|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
april ,poti te rog sa imi blochezi contul ?Am aceleasi motive ca blue_soul + ca ma dor ochii groaznic de la computer si nu vreau sa orbesc Multumesc 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/06/08 15:34
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Ce scrieti voi aici nu-s anunturi administrative.
bornagain a scris:
april te rog sa-mi schimbi nick-ul din "bornagain" in "history maker". merci. |
lasa sa ramana bornagain.
RainSong a scris:
april ,poti te rog sa imi blochezi contul ?Am aceleasi motive ca blue_soul + ca ma dor ochii groaznic de la computer si nu vreau sa orbesc Multumesc  |
Nu-l blochez.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
29/06/08 17:06
|
|
RainSong
membru
|
|
de ce ? Vrei sa ma ai pe constiinta ca am probleme cu ochii si cu spatele ? Si ca ma ingras stand pe scaun ? [eu am scris aici pentru ca asa a facut si blue_soul si nu i-ai zis nimic cum ca nu ar fi ok .Urma sa devina anunt administrativ daca vroiai sa ne blagoslovesti ]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/06/08 20:20
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
nu inteleg care e baiul april. In regulament nu scrie nimic despre un anumit numar de schimbari al nick name-ului, daca ai cel putin motive rationale. Te rog sa-mi inchizi/blochezi contul si sa stergi toate topicurile deschise de mine. Ma indoiesc c-o vei face, dar asta e treaba ta ca si moderator...
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
30/06/08 16:53
|
|
RainSong
membru
|
|
eu una ma consolez cu ideea ca nu vrei si nu esti obligata ,si ma abtin de la stat pe forum singura  Sunt sigura ca bornagain se multumesc cu nickname-ul lui [asa de acuma] si ca o fost putin suparat inainte dar i-a trecut deja [se poate da X si la mesajele noastre]
|
|
30/06/08 17:32
|
|
april
admin forum
|
|
bornagain a scris:
nu inteleg care e baiul april. In regulament nu scrie nimic despre un anumit numar de schimbari al nick name-ului, daca ai cel putin motive rationale. Te rog sa-mi inchizi/blochezi contul si sa stergi toate topicurile deschise de mine. Ma indoiesc c-o vei face, dar asta e treaba ta ca si moderator... |
Mai dar ce repede te superi. L-ai schimbat deja o data. De ce vrei sa-l schimbi iar ? Zi-mi tu cel putin niste motive rationale. Ascult. Va creati o imagine pe forum sub un anumit nume, apoi vreti alt nume si ceilalti trebuie sa se reobisnuiasca cu voi si noul nume. Iar dupa nu stiu cat timp, repetam iar figura ? Dar se poate modifica si regulamentul . Deocamdata astept motivele tale rationale.
Cat despre sters, nu sterg nimic. Sunt subiecte publice, nu sunt ale tale. Nu o sa sterg si ce-au scris ceilalti doar pentru ca te-ai suparat tu .
Si despre treaba mea ca moderator, mai bine nu mai comentez.
Pentru toti : nu va obliga nimeni sa ramaneti aici . Nu inteleg ce e cu moda asta de-a ameninta cu plecarea si de a cere sa vi se inchida contul. Daca ramane deschis cu ce va deranjeaza ? Nu posteaza nimeni de pe el in afara de voi. Iar daca va razganditi (cum s-a intamplat in singurul caz de blocare : blue_soul), il redeschidem ? Sau , mai simplu, va creati alt cont ?
Si v-as ruga sa tineti cont si de ce postati si unde postati. Aici sunt anunturi administrative, nu alte discutii. Ne-am intins deja prea mult.
@RainSong, care e treaba de vrei si tu sa-ti fie blocat contul ? Te salvez de la dependenta asa sau cum?
|
|
30/06/08 18:11
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
april a scris:
Dar se poate modifica si regulamentul . |
a, fain.. ok :)
Ultima modificare de bornagain (30/06/08 23:29)
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
30/06/08 23:29
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
ce tare ... si ce foc ???!!! iote-te mai ... !!! iaca io nu am mai intrat de mult pe aici si ce gasesc .... gradinita e aceeasi ... imi iau jucariile si plec ... parca nu se mai gasesc si alte jucarii ... mai sa fie !!! ia nu va mai luati voi de april ... isi face treaba f bine ... numai laude din partea mea pt ea ... nu va convine spune-ti pa in minte nu pe forum si lasati-o balta cu amenintarile ... no ... iar am scris mult ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
02/07/08 17:45
|
|
april
admin forum
|
|
3 anunturi administrative:
Fyn a renuntat la moderare.
