|
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Nocternus a scris:
Pai daca unele persoane o intorc in ultimul hal, ce vrei sa fac...adica imi zice de dumnezeu ca de ce a trimis potopul, ii explic, apoi atribuie distrugerea facuta de d-zeu lui Satan ?!?!?!? hai ca deja... |
Daca am citit gresit, iarta-ma. Sunt putin ocupat si citesc mai pe fuga. Am avut impresia ca asta ai zis.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
14/05/07 23:17
|
|
Nocternus
membru
Inregistat: 21/04/07
|
|
albertina a scris:
satanismul are limita crestinismul nu are  |
))))) Nu mai am ce sa onorez la porcariile astea spuse de niste niste oameni care n-au vazut in viatra lor astralul... Noi avem limite sau voi, haideti fratilor in oras la mine, sau hai organizam o intalnire sa vedem ce poate fiecare ? ca nici un telekinetism simplu nu puteti face !!! Nici nu puteti vedea decat ceea ce va lasa d-zeu sa vedeti.Sunteti crestini pt ca asa au ales parintii vostri, nicidecum VOI !! Daca ambii parinti erau satanisti, acum voi mai erati crestini ? uite ca la mine ambii parinti au fost crestini, si am ajuns satanist !! asta arata ceva fratilor !! noi nu depindem de zona geografica sau cultura, pe cand voi DA.
|
|
14/05/07 23:17
|
|
Nocternus
membru
|
|
Joseph7 a scris:
Daca am citit gresit, iarta-ma. Sunt putin ocupat si citesc mai pe fuga. Am avut impresia ca asta ai zis. |
Nici o problema, te inteleg.Nici eu nu trebuia sa reactionez asa, insa si eu am multe pe cap.
o sa mai raspund si pe forum in masura in care am timp, deoarece am o secta de condus.
|
|
14/05/07 23:20
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nocternus, mai civilizat cu limbajul. Ok ?
Ai un fix cu astralul ala. Probabil ca tu esti un satanist "avansat", "superior" sau cum vrei sa-i zici, iar noi niste crestini asa mai de..rand. Sunt insa si crestini "avansati" care au vazut alt astral: raiul. Iar religia, credinta, sau cum vrei s-o numesti, e personala. Poate fi sau nu influentata de zona geografica, cultura, etc. Cred ca si din 2 parinti satanisti pot ajunge copiii crestini. Dar te-as ruga sa faci o diferenta intre crestinii cu numele si cei practicanti. Asa cum sunt satanisti de mai multe feluri, tot asa sunt si crestini de mai multe..feluri.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/05/07 23:24
|
|
Nocternus
membru
|
|
Nu e vorba de avansat, dar pt a-ti cunoaste zeitatea asa cum este ea, trebuie mai intai sa o CUNOSTI, nu sa citesti o carte!! Proiectia corpului pe astral o inveti in 4-5 saptamani daca ai vointa, dar la voi nu este cazul.
