|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
cand hotarati voi ... e mai bine asa ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
27/05/08 23:22
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Ok ,giani_v. Bine, atunci... cand ne hotaram si noi! Doritorii... sunt astepatati!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
28/05/08 14:44
|
|
symoo
membru
Inregistat: 04/11/07
|
|
si eu o sa postesc.cu atat mai repede,cu atat mai bine.ce ziceti de maine? ar fi ok cred:D
_______________________________________ I am not skilled to understand..
|
|
28/05/08 17:05
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
simona85 a scris:
shorocica,tu cand poti? |
maine(joi). sunt foarte slabit (si fizic si spiritual, dar mai mult spiritual) dar daca am vazut ca nimeni nu zice nimic, trebuia sa facem ceva pt tamara si eu oricum sunt unul singur dintre atatia forumisti.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
28/05/08 17:10
|
|
giany
membru
|
|
vad ca o dati din bara in autogol ... deci sa scrie azi cei care vor si pot maine ... adica joi ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
28/05/08 17:13
|
|
simo
membru
|
|
Ok shoricica.Tu nu poti(joi). Din partea mea e ok! Simoo ,daca si tu poti maine e ok! Spusese si daniel...ca ar putea joia! Acum sa vedem ce mai spune. Oricum, e ok! Maine zi de Post si Rugaciune pentru Tamara! 1.symoo, 2. daniel (poate si el) 3.simona85,(adica eu). Iar vineri, vor tine post, cei ce vor vinerea! Domnul ,sa te intareasca shoricica! Ma voi ruga si pentru tine. Pentru Tamara, ne rugam si la grupul de rugaciune! Si o sa tinem si post!
Ultima modificare de simona85 (28/05/08 20:20)
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
28/05/08 20:18
|
|
shoricel
membru
|
|
simona85 a scris:
Domnul ,sa te intareasca shoricica! |
mersi. trec printr-o perioada destul de nasoala la nivel spiritual. da` na, asa crestem, nu?
giany_v a scris:
vad ca o dati din bara in autogol |
daca asta e nevoie pentru a facilita vindecarea tamarei, e nu pret foarte mic (am luato- personal )
|
|
28/05/08 20:44
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
simona85 a scris:
Oricum, e ok! Maine zi de Post si Rugaciune pentru Tamara! 1.symoo, 2. daniel (poate si el) 3.simona85,(adica eu). |
puteţi conta şi pe mine
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/05/08 20:47
|
|
giany
membru
|
|
mai oamenilor ... dar explicati-mi si mie ce faceti exact ... nu mancati ... nu beti apa ... cafea ... suc ...
|
|
28/05/08 20:50
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Da, ar trebui ceva detalii....Poate chiar o ora la care sa ne rugam impreuna...Ce ziceti?
|
|
28/05/08 20:58
|
|
giany
membru
|
|
macar recunoasteti daca nu stiti ce trebe facut ... asa din gura pot sa dau si eu ... din cate stiu eu scrie la BIBLIE cum se tine post ... incepe cam asa ... " IATA POSTUL PLACUT MIE: DEZLEAGA LANTUL RAUTATILOR "
Ultima modificare de giany_v (28/05/08 21:12)
|
|
28/05/08 21:05
|
|
simo
membru
|
|
shoricel a scris:
trec printr-o perioada destul de nasoala la nivel spiritual. da` na, asa crestem, nu? | Asa e,shoricica! Nu te da batut! Domnul cu tine.
benny a scris:
puteţi conta şi pe mine |
Ok, benny.Atunci suntem 4 doritori.
giany_v a scris:
mai oamenilor ... dar explicati-mi si mie ce faceti exact ... nu mancati ... nu beti apa ... cafea ... suc ... |
giani_v, da si astea. Pentru a tine post! trebuie sa avem o inima vesela,pregatita pentru a-l lauda pe Domnul! Si inaca de seara, trebuie sa te rogi... pentru ziua urmatoare. Ca Domnul, sa te intareasca,in decizia ce ai luato( adica ziua de post). In ziua respectiva, te rogi pentru persoana... ce vrei sa tii post. exemplu: pt Tamara. Si nu mananci deloc,pana seara. Mult succes!
