|
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
pai poate ne zici si dece ""rock"si "crestin"se bat cap in cap"
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
31/03/08 22:21
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Ce inteleg eu prin cuvintul rock:zbintuiala unor oameni "liberi",zdranganeala care iti zgirie auzul,vestimentatie ridicola,cuvinte fara sens,voci nesemnificative,gesturi necontrolate...Ce inteleg eu prin cuvintul crestin:respect fata de cel care te-a creat prin felul in care te inchini inaintea Lui,melodie si cuvinte care sa-ti patrunda inima ...Ce zici se bat cap in cap?
|
|
31/03/08 22:37
|
|
gabi
membru
|
|
ok...acum iti zic ce inteleg eu prin astea doua cuvinte: rock: versuri bine gandite nu doar niste cuvinte aruncate pe foaie sa rimeze, sinceritate in cantare, canti cum simti nu dupa tiparele unora, cantareti care au ajuns sus prin calitati muzicale crestin: respect fata de Dumnezeu, sinceritate, daruire, lauda (dupa cum simti ca e cel mai bine...daca simti ca tre sa sari 2 metri de la pamant in timp ce-L lauzi fa-o....aici tine putin si de mediul in care te afli)... eu nu vad sa se bata cap in cap
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
31/03/08 23:27
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
irlanda a scris:
felul de inchinare cu care se cade sa-L onoram. |
Care e acela? Care sunt stilurile de muzica recomandate de Biblie? Nu de alta dar nu vreau sa vorbim pe porunci si datini omenesti.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
31/03/08 23:39
|
|
gabi
membru
|
|
hai no nu-i strivi asa repede aripile :p
|
|
31/03/08 23:43
|
|
irlanda
membru
|
|
Nu am aripi, asa cu nu are ce strivi.Am doar o alta parere decit a voastra.Stii care e problema domnule Archangel?Pe vremea cind a fost scrisa biblia, nu cred ca existau "stiluri de muzica".Dar daca nu scrie despre stilurile de muzica care ii plac Domnului asta nu inseamna ca rockul este pe placul Lui. .Sint unii crestini, care vor sa traiasca la limita permisivului,adica sa se intrebe la orice lucru :E voie? sau nu e voie? .Dar eu cred ca Dumnezeu ,asteapta de la noi o maturizare spirituala si de aceea nu ne-a lasat mura-n gura,pentru orice nelamurire a noastra .Crezi ca Dumnezeu nu stia de genul asta de muzica care va aparea si crezi ca ii era greu sa spuna ca este impotriva lui?Dar aici intervine crestsrea noastra spirituala.Sa fii capabil sa alegi ce este bun chiar daca nu-ti este scris negru pe alb.
|
|
01/04/08 00:28
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
irlanda a scris:
Dar aici intervine crestsrea noastra spirituala.Sa fii capabil sa alegi ce este bun chiar daca nu-ti este scris negru pe alb. |
Sfaturile astea ti le-as recomanda si tie dar ma tem ca e cam devreme (si nu ma refer la ora).
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
01/04/08 00:42
|
|
irlanda
membru
|
|
|
01/04/08 00:43
|
|
just_4_jesus
membru
Inregistat: 14/08/08
|
|
sa revenim la topica..
eu.. cred ca pe acest forum.. sunt multi care fac la fel ca "bleckmetal" dar le e rusine sa spuna!! normal, nu`l incurajez.. dar nu`l criticati.. mai bine ajutati`l cat puteti:)
_______________________________________ I belong to Jesus..
|
|
14/08/08 17:09
|
|
kornel1u
membru
Inregistat: 06/09/08
|
|
muzik rock! rock=zapaceala...citeste ce scrie in aceasta pagina...rock si originile acestui gen d muzik!!! chiar dak e site ortodox, citeste..... citez:"Muzica rock este împărtită în mai multe ramuri. Până acum am vorbit numai de cele cu caracter satanic fătis. Unii cred că prin evitarea acestui gen de rock si limitarea numai la genurile mai linistite sau mai sigure, nu sunt influentati în rău. Îmi dati voie însă să vă spun ceva? Ceea ce noi socotim ca sigur , de multe ori este mai periculos decât ceea ce am văzut mai înainte, deoarece are o influentă mult mai subtilă. Nu se vorbeste pe fată despre diavol, care se ascunde astfel sub felurite măsti si deghizări. Diavolul nu se arată numai cu această înfătisare urâtă , cunoscută de toti, ci se poate preschimba în multe feluri la care noi nici nu ne-am gândit vreodată ; Cunoscutul cântăret Jimmz Hendrix a avut un baterist originar din Uganda -Africa, al cărui tată se ocupa cu Voodoo si magie. Acest baterist era uimit de ritmul si miscările Voodoo folosite de Hendrix, care semănau cu cele folosite de tatăl său. Mike, solist al formatiei Fleetwood Mac, ca si alte staruri ale rock-ului, a călătorit în adâncurile junglei africane, pentru a învăta ritmurile Voodoo si a-si îmbogăti sunetul muzicii sale. Muzica Rock păstrează în continuare multe elemente din ceremoniile de magie africane. Până si tinuta lor arată că sunt influentati de acelasi duh, care a influentat si miscările africane originare." http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm
Ultima modificare de kornel1u (06/09/08 12:52)
_______________________________________ Daca nu poti zbura, alearga. Daca nu poti alerga, mergi. Daca nu poti merge, taraste-te, dar, orice ai face, nu te opri " ! ( Martin Luther King )
|
|
06/09/08 12:46
|
|
gabi
membru
|
|
deci tu crezi ca prin ritmurile rock-ului invocam anumite spirite africane? ) ...numai sa nu aduca cu ele si malaria din Africa, atunci e mai bai )
|
|
06/09/08 16:31
|
|
kornel1u
membru
Inregistat: 06/09/08
|
|
daca intradevar ai citit tot ce era in link-ul d mai sus, cred k ai inteles despre influenta negativa a muzicii rock....