|
|
14/05/07 23:27
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
Nocternus a scris:
))))) Nu mai am ce sa onorez la porcariile astea spuse de niste niste oameni care n-au vazut in viatra lor astralul... Noi avem limite sau voi, haideti fratilor in oras la mine, sau hai organizam o intalnire sa vedem ce poate fiecare ? ca nici un telekinetism simplu nu puteti face !!! Nici nu puteti vedea decat ceea ce va lasa d-zeu sa vedeti.Sunteti crestini pt ca asa au ales parintii vostri, nicidecum VOI !! Daca ambii parinti erau satanisti, acum voi mai erati crestini ? uite ca la mine ambii parinti au fost crestini, si am ajuns satanist !! asta arata ceva fratilor !! noi nu depindem de zona geografica sau cultura, pe cand voi DA. |
hai sa zic altfel... satan are limite Dz nu are... si daca tu te crezi fara limite daca ai vazut astralul :d ... lasa de dorit nu sunt crestin ca asa au fos parintii mei... asta am ales eu... PT CA IL IUBESC
Ultima modificare de albertina (14/05/07 23:38)
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
14/05/07 23:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nocternus a scris:
Nu e vorba de avansat, dar pt a-ti cunoaste zeitatea asa cum este ea, trebuie mai intai sa o CUNOSTI, nu sa citesti o carte!! Proiectia corpului pe astral o inveti in 4-5 saptamani daca ai vointa, dar la voi nu este cazul. |
Cunoasterea se poate face in mai multe feluri. Cartea respectiva e ca o scrisoare pentru noi, nu e doar o carte. Iar experiente cu Dumnezeu avem si noi, chiar si fara astral in sensul la care te referi tu. Dar probabil ca nu le intelegi, deoarece tu nu le-ai avut. Si daca nu sunt ca ale tale, nu-s valabile sau sunt inferioare, din punctul tau de vedere. Ce as castiga daca as invata sa ma proiectez pe un astral unde-l pot intalni pe satan ? Nu imi poate oferi nimic in plus de ceea ce-mi ofera Dumnezeu. Nu stiu altii cum sunt, dar eu am nevoie de dragoste, pace, siguranta. Si Dumnezeu asta mi-a oferit.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/05/07 23:34
|
|
albertina
membru
|
|
si sa mai zic ceva... daca noi venim cu versete din Biblie nu va prea convine... veniti si voi cu citate din cartile lui satan... sau nu-s pt toata lumea? sau nu au nici o legatura cu lumea reala?
Ultima modificare de albertina (15/05/07 00:07)
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
14/05/07 23:59
|
|
albertina
membru
|
|
Nocternus a scris:
Daca ambii parinti erau satanisti, acum voi mai erati crestini ? uite ca la mine ambii parinti au fost crestini, si am ajuns satanist !! asta arata ceva fratilor !! noi nu depindem de zona geografica sau cultura, pe cand voi DA. |
sunt sigura ca exista si satanisti care s-au intros la Hristos... Slava Lui... credinta nu se mosteneste ereditar si sa stii ca asa cred majoritatea crestinilor, nu numai eu...
|
|
15/05/07 00:18
|
|
albertina
membru
|
|
Nocternus a scris:
Nu e vorba de avansat, dar pt a-ti cunoaste zeitatea asa cum este ea, trebuie mai intai sa o CUNOSTI, nu sa citesti o carte!! Proiectia corpului pe astral o inveti in 4-5 saptamani daca ai vointa, dar la voi nu este cazul. |
Tu spui pt ati cunoate zeitatea :d Noi avem un singur Dumnezeu care se lasa descoperit si de aici de pe pamant, voi insa tre sa va urcati undeva ca sa va descoperiti zeitatea.
Ultima modificare de albertina (15/05/07 00:23)
|
|
15/05/07 00:22
|
|
T-pop
membru
Inregistat: 20/01/06
|
|
nocternus a scris:
ce te face sa crezi ca Satan nu vrea distrugere pt dusmanii lui ... ?? |
Ehe, nu moare calu' cand vrea lupu'. Cat despre ceea ce ai vazut in proiectiile tale astrale, (nu le neg, pot sa te asigur ca am trecut deja si pe acolo si prin alte forme de ocultism, dar am avut bafta sa scap), era doar un screensaver frumos, o sa afli mai incolo ce se intampla cand misti mouse-ul. Numa' bine.
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
15/05/07 00:30
|
|
T-pop
membru
|
|
careva a scris:
ca evreii, crestinii si musulmanii au acelasi dumnezeu. | Gresit. Allah nu e totuna cu Dumnezeul evreilor sau al crestinilor. Asta mai mult seamana a fi de alta orientare spirituala, uita-te la indemnurile pe care le-a dat prin profetul lui, Mahomed! In peste 100 de versete din Coran apare indemnul de a-i ucide pe cei care nu vor sa creada in Allah. Asta e unu' care vrea sa se impuna prin violenta, ceea ce nu e caracteristic Dumnezeului biblic. Culmea e ca nu s-a stiut despre el pana prin secolul 7 cand Mahomed a vizitat astralul si s-a intors cu revelatia Coranului.