UnderZero a scris:
Da, ar trebui ceva detalii....Poate chiar o ora la care sa ne rugam impreuna...Ce ziceti? |
Da,UnderZero.Tinem post(negru)1.Trezirea.2.rugaciune, pentru Tamara. Pentru boala ei! ca Domnul sa ii dea sanatate si putere sa depaseasca aceste incercari,etc. 3.post, rugaciune, post. Bine, sa stabilim, o ora de rugaciune! Tu ce ora crezi? E mai bine, dimineata sau seara? Eu cred ca ar fi bine seara! pe la 6,sau 7. Voi ce spuneti?
Ultima modificare de simona85 (28/05/08 21:16)
|
|
28/05/08 21:07
|
|
UnderZero
membru
|
|
Eu propun: fara prea multa mancare (fara carnuri si lactate), cat mai putin...Sa renuntam la apa pe vremea asta ar fii insuportabil! Si sa ne rugam cat mai mult pentru Tamara. Eventual la ora 22 impreuna 5 minute! Ce ziceti?
|
|
28/05/08 21:08
|
|
giany
membru
|
|
DECI ... FITI ATENTI CE RASPUNS AM PRIMIT DE LA UN TIP CARE CUNOASTE ACESTE LUCRURI ... TAMARTA TRE SA FIE "VIOARA 1" EA TRE SA TINA POST SI SA SE ROAGE IN PRIMUL RAND PENTRU NECAZUL EI ... INSA MARE GRIJA CEI CARE VOR SA "RIDICE" PE CEL AFECTAT CA NU CUMVA PRIN RUGACIUNE SA ATRAGA ASUPRA LUI DUHURILE NECURATE ... asta mi-a spus asa va spun si eu voua .... in fine eu o sa ma rog ca TATAL sa faca cum crede EL de cuviinta cu mentiunea ca eu nu doresc decat sa se faca bine ... poate gresesc .... corectati-ma voi daca aveti alte idei ...
undii ... postul insemna sa renunti si sa suferi si tu putin pentru persoana in cauza ... crezi ca nu ai rezista fara apa si fara mancare deloc pana cand se insereaza???
Ultima modificare de giany_v (28/05/08 21:19)
|
|
28/05/08 21:18
|
|
simo
membru
|
|
Ok, UnderZero.Eu spun, fara mancare deloc! Hai daca nu poti! doar apa.Dar Domnul, ne poate intari!daca cu adevarat avem un scop.
|
|
28/05/08 21:19
|
|
UnderZero
membru
|
|
ok, cum ziceti voi, asa fac!
Ultima modificare de UnderZero (28/05/08 21:22)
|
|
28/05/08 21:21
|
|
giany
membru
|
|
ce ma deranjeaza ... un lucru f urat din partea noastra ... e un forum crestin ... noi ne consideram crestini ... si totusi pentru o rugaciune pentru unul de-al nostru nu se arunca nimeni cu capul in fata ... poate unii nu vor sa spuna si se roaga in felul lor ... bravo lor ... eu le multumesc ... asa am vrut sa fac si eu dar discutiile de aici nu m-au lasat decat cu aceste replici ...
Ultima modificare de giany_v (28/05/08 21:34)
|
|
28/05/08 21:23
|
|
simo
membru
|
|
giany_v a scris:
undii ... postul insemna sa renunti si sa suferi si tu putin pentru persoana in cauza ... crezi ca nu ai rezista fara apa si fara mancare deloc pana cand se insereaza??? |
Asi rezista si fara apa si fara mancare! Am mai tinut post si Dumnezeu ,ne da putere, atunci cand avem vointa!
giany_v a scris:
ce ma deranjeaza ... un lucru f urat din partea noastra ... e un forum crestin ... noi ne consideram crestini ... si totusi pentru o rugaciune pentru unul de-al nostru nu se arunca nimeni cu capul in fata ... poate unii nu vor sa spuna si se roaga in felul lor ... bravo lor ... |
Da,ai dreptate giani_v! dar uite...ca rugaciunea, a mai multor persoane,ce au acelasi scop, e mai puternica, ca a unei singure persoane.
