|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
irlanda a scris:
"Dacă cel necredincios vrea să se despartă, să se despartă; în împrejurarea aceasta, fratele sau sora nu Sunt legaţi: Dumnezeu ne-a chemat să trăim în pace." 1 Corinteni 7:15
Iti este destul de clar ca este vorba de un credincios si un necredincios? Deci ,cel credincios e liber. |
liber sa se desparta, nu sa se recasatoreasca.
Luca 16:18 Oricine îşi lasă nevasta şi ia pe alta de nevastă, preacurveşte; şi cine ia de nevastă pe cea lăsată de bărbatul ei, preacurveşte.
Care barbat ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
25/02/09 23:10
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Tanara crestina a scris:
crestinul nu poate fi considerat a fi in nestiinta ... |
irlanda a scris:
"Dacă cel necredincios vrea să se despartă, să se despartă; în împrejurarea aceasta, fratele sau sora nu Sunt legaţi: Dumnezeu ne-a chemat să trăim în pace." 1 Corinteni 7:15
Iti este destul de clar ca este vorba de un credincios si un necredincios? Deci ,cel credincios e liber. |
Am citit un comentariu cu privire la versetul asta. Sunt doua pareri: unii considera ca sitagma ,,nu sunt legati" inseamna ca ei nu trebuie sa se impotriveasca divortului inaintat de necredincios si mai e si parerea ca sintagma ,,nu sunt legati" inseamna ca ei se pot recasatori... Avand in perspectiva toata Scriptura sunt inclinata sa cred ca recasatorirea nu e acceptata in cazul asta.. e posibil sa gandesc gresit ( si nu elimin posibilitatea asta ) sau e posibil ca tu sa gandesti gresit... Ambele variante se pare ca sunt posibile...
De aceea mai spun o data ca trebuie sa fim foarte atenti cu cine ne casatorim ca sa nu fim pusi in dificultatea unui astfel de caz...
PS: mai exista o problema... crezand ca te poti recasatori daca partenerul necredincios baga divort, unii crestini ar putea fi tentati sa conduca situatia astfel incat celalalt sa ceara divortul... bine, astea sunt cazuri rare.. insa sunt posibile... 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
25/02/09 23:11
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
irlanda a scris:
"Dacă cel necredincios vrea să se despartă, să se despartă; în împrejurarea aceasta, fratele sau sora nu Sunt legaţi: Dumnezeu ne-a chemat să trăim în pace." 1 Corinteni 7:15 Iti este destul de clar ca este vorba de un credincios si un necredincios? Deci ,cel credincios e liber. |
april a scris:
liber sa se desparta, nu sa se recasatoreasca. |
Nu,liber sa se recasatoreasca ,pentru ca nu cel credincios vrea sa se desparta ,ca sa aibe nevoie de incuviintare ca e liber s-o faca,asa cum spui tu.
april a scris:
Luca 16:18 Oricine îşi lasă nevasta şi ia pe alta de nevastă, preacurveşte; şi cine ia de nevastă pe cea lăsată de bărbatul ei, preacurveşte. |
Avand in veder ca aici Domnul vorbeste poporului Israel ,nu neamurilor, eu cred ca este vorba de cazul cand cei doi, sant amandoi credinciosi ,dar totusi se despart.In cazul daca unul dintre ei se recasatoreste precurveste si el si cel cu care se casatoreste
april a scris:
Care barbat? |
Barbatul credincios care si-a lasat nevasta credincioasa,si barbatul credincios care ia pe o alta nevasta credincioasa lasata de un barbat credincios.
Tanara crestina a scris:
e posibil sa gandesc gresit ( si nu elimin posibilitatea asta ) sau e posibil ca tu sa gandesti gresit... Ambele variante se pare ca sunt posibile... |
Daca varianta mea e gresita(dar nu este ) ,e gresita pentru mine.Pentru ca eu nu oblig si nu consiliez pe nimeni in privinta asta. Imi spun o parere pe un forum ,si nimeni nu este obligat nici macar s-o citeasca ,cu atat mai putin sa si-o insuseascasi sa faca cum spun eu.