Ultima modificare de T-pop (15/05/07 00:42)
_______________________________________ "The more I study science, the more I believe in God." Albert Einstein
|
|
15/05/07 00:39
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
WOW!!! Sunt fara cuvinte! Cate pagini s-au umplut in doar cateva ore. Deja ma doare capul de la cate pagini am citit! 
Eu o s-o iau mai catinel si incep de unde am lasat discutia si anume voi raspunde la intrebarile lui Moth! puse acum x-spe pagini!!!
Moth! a scris:
1.De ce intodeauna cand va punem intrebari mai grele ne dati peste nas cu Biblia?eu unul as vrea sa mai aud din cand in cand si parerea voastra adevarata 2.De ce sunt in conflict Crestinii,Musulmanii si Evreii desi slavesc acelasi zeu? 3.De ce traiti cu "frica de Dumnezeu"?daca el este atat de bun si iubitor pe cat ziceti nu v-ar face rau sub nici o circumstanta sau... 4.De unde o aparut faza cu "crede si nu cerceta"? 5.De ce a pus dumnezeu pomul cunoasterii in Rai si ne-a spus sa nu ne atingem de el?stia ca pana la urma tot o s-o facem,ce a urmarit el defapt? |
1. De ce presupui ca parerea noastra adevarata este diferita de parerea Bibliei? In viata avem nevoie de standarde. Poate nu-ti dai seama dar totul in jurul nostru se bazeaza si tinde spre standardizare. Daca nu am avea standarde nu am putea relationa unul cu altul. Avem nevoie de standarde de ex pentru comunicare (limbajul). La fel se intampla si cu domeniul spiritual. Si acolo avem nevoie de standardizare. Biblia ne-a fost data pentru a sti clar ce vrea Dumnezeu de la noi si pentru a-i putea verifica pe altii care pretind ca vorbesc din partea Lui. Biblia este standardul dupa care judecam lumea si oamenii si, in primul rand, pe noi!!!
2. Musulmanii nu slavesc acelasi dumnezeu ca si crestinii si evreii. Musulmanii il slavesc pe al-Ilah (fiul Lunii) iar noi Il slavim pe Iehova (Eu sunt Cel ce sunt).
3. Frica de Dumnezeu nu este folosita cu intelesul de teroare ci de respect si reverenta. Dumnezeu este bun si iubitor si nu ne face niciodata rau dar, uneori, ne lasa sa suferim consecintele alegerilor noastre gresite.
4. Sincer, nu stiu!
5. Si cum altfel s-ar fi putut manifesta liberul arbitru daca omul nu ar fi putut sa aleaga? De aici rezulta ca Dumnezeu i-a dat omului liberul arbitru si nu Lucifer!
Si acum intrebarile mele:
1. De ce tineti sa va spuneti punctul de vedere si sa ne explicati diferenta dintre voi si pustii teribilisti daca binele si raul sunt chestii personale? Conform filosofiei voastre ar insemna ca orice fel de parere e buna sau rea dupa cum i se pare celui care o emite si nu unei alte persoane. Si, bineinteles, semnificatia intrebarii se extinde asupra oricarei modalitati de convingere despre un anumit lucru sau altul. Care-i rostul?
2. Nocternus, tu ai o obsesie pentru astralul ala. Fii bun si explica-mi ce-i cu trebusoara asta ca pare o chestie mai misto decat Playstation 3!
