|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 8 |
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Si eu sunt pentru crearea unei muzici crestine originale nu numai in muzica de lauda si inchinare, ci si in celelalte stiluri. Ceea ce ma bucura e ca exista deja formatii de lauda si inchinare care au piese originale. Doar ca nu le canta nimeni... Sunt preferate vestitele traduceri.
|
|
20/08/05 15:56
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
Nu-i nimic, asta se poate schimba....
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
21/08/05 01:35
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Nici eu nu prea sunt de acord cu traducerile. Ok sunt bune atata vreme cat se incearca sa se faca tabere si conferinte si oamenii ar fi bine sa stie anumite cantece ca sa nu stea ca la spectacol. In biserica Mars Hill din Seattle se promoveaza cantecele scrise de cei din biserica. Mi s-a parut o idee interesanta si demna de notat undeva ca sa nu fie uitata! Cred ca romanii au potential si pot face o treaba buna cu cata muzica stiu deja. Capul sus si Osul la Treaba!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
08/09/05 21:20
|
|
fish_Drei
membru
|
|
man.. m'am ingrozit de ce se poate discuta pe un forum.. si cat de aprinsi sunt oamenii cand e vb de muzica!! i like it (desi ma'ngrozeste:))! in fine.. dupa parerea mea.. nu exista muzica traditionala si muzica mai putin traditionala.. exista intr'adevar mai multe stiluri de muzica si muzica mai veche sau muzica contemporana.. da nu o puteti numi traditionala.. come on!! stilul si omul.. cam asha e.. nu poti sa-i dai unuia in cap ca-i place alt stil de muzica decat tie.. de aceea exista mai lmulte biserici cu mai multe stiluri.. mi se pare corect..!! INSA.. haideti oameni buni sa nu lasam traditia sa ne dicteze care stil e bun si care e rau!! E VALABIL SI PT CONTEMPORANI!! nu sunt doua tabere.. sunt doua stiluri de a face ceea ce trebe sa facem.. sa-l inaltam pe Dumnezeu!
PS.. scuze ca nu am mai rsp de mult pe forum..
_______________________________________ b ready!
|
|
19/09/05 13:24
|
|
gfod
membru
|
|
man, asta-i razboiul traditiilor. exista traditii si gata. noi astia "liberi" avem traditia noastra(sa recunoastem) la fel cum toti ceilalti au traditii. altfel, daca nu am avea traditii, cum am putea spune ca "ceilalti sunt mai naspa" sau chestii de-astea?
si cum s-a mai spus pe aici, cheia este toleranta....
|
|
19/09/05 21:59
|
|
julian_ivancsuk
membru
Inregistat: 08/12/05
|
|
Daca este o grupa care canta spre lauda lui Dumnezeu este ceea care nu au nume(chiar daca is traduceri).Mie imi place foarte mult Agape(Timisoara).Si is si cantari care is traduse da totusi cand canti poti sa zici ca simit pe Duhul Sfint. Apropo in biblie scire ca sa nu avem obiceiuri si TRADITI.+ Si nimeni nui ii naspa atata timp cand canta din inima spre lauda Domnului nostru.Poate sa fie orice traducere,oricat de fals,orice gama,daca o canti spre lauda lui Dunmnezeu poate sa fie ce mai faina cantare care ai cantato pana acuma .
_______________________________________ You can never go to far, where you cant't come back!
|
|
20/12/05 23:24
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
dupa tine sa "ploo cu manele" mai nou am auzit k sunt si asa ceva... "manele crestine" doamne ai mila k yo nu pot... sunt de acord cu tine julian, dar partial ... daca e traducere,fals etc...(asta in cazul in care cei canta chiar se pricep,nu amatori sau frati batrani din biserica) aia nu mai e lauda adusa lui Dumnezeu...trebuie sa se vada putin interes ... mai ales k faci un album nu si o sa il asculte si altii...Domnul merita mai mult decat traduceri si falsuri. (Daca esti tu singur si lalai ceva acolo,fredonezi ceva pt. k te gandesti la Domnu' atunci fii binecuvantat, si eu fac la fel ... ) numa' daca vorbim de formatii deja incepe sa miroasa ciudat...cu parere de rau dar la ce muzica ascultam azi...
|
|
21/12/05 00:02
|
|
gfod
membru
|
|
Draga Iulian, nu o sa ma poti contrazice niciodata in ce priveste traditiile. pana si cei mai "liberi" oameni ajung sa aiba traditie - pentru ca eu cred ca oamenii tind tot timpul spre organizare, rutina, obisnuinta. nu consider traditia a fi un lucru rau, atata timp cat nu este implinita cu gandul la alte galaxii...
si in ce priveste muzica, sunt profund, profun dezamagit, nu numai de tine, dar si de altii, care zic ca ii destul sa canti din inima, ca restul nu mai conteaza! ii o prostie, mare, mare de tot, si la fel cred ca ii pacat ca talentul pe care Dumnezeu l-a investit in noi nu-l exploatam la maxim - spre slava Lui!
|
|
21/12/05 04:34
|
|
julian_ivancsuk
membru
|
|
Daraga Gfod nici tu no sa mai poti convinge niciodata in ce priveste forumul acesta,pt. cand am gasit pagina asta nu am vazut ca scria pe undeva "forum unde unul se convinge cu celatalt".
_______________________________________ You can never go to far, where you cant't come back!
|
|
21/12/05 22:57
|
|
julian_ivancsuk
membru
|
|
sau contrazice...
|
|
24/12/05 01:36
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Adevarul este ca cei mai multi critica, dar nu fac nimic pentru a imbunatati situatia. Am o melodie pentru ei (din partea trupei www.ro.hypogrammos.ro/punctRO-"Sem ... ".MP3
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
04/02/06 14:21
|
|
dragos_K
membru
Inregistat: 14/02/06
|
|
salut. Sunt cam nou atat vreu doar sa spun ca muzica crestina are rolul de a duce oamenii la Dumnezeu si sa-i ajute in inchinare. Daca pe unul il atinge Bach, tot respectul. Daca pe altcineva 3 2 1 sau Born Again, tot asa. Nu exista stil bun si stil rau. Exista insa respect reciproc, iar in biserica trebuie sa facem sa existe ambele stiluri. Oricum pt tineri sunt multe grupuri de tineri in care se canta muzica pe acre o asculta preponderent tinerii. Desi sunt unii tineri carora le place si stilul clasic. Cat despre traduceri la fel. Intr-adevar trebuie sa se scrie si la noi, dar nici traducerile nu-s rele atata timp cat ating oamenii si-i duc la Dumnezeu. Cineva a zis ca la muzica americana lipseste ceva. Eu sincer nu simt asta. Acea muzica ma atinge si ma duce la Dumnezeu, cum cred ca face cu multi. OK, e cazul sa ma opresc
|
|
14/02/06 01:44
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
dragos_K a scris:
atat vreu doar sa spun ca muzica crestina are rolul de a duce oamenii la Dumnezeu si sa-i ajute in inchinare. Daca pe unul il atinge Bach, tot respectul. Daca pe altcineva 3 2 1 sau Born Again, tot asa. |
ce sa spun...in primul rand,...bine ai venit printre noi, mai ales ca esti din cj, cred ca este bine sa-ti fac eu primirea....
muzica crestina are rolul de a aduce oamenii la Dzeu si de ai ajuta in inchinare? cine spune asta? de unde sti tu ca este asa? dc este parerea ta, spune-ne asa, dc nu atunci spune-ne de ce spui asta.
hai sa-ti spun ceva, acuma tu esti din cj si sti ca turda este la 30km. vorbeam cu cineva din turda sapt trecuta care a spus ca atunci cand s-au sarbatorit "zilele turzii", au fost invitati de catre primarie, sa cante 321, si total. cat timp au cantat 321, a fost totul ok, iar at cand au aparut cei de la total, cu chitarile lor si cu miscarile lor "crestinesti", si au mai si inceput sa "cante" eu sunt pocait, au inceput oamenii sa-i injure si sa-i blasteme, spunand ca asta-i muzica satanista si nicidecum crestina. ce parere ai? nu cumva dam prilej vrajmailor lui Dzeu sa-L huleasca? sti ce pedeapsa a primit david pt asta?
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
14/02/06 19:33
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Imi pare rau de ceea ce am auzit aici despre Total. Cei mai multi oameni cred ca muzica crestina este cea care ii linisteste, le merge la suflet. E diferita de ceea ce au auzit ei pentru ca are o alta natura. Deci nu ma mir ca au strigat dupa ei. Imi pare rau sa aud asta si inca o data se confirma faptul ca oamenii de la o anumita varsta nu mai asculta piese cu tobe si chitara bass, etc pentru ca nu le mai permite starea in care ei sunt. In lumea asta care fuge dupa una dupa alta in timpul tau liber ai nevoie sa te relaxezi, sa fie liniste in jurul tau si asta o sa intelegeti o data cu trecerea anilor.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
14/02/06 19:55
|
|
gfod
membru
|
|
ionel, intocmai! despre prestatia trupei Total am auzit numai laude, asta din gura unor rockeri suparati tare... au fost la inaltime acolo! acuma....gusturile nu se discuta, nu? 3,2,1 n-au fost pe placul metalistilor, in schimb....