Lucrul asta cu e posibil sa gandim gresit cred ca ar trebui spusa celor carora li se cere si au puterea si autoritatea sa dea un sfat ,sfat care poate sa nenoroceasca un suflet ,sau sa izbaveasca un suflet.
|
|
26/02/09 00:38
|
|
april
admin forum
|
|
irlanda a scris:
Nu,liber sa se recasatoreasca ,pentru ca nu cel credincios vrea sa se desparta ,ca sa aibe nevoie de incuviintare ca e liber s-o faca,asa cum spui tu. |
Nu asta reiese din textul acela.
|
|
26/02/09 08:01
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
irlanda a scris:
Daca nu mai poate sa-si faca datoria de sot ,daca intr-adevar l-ai iubit cat a putut sa-si indeplineasca datoria de sot ,nu cred ca se poate pune problema unui divort. Cand te casatoresti o faci pentru toata viata ,nu doar cat poate sotul sa-si faca datoria de sot.Asta nu-i motiv de divort. |
Imi plac la nebunie verdictele astea! Impotenta nu e asa o raritate cum isi imagineaza unii. Si se poate instala pe parcurs. Cauzele sunt diverse. Incep sa fiu bulversata! Dar ce ne casatorim: ca iubim sau "sa nu ardem"? Tare as vrea sa vad pe cineva care a trecut pe aici si sa rosteasca verdictul "asta nu e motiv de divort!". Chiar Dumnezeu nu ne-ar da puterea sa ne infranam mintea si trupul?!E asa mica puterea Lui?!
irlanda a scris:
Nu,liber sa se recasatoreasca ,pentru ca nu cel credincios vrea sa se desparta ,ca sa aibe nevoie de incuviintare ca e liber s-o faca,asa cum spui tu. |
Si ce casatoria e un imperativ? Unde scrie?
april a scris:
Nu asta reiese din textul acela. |
Bineinteles ca nu.
P.S. Eu am scris clar ca unele lucruri nu le-as putea indura. Dumnezeu imi stie masura. Nu e o incercare sa par mai sfanta ca altii. Dar una e ce-as face eu si alta e ce-ar spune Dumnezeu. Am vazut in viata mea in diferite circumstante ca Dumnezeu nu mi-a dat decat cat am putut duce. Nici un gram in plus. Cred ca e bine sa punem planul Lui in fata dorintelor noastre. Nu spun ca eu asa fac, dar am convingerea adanca ca El va rasplati pe cel ce face asta. E alegerea fiecaruia.
Ultima modificare de MRU (26/02/09 09:17)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
26/02/09 08:18
|
|
irlanda
membru
|
|
MRU a scris:
Incep sa fiu bulversata! Dar ce ne casatorim: ca iubim sau "sa nu ardem"? Tare as vrea sa vad pe cineva care a trecut pe aici si sa rosteasca verdictul "asta nu e motiv de divort!". |
Si eu sant bulversata ,pentru ca nu-mi pot imagina cum dupa ce te casatoresti ,daca sotul ramane impotent ,ii dai un sut. Il iubesti, si daca nu-si mai poate indeplini datoria de sot dispare asa instantaneu dragostea? Nu-l mai iubesti pentru ca nu mai poate ? O casatorie inseamna numai relatii intime? Te gandesti numai la tine ca nu esti o femeie implinita? Dar el? Neimplinirea e si mai mare si mai greu de suportat.
Si pentru ca-ti plac la nebunie verdictele ,desi ce scriu eu aici nu-i un verdict ,o spun inca o data: Daca sotul ramane impotent n-ai niciun drept sa-l lasi balta, sa divortezi de el . Mi se pare un egoism iesit din comun!
apri a scris:
Nu asta reiese din textul acela. |
MRU a scris:
Bineinteles ca nu. |
Normal ca nu reiese ,daca aveti o alta viziune despre asta . Pentru mine reiese si reiese foarte clar.
|
|
26/02/09 10:10
|
|
adriana
membru
|
|
irlanda a scris:
Si pentru ca-ti plac la nebunie verdictele ,desi ce scriu eu aici nu-i un verdict ,o spun inca o data: Daca sotul ramane impotent n-ai niciun drept sa-l lasi balta, sa divortezi de el . Mi se pare un egoism iesit din comun! Nu asta reiese din textul acela. |
Sa nu ne dea Dumnezeu mai mult decat putem duce! Daca vezi scopul casatoriei doar ca un mijloc sa nu curvesti, ia mai gandeste-te tu un pic!
irlanda a scris:
Normal ca nu reiese ,daca aveti o alta viziune despre asta . Pentru mine reiese si reiese foarte clar. |
Orice pasaj trebuie interpretat in context. E o regula generala. 
