TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 57
albertina
membru

Inregistat: 12/11/06

Moth! a scris:

[,Moise merge in Egipt si ii cere Faraonului sa ii elibereze,el refuza asa ca dumnezeu coboara asupra Egiptului ciuma,foamete,moarte,tot ce ii trece mai rau prin minte dar Faraonul refuza in contiuare sa ii elibereze pana in momentul in care se termina cele 10 "plague-uri",?

cerinta lui Moise era cerinta LUI Dumnezeu, si faraon stia asta, si odata ce se impotrivea lui moise se impotrivea Lui DZ... Si El e drept, si  e Un stapan care spune ca neascultarea e pedepsita si asa face... Si Il respect si iubesc pt asta
vreau s amai vb despre dreptate... dar s avb cum face satan dreoptate, sau el nu e nu e un " stapan" al dreptatii"?

Ultima modificare de albertina (15/05/07 17:41)

15/05/07 17:40

Moth!
membru

Inregistat: 21/04/07

albertina a scris:

de ce e neaparat sa vb cu lucifer de pe astral? nu aude de jos, ii e greu sa goboare la voi? O fi cam lenes... nu crezi? si de ce crezi ca El, lucifer nu ar minti si de pe astral... Ata e job-ul lui, minciuna...

Serios?poate ai auzit de invocari...dar am uitat ca voua va interzice dumnezeu sa practicati stiintele oculte,asa ca probabil nu stiti ca ii aia si daca stiti probabil nu v-a trecut prin minte sa invocati ceva(desigur,nu ma refer la demoni ci ingeri)

Ce-ar fii sa nu mai faci mistouri de-astea ieftine si observatii puerile si sa pui si tu niste intrebari pertinente?hmmm,cum suna? pentru ca te anunt ca nu merge psihologia asta ieftina cu mine si nicdecum nu o sa intru in jocul tau ridicol asa ca daca vrea cineva sa purtam o discutie inteligenta cu argumente pe masura accept cu cea mai mare placere pana atunci

Numa bine,

Moth;)

15/05/07 17:40

albertina
membru

Moth! a scris:

[ si observatii puerile si sa pui si tu niste intrebari pertinente?hmmm,cum suna? pentru ca te anunt ca nu merge psihologia asta ieftina cu mine Moth;)

dap, sa vad ca rs macar la ceea ce ti se pare ieftin, dar u nu o faci? de ce? hai sa nu ironizez si sa te intreb serios
de ce nu vb cu satan de jos si e nev sa urci acolo pe astral?( e buna intreb?)

Ultima modificare de albertina (15/05/07 17:45)

15/05/07 17:43

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

Moth! a scris:

Dreptate atunci...hai sa vedem:din cate imi amintesc ii cam asa ceva.Faraonul captureaza cativa oameni care il urmau pe dumnezeu si ii face sclavi,Moise merge in Egipt si ii cere Faraonului sa ii elibereze,el refuza asa ca dumnezeu coboara asupra Egiptului ciuma,foamete,moarte,tot ce ii trece mai rau prin minte dar Faraonul refuza in contiuare sa ii elibereze pana in momentul in care se termina cele 10 "plague-uri",atunci le da drumul si Moise pleaca cu ei dar Faraonul ii urmareste cu armata sa pana ajunge la Marea Rosie pe care Moise o despica si trece prin ea pe cand armata Faraonului este inghitita de ape.Bilantul:Au fost salvati cateva sute de sclavi si au murit cateva mii de egipteni printre care si toata oastea Faraonului,vrei sa mai vorbim despre dreptate?

Ar fi bine sa te mai informezi putin la numarul de oameni care au iesit din Egipt.  Au fost poate vreo cateva milioane.  Oricum, nicidecum numarul de sute despre care vorbesti. 

Sti ce ma minuneaza pe mine?  Faptul ca tu crezi istoria Biblie, ca vezi ca Dumnezeu are puterea sa faca anumite lucruri, chiar asa nedrept cum ti se pare tie, si totusi nu iti este frica de El si nici macar nu iti trece prin cap ca daca n-ar fi bunatatea Lui care inca te mai tine in viata, tu ai arde in focul din iad in chinuri groaznice.  Putem sa argumentam si sa analizam cat vrem felul in care lucreaza Dumnezeu din perspectiva noastra omeneasca, dar tu nu esti in stare sa admiti ca tu ca si creatie a Lui nu ai nici o putere inaintea Lui.  Asculta, la sfarsit, fiecare om va recunoaste ca Dumnezeu este Dumnezeu si isi va pleca genunchiul inaintea Lui.  Vrei sau nu vrei, iti convine sau nu, te vei pleca inaintea Lui.  Acum, singura intrebare este cum o vei face:  ca unul care ar dori sa cada muntii peste el ca sa fie scapat de pedeapsa Lui Dumnezeu, sau ca unul care a fost mantuit prin credinta in Isus Cristos.  Tu ai de ales.  Nu vei avea nici o scuza la judecata lui Dumnezeu ca nu ai stiut.

15/05/07 17:43

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07

Moth! a scris:

Serios?poate ai auzit de invocari...dar am uitat ca voua va interzice dumnezeu sa practicati stiintele oculte,asa ca probabil nu stiti ca ii aia si daca stiti probabil nu v-a trecut prin minte sa invocati ceva(desigur,nu ma refer la demoni ci ingeri)

De ce sa practicam stiintele oculte? Si demonii ce sunt?sau cine sunt?Din cate stiu eu sunt slujitorii satanei,sau ingerii lui.
Si vreau sa te intreb ceva.Tie ti-ar placea sa mergi la cineva in vizita,un apropiat de-al tau,si sa  nu poti vorbi personal cu el,numai cu slujitorii lui?Pentru mine o astfel de relatie nu ar avea sens.Tocmai de aceea pentru mine e minunat sa pot vorbi direct cu Dumnezeu,oriunde m-as gasi.
Sau nu pricep eu bine ce cauta  demoni si ingeri in discutie.

Ultima modificare de Sarah (15/05/07 17:54)

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

15/05/07 17:50

albertina
membru

de ce nu e suficient sa Vb cu satan de aici de pe pamant?
de ce nu ne spuneti nimic din scrierile satanice?

am intrebat asta si mai devreme.... nu se raspunde, de ce oare? era fara misto, fara ironie...  astept rs

Ultima modificare de albertina (15/05/07 17:57)

15/05/07 17:55

albertina
membru

Mothi a scris:

pana acuma nu am gasit nici o minciuna in vorbele lui Satan

nu ai cum sa recunosti o minciuna intre minciuni... nu crezi? Eu in cuvintele Lui Dumnezeu nu am gasit nici o minciuna,,, tocmai de asta Il iubesc, daca a spus El ca pedepseste neascultarea a facut-o, si asta pt ca e un Dz care nu minte si nu dezamageste...
si scuze domnule moth ca am fost putin ironica, never will I... sorry, dar chiar vad ca nu ranspuzni la unele intrebari si te rog s-o faci...

Ultima modificare de albertina (15/05/07 18:08)

15/05/07 17:59

Nocternus
membru

albertina a scris:

de ce nu e suficient sa Vb cu satan de aici de pe pamant?
de ce nu ne spuneti nimic din scrierile satanice?

am intrