|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
O uniforma nu, dar niste jaloane cred ca ar trebui impuse. A lasa totul la latitudinea fiecaruia nu cred ca e tocmai indicat deoarece bunul simt poate diferi foarte mult de la o persoana la alta. Dupa parerea mea, normele sociale existente in cultura din care face parte respectiva biserica ar trebui sa fie suficiente.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
07/05/08 12:04
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Stii, eu ma gandeam ca persoanele, care se considera crestine, au un anumit nivel al bunului simt...dar daca acest nivel nu se atinge la nivel personal, cred ca normele sociale ar fii intr-adevar varianta B.
|
|
07/05/08 12:10
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
UnderZero a scris:
eu ma gandeam ca persoanele, care se considera crestine, au un anumit nivel al bunului simt... |
Nu prea esti dusa prin biserici vad. 
|
|
07/05/08 12:13
|
|
UnderZero
membru
|
|
Stiu la ce te referi...exista si persoane mai suspecte, sa zic asa...cred ca e nevoie si de un pic de bunavointa (inseamna si consiliere asta) cu cei noi (daca nu se exagereaza totusi). Unii chiar nu fac asta din rautate...insa trebuie sa existe un progres in toate domeniile (inclusiv acesta), implicat de cel spiritual..caci altfel - deageaba...
|
|
07/05/08 12:23
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
UnderZero a scris:
(inseamna si consiliere asta) |
Si cum ii consiliezi astfel incat sa nu fii acuzat de... legalism?
|
|
07/05/08 12:25
|
|
UnderZero
membru
|
|
de obicei cred ca trebuie sa fie cineva apropiat lor, pentru a nu fi gresit inteles. si cu multa dragoste si rabdare...
|
|
07/05/08 12:30
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Eu cred ca o lamurire a punctului de vedere al bisericii pe care o frecventeaza "inculpatul" din partea cuiva din conducere (cu autoritate) este suficient. De asemenea, consider ca un cod de conduita interna e binevenit pentru ca noii membri sa stie exact ce se asteapta de la ei si sa nu interpreteze ca cine se ia de ei se ia pentru ca are ceva cu ei.
|
|
07/05/08 12:43
|
|
UnderZero
membru
|
|
da, ar fii o optiune...eu as fii de acord, pe cuvant ...dar nu crezi ca ar fi considerat ceva gen un ritual...unii chiar vaneaza de-astea...
|
|
07/05/08 12:48
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Ce sa fie ritual?
|
|
07/05/08 12:53
|
|
UnderZero
membru
|
|
un soi de ritual...intelegi? ar fii un fel de "obicei, ritual, etc"...(la codul de conduita ma refer)
Ultima modificare de UnderZero (07/05/08 12:57)
|
|
07/05/08 12:57
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Pe Isus L-aţi ţine la uşă dacă n-ar veni la adunare îmbrăcat ca în regulamentul afişat la poartă?
Ultima modificare de filip (07/05/08 12:59)
|
|
07/05/08 12:59
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Stai un pic. Ca nu se da mura-n gura cum sa te imbraci la biserica in codul respectiv. Ci doar tipurile de haine acceptate (bineinteles si in functie de varsta) si tipurile de haine neacceptate. De asemenea, codul respectiv trebuie actualizat in functie de schimbarile petrecute in societate.
@filip Daca ar fi membru da. Daca ar fi nou venit asta e alta discutie. Daca doreste sa aduca modificari codului atunci e binevenit sa le aduca la cunostinta celor care se ocupa de asa ceva. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al oranduielii nu al neoranduielii! 
|
|
07/05/08 13:00
|
|
UnderZero
membru
|
|
filip a scris:
Pe Isus L-aţi ţine la uşă dacă n-ar veni la adunare îmbrăcat ca în regulamentul afişat la poartă? |
exact la asta ma refeream, Archie, regulament! se pare ca filip a zis-o mai bine decat mine...
|
|
07/05/08 13:01
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
UnderZero a scris:
exact la asta ma refeream, Archie, regulament! |
Oare Biblia ce-o fi? 
Evrei 13:17 Ascultati de mai marii vostri si fiti-le supusi, caci ei privegheaza asupra sufletelor voastre, ca unii care au sa dea socoteala de ele; pentru ca sa poata face lucrul acesta cu bucurie, nu suspinand, caci asa ceva nu v-ar fi de niciun folos.
|
|
07/05/08 13:05
|
|
UnderZero
membru
|
|
oooffff, de ar fii asa simplu! de fapt e, dar no...cati actioneaza in consecinta???
|
|
07/05/08 13:07
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Problema e ca multi nu stiu cum sa conduca. Respectul se castiga nu se impune. Intelepciunea vine din traire nu din functie.
|
|
07/05/08 13:12
|
|
UnderZero
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Respectul se castiga nu se impune. Intelepciunea vine din traire nu din functie. |
Chestia asta ar trebui scrisa undeva deasupra fiecarei biserici!!! Dar...MARE!
|
|
07/05/08 15:41
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
respectul mai intai tre sa il oferi pentru a-l primi .... asta unde mai trebe scris??? pe fruntea fiecaruia ca atunci cand se trezeste dimineata sa vada primul lucru care nu este cel mai important dar...!!! scuze pentru aroganta!!! multumesc...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
08/05/08 15:55
|
|
UnderZero
membru
|
|
nu te prea inteleg..."cand se trezeste dimineata sa vada primul lucru care nu este cel mai important dar...!"...
|
|
08/05/08 15:59
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Te scuzam... deocamdata. 
|
|
08/05/08 16:13
|
|
UnderZero
membru
|
|
ahhh...cred ca m-am prins! cred doar...de ce e scuzabil ca nu inteleg...tu chiar ai inteles, Archie?
|
|
08/05/08 16:25
|
|
UnderZero
membru
|
|
mersi de rabdare, giany_v si de explicatie, desigur! 
|
|
08/05/08 16:36
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
a dat DOMNUL sa vad si eu pe cineva care sa stie sa se adreseze ...   
Ultima modificare de giany_v (08/05/08 17:04)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
08/05/08 16:37
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Poate inveti si tu cate ceva de la ea. 
|
|
08/05/08 20:40
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|