Ultima modificare de MRU (26/02/09 10:18)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
26/02/09 10:15
|
|
irlanda
membru
|
|
MRU a scris:
Sa nu ne dea Dumnezeu mai mult decat putem duce! |
Sa nu dea!
MRU a scris:
Daca vezi scopul casatoriei doar ca un mijloc sa nu curvesti, ia mai gandeste-te tu un pic! |
Pai ,tocmai ,eu nu vad casatoria ca fiind doar o modalitate de a ne satisface nevoile sexuale. Eu o vad mai mult de atat .Si nu-i normal ca doar implinirea acestor nevoi, sa te tine langa sotul tau.
MRU a scris:
Orice pasaj trebuie interpretat in context. E o regula generala. |
Corect .
|
|
26/02/09 10:24
|
|
adriana
membru
|
|
irlanda a scris:
Pai ,tocmai ,eu nu vad casatoria ca fiind doar o modalitate de a ne satisface nevoile sexuale. Eu o vad mai mult de atat .Si nu-i normal ca doar implinirea acestor nevoi, sa te tine langa sotul tau. |
Si totusi asta e motivul pe care il invoca Pavel cand "ofera" libertate, vaduvelor sa se recasatoreasca.
|
|
26/02/09 10:29
|
|
irlanda
membru
|
|
Este o mica mare diferenta. Una este sa-ti moara sotul ,si alta este sa-ti traiasca ,dar sa-l lasi ,ca nu mai poate sa fie sot pe de-a-ntregul.
|
|
26/02/09 10:40
|
|
adriana
membru
|
|
Mai, atat femeia divortata, cat si cea abstinenta maritata, cat si vaduva sunt in pericol sa (prea)curveasca! Da sau nu? De ce Pavel indica ca mijloc de preintampinare a curviei, casatoria? De ce doar pentru vaduve? E valabil acest principiu pentru toate? De ce? De ce ar fi si pentru femeia divortata? Biblic...ca pareri avem destule personale...Femeia abstineta maritata nu are si ea dreptul la copii, etc?
Ultima modificare de MRU (26/02/09 11:05)
|
|
26/02/09 10:44
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Tanara crestina a scris:
e posibil sa gandesc gresit ( si nu elimin posibilitatea asta ) sau e posibil ca tu sa gandesti gresit... Ambele variante se pare ca sunt posibile... |
irlanda a scris:
Daca varianta mea e gresita(dar nu este ) ,e gresita pentru mine.Pentru ca eu nu oblig si nu consiliez pe nimeni in privinta asta. Imi spun o parere pe un forum ,si nimeni nu este obligat nici macar s-o citeasca ,cu atat mai putin sa si-o insuseascasi sa faca cum spun eu.
Lucrul asta cu e posibil sa gandim gresit cred ca ar trebui spusa celor carora li se cere si au puterea si autoritatea sa dea un sfat ,sfat care poate sa nenoroceasca un suflet ,sau sa izbaveasca un suflet. |
Poate tu consideri ca ce scriem noi aici sunt doar pareri si nimeni nu si le va insusi, insa sunt in prezent poate oameni care se connfrunta cu un anume caz de divort si vin aici pentru a-si da seama ce sa faca. Poate au mers si la conducatorul bisericii sau poate nu... Nu ai de unde sa stii... Ce am vrut eu sa spun mai devreme este sa fim perfect constienti de faptul ca exista clar 2 grupuri care privesc versetul respectiv in mod diferit... si nu se stie 100% cine are dreptate si cine nu... eu am mai intrebat persoane despre versetul asta si mi-au confirmat chestia cu cele 2 grupuri.. Desi fiecare crede ca are dreptate si ca nu greseste, numai Domnul stie cu adevarat. Eu una nu o sa intampin problema asta pentruca niciodata si sub niciun pretext nu ma voi casatori cu un necredincios. Dar sa nu uiti, te rog, ca ce scriem noi aici pot fi pt noi simple pareri, insa pentru altii pot fi solutii.
