|
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
gabi_aron a scris:
depinde ce fel de rock asculta el, spune-mi cateva trupe ce le-asculta el si iti spun cateva trupe ce le-ai putea recomanda. |
led zeppelin...pink floyd...wishbone ash...
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
25/01/09 23:35
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
pentru led zeppelin si wishbone ash ar merge petra, Stryper(pe astia nu-i prea indic ),White cross sau rob rock (dar astia sunt un pic mai duri decat led)..daca dai clik pe numele trupelor poti asculta cate o piesa sa vezi cam cum suna. la pink floyd nu stiu ca e foarte greu de egalat
Ultima modificare de gabi_aron (26/01/09 14:34)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
26/01/09 14:34
|
|
kirk0901
membru
Inregistat: 26/01/09
|
|
ac/dc rullz domnu sai binecuvinteze :X
|
|
26/01/09 22:33
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
nathanael a scris:
am un rocker in clasa...credeti ca as putea sa-l atrag spre Dumnezeu cu rock crestin? (el sustine ca e ateist) |
Nu cred ca inlocuindu-i muzica-l vei face crestin. Il vei face doar sa asculte altceva ce probabil nici nu ajunge la nivelur celor ascultate de el. S-ar putea chiar sa-l dezamagesti. Vorbeste-i despre Isus. Fii pasionat de El, si tipu te va "simti" si cu Har de la El ai putea sa-l ajuti in schimbarea lui. Doar cu El
Ultima modificare de Sword (26/01/09 23:41)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
26/01/09 23:40
|
|
gabi
membru
|
|
sword ai dreptate...nat, nu-l lasa doar oferindu-i muzica aceasta cu caracter crestin, e 0 daca nu-i vorbesti despre Dumnezeu, daca nu te rogi pentru el. El nu va iuntelege niciodata dece versurile melodiilor te zapacesc cu DUmnezeu/Isus/Rai...si pana nu va intelege asta va aprecia doar muzica, nu si versul...si, dupa cum zicea si sword, e posibil sa-l dezamagesti in unele privinte. Oricum, incercarea nu e o greseala. Eu, de cand ma stiu am dat doar la vreo 2-3 necrestini muzica...le-a placut pentruca am cautat sa fie de calitate, dar nu a avut alt rod decat acea placere pentru muzica. versurile au ramas mute.
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
27/01/09 11:25
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Asa-i. Mesajul(ce-i mai important) va fi ignorat. Si vor manca coaja aruncand miezul. Arata-i de ce esti tu deosebit in conceptii. Explica-i de unde-ti vine tie mentalitatea asta. Explica-i de ce a fi crestin este mai tare decat a fi rocker (sau chiar satanist)...etc. Atunci s-ar putea sa ai vreun rezultat. Iar daca ai momente in care esti chiar inspirat de Duhul Sfant sigur vei avea si roade
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
27/01/09 14:28
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
nathanael a scris:
am un rocker in clasa...credeti ca as putea sa-l atrag spre Dumnezeu cu rock crestin? (el sustine ca e ateist) |
Majoritatea rockerilor se pretind atei. In realitate daca au incredere in tine sunt foarte usor abordabili. Sunt in general deschisi sa discute, iar daca esti echipat bine, spiritual vorbind, chiar ai sanse ca ceea ce faci sa aiba efect, asa cum zicea si Sword.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/01/09 15:08
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
ms de sfaturi... o sa vi le urmez;)
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
27/01/09 16:40
|
|
pavel
membru
Inregistat: 23/04/09
|
|
exista vro sansa cat de mic mica sa nu se mai arate cu degetul si atata ura impotriva rock-ului
|
|
24/04/09 12:00
|
|
gabi
membru
|
|
NU. alte intrebari? )
[glumesc]
|
|
24/04/09 18:04
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
NU ... io nu glumesc ... NU ... abia acum am glumit ... NU ... si de data asta serios glumesc ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
24/04/09 18:06
|
|
pavel
membru
Inregistat: 23/04/09
|
|
ai... o mie de ganduri cat iti vin in minte despre iron maiden provocate de imprejurari este total absurd , de fapt , ma intreb daca tu ai sta o saptamana cu ei sa-i cunosti daca ai mai zice ceva rau.....in final numa zic decat 2 cuvinte si numai discut ca nu se va schimba nimic......este total absolut nesimtire daca vorbesti de rau despre un lucru ce se afla la o mie ani lumina de tine
|
|
26/04/09 17:55
|
|
belinda2
membru
Inregistat: 29/07/09
|
|
Dumnezeu a creat oameni cu personalitati diferite. Acesti oameni aleg sa se inchine Lui Dumnezeu prin diferite moduri. Unii aleg rock-ul,altii praise and worship(ceea ce aleg eu mai mult), altii hip-hop. Rock-ul este un gen de muzica prin care unii il lauda pe Dumnezeu, si atat timp cat aceasta lauda este primita de Dumnezeu cu bratele deshise nu vad nici o problema.
|
|
29/07/09 09:24
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
belinda a scris:
Acesti oameni aleg sa se inchine Lui Dumnezeu prin diferite moduri. Unii aleg rock-ul,altii praise and worship(ceea ce aleg eu mai mult), altii hip-hop. ...si atat timp cat aceasta lauda este primita de Dumnezeu cu bratele deshise nu vad nici o problema.
