TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Biblia si cartile Bibliei/Afirmatii contradictorii in Biblie ? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
În acest mesaj de pe forum, am pus o legătură către un articol tradus.

Copiez aici răspunsul de la "Contradicţia aparentă #12", care abordează în parte şi la nelămurirea ta:

Dumnezeu urăşte păcatul şi Dumnezeu iubeşte bunătatea. Deci, care e problema? Caracterul Său sfânt înseamnă că El trebuie să aplice o pedeapsă corectă pentru păcat. Dragostea lui Dumnezeu furnizează un mijloc de scăpare în Hristos pentru toţi cei care doresc să profite de ea. Nu există nici o contradicţie aici.

Hristos nu este un molâu, ci Judecătorul întregii omeniri. Şi ne-a dat o mostră de ce va însemna aplicarea judecăţii Sale: "afară cu toţi cei care nu sunt OK!" A spus-o, a făcut-o şi o va mai face.

Noi nu avem dreptul să fim judecători şi executori. El are tot dreptul.

Noi trebuie să fim blânzi şi iertători, fiindcă nici nu suntem judecători, şi în plus suntem şi cu musca pe căciulă.

El încă alege să arate îndurare, dar va veni şi momentul în care va pune piciorul în prag. Şi prin demonstraţia din Templu ne arată fără urmă de îndoială că aşa va face.

25/04/08 13:18

Site web  
Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Sunt de mare folos CONTRADICŢIILE 1, 2, 3, care sunt pe prima pagină.

Zilele trecute chiar mă strofocam să înţeleg cum la 2Cronici 22, Ahazia avea 42 de ani, iar la 2Împăraţi-22 de ani. Dar am găsit răspunsul în Contradicţia nr 40 din Contradicţia 3.

22/05/08 14:08

Pagini:  1 2    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la