TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Cand el/ea nu e din acelasi jug Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7
lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Uitati-va bine baietilor si luati seama. Sincer si eu sunt putin ingrozita de casatorie.Mi-e groaza peste ce o sa dau si eu.

10/01/07 15:40

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05

blue_soul a scris:

bv ma!femeia e disperata si tu vi cu sfaturi de 2 bani!

Nu am dat nici un sfat. Am spus doar ce ar merita un astfel de barbat.

10/01/07 16:08

livio
membru

Inregistat: 04/01/07

sharapovna a scris:

Sincer si eu sunt putin ingrozita de casatorie.Mi-e groaza peste ce o sa dau si eu.

pai si de ce sati fie groaza ca eu nu pricep?

10/01/07 17:15

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
x

Ultima modificare de Magdy (25/09/10 18:30)

10/01/07 17:33

lara
membru

livio a scris:

pai si de ce sati fie groaza ca eu nu pricep?

De unii ca sotul magdey.Sa-ti spuna ca te iubeste dar sa-ti dea bataie si vorbe urate oridecate ori are nervi.Mintea mea nu poate sa conceapa o astfel de dragoste si totusi ea exista.:( Cunosc si eu persoane.......persoane pocaite cu adevarat dar care totusi au parte de astfel de soti........Si l-au ales in urma rugaciunilor si totusi pt ele viata lor alaturi de el este un iad.Unii se mai schimba pe parcurs insa pana atunci.....As prefera sa mor!

Magdy,ce pot sa-ti spun eu e sa te rogi in continuare.Biblia nu-ti da dreptul sa te desparti de el decat din motive de curvie.Spera da Dumnezeu te va ierta si va face o minune in viata ta si a familiei tale.Poate ca El totusi va avea mila.
Iti doresc multa putere de la Dumnezeu si am sa te rostesc si pe tine in rugaciuinle mele.

10/01/07 17:51

livio
membru

Inregistat: 04/01/07
stai putin,cine a grasit in cazul magdey(ma refer la inceputul relatie)?
na vreau acuma  sa o acuz dar nu cred ca ai de gand sa faci aceasi greseala ca apoi sa suferi?

Magda ma voi ruga pentru tine si sotul tau,promit.

10/01/07 18:07

blue_soul
membru

Inregistat: 09/10/06
magdy-sfatul meu-luati-vo o casuta(un loc al vostru in care sa puteti comunica,fara a te mai impiedica la tot pasul de socri tai- )
din ce ai scris tu,eu cred ca te iubeste,daca a facut compromisuri ptr tine(fanfara,mersul la biserica-a renuntat la mandriei lui ptr tine)!
da ,are nevoie de un pshiholog( a trait intr-un mediu brutal,se poate rezolva),dar are nevoie si de tine ptr a avea un mod de viata diferit(sa vada ca se poate si astfel)
ca sa iti schimbi sotul,trebuie sa il scoti din mediu agresiv in care traiti,si sa "o luati de la inceput" fara compromisuri de data asta din partea ta!

10/01/07 18:30

Magdy
membru

x

Ultima modificare de Magdy (25/09/10 18:30)

10/01/07 19:14

lara
membru

livio a scris:

stai putin,cine a grasit in cazul magdey(ma refer la inceputul relatie)?
na vreau acuma  sa o acuz dar nu cred ca ai de gand sa faci aceasi greseala ca apoi sa suferi?

Magda ma voi ruga pentru tine si sotul tau,promit.

Da,aici e un caz ,dar eu cunosc si alte cazuri in care el e din biserica,pocait dar totusi nepocait.Ba mai rau,face pe pocaitul in biserica si  totusi sta sa-si omoare sotia si copilul din pantece pt ca nu-l vrea asa repede ........Nu are rost,sunt cazuri si cazuri.Crede-ma ca cel putin eu ma gandesc cu teama la casatorie datorita experientelor celor din jurul meu...oameni apropiati mie......si oameni care nu s-au casatorit in afara bibliei sau doar sa se casatoreasca.

10/01/07 19:28

Magdy
membru

x

Ultima modificare de Magdy (25/09/10 18:31)

10/01/07 19:29

4 HIm
membru

Inregistat: 29/01/07
eu cred ca Dumnezeu a pregatit pentru fiecare barbat o femeie...dar tot Dumnezeu a dat omului dreptu de a alege si omul suporta consecintele pt ce face...
Magdy imi pare rau pentru situatia ta dar sunt sigur ca Dumnezeu va aduce ziua mantuirii pentru sotul tau..asa a fst de la inceput ..DUmnezeu asa cativa oameni intrun grup de oameni si asa se pocaiau cei din jur..cel mai bun mod de a evangheliza este prin viata ta...
nu sunt eu in masura sa iti dau sfaturi pentru ca imi inchipui ce greu iti este..eu am stat doar 3 luni intrun astfel de mediu si am simtit ca inebunesc...
Dumnezeu sa fie cu tine si sa te intaresca..El sa iti dea putere sa rezisti in continuare!!!1 petru5:8...

