TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 57
albertina
membru

Inregistat: 12/11/06

dana a scris:

Nocternus , te rog , descrii iadul care te asteapta ?

esti tare dana, slavit sa fie EL!

14/05/07 22:02

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

Nocternus a scris:

LOOOOOOOOOOOOOOOOL ce am ras...parca m-ai intrebat de dumnezeu ca de ce a adus potopul....acuma scoate-te scoate-te...vorba ungurului bulan.
Pacatul iti aduce suferinta, mie mi-a adus eliberare de sub niste reguli tampite date de z-eu.Esti tu pacatos sau de unde stii ?

Da...sigur...o sa ard in IAD...cum sa nu...
Ai fost tu acolo sa stii ? eu unul am fost !!
Dar hai sa schimbam planul, ca pe tine nu te intereseaza iadul....stii ce se intampla dupa ce mori TU...nu,nu arzi in iad.....sper sa aflii odata

Te-as ruga sa iti controlezi vocabularul.  Aici mai intra si adolescenti, mai sunt si domnisoare care nu gasesc placerea in cuvintele folosite de tine mai sus.  Daca nu intelegi, la ce ma refer iti voi spune direct, dar am inteles ca voi sunteti mai descuiati la minte ca noi.

Deci recunosti ca este pacat.  Parca tot unul din voi a mentionat ca voi nu prea credeti in pacat.  Si ce fel de eliberarea ti-a adus?

Si unde ai fost tu?  In iad?  Cine te-a dus pe tine acolo?  Esti sigur ca nu a fost o minciuna?

14/05/07 22:02

albertina
membru

Nocternus a scris:

Nu, dar cine a creat cele 4 substante care alcatuiesc ADN-ul uman? citeste Al-Jilwah...aaa, sau inca voi credeti ca a rupt coaste ca la K1 ca sa ne creeze...
Bun, cand va decideti sa va ridicati peste gandirea de evul mediu, mai discutam, pana atunci, noapte buna.

ai o tactica buna de a nu raspunde si de a nu comenta ceva... zi-mi de ce nu merge Dz la diavol dar diavolul la Dz?
Nu ma pune sa citesc  comenteaza ceea ce zic eu, nu aduce in discuite ce-o zis unul sau altul ;)

si chiar sunt mandra cum gandim si slavit fie El, da multe nu stim,

vad ca va refugiati, si nu e prea tarziu, sau.... asa cum gandim sub evul mediu... nu mai aveti putere sa comentati ;)

Ultima modificare de albertina (15/05/07 01:44)

14/05/07 22:04

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

Nocternus a scris:

A "diavolului" sau a lui d-zeu?????????????????????????
ce logica ai :)))))))))))))))))))))

Nu, dar cine a creat cele 4 substante care alcatuiesc ADN-ul uman? citeste Al-Jilwah...aaa, sau inca voi credeti ca a rupt coaste ca la K1 ca sa ne creeze...
Bun, cand va decideti sa va ridicati peste gandirea de evul mediu, mai discutam, pana atunci, noapte buna.

Noi avem gandirea de evul mediu.  Si tu Nocternus, vrei sa ajungi in iad si chiar ai fost acolo.  Si mai urmezi si pe cineva care gaseste placerea sadica sa chinuie oamenii.....  Hmmmm..... Evul Mediu.......

14/05/07 22:05

Nocternus
membru

Inregistat: 21/04/07
eu ti-l pot descrie, dar as prefera sa-l vezi cat timp esti in viata.
Iadul este haos, in care fiecare isi creaza propriul paradis, si nu asteptam ca d-zeu sa ne faca un paradis in care toata lumea sa urmeze ceea ce ii place lui d-zeu, pt ca suntem INDIVIDUALI, DIFERITI.
fiecare traieste in propria lume, dar cand vrea poate sa intersecteze lumea creata cu a celorlalte fiinte aducand elemente comune.Astfel se intalnesc doar oameni cu aceleasi preferinte si gandire, si se evita razboiul.
Cei care vor ca iadul sa fie cazane si foc, de asta vor avea parte...insa NOI STIM SA CONTROLAM IADUL !!!

14/05/07 22:06

Moth!
membru

joseph7 a scris:

Scuza-ma, dar eu nu citesc orice gunoi de pe internet.  De unde stiu eu cine a scris toate lucrurile astea?  De unde stiu eu ca nu este fantezia unui "luminat" la minte care vrea doar sa se distreze pe seama noastra.