Ultima modificare de Tanara crestina (26/02/09 11:05)
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
26/02/09 11:04
|
|
april
admin forum
|
|
irlanda a scris:
Daca nu mai poate sa-si faca datoria de sot ,daca intr-adevar l-ai iubit cat a putut sa-si indeplineasca datoria de sot ,nu cred ca se poate pune problema unui divort. Cand te casatoresti o faci pentru toata viata ,nu doar cat poate sotul sa-si faca datoria de sot.Asta nu-i motiv de divort. |
Si nici daca nu l-ai iubit nu e motiv de divort.
Romani 7:2 Căci femeia măritată este legată prin Lege de bărbatul ei câtă vreme trăieşte el; dar dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de legea bărbatului ei. Romani 7:3 Dacă deci, când îi trăieşte bărbatul, ea se mărită după altul, se va chema preacurvă; dar dacă-i moare bărbatul, este dezlegată de Lege, aşa că nu mai este preacurvă, dacă se mărită după altul. 1 Corinteni 7:39 O femeie măritată este legată de lege câtă vreme îi trăieşte bărbatul; dar dacă-i moare bărbatul, este slobodă să se mărite cu cine vrea; numai în Domnul.
irlanda a scris:
Normal ca nu reiese ,daca aveti o alta viziune despre asta . Pentru mine reiese si reiese foarte clar. |
Reiese ce vrei tu sa reiasa. vezi si versetele de mai sus .
MRU a scris:
Sa nu ne dea Dumnezeu mai mult decat putem duce! |
Nu ne da.
1 Corinteni 10:13 Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiţi ispitiţi peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit şi mijlocul să ieşiţi din ea, ca s-o puteţi răbda.
MRU a scris:
Mai, atat femeia divortata, cat si cea abstinenta maritata, cat si vaduva sunt in pericol sa (prea)curveasca! Da sau nu? |
Si fecioara nu e in pericol sa curveasca ?
|
|
26/02/09 12:44
|
|
adriana
membru
|
|
april a scris:
Si fecioara nu e in pericol sa curveasca ? |
Buna intrebare, april! Din perspectiva femeilor maritate, nu! Interesant, nu? 
Ultima modificare de MRU (26/02/09 12:56)
|
|
26/02/09 12:54
|
|
adriana
membru
|
|
Magdy a scris:
Clar ca fecioare sau nu, oricine poate sa pofteasca in inima pe altcineva si, daca nu e veghere, sa pacatuiasca si cu trupul. |
Atunci...Asa cum este un imperativ pentru fecioara sa se pastreze curata, asa trebuie sa fie si pentru restul, nu?!
Eu inclin sa cred ca solutia e de factura exclusiv spirituala! Impotenta nu poate fi asociata ca "duh de neputinta"?! Iar plin de Duhul Sfant fiind nu trebuie sa rodesti stapanire de sine pe toate capitolele?! Probabil, daca am trai sub influenta totala a Duhului Sfant nici macar n-am purta discutia asta.
Ultima modificare de MRU (26/02/09 13:20)
|
|
26/02/09 13:17
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
MRU a scris:
Atunci...Asa cum este un imperativ pentru fecioara sa se pastreze curata, asa trebuie sa fie si pentru restul, nu?! |
Absolut.
MRU a scris:
Eu inclin sa cred ca solutia e de factura exclusiv spirituala! Impotenta nu poate fi asociata ca "duh de neputinta"?! |
Mai, nu stiu ce sa zic, dar sincer, parerea mea, daca as fi in situatia asta, l-as duce la toti doctorii de specialitate inainte de tribunal.