3. De unde stiti ca Lucifer este cine zice ca este si ca e adevarat ce spune din alte surse decat el insusi? Sau, altfel spus, de unde stiti ca nu minte?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
15/05/07 00:39
|
|
T-pop
membru
|
|
Salut, Archy, cum iti merge pe la han?
moth a scris:
4.De unde o aparut faza cu "crede si nu cerceta"? |
A aparut prin evul mediu, dupa ce Biserica a fost institutionalizata, ducand la catolicismul care pot sa te asigur ca are prea putin a face (daca nu deloc) cu crestinismul lasat de Hristos si de apostoli (in care Biserica era nu o cladire sau o institutie ci totalitatea credinciosilor) acesta devenind un instrument politic de controlat masele. Atunci a fost interzis accesul laicilor la Biblie si a fost lansat sloganul la care faci referire, slogan aplicat mai apoi si in domeniul stiintific, ceea ce a adus inestimabile prejudicii acesteia. Cine stie cat de departe am fi ajuns cu cunoasterea daca inchizitia nu ar fi functionat dupa acest dicton? Oricum, Biblia nu incurajaza lenea intelectuala, ci, dimpotriva, invatarea.
Ultima modificare de T-pop (15/05/07 01:01)
|
|
15/05/07 00:59
|
|
albertina
membru
|
|
T-pop a scris:
Atunci a fost interzis accesul laicilor la Biblie si a fost lansat sloganul la care faci referire, slogan aplicat mai apoi si in domeniul stiintific, ceea ce a adus inestimabile prejudicii acesteia. Cine stie cat de departe am fi ajuns cu cunoasterea daca inchizitia nu ar fi functionat dupa acest dicton? Oricum, Biblia nu incurajaza lenea intelectuala, ci, dimpotriva, invatarea. |
documentat, bravo....
|
|
15/05/07 01:51
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Nocternus a scris:
))))) Nu mai am ce sa onorez la porcariile astea spuse de niste niste oameni care n-au vazut in viatra lor astralul... Noi avem limite sau voi, haideti fratilor in oras la mine, sau hai organizam o intalnire sa vedem ce poate fiecare ? ca nici un telekinetism simplu nu puteti face !!! Nici nu puteti vedea decat ceea ce va lasa d-zeu sa vedeti.Sunteti crestini pt ca asa au ales parintii vostri, nicidecum VOI !! Daca ambii parinti erau satanisti, acum voi mai erati crestini ? uite ca la mine ambii parinti au fost crestini, si am ajuns satanist !! asta arata ceva fratilor !! noi nu depindem de zona geografica sau cultura, pe cand voi DA. |
Daca ai fi citit cu mare atentie ce a scris fiecare dintre noi, ti-ai fi dat seama ca noi am ales sa credem in Dumnezeu, nu parintii au ales pentru noi. Toti cei ce v-au raspuns, au o relatie personala cu Dumnezeu. Eu, una, nu pretind ca sunt perfecta si sunt constienta ca mai am multe de invatat despre Dumnezeu, dar aceasta traire cu El in inima mea nu numai ca ma ajuta sa cresc din punct de vedere spiritual, ci ma ajuta sa-mi gasesc locul si sa ma implic intr-o comunitate care crede in Dumnezeu. Deci, dupa cate vad, din ce scrii tu, totul se rezuma la o competitie intre noi si voi, care raspunde mai bine, care are dreptate, care face prin puterea lui anumite lucruri. Tu-mi zici ca nu sunt in stare de telekinetism simplu si eu iti zic ca nu stii ce inseamna ca, in ciuda oricaror circumstante, sa simti pacea lui Isus in inima ta si sa nu-ti mai fie teama de nimic, pentru ca El e cu tine tot timpul. Dar tu nu vrei sa intelegi, vrei doar sa ne incui cu intrebarile tale si sa-ti dovedesti superioritatea ta si a religiei tale. Cum iti dovedeste satana ca te iubeste?