:)))))) asa vorbesti de parca ii cunosti pe Matei,Ioan si care o mai fi scris la biblie,eu ziceam doar ca le poti downloada de acolo dar hai sa revenim la gunoi..si biblia se gaseste pe net asa ca daca scrierile nostre sunt gunoi si a vostra este ;)

dana a scris:

l-a rugat ?  : )))))))
cine te-a pacalit asa tare? (aham tatal vostru care e tatal minciunii )

aham nu.tocmai in cartea aia pe careo urmati cu atata insufletire scrie asta,la fel si despre turnul din Babel sau poate cunosteti atunci "aventurile" lui Moise prin Egipt? da povestea aia cu distrugerile in masa facute de dumnezeu pentru o mana de oameni care pana la urma o ajuns sa-i ii omoare "fiul"

Un sfat: inainte sa va dati atat de intelepti ca citati din biblie poate ar trebui sa o cititi inainte,integral ;)

Toate cel bune,

Moth

14/05/07 22:07

albertina
membru

Nocternus a scris:

Iadul este haos, in care fiecare isi creaza propriul paradis, si nu asteptam ca d-zeu sa ne faca un paradis in care toata lumea sa urmeze ceea ce ii place lui d-zeu, pt ca suntem INDIVIDUALI, DIFERITI.
fiecare traieste in propria lume, dar cand vrea poate sa intersecteze lumea creata cu a celorlalte fiinte aducand elemente comune.Astfel se intalnesc doar oameni cu aceleasi preferinte si gandire, si se evita razboiul.
Cei care vor ca iadul sa fie cazane si foc, de asta vor avea parte...insa NOI STIM SA CONTROLAM IADUL !!!

voi stiti sa controlati ce-i al vostru, asta e simplu... cine nu ar putea conduce ce ii alui, compania sa etc... si u te mandresti cu asta.... u daca ai putea controla altceva decat iad... as mai zice ceva.... un rai poate... dar nu poti ;)

14/05/07 22:09

albertina
membru

ei nu fugiti... wait... aveti treaba aici... s ava dea diavolul putere sau lucifer sa mai scrieti ceva ;) ca imi place ;)

Ultima modificare de albertina (15/05/07 01:46)

14/05/07 22:10

Nocternus
membru

Joseph7 a scris:

Noi avem gandirea de evul mediu.  Si tu Nocternus, vrei sa ajungi in iad si chiar ai fost acolo.  Si mai urmezi si pe cineva care gaseste placerea sadica sa chinuie oamenii.....  Hmmmm..... Evul Mediu.......

:))))))
aolew...maximu de prostie pe pagina de topic...
de 10000 de ori ti-am zis ca am argumentat Joseph7: "si de ce D-ZEU a dat potopul?"
Eu, Nocternus: Placere sadica...

gata, pana si un satanist are anumite limite de rabdare, dar gandirea ta ma face sa rad...bye
Ramaneti in prostia voastra ca va e teama de adevar...nici macar nu ai fost pe astral sa vezi ce e acolo cu Raiul/Iadul, dar vorbesti ca sa nu taci...
Iti doresc ca ajungi in Rai, sau in Iadul asa cum il vezi tu....cam acelasi lucru...

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
Wow wow wow. You are back :D . Bine ati revenit. Imi pare rau ca nu am timp de loc perioada asta :( , dar incet incet voi citi tot ce nu am citit si voi incerca sa raspund ...

Moth! a scris:

5.De ce a pus dumnezeu pomul cunoasterii in Rai si ne-a spus sa nu ne atingem de el?stia ca pana la urma tot o s-o facem,ce a urmarit el defapt?

Da. Am mai raspuns odata dar nimeni nu a luat in seama ce am raspuns eu, nici la alte intrebari.

dodo86 a scris:

Tu zici ca Dumnezeu a planuit totul. Da, este adevarat dar DUMNEZEU NU A IMPUS NICIODATA NIMIC CI SA UTILIZAT DE ALEGERILE VOLUNTARE A FIINTELOR CU CAPACITATEA DE GANDIRE SI ALEGERE INDIPENDENTA, PENTRU ASI DUCE PLANUL LA INDEPLINIRE.

Ma vei intreba: Care plan?

dodo86 a scris:

Exista o lume fizica(universul) si o lume metafizica(spirituala).Dumnezeu nu este conditionat nici de lumea spirituala nici de cea fisica. Lumea spirituala conditioneaza in mod constant lumea fizica. Totusi lumea spirituala are nevoie de fiinte din lumea fisica pentru a actiona in lumea fisica. De exemplu diavolul nu poate face nimic pe pamant fara sa se utilizeze de mintile multor oameni care in mod inconstient fac voia lui.