30/01/07 17:15

monica
membru

Inregistat: 16/03/05
4 Him, sunt de acord cu tine, dar uite ca sunt cazuri in care oamenii fac alegeri pe care apoi le regreta.
Magdy,
sunt alaturi de tine si-ti promit ca-mi voi aminti de voi in rugaciune.
Stiu ca nu e usor,dar lupta pana la capat pentru casnicia ta, sunt convinsa ca Dumnezeu va deschide ochii si inima sotului tau si ca iti va da intelepciune, te va ajuta sa treci peste orice dificultate.
Iti multumesc pentru sfaturi si pentru ca ne-ai impartasit povestea ta, avem multe de invatat unii de la altii.
Ai grija de tine si de ai tai si ia-L pe Dumezeu calauza in calatoria ta!

"De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta.”
Isaia 43:4

11/04/07 15:45

Magdy
membru

Va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze!

18/04/07 21:42

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06
magdy... Dz poate schimba orice... Si  a inceput sa schimbe in tine cu siguranta va continua sa-l schimbe si pe sotul tau... Mare putere are rugaciunea ... Stiu ca ti-e greu, dar cand Il ai pe Dz aproape, iti recunosti vina si o iei de la capat IMPREUNA CU EL,  e gata sa ajute... ma rog pt tine sa-ti dea putere sa treci peste asta... Dz are un plan cu viata ta, a sotului tau... TREBUIE, DOAR, SA-I RAMAI CREDINCIOASA LUI... Ai grija de fetita;)

19/04/07 19:43

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
Wow, m-o cam cutremurat povestea ta magdy :|

19/04/07 20:32

Magdy
membru

Vorba Larisei:"Cine are urechi de auzit,sa vada."

19/04/07 21:01

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Magdy, am citit si eu putin despre situatia ta asa cum ai relatat-o aici.  Ma voi ruga pentru tine, pentru fetita ta, si sotul tau.  Ma gandesc ca nu ar fi rau sa alegem mai multi o zi de post pentru tine si sa il punem pe Dumnezeu la incercare.  El poate sa te calauzeasca si sa te elibereze din situatia in care esti.  Daca vrei, as putea sa ma interesez sa vad daca nu gasesc pe cineva in Timisoara care ar putea lua legatura cu tine.  Nu pot promite mare lucru, dar pot sa incerc.  Ce zici? 

Am sa vorbesc si cu cativa frati de la noi de la biserica sa ne rugam pentru tine si sa vedem daca mai putem face ceva in plus pentru tine.  Oricum, vom fi alaturi de tine cel putin in rugaciune.

Daca poti sa influentezi (cu atentie si intelepciune) putin pe sotul tau sa va mutati, ma gandesc ca ar fi putin mai bine pentru o perioada.

PS  Ai o fetita foarte frumoasa si se pare cuminte.  Dumnezeu sa va binecuvinteze pe amandoua.

Ultima modificare de Joseph7 (20/04/07 03:04)

20/04/07 03:01

monica
membru

Inregistat: 16/03/05
Magdy, ma bucur mult pentru voi.
Am eu o idee fixa conform careia tinerii casatoriti ar trebui sa stea singuri, departe de influentele, uneori nefaste, pentru cuplu, ale socrilor, parintilor sau "prietenilor"-vorbesc din experienta nefericita a parintilor mele care au avut de trecut printr-un lung si dureros divort).
Domnul sa fie cu voi si sa va dea putere sa luptati pentru casnicia voastra!
Sunt aproape de tine in rugaciune.

20/04/07 10:12

maryan
membru

Inregistat: 21/02/07
Si eu ma bucur mult de aceasta veste buna... sunt convins ca este un prim pas spre reconciliere in credinta si spre acea casnicia la care momentan doar visezi. Domnul sa lucreze in continuare si sa sti ca esti prezenta si in rugaciunile mele!

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

20/04/07 13:04

Magdy
membru

Multumesc.:)

21/04/07 09:39

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Slava Domnului ca El are grija de copiii Lui.  Continuam sa ne rugam pentru tine si familia ta.  Ma bucur pentru tine.

Ultima modificare de Joseph7 (21/04/07 23:01)

21/04/07 23:00

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
Magdy,ne rugam pentru tine,si sunt convinsa ca Dumnezeu va raspunde,asa cum nu te astepti.Daca intre timp,nu ai cunoscut pe cineva acolo,sa-ti fie aproape,pot sa-ti recomand o familie minunata,si mai sunt convinsa ca Dumnezeu iti va darui prieteni minunati,asa cum a facut-o si in cazul meu,aici.Si fetita mea,poarta tot numele Rebeca,are 7 luni jumatate.

Ultima modificare de Sarah (25/04/07 14:06)

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

25/04/07 14:05

Magdy
membru

Sa ne traiasca Rebecile!:)
Cunosc niste crestini,dar poti sa-mi dai numele familiei pe mesaj privat;ca sa nu fiu prea mult off topic.
Mersi,Sarah!
Repet:e super sa ai frati si surori!Nu ramai neincurajat!

25/04/07 16:34

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06
rugaciunea schimba multe

Ultima modificare de albertina (25/04/07 18:19)

25/04/07 18:06

Jkfe_ac
membru

Inregistat: 22/03/07
:-S...:(..ce trist..intrun fel parca imi doream eu sa dau timpu inapoi pentru tine...o sa ma rog pentru tine...DOmnu sa te ajute sa iti faci datoria de sotie...si sa te ajute sa il iubesti...cred ca daca te rogi pentru asta.El o sa te ajute..

25/04/07 18:14

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la