|
Exista un singura mod de lauda si inchinare pe care Dumnezeu il poate primi cu bratele deschise. "...si sa aducem astfel lui Dumnezeu o inchinare placuta, cu evlavie si cu frica;" (Evr.12:28)
"Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui, trebuie sa I se inchine in duh si in adevar." (Ioan.4:24) Rock-ul si hip-hop-ul nu au de a face cu Dumnezeu .
belinda a scris:
Rock-ul este un gen de muzica prin care unii il lauda pe Dumnezeu |
Rock-ul este un gen de muzica prin care unii in intunecimea mintii si inimii lor, se amagesc ca il lauda pe Dumnezeu, cand ei de fapt sunt la degetul mic al celui rau.
|
|
29/07/09 21:07
|
|
belinda2
membru
|
|
Cum am spus si mai inainte,fiecare suntem diferiti,personalitati diferite. Orisice alegem sa ascultam,sa cantam trebuie doar ca Dumnezeu sa fie Suveranul nostru,El sa fie tinta noastra.
|
|
29/07/09 21:11
|
|
irlanda
membru
|
|
belinda a scris:
Orisice alegem sa ascultam,sa cantam trebuie doar ca Dumnezeu sa fie Suveranul nostru,El sa fie tinta noastra. |
Fals.Trebuie sa alegem sa cantam si sa ascultam doar ce-i place si accepta Dumnezeu.
|
|
29/07/09 21:15
|
|
belinda2
membru
|
|
putem sa alegem sa cantam ceea ce ii place Lui Dumnezeu si sa cantam cu o inima mincinoasa,trufasa,rea. Am facut o jertfa buna,placuta inaintea LUi? De ce sa pretind inaintea Lui ca sunt ceea ce de fapt nu sunt? De ce sa pretind ca imi place sa cant un fel de muzica cand eu vreau sa ascult altceva? Asa ma creat El. Asta a pus El in mine. In fata Lui nu pot sa ma prefac. Asa ca aleg sa ma inchin Lui asa cum sunt eu,pentru ca sunt sigura ca va accepta jertfa mea daca va fi facuta cu o inima curata si deschisa.
Ultima modificare de belinda (29/07/09 21:35)
|
|
29/07/09 21:26
|
|
irlanda
membru
|
|
belinda a scris:
De ce sa pretind ca imi place sa cant un fel de muzica cand eu vreau sa ascult altceva? |
Nu pretinde ceea ce nu esti, dar nici sa n-ai pretentia ca El sa-ti primeasca orice fel de inchinare, sau atitudine a ta.
belinda a scris:
Asa ma creat El. Asta a pus El in mine. In fata Lui nu pot sa ma prefac. Asa ca aleg sa ma inchin Lui asa cum sunt eu,pentru ca sunt sigura ca va accpeta jertfa mea daca va fi facuta cu o inima curata si deschisa. |
Inima omului este nespus de rea si deznadajduit de inselatoare. Jertfa iti este acceptata daca se inscrie in cerintele si standardele Domnului.
p.s vezi ca ai o mica greseala gramaticala...daca nu te deranjez cu observatia mea
Ultima modificare de irlanda (29/07/09 21:33)
|
|
29/07/09 21:32
|
|
belinda2
membru
|
|
m-am corectat ...mersi de observatie. pentru tine care sunt standardele si cerintele Domnului?
|
|
29/07/09 21:45
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
belinda a scris:
pentru tine care sunt standardele si cerintele Domnului? |
....in materie de muzica
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
29/07/09 22:04
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Pai muzica preferata de crestini sa nu fie muzica... lumeasca.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
29/07/09 22:29
|
|
belinda2
membru
|
|
daca sunt crestini ma gandesc ca asculta muzica crestina,chiar daca aceasta este rock, sau alte genuri.
Ultima modificare de belinda (30/07/09 09:36)
|
|
30/07/09 09:33
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
belinda a scris:
daca sunt crestini ma gandesc ca asculta muzica crestina,... |
Nu e musai. Si eu ma consider crestina si ascult cu placere muzica laica.
|
|
30/07/09 09:42
|
|
belinda2
membru
|
|
fiecare cu personalitatea lui,parerea lui...
|
|
30/07/09 22:18
|
|
gabi
membru
|
|
Irlanda, cu zeci de ani in urma, cand in biserici au inceput sa apara chitaristi au zis fratii ca intrea diavolul in biserica...le fel cu pianul....si putin mai contemporan, cand au intrat tobele in biserica foarte multi au fost cei impotriva...azi biserici intregi lauda pe domnul cu multe instrumente care erau considerate diavolul gol, si in foarte multe biserici se canta rock, pop-rock sau soft-rock...crezi ca biserici intregi in ziua de azi se "inchina diavolului"?...nu e vreo intrebare de la care astept sa te prind cu ceva...vreau doar sa ducem putin discutia spre rock-ul din biserici. Si apoi, daca o batranica ar veni la tine si ti-ar zice ca ai cantat diavolului pentruca ai fost acompaniata de o orga, care pe vremea ei nu era primita in biserica, ce i-ai raspunde?...daca ar avea puterea si convingerea ta de acum.
|
|
31/07/09 21:07
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|