MRU a scris:
Probabil, daca am trai sub influenta totala a Duhului Sfant nici macar n-am purta discutia asta. |
Probabil, dar daca si Pavel se plangea de raul care se tine scai de el...
|
|
26/02/09 13:24
|
|
adriana
membru
|
|
Magdy a scris:
Mai, nu stiu ce sa zic, dar sincer, parerea mea, daca as fi in situatia asta, l-as duce la toti doctorii de specialitate inainte de tribunal.
|
Si daca ei spun ca nu se poate face nimic?! Poate fi o pedeapsa divina?! Daca in Biserica ar fi mai multa revarsare a Duhului, n-ar trebui sa apara si astfel de vindecari? Si daca viata personala si/sau a Bisericii lasa de dorit, atunci avem aprobare divina sa recurgem la rezolvari pamantesti?
Magdy a scris:
Probabil, dar daca si Pavel se plangea de raul care se tine scai de el... |
Da dar macar ar trebui sa fim cinstiti si sa ne recunoastem slabiciunea.Sa ne unim in rugaciune fierbinte si sa cerem ajutorul divin. Nu sa rescriem Biblia.
Ultima modificare de MRU (26/02/09 14:21)
|
|
26/02/09 13:30
|
|
irlanda
membru
|
|
april a scris:
Reiese ce vrei tu sa reiasa. vezi si versetele de mai sus . |
Reiese ce trebuie sa reiasa. Inainte de versetele date de tine ,sant niste versete care ne arata cui se adreseaza Pavel:
Romani 1:7 "Deci, voua tuturor, care sunteti prea iubiti ai lui Dumnezeu in Roma, chemati sa fiti sfinti: Har si pace de la Dumnezeu, Tatal nostru, si de la Domnul Isus Hristos! "Romani 7:1 "Nu stiti, fratilor, -caci vorbesc unor oameni care cunosc Legea-ca Legea are stapanire asupra omului cata vreme traieste el?"
Deci la fel ca si Domnul Isus care in Luca se adresa poporului Israel ,adica unor oameni credinciosi ,cunoscatori de Dumnezeu ,la fel si aici in Romani ,Pavel se adreseaza unor frati,in cazul carora , daca se ajunge la divort, si vor sa se recasatoreasca ,preacurvesc. Ei nu mai au dreptul la recasatorire.
@ MRU -Este pentru prima oara cand aud la credinciosi ,ca impotenta sotului sa fie un motiv de divort .Ma gandesc omeneste in primul rand ,lasand Biblia la o parte ,si nu-mi poate intra asa ceva in minte, nici acum, si nici nu-mi va putea intra vreodata.
Sa traiesc bine mersi vreo 10 -20 de ani cu sotul meu ,sa avem si copii ,si dupa care, el sa devina impotent ,si eu sa nu ma mai gandesc nici la anii traiti impreuna ,nici la copii avuti si crescti impreuna si nici la el ,sa-mi iau jucariile, si pe motiv ca am dreptul la o viata sexuala normala ,sa nu-mi mai pese de nimic,sa las totul balta si sa caut cu altcineva, sa ma simt o femeie implinita intru-totul... E odios!
Ultima modificare de irlanda (27/02/09 01:29)
|
|
27/02/09 00:54
|
|
adriana
membru
|
|
irlanda a scris:
@ MRU -Este pentru prima oara cand aud la credinciosi ,ca impotenta sotului sa fie un motiv de divort . |
Asta pentru ca a discuta despre viata sexuala e inca si va mai fi un tabu. Esti direct catalogata o femeie usoara. Nu ai tu de unde stii cate femei indura si ce indura de la sotii lor.
Tu ai citit ceva din ce am scris? Analizand omeneste nu consider femeia divortata mai indreptatita decat cea abstinenta "marital" sa se recasatoreasca! Consider,insa, ca Dumnezeu poate sa le tina curate si sa le dea putere sa si infraneze mintea si trupul la amandoua!