Ultima modificare de monica (15/05/07 08:50)
|
|
15/05/07 08:48
|
|
Moth!
membru
|
|
T-pop a scris:
careva a scris:
ca evreii, crestinii si musulmanii au acelasi dumnezeu. Gresit. Allah nu e totuna cu Dumnezeul evreilor sau al crestinilor. Asta mai mult seamana a fi de alta orientare spirituala, uita-te la indemnurile pe care le-a dat prin profetul lui, Mahomed! In peste 100 de versete din Coran apare indemnul de a-i ucide pe cei care nu vor sa creada in Allah. Asta e unu' care vrea sa se impuna prin violenta, ceea ce nu e caracteristic Dumnezeului biblic. Culmea e ca nu s-a stiut despre el pana prin secolul 7 cand Mahomed a vizitat astralul si s-a intors cu revelatia Coranului. |
Acel careva am fost eu,multumesc pentru importanta pe care o dai celui care scrie postul;) Mda,ce sa zic....acelasi zeu,alt nume,probabil stiti(sau nu) ca fiecare zeu are mai multe corespondente si in alte religii,chiar si in cele mai vechi mitologii,de ex:Satan=Malek Taus la yezidis,Thorh=Hermes(greci),Mercur(romani),Athena(greci)=Minerva(romani)si as putea da exemple la infinit dar cred ca ati inteles ideea.
Violenta?pai trebuie sa il aduc din nou in discutie pe Moise si ce le-a facut dumnezeu egiptenilor pentru a salva o mana de oameni si ar fi o gramada de exeple chiar in biblie care arata cat de violent poate fi Iehova,sa nu mai vorbim de Inchizitie,persecutii si bineinteles Cruciadele...acuma voi o sa-mi spuneti ca nu dumnezu a ordonat acestea ci biserica,dar oare biserica nu il reprezinta pe el?nu este "casa"lui?daca el nu vroia ca toate acestea sa se intample de ce nu le-a oprit?,asa au fost ucisi milioane de oamenii si au fost distruse scrieri f importante deci o parte din istorie va ramane pe veci necunoscuta,pagube care nu pot fi egalate de noi nici daca am vrea,thank god kids;)
Am tinut f mult sa clarific asta si stiu ca din nou nu voi primi la unele intrebari pe care le considerati incomode,dar macar incercati
Acuma sa raspund la intrebarile vostre....
Ultima modificare de Moth! (15/05/07 17:02)
|
|
15/05/07 16:57
|
|
albertina
membru
|
|
Moth! a scris:
[violenta?pai trebuie sa il aduc din nou in discutie pe Moise si ce le-a facut dumnezeu egiptenilor pentru a salva o mana de oameni si ar fi o gramada de exeple chiar in biblie care arata cat de violent poate fi Iehova,sa nu mai vorbim de Inchizitie,persecutii si bineinteles Cruciadele...acuma voi o sa-mi spuneti ca nu dumnezu a ordonat acestea ci biserica,dar oare biserica nu il reprezinta pe el?nu este "casa"lui?daca el nu vroia ca toate acestea sa se intample de ce nu le-a oprit?,asa au fost ucisi milioane de oamenii si au fost distruse scrieri f importante deci o parte din istorie va ramane pe veci necunoscuta,pagube care nu pot fi egalate de noi nici daca am vrea,thank god kids;)
Am tinut f mult sa clarific asta si stiu ca din nou nu voi primi la unele intrebari pe care le considerati incomode,dar macar incercati |
Violenta? eu zic sa privesti mai atent ca aici e vb nu de violente Lui Dumnezeu ci de dreptatea Sa... El e un Dumnezeu bun, dar si drept si odata ce vede ca rautatea, si neascultarea oamenilor a ajuns la culme, El distruge...
SA stii ca nu tot timpul si nu toate bisericile Il prezinta pe El, cum sunt de altfel si adunari satanice care nu il prezinta in totalitate pe satan ...
daca el nu vroia ca toate acestea sa se intample de ce nu le-a oprit? |
El spune ca ii pare rau cand vine vorba sa pedepseasca neascultarea, dar o face, pt ca El e un Dumnezeu drept( scuze ca ma repet) Daca cineva e drept, in prezenta Sa nu poate locui nedreptate...