Lumea fizica nu a existat dintodeauna. ‘’La un moment dat’’ Dumnezeu(care este Duh) a decis sa creeze alti ‘’dumnezeii’’(cu vinta si intelect propriu: in aceasta omul se aseamana lui Dumnezeu) impreuna cu care sa stapaneasca lumea metafizica. Astfel a decis sa creeze o lume fizica(condizionata de legi fizice si de timp) in care sa instruiasaca, sa dea acestui ‘’dumnezeu’’ posibilitatea de a-si manifesta vointa si intelectul, sa-l invete ce este dragostea(agape) si sa locuiasca in el(prin Duhul Sfant) pentru al invata si al instrui pentru ca atunci cand il va chema in lumea metafizica acest ‘’dumnezeu’’ care este omul sa fie gata sa fie pus stapan peste lumea metafizica(stapanirea omului in lumea metafisica este condizionata de felul in care omul a fost dispus sa se puna la dispozitia lui Dumnezeu si sa invete caracterul lui Dumnezeu cat timp a fost in lumea fizica).

2 Ioan 3:2 “Prea iubitilor, acum sîntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi, nu s'a arătat încă. Dar ştim că atunci cînd Se va arăta El, vom fi ca El; "

Ultima modificare de dodo86 (15/05/07 15:02)

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

Nocternus a scris:

Nu prefera tu pentru mine ! :))

Defineste paradisul . De ce il pomenesti ? Paradisul tine de Dumnezeu .:))
Defineste cum controlezi iadul .

14/05/07 22:12

Nocternus
membru

albertina a scris:

voi stiti sa controlati ce-i al vostru, asta e simplu... cine nu ar putea conduce ce ii alui, compania sa etc... si u te mandresti cu asta.... u daca ai putea controla altceva decat iad... as mai zice ceva.... un rai poate... dar nu poti ;

si ce sa fac cu raiul vostru ? sa cresc porumb pe astral ?
Hai ca am plecat ca deja...oricine are o limita

Paradisul tine de dumnezeu...aici erai Kant  ????
ce te face sa crezi ca Satan nu vrea distrugere pt dusmanii lui si binele celor care il sustin ??

14/05/07 22:12

albertina
membru

Nocternus a scris:

si ce sa fac cu raiul vostru ? sa cresc porumb pe astral ?
Hai ca am plecat ca deja...oricine are o limita

satanismul are limita crestinismul nu are ;)

14/05/07 22:14

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Nocternus a scris:

ce te face sa crezi ca Satan nu vrea distrugere pt dusmanii lui si binele celor care il sustin ??

Spune-ne tu ce vrea, ca il cunosti.

14/05/07 22:15

Dana
membru

Nocternus a scris:

Ok, sunt total de acord cu regulile propuse de Archangel, si consider ca sunt necesare pentru a derula o dezbatere intr-un mod civilizat.Trebuia niste ordine.
Cat despre atacurile la persoana, te asigur ca din partea mea nu vor veni, si sunt convins ca nici din partea celor care ma sustin.Nu am venit aici pentru a face scandal, si va vom respecta, cu conditia sa ne respectati si voi la randul vostru.
Cu respect,
Nocternus

===>>>

Nocternus a scris:

:))))))
aolew...maximu de prostie pe pagina de topic...
de 10000 de ori ti-am zis ca am argumentat Joseph7: "si de ce D-ZEU a dat potopul?"
Eu, Nocternus: Placere sadica...

gata, pana si un satanist are anumite limite de rabdare, dar gandirea ta ma face sa rad...bye
Ramaneti in prostia voastra ca va e teama de adevar...nici macar nu ai fost pe astral sa vezi ce e acolo cu Raiul/Iadul, dar vorbesti ca sa nu taci...
Iti doresc ca ajungi in Rai, sau in Iadul asa cum il vezi tu....cam acelasi lucru...

ma obligi sa-ti aduc in fata ce ai scris !

14/05/07 22:16

albertina
membru

Nocternus a scris:

am zis ca stii multe dar nu tot ;)

normal diavolul ce poate sa mai vrea decat distrugere.... El vrea bine pt cei care ii sustin comapnia.... dar will see cum va fi finalul.... :(

Ultima modificare de albertina (15/05/07 01:47)

14/05/07 22:16

albertina
membru

dar nocternus.... mai multi sunt cu noi decat impotriva noatra... asa ca diavolul nu ne poate infrange ;)
slava LUI...