Ultima modificare de MRU (27/02/09 06:43)
|
|
27/02/09 06:13
|
|
april
admin forum
|
|
irlanda a scris:
Deci la fel ca si Domnul Isus care in Luca se adresa poporului Israel ,adica unor oameni credinciosi ,cunoscatori de Dumnezeu ,la fel si aici in Romani ,Pavel se adreseaza unor frati,in cazul carora , daca se ajunge la divort, si vor sa se recasatoreasca ,preacurvesc. Ei nu mai au dreptul la recasatorire. |
Tu spuneai ca sunt liberi sa se recasatoreasca daca partenerul necredincios al fratilor voia sa se desparta.
|
|
27/02/09 08:00
|
|
irlanda
membru
|
|
MRU a scris:
Asta pentru ca a discuta despre viata sexuala e inca si va mai fi un tabu. |
Mi se pare nepotrivit sa discuti in gura mare despre ce, cat si cand poate sotul tau.Nu este un subiect de discutat ,decat cu oamenii potriviti,calificati pentru asa ceva.
MRU a scris:
Esti direct catalogata o femeie usoara. |
Exagerezi
MRU a scris:
Nu ai tu de unde stii cate femei indura si ce indura de la sotii lor. |
Daca este vorba de impotenta sotului ,nu poti sa spui ca "indura" din partea lui. Sotul, cred ca indura mult mai mult.
MRU a scris:
Tu ai citit ceva din ce am scris? |
Spre surprinderea ta, am citit tot ce ai scris. Si am inteles ca din pricina impotentei sotului, femeia abstinenta maritata este indreptatita sa divorteze de el ,pe motiv ca are si ea dreptul la copii,la una ,alta... Ori mie aceasta "indreptatire mi se pare odioasa ,in cazul in care nu se se tine cont si de sot.
MRU a scris:
Consider,insa, ca Dumnezeu poate sa le tina curate si sa le dea putere sa si infraneze mintea si trupul la amandoua! |
Poate.
april a scris:
Tu spuneai ca sunt liberi sa se recasatoreasca daca partenerul necredincios al fratilor voia sa se desparta. |
Am scris fratilor boldat pentru a arata ca cei carora le vorbeste Pavel era frati in credinta cu el.
Eu spuneam ca daca exista o casatorie in care unul este necredincios si celalalt este credincios, si necredinciosul cere divortul, sau este caz de curvie ,cel credincios este liber sa se recasatoreasca.
Dar ,daca exista o casatorie intre doi credinciosi(si aici se pot aplica versetele din Romani pe care mi le-ai scris tu) si se ajunge la divort(biblic sau nebiblic) niciunul dintre cei doi, nu mai au libertatea de a se mai recasatori.Decat daca moare unul dintre ei.Trebuie sa ramana asa.
Ultima modificare de irlanda (27/02/09 11:05)
|
|
27/02/09 11:03
|
|
adriana
membru
|
|
irlanda a scris:
Daca este vorba de impotenta sotului ,nu poti sa spui ca "indura" din partea lui. Sotul, cred ca indura mult mai mult. |
Nu la asta ma refeream. Cunosc un caz in care, ea, mama a 4 copii, a ramas in urma unei operatii fara uter. Dupa vreo doua zile de la externare a fost violata de dragutul de sot! Dupa ceva vreme(cateva saptamani) a dat-o afara din casa si a adus o femeie ca de el avea nevoi de satisfacut. Amandoi crestini!!! Deci...fericirea unui cuplu nu se masoara in zambetele de duminica ! Ai vreun pic idee cate femei sunt agresate fizic, emotional si sexual de sotii lor?!
irlanda a scris:
Sotul, cred ca indura mult mai mult. |
Apoi nu stii tu daca sotul nu a fost pedepsit pentru niscaiva pacate ascunse! Nu mai pune mana in foc pentru nimeni! Eu nu cred ca Dumnezeu face lucrurile la intamplare. Mi-a demostrat de prea multe ori contrariul.
Ultima modificare de MRU (27/02/09 11:56)
|
|
27/02/09 11:17
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
tu numesti crestin un om care face ce spui mai sus ??? hmmm... sa fim seriosi ... numele de crestin e altceva ... 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
27/02/09 11:19
|
|
adriana
membru
|
|
giany a scris:
tu numesti crestin un om care face ce spui mai sus ??? hmmm... sa fim seriosi ... numele de crestin e altceva ...  |
Ai dreptate.
|
|
27/02/09 11:21
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|