Ultima modificare de albertina (15/05/07 18:03)
|
|
15/05/07 17:19
|
|
Moth!
membru
|
|
Archanghel a scris:
1. De ce tineti sa va spuneti punctul de vedere si sa ne explicati diferenta dintre voi si pustii teribilisti daca binele si raul sunt chestii personale? Conform filosofiei voastre ar insemna ca orice fel de parere e buna sau rea dupa cum i se pare celui care o emite si nu unei alte persoane. Si, bineinteles, semnificatia intrebarii se extinde asupra oricarei modalitati de convingere despre un anumit lucru sau altul. Care-i rostul?
2. Nocternus, tu ai o obsesie pentru astralul ala. Fii bun si explica-mi ce-i cu trebusoara asta ca pare o chestie mai misto decat Playstation 3!
3. De unde stiti ca Lucifer este cine zice ca este si ca e adevarat ce spune din alte surse decat el insusi? Sau, altfel spus, de unde stiti ca nu minte? |
1.Am scris aproape un post intreg despre asta dar hai sa fac un rezumat:mie unul nu imi place sa fim bagati in aceeasi oala cu persoanele alea si nici sa zica lumea despre noi ca spanzuram pisici in cimitir.okay,corect,ceea ce fac ii decizia lor si le-o respect si chiar numa deranjeaza absolut deloc ce fac atat timp cat nu ma afecteaza pe mine direct si sincer sa fiu ma cam afecteaza.
2.Poate ar trebui sa-ti explice T-pop ca parca el se lauda ca are cunostiinte dar....Raiul nu se afla deasupra norilor si Iadul nu este sub pamant,acestea se afla intr-un alt plan care se numeste astral
3.Si daca v-as pune voua intrebarea ce raspuns mi-ati da? ceva de genu:nu avem nevoie de alte dovezi daca el zice ca asa ii desi la noi nu ii chiar atat de simplu,sunt multi satanisti care au comunicat direct cu Lucifer pe astral si acesta le-a spus tot adevarul,eu unul nu am absolut nici un motiv sa ma indoiesc de El pentru ca nu m-a dezamagit niciodata pe cand dumnezeu....dar in fine,dadea cineva un exemplu cu copii in curtea scolii care vorbesc despre tatii lor...asa noi credem ce zice Tatal nostru si voi il credeti pe a vostru,nu as putea sa zic ca unul doar minte si celalalt spune doar adevarul,dar verific cu atentie ce spune fiecare si pana acuma nu am gasit nici o minciuna in vorbele lui Satan
Sugerez sa o luam mai incet pt ca daca scriem toti deodata nu apucam raspundem la toate intrebarile pe care ni le punem reciproc.
Numa bine,
Moth
|
|
15/05/07 17:19
|
|
albertina
membru
|
|
Moth! a scris:
2.Poate ar trebui sa-ti explice T-pop ca parca el se lauda ca are cunostiinte dar....Raiul nu se afla deasupra norilor si Iadul nu este sub pamant,acestea se afla intr-un alt plan care se numeste astral |
De unde stii u ca Raiul e acolo unde zici tu? ai fost cumva sau ti-a zis satan?
|
|
15/05/07 17:29
|
|
Moth!
membru
|
|
albertina a scris:
Violenta? eu zic sa privesti mai atent ca aici e vb nu de violente Lui Dumnezeu ci de dreptatea Sa... El e un Dumnezeu bun, dar si drept si odata ce vede ca rautatea, si neascultarea oamenilor a ajuns la culme, El distruge...