Ste.fan are mai putine subiecte de moderat.
Avem, deocamdata, doar 2 noi moderatori : benny si the_stranger.
|
|
18/07/08 16:17
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Felicitari si sa ne traiasca! 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
18/07/08 16:50
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Mersi, măi tată!! Să ne trăieşti şi tu, şi toată echipa TC!! 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
18/07/08 16:53
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
april, vin si eu cu o rugaminte la tine: poti te rog sa-mi schimbi numele de user din daaria in Daria? Cand m-am inscris pe forum, nu mi-a acceptat Daria,cica este deja user nu numele asta. Dar uitandu-ma prin lista membrilor am dat doar de daria. Nu-mi plac deloc aia doi de "a" acolo... multumesc 
Ps. daca intradevar este user cu numele asta si nu l-am vazut, imi cer iertare
Ultima modificare de daaria (18/07/08 19:40)
|
|
18/07/08 19:39
|
|
april
admin forum
|
|
daaria a scris:
Ps. daca intradevar este user cu numele asta si nu l-am vazut, imi cer iertare |
exista "daria". Nu conteaza litera mare sau mica, adica daca exista o daria nu poate exista si o Daria .
|
|
18/07/08 23:51
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
multumesc april credeam ca se poate.
|
|
19/07/08 17:53
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
Vom incepe sa stergem conturile userilor care s-au inscris pe site cu mai mult de un an in urma, si care nu si-au facut simtita prezenta pe site/forum. ............ Nu avem nevoie de cantitate ( useri de "umplutura") - mai bine calitate (mai putini si activi, decat multi si inactivi ) |
april a scris:
Vor fi sterse curand conturile userilor care nu si-au facut simtita prezenta pe site/forum dupa 9 luni de la inscriere. |
am trecut la 6 luni .
|
|
27/07/08 22:19
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
V-as ruga pe toti sa semnalati ( aveti butonul " Semnalati " sub fiecare mesaj - dati clic pe el si scrieti ce ati observat ) tot ce va atrage atentia pe forum .
In perioada asta nu stau prea bine cu timpul si s-ar putea sa-mi scape cate ceva .
Si se pare ca asta e valabil si pentru ceilalti moderatori.
Multumesc. |
|
|
13/08/08 20:48
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
april, as vrea sa te rog sa deblochezi un pic topicul 'Poze pe Tanarcrestin' ca as vrea sa adaug ceva (si sa modifici denumirea in 'Poze si emoticoane pe Tanarcrestin'), daca vrei 
Multumesc.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
13/08/08 20:53
|
|
april
admin forum
|
|
Anunt administrativ : sunt in concediu. Si inca o data :
april a scris:
V-as ruga pe toti sa semnalati ( aveti butonul " Semnalati " sub fiecare mesaj - dati clic pe el si scrieti ce ati observat ) tot ce va atrage atentia pe forum .
In perioada asta nu stau prea bine cu timpul si s-ar putea sa-mi scape cate ceva .
Si se pare ca asta e valabil si pentru ceilalti moderatori.
Multumesc. |
|
|
13/08/08 22:07
|
|
april
admin forum
|
|
2va:* este hopeful .
|
|
22/08/08 22:02
|
|
april
admin forum
|
|
simona85 este acum simo .
|
|
26/08/08 13:04
|
|
april
admin forum
|
|
feedback va modera la Educatie si Literatura .
|
|
29/08/08 21:07
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
URA! URAAA!URAAAAA!  
|
|
29/08/08 21:12
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
multumesc fetele 
|
|
01/09/08 01:23
|
|
Pagini: 1 2 3 4 5 |
|
Subiect inchis |
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|