|
|
15/02/06 00:15
|
|
redgreeneyes
membru
Inregistat: 27/12/05
|
|
ionelcim a scris:
muzica crestina are rolul de a aduce oamenii la Dzeu si de ai ajuta in inchinare? cine spune asta? de unde sti tu ca este asa? dc este parerea ta, spune-ne asa, dc nu atunci spune-ne de ce spui asta.
hai sa-ti spun ceva, acuma tu esti din cj si sti ca turda este la 30km. vorbeam cu cineva din turda sapt trecuta care a spus ca atunci cand s-au sarbatorit "zilele turzii", au fost invitati de catre primarie, sa cante 321, si total. cat timp au cantat 321, a fost totul ok, iar at cand au aparut cei de la total, cu chitarile lor si cu miscarile lor "crestinesti", si au mai si inceput sa "cante" eu sunt pocait, au inceput oamenii sa-i injure si sa-i blasteme, spunand ca asta-i muzica satanista si nicidecum crestina. ce parere ai? nu cumva dam prilej vrajmailor lui Dzeu sa-L huleasca? sti ce pedeapsa a primit david pt asta? |
Good point bro. Muzica lui David pentru Saul era o alinare. Cata alinare si cata liniste imi aduc cei care canta "rock crestin"? Sa fim seriosi! Au vazut si ei ca in USA este la moda si hop si ei...ce sa zic... Asa inteleg ei sa zideasca biserica... Fratilor cantareti luati exemplul lui Pavel si acelorlalti ucenici care au inceput zidirea bisericii! Daca vrei sa faci ceva pentru Dumnezeu trebuie sa-i slujesti pe ceilalti. Nu sa te crezi vedeta rock sau un "Star". Muzica ar trebui sa fie centrata pe mesaj si nu pe genuri muzicale. Dar ce stiu eu? God bless!
|
|
15/02/06 00:57
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
aditzuro a scris:
parerea mea ca cea mai originala trupa este BORN AGAIN! nici o traducere. in plus si ca stil muzical nu imita pe nimeni. |
n-am nimic cu cine asculta BORN AGAIN dar am ascultat doar o melodie de-a lor ,,David si Goliat"...nu stiu a fost de dreptul penibila...pur si simplu o bataie de joc(ca sa nu spun mai mult).stiu ca gusturile nu se discuta si nu am intentia sa judec pe nimeni dar totusi muzica crestina ar trebui sa fie spre slava lui Dumnezeu...sper sa nu supar pe nimeni
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
05/05/06 14:28
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Sper ca nu judeci o trupa dupa o singura piesa. Daca ai ascultat si vol.I nu mai zic nimic. Asta e parerea ta. Nici eu nu-s topit dupa ei, dar nu pot sa afirm ca sunt chiar "pastă" baietii.
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
05/05/06 18:26
|
|
jezzy
membru
|
|
nu k judec doar dupa o piesa dar la o trupa crestina nu are ce cauta asemenea melodie,chiar daca restul sunt foarte bune...oricum o sa ascult si alte materiale de-ale lor dar voiam doar sa spun ca m-a socat piesa aia...
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
05/05/06 21:07
|
|
gfod
membru
|
|
Ce inseamna trupa crestina?? oare nu confunzi muzica cu mesaj crestin sau pozitiv cu stilul de lauda si inchinare? As zice sa iei legatura cu Cazacu, sa te lumineze el privitor la David si Goliat. asa ar fi cel mai bine.
|
|
05/05/06 23:56
|
|
jezzy
membru
|
|
ms... asa o sa fac
|
|
06/05/06 09:40
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
se naste trupa NOLKLON e timpul revolutiei
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
10/11/06 01:46
|
|
rubenK2
membru
Inregistat: 15/09/06
|
|
asculta melodia care e pusa pe portal :P sau o poti downloada de pe site-ul lor http://www.nolklon.com/
_______________________________________ Libertatea nu e abilitatea de a face ceea ce vrei sa faci... E puterea de a a face ceea ce trebuie sa faci...
|
|
10/11/06 15:04
|
|
monica
membru
|
|
Suna bine NOLKLON, dar astept albumul ca sa ma pot pronunta la modul obiectiv.
Ultima modificare de monica (10/11/06 15:46)
|
|
10/11/06 15:45
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Se cam prosteste solistul, ar putea sa fie mai "barbat' . :p
E destul de fain.
|
|
10/11/06 20:39
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|