SA stii ca nu tot timpul si nu toate bisericile Il prezinta pe El, cum sunt de altfel si adunari satanice care nu il prezinta in totalitate pe satan ... |
Dreptate atunci...hai sa vedem:din cate imi amintesc ii cam asa ceva.Faraonul captureaza cativa oameni care il urmau pe dumnezeu si ii face sclavi,Moise merge in Egipt si ii cere Faraonului sa ii elibereze,el refuza asa ca dumnezeu coboara asupra Egiptului ciuma,foamete,moarte,tot ce ii trece mai rau prin minte dar Faraonul refuza in contiuare sa ii elibereze pana in momentul in care se termina cele 10 "plague-uri",atunci le da drumul si Moise pleaca cu ei dar Faraonul ii urmareste cu armata sa pana ajunge la Marea Rosie pe care Moise o despica si trece prin ea pe cand armata Faraonului este inghitita de ape.Bilantul:Au fost salvati cateva sute de sclavi si au murit cateva mii de egipteni printre care si toata oastea Faraonului,vrei sa mai vorbim despre dreptate?
|
|
15/05/07 17:30
|
|
Moth!
membru
|
|
albertina a scris:
De unde stii u ca Raiul e acolo unde zici tu? ai fost cumva sau ti-a zis satan? |
Imi pare rau atunci,vezi numa cand urci in Rai deasupra norilor sa prinzi niste curenti ca lumea ca nu cumva sa cazi pe la jumatea drumului. Mie mi se pare logic ca raiul si Iadul sa se afle in alt plan decat cel material dar poate logica nu este punctul meu forte si aveti voi dreptate
|
|
15/05/07 17:33
|
|
albertina
membru
|
|
Moth! a scris:
,sunt multi satanisti care au comunicat direct cu Lucifer pe astral Moth |
de ce e neaparat sa vb cu lucifer de pe astral? nu aude de jos?
Ultima modificare de albertina (15/05/07 18:48)
|
|
15/05/07 17:34
|
|
albertina
membru
|
|
Moth! a scris:
Imi pare rau atunci,vezi numa cand urci in Rai deasupra norilor sa prinzi niste curenti ca lumea ca nu cumva sa cazi pe la jumatea drumului. Mie mi se pare logic ca raiul si Iadul sa se afle in alt plan decat cel material dar poate logica nu este punctul meu forte si aveti voi dreptate |
hai sa demonstram ceea ce sustinem, nu cu... asa e logic 
Ultima modificare de albertina (15/05/07 18:49)
|
|
15/05/07 17:35
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Moth! a scris:
Dreptate atunci...hai sa vedem:din cate imi amintesc ii cam asa ceva.Faraonul captureaza cativa oameni care il urmau pe dumnezeu si ii face sclavi,Moise merge in Egipt si ii cere Faraonului sa ii elibereze,el refuza asa ca dumnezeu coboara asupra Egiptului ciuma,foamete,moarte,tot ce ii trece mai rau prin minte dar Faraonul refuza in contiuare sa ii elibereze pana in momentul in care se termina cele 10 "plague-uri",atunci le da drumul si Moise pleaca cu ei dar Faraonul ii urmareste cu armata sa pana ajunge la Marea Rosie pe care Moise o despica si trece prin ea pe cand armata Faraonului este inghitita de ape.Bilantul:Au fost salvati cateva sute de sclavi si au murit cateva mii de egipteni printre care si toata oastea Faraonului,vrei sa mai vorbim despre dreptate? |
Iti cam amintesti gresit,evreii,n-au fost capturati,ei au locuit acolo,in Egipt,din perioada foametei,pe cand Iosif era guvernator. Si,Dumnezeu s-a folosit de Iosif,sa-i scape pe Egipteni de foamete,apoi eu concluzionez,ca Egiptenii au vazut acest popor cu ochi rai,tocmai pentru ca erau binecuvantati de Dumnezeu.,asta nu inseamna ce ei,egiptenii nu erau binecuvantati.Dumnezeu nu face deosebire intre buni si rai,decat la final,cand va veni ca judecator,pana atunci toti ne bucuram de o viata minunata,sub lumina minunata a soarelui Sau.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
15/05/07 17:37
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|