Acuma mai stati>? sa ca stiu ce sa fac....

Ultima modificare de albertina (15/05/07 01:48)

14/05/07 22:18

Dana
membru

Nocternus a scris:

Nu eram Kant...,numai Dana : ))

Nu inteleg ideea... Ti-am dat sa-mi definesti cateva lucruri ...te eschivezi ? : ))

( No way...,ati fugit ca niste lasi...!!! )

Ultima modificare de dana (14/05/07 22:20)

14/05/07 22:18

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Doi copii de vedete se jucau în curtea şcolii. La un moment dat unul zice:
- Tatăl meu mi-a spus că e cel mai grozav şi mai puternic din lume.
  Celălalt zice şi el:
- Ba mie tatăl meu mi-a spus că el e cel mai grozav şi cel mai puternic din lume.
  Primul din nou:
- Tatăl meu mi-a zis că el a făcut şcoala asta şi cu tot ce vezi tu în ea, chiar şi cimentul ăsta pe care stai în fund acuma.
  Celălalt:
- Ba mie tatăl meu mi-a spus că altcineva a făcut tot ce se vede în şcoala asta.
  Primul:
- Tatăl meu spune despre tatăl tău că este mincinos şi rău.
  Al doilea:
- Ba tatăl tău este rău şi mincinos şi vrea ca tu să nu ştii că de fapt tatăl meu este bun.
  Primul:
- Tatăl meu zice că tatăl tău este direct responsabil de toate relele care sunt în şcoala asta, şi că-l va pedepsi pe tatăl tău pentru asta.
  Al doilea:
- Ba tatăl meu zice că tatăl tău este de fapt responsabil pentru tot răul şi nu vrea să se ştie acest lucru, de aceea dă vina pe mine.
  Primul:
- Tatăl meu zice că o să-l bată şi o să-l închidă pe tatăl tău.
  Al doilea:
- De rău ce e, ar vrea el să facă asta, dar o să vezi tu că tatăl meu şi alţii ca el îl vor bate de fapt pe tatăl tău când va încerca să-l bată pe al meu.

Şi tot aşa, fără sfârşit, discuţia celor doi copii ar putea continua pe multe zile şi ani în şir:
- Tatăl meu e mai grozav!
- Ba al meu!
- Ba al meu!
- Ba al meu!
etc.

Morala: s-ar impune o demonstrativă, adică unul dintre cei doi taţi să facă odată o mişcare, şi să sară scânteile promise de cei doi taţi. ÃŽnsă mă îndoiesc că cearta din curtea şcolii a unor copii răzgâiaţi va declanşa aşa ceva dn partea unuia dintre cei doi taţi.

Strict la topic:
  Ce se putea spune s-a spus şi repetat de o sută de ori. Faptul că zicem la infinit "ba nu/ba da" nu dovedeşte nimic. Să ne continuăm fiecare de şcoala noastră, iar în timp ne va veni şi dovada.

Tatăl creştinilor le spune copiilor săi să-L introducă şi altora. Mai departe nu e teaba copiilor Săi să-L bage pe Tatăl lor cu forţa pe gâtul celor care nu vor să-L accepte.
  Tatăl creştinilor are scrisori de prezentare pe care le-a scris pentru oricine. Cine le citeşte poate să aleagă ce să facă mai departe.

Tatăl creştinilor le spune că El este singurul capabil să schimbe ceva în inima cuiva, odată ce i s-a făcut cunoştinţă cu El. Dacă creştinii doresc să ia parte la acest proces, cel mai eficient o pot face prin rugăciune.

Tatăl creştinilor le spune să nu-şi piardă prea mult vremea cu lucrurile care îi trag departe de lucrurile importante din viaţă. Iar certurile şi discuţiile fără folos tocmai asta fac: mănâncă timp preţios de rugăciune spre exemplu, şi stârnesc mânii şi îndoieli şi ciudă că Tata nu intervine pe loc să demonstreze ce cred copiii lui despre El.

Eu zic că dacă vor creştinii să-l cunoască pe "Adversar", "Diabolos", "Lucifer", pot să-l cunoască din prezentarea Tatălui, nu au nevoie să-l cunoască din prezentarea pe care şi-o face el însuşi sau prin alţi agenţi ai lui.