_______________________________________ Daca nu poti zbura, alearga. Daca nu poti alerga, mergi. Daca nu poti merge, taraste-te, dar, orice ai face, nu te opri " ! ( Martin Luther King )
|
|
06/09/08 16:46
|
|
gabi
membru
|
|
sincer...nu am citit din link pentruca ma plictisesc textele lungi si fara sens pentru mine...nu vad decat o incercare a unor ingusti de a-si fonda incredintarile...mult...foarte mult exagerate. M-am uitat putin peste pagina dar am observat ca seamana foarte mult cu alte pagini "antirock" de care am mai dat...sunt scarbit de ele...cred ca ar fi mai util sa-si vada fiecare de traba lui, sa-si traiasca viata dupa principiile si incredintarile lui fara a le impune tuturora. Daca ai o parere proasta despre rock nu te opreste nimeni sa ti-o expui dar e exagerat sa faci anumite afirmatii taioase fiinda e doar parerea ta nu neaparat un adevar universal
|
|
06/09/08 17:05
|
|
[anda]
membru
Inregistat: 09/09/08
|
|
pt mine rock-ul e doar un gen de muzica la fel ca toate celelalte si daca unii asculta rock cu mesaj satanist asta nu inseamna k rock-ul are mesaj satanist in general.sunt atatea melodii crestine care sunt cantate si foarte lent si rock (ma refer la versuri)asta nu inseamna k cea cantata slow e cea potrivita si cea cantata rock are nush ce tendinte satanice sau ce s-a spus mai sus de rock...
"e exagerat sa faci anumite afirmatii taioase fiinda e doar parerea ta nu neaparat un adevar universal "(gabi_aron) ai dreptate!!!!!!!!!!!
|
|
12/10/08 18:12
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
anda cand vrei sa citezi pe cineva poti folosi "Citati"
|
|
12/10/08 20:57
|
|
[anda]
membru
|
|
da....sunt noua si n-am vazut..
))
se iarta..nu???
))
|
|
12/10/08 20:58
|
|
lorre
membru
|
|
binenteles anda tu ai P.O.D. ? m-ar interesa
|
|
12/10/08 20:59
|
|
[anda]
membru
|
|
pfffff..aia e o formatie sau ce???
)habar n-am ce e:">
|
|
12/10/08 21:02
|
|
lorre
membru
|
|
ok,atunci ai muzica rock?
|
|
12/10/08 21:05
|
|
[anda]
membru
|
|
da am ceva facem schimb???
|
|
12/10/08 21:08
|
|
lorre
membru
|
|
X scuuuzeee de off-topic apriiiiil
Ultima modificare de lorre_diana (12/10/08 21:16)
|
|
12/10/08 21:10
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1324
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/10/08 21:11
|
|
[anda]
membru
|
|
|
12/10/08 21:13
|
|
irlanda
membru
|
|
anda a scris:
e exagerat sa faci anumite afirmatii taioase fiinda e doar parerea ta nu neaparat un adevar universal |
Pentru mine incredintarea mea e ca si un adevar universal.
anda a scris:
pt mine rock-ul e doar un gen de muzica la fel ca toate celelalte si daca unii asculta rock cu mesaj satanist asta nu inseamna k rock-ul are mesaj satanist in general.sunt atatea melodii crestine care sunt cantate si foarte lent si rock (ma refer la versuri)asta nu inseamna k cea cantata slow e cea potrivita si cea cantata rock are nush ce tendinte satanice sau ce s-a spus mai sus de rock... |
E periculos ca nu faci o diferenta si o separatie intre muzica draceasca(rock-ul) si cea care-i place Domnului.
Ultima modificare de irlanda (12/10/08 21:18)
|
|
12/10/08 21:17
|
|
lorre
membru
|
|
mai..fiecare padure are uscaturile ei..asa ca nu inseamna ca daca o trupa de rock este si satanista atunci toate trupele rock sunt sataniste..!!
|
|
12/10/08 21:19
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|