL ÎN HRISTOS, CARE TE ÎNTĂREŞTE! :)

23/05/08 22:03

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
fii binecuvantata tamarta!!! >:D<

23/05/08 22:16

simo
membru

Tamara! sunt deacord cu Irlanda!!! ar fi mai bine in spital! Dar...decizia iti apartine. Ma gandesc, ca daca ai foast asa puternica pana in prezent, vei fi si in continuare! Noi iti suntem alaturi si ne vom ruga pentru tine!!! Nu uita, ca ne ai ca prieteni! Si te asteptam,cu bine printre noi! Tamara te rog mult sa citesti mesajul privat! Multumesc.

Ultima modificare de simona85 (24/05/08 16:51)

24/05/08 01:17

Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la