Dacă cineva e de altă părere şi crede că trebuie să-l experimenteze sau să-l asculte şi pe Diavol pentru ca să-l cunoască mai bine (eu unul nu înţeleg această dorinţă de a-l cunoaşte mai bine pe el sau pe ai lui), e liber să o facă. Cine vrea să intre în această horă n-are decât. Tatăl meu spune clar că eu trebuie să-i chem pe copii Diavolului la El, nu să îmi petrec timpul cu ei pentru a-i cunoaşte mai bine. După ce se întorc la El pot să-i şi cunosc. ÃŽn siguranţă.

Scriu acest mesaj doar pt. că am fost solicitat să mai zic şi eu ceva aici. Eu unul m-am lămurit ce vrea Diavolul de la acest topic, atât cât am primit lumină de la Dumnezeu. Mai departe celor care cred că pot obţine ceva extraordinar stând la taclale cu Satan sau duhurile cu care stau de vorbă le zic spor la munca lui Sisif! Un mic sfat, totuşi: din câte ţin eu minte, discuţiile lui Isus cu Diavolul se rezumau la "Pleacă" sau "ÃŽnapoia mea". Şi numai după ce pleca Diavolul stătea Isus de vorbă cu oamenii manipulaţi de el. Aşa că vedeţi cum procedaţi.

Sper că cei care m-au solicitat să-şi dea şi ei seama că topicul merge într-un sens fără sens, şi să-i pună fără nici o mustrare de conştiinţă capăt. Părerea mea.

Ultima modificare de Filip. (14/05/07 22:30)

14/05/07 22:27

Site web  
Dana
membru

Filip. a scris:

Morala: s-ar impune o demonstrativă, adică unul dintre cei doi taţi să facă odată o mişcare, şi să sară scânteile promise de cei doi taţi. ÃŽnsă mă îndoiesc că cearta din curtea şcolii a unor copii răzgâiaţi va declanşa aşa ceva dn partea unuia dintre cei doi taţi.

Dragul meu , o demonstrativa a avut deja loc ....O stii ? S-a chemat GOLGOTA !!

Ultima modificare de dana (14/05/07 22:45)

14/05/07 22:31

Nocternus
membru

Nu am fugit niciunde Dana, sau deja ti-e dor de mine :)))
Voi ramaneti in continuare speriati de "deavol!!!" si noi ramanem cu Satan Lucifer in continuare...dovezile se bat cap in cap

14/05/07 23:02

april
admin forum

Nocternus a scris:

Voi ramaneti in continuare speriati de "deavol!!!" si noi ramanem cu Satan Lucifer in continuare...dovezile se bat cap in cap

Nu suntem speriati de diavol.

Asta e de fapt subiectul vostru, in care sa ne vorbiti despre voi. Ati ajuns pana la urma sa ne atacati pe noi. Nu a cam ramas nimic din dialogul promis.

14/05/07 23:06

Nocternus
membru

Pai daca unele persoane o intorc in ultimul hal, ce vrei sa fac...adica imi zice de dumnezeu ca de ce a trimis potopul, ii explic, apoi atribuie distrugerea facuta de d-zeu lui Satan ?!?!?!?
hai ca deja...

14/05/07 23:08

Dana
membru

Nocternus a scris:

Defineste dor...: ))

Nocternus a scris:

No fear ,dear!: ))

( Ai lasat intrebari fara raspuns ! Onoreaza-le te rog ! )

14/05/07 23:12

april
admin forum

Nocternus a scris:

Pai daca unele persoane o intorc in ultimul hal, ce vrei sa fac...adica imi zice de dumnezeu ca de ce a trimis potopul, ii explic, apoi atribuie distrugerea facuta de d-zeu lui Satan ?!?!?!?
hai ca deja...

Probabil ca te-a inteles gresit. Cred ca se putea lamuri treaba asta. Am cautat mesajul tau :

Nocternus a scris:

Da?? Dovezi !! eu le am deja pe cele din biblie, tu pe care le ai ?ok, hai sa aratam cu degetul unde trebuie, Satan a adus potopul si toate celelalte distrugeri...sigurrrrr

Ce ai fi inteles din el daca era al altcuiva ?

Noi am dat niste raspunsuri iar voi ati continuat cu aceleasi idei, ca si cum raspunsurile noastre nu ar fi existat sau nu v-ar fi interesat. De ce mai intrebati ?

Plus ca unii din voi nu tin cont de regulile de postare : macar sa citeze corect, sa stim toti ale cui sunt cuvintele respective,  sa fie mai usoara comunicarea.

14/05/07 23:13

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la