|
|
|
Adinush
membru
Inregistat: 11/11/06
|
|
canta rock nolckon???
canta fain mercy RUBENk2
|
|
11/11/06 17:14
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
Despre nolklon, ca raspuns pt toti. sunt trupa noua. [se formeaza de 1an]. Sunt in dezvoltarea albumului de debut. Piesa Lora e inregistrata DOAR ca amintire pt sora solistului [singura de altfel]. Albumul se doreste sa apara in primavara. Ei sunt o formatie Crestina de Rock si in curand vom termina pagina web unde vor fi prezentati pe larg.
pt cei din bucuresti, veniti Sambata 18 nov la 19:00 laCaffenescu.
"Nolklon înseamnă atitudine: anti-birocraţie, anti-corupţie, anti-legalism, anti-matriţă de formare a noii generaţii. Nolklon înseamnă lupta realităţii cu adevărul, razboiul împotriva forţelor lăuntrice ale spiritului uman, libertate în Hristos şi schimbarea unui sistem din interior, pentru că fără o revoluţie a temeiului nostru existenţial suntem acelaşi cadavru într-un alt fel de sicriu. Nolklon este o trupa creştină de rock şi, mai mult, un grup de oameni care promovează o atitudine christică. S-a format în 2005 şi vrea să şoptească viaţa spiritului în tărâmul morţii matematice."
Ultima modificare de vaxaly (13/11/06 22:14)
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
13/11/06 22:11
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
vaxaly a scris:
Despre nolklon, ca raspuns pt toti. sunt trupa noua. [se formeaza de 1an]. Sunt in dezvoltarea albumului de debut. Piesa Lora e inregistrata DOAR ca amintire pt sora solistului [singura de altfel]. Albumul se doreste sa apara in primavara. Ei sunt o formatie Crestina de Rock si in curand vom termina pagina web unde vor fi prezentati pe larg.
pt cei din bucuresti, veniti Sambata 18 nov la 19:00 laCaffenescu.
"Nolklon înseamnă atitudine: anti-birocraţie, anti-corupţie, anti-legalism, anti-matriţă de formare a noii generaţii. Nolklon înseamnă lupta realităţii cu adevărul, razboiul împotriva forţelor lăuntrice ale spiritului uman, libertate în Hristos şi schimbarea unui sistem din interior, pentru că fără o revoluţie a temeiului nostru existenţial suntem acelaşi cadavru într-un alt fel de sicriu. Nolklon este o trupa creştină de rock şi, mai mult, un grup de oameni care promovează o atitudine christică. S-a format în 2005 şi vrea să şoptească viaţa spiritului în tărâmul morţii matematice." |
vaxaly mai multe detalii? pe unde e "Caffenescu" asta?
|
|
14/11/06 17:35
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
www.lacafenescu.ro
asherit, spune-mi ce anume te intereseaza si iti ofer detalii.
am reusit sa va pun al dispozitie "istoria" piesei Lora audio. La o seara de poezie la radiolynx.ro [emisiunea "casa poetescu"] a fost intrebat si de piesa lora. am decupat portiunea interviului pt a fi mai putin de downloadat. [ps: sora lui a murit la 14 ani, 9 iunie 2006 - asta nu apare in interviu] www.nolklon.com/interviu.mp3
vali
Ultima modificare de vaxaly (14/11/06 19:46)
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
14/11/06 19:28
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
canta fain nolklon...seamana cu stilul lui "awana" dar ca au instrumentatie si inregistrare mai slabuta..dar asta fiindca sunt la inceput probabil...muzica romaneasca are nevoie de asemenea formatii care isi compun singure piesele...si mai sunt si "bazate" pe deasupra.i astept la ludus..sau la mures ca de ludus nu cred ca au auzit
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
15/11/06 17:10
|
|
rubenK2
membru
Inregistat: 15/09/06
|
|
INTRATI AICI http://www.quo-vadis.ro/vot.html si la cel mai bun debut votati "Trupa 9" :))
_______________________________________ Libertatea nu e abilitatea de a face ceea ce vrei sa faci... E puterea de a a face ceea ce trebuie sa faci...
|
|
16/11/06 09:29
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Am intrat si am votat ce am vrut eu, nu ce ai vrut tu .