Ultima modificare de simona85 (28/05/08 21:35)
|
|
28/05/08 21:24
|
|
giany
membru
|
|
...de azi inainte ganditi-va de doua ori inainte de a spune ca sunteti crestini ...!!!
|
|
28/05/08 21:35
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Nu te grabi sa dai verdicte .
|
|
28/05/08 21:47
|
|
shoricel
membru
|
|
giany_v a scris:
mai oamenilor ... dar explicati-mi si mie ce faceti exact ... nu mancati ... nu beti apa ... cafea ... suc ... |
giany, cum se tine adevaratul post scrie in matei capitolul 4 sau 5 (nu stiu sigur).
giany_v a scris:
DECI ... FITI ATENTI CE RASPUNS AM PRIMIT DE LA UN TIP CARE CUNOASTE ACESTE LUCRURI ... TAMARTA TRE SA FIE "VIOARA 1" EA TRE SA TINA POST SI SA SE ROAGE IN PRIMUL RAND PENTRU NECAZUL EI ... INSA MARE GRIJA CEI CARE VOR SA "RIDICE" PE CEL AFECTAT CA NU CUMVA PRIN RUGACIUNE SA ATRAGA ASUPRA LUI DUHURILE NECURATE |
ia citeste tu frumusel 1Timotei 2:1-3, si ca sa iti usurez sarcina, citeste de aici
Timotei 2:1 Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea. Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru,
giany_v a scris:
ce ma deranjeaza ... un lucru f urat din partea noastra ... e un forum crestin ... noi ne consideram crestini ... si totusi pentru o rugaciune pentru unul de-al nostru nu se arunca nimeni cu capul in fata ... |
giany, te rog, nu vorbi despre asta. tu, in dreptul tau, ce faci? e usor sa stai pe margine si sa faci observatii. nici macar nu stii din ce cauza ma simt slabit spiritual. in sfarsit, nu conteaza asta.
iarta-ma, sunt cam satul de astfel de observatii, am vrut sa spun ce am pe inima.
eu postul propun sa il tina fiecare dupa puterile sale. Dumnezeu nu ne cerem mai mult decat putem, important e sa cerem vindecare IN NUMELE LUI ISUS, IN RANILE SALE. Haideti sa nu minimizam jertfa de la cruce, si sa tinem acest post dintr-o inima curata, si din dragoste pentru sora noastra. Dumnezeu nu vrea sa ne chinuim trupurile prin post, aceasta spune Biblia. El ne vrea inima. Domnul sa va binecuvinteze eforturile si sa se atinga miraculos de sora noastra! Amin
|
|
28/05/08 21:59
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
giani_v a scris:
INSA MARE GRIJA CEI CARE VOR SA "RIDICE" PE CEL AFECTAT CA NU CUMVA PRIN RUGACIUNE SA ATRAGA ASUPRA LUI DUHURILE NECURATE |
Fereasca-ma!... Este vreun verset in Biblie care sa zica aceste lucruri? Daca da, aratati-mi-l si mie. Sa nu ma mai rog pentru necazul prietenei mele... Ca nu cumva sa il iau eu. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
28/05/08 22:01
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
giany_v a scris:
... totusi pentru o rugaciune pentru unul de-al nostru nu se arunca nimeni cu capul in fata ... ... |
Să ştii, giany, că sunt şi grupuri de rugăciune pe acest forum. Nu e musai să ne îngrămădim aici să zicem că ne rugăm pentru Tamarta, fiindcă o avem ca motiv de rugăciune.
|
|
28/05/08 22:01
|
|
simo
membru
|
|
Nu ai de ce! sa te simti necajit, de observatii, shoricica.Toti, avem si momente mai dificile. Iar... in cat priveste, mesajul tau, ai perfecta dreptate.
|
|
28/05/08 22:05
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
giani_v a scris:
INSA MARE GRIJA CEI CARE VOR SA "RIDICE" PE CEL AFECTAT CA NU CUMVA PRIN RUGACIUNE SA ATRAGA ASUPRA LUI DUHURILE NECURATE |
si eu am auzit o chestie din asta ,prin cercurile penti .Mi se pare aiurea si neintemeiata .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/05/08 22:07
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|