Ultima modificare de april (16/11/06 13:26)
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/11/06 13:25
|
|
rubenK2
membru
Inregistat: 15/09/06
|
|
era o gluma :P
_______________________________________ Libertatea nu e abilitatea de a face ceea ce vrei sa faci... E puterea de a a face ceea ce trebuie sa faci...
|
|
16/11/06 18:07
|
|
boddy
membru
Inregistat: 21/01/06
|
|
Doresc sa aflu linia melodica a catorva cantari de craciun: Aleluia azi s-a nascut Isus Hristos; Intr-un grajd; Maria te-ai gandit. Poate sa ma ajute cineva?
|
|
22/11/06 15:01
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
Incearca la "Caut partitura..."
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
24/11/06 15:55
|
|
bl0ndu1Ekklesia
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Ekklesia,321,Decean,Bornagain,Electric,Contrast....si`mai sunt altele..dar cam astea sunt in top )
|
|
03/12/06 05:06
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Mates are dreptate! Conteaza scopul celor de la 321!De exemplu : pastorii cand predica si se ocupa de biserica primesc bani..Acuma sa ii judecam ca fac toate acestea pentru bani? In concluzie: CONTEAZA SCOPUL!!!
|
|
18/12/06 21:30
|
|
lorre
membru
|
|
In ult timp doar greseli am faqt pe site...nu imi dau seama ca citesc doar prima pagina si dau un raspuns pt prima pag...sorry
|
|
02/01/07 12:56
|
|
april
admin forum
|
|
Si eu am mers dupa tine si am sters...
Dar "Speranta moare ultima... "
|
|
02/01/07 13:00
|
|
lorre
membru
|
|
ms de incurajare april.
Ultima modificare de lorre (04/02/10 15:40)
|
|
03/01/07 13:16
|
|
Ymola
membru
Inregistat: 03/01/07
|
|
salut tuturor.......
Totul in viata aceasta tine de atitudine ,de traire in Dumnezeu....... "ce bine sta pe buzele unui neprihanit cantarea de lauda".........nu e asa? Daca atitudinea mea este una care nu prea coincide cu ceea ce vrea Dumnezeu sa fiu,atunci tot ce voi face,spune sau canta nu va transmite mesajul aducator de stare inaltata in suflete,minti si vieti.........niciodata........adica nu isi va implini scopul........ Cred ca atunci cand atitudinea noastra si perceptia din minte a lucrurilor sfinte,vor lua calea apropierii de Dumnezeu........cand vom canta ......spre lauda Lui si intarirea credintei noastre sau invioaraea sufletelor noastre in El........Dumnezeu.se va cobori printre noi atingandu-ne benefic!
|
|
06/01/07 16:58
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
cine are sa-mi trimita si mie negativele de la mel. zi de zi, vrem trezire, voi slavi pe Mielul gloriei, ma intorc la Tine, sunt iertat, copilul Tau? pls.. am nev. de ele cat mai urgent. ms fain.
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
04/05/07 07:52
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
monica a scris:
Cum vi se pare muzica romaneasca crestina? ! |
Din pacate muzica crestina devine o buna afacere in showbiz . O afacere destul de profitabila care atrage tot mai mult .Cand ma uit la TV si vad astfel de "personalitati" mi-i rusine si in gand sa spun ca sunt "crestin" .
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
28/05/07 14:59
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
da-ne cateva exemple, dana!
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/05/07 15:54
|
|
Dana
membru
|
|
Benny , daca aveam de gand sa dau exemple , o faceam in postul de mai sus . : ) Si de altfel e subiectiv...ceea ce eu vad ca o etalare de show altuia i s-ar putea parea ok.
Ultima modificare de dana (28/05/07 16:20)
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
28/05/07 16:18
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
true... e trist, totusi, ca exista astfel de "impresii" care se dau in vant dupa popularitate, si nu dupa adevaratul rost al muzicii crestine.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/05/07 16:32
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
pe ce posturi te uiti dana ? eu nu am prea vazut si de aia intreb!!!
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
28/05/07 20:13
|
|
Dana
membru
|
|
Unii au fost prezenti si pe posturi nationale..
|
|
28/05/07 20:26
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
nu prea se fac bani din asta dar daca spui tu!!! apropo am o melodie fff faina daca o vrea cineva maine de la munca pot sa o "livrez" . se numeste "BARUCH ADONAI" se traduce "LAUDA DOMNULUI" mie imi place f mult. id-ul meu e giany_v as vrea sa aud mai multe pareri!!!
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
28/05/07 20:50
|
|
april
admin forum
|
|
E muzica crestina romaneasca cumva ?
|
|
28/05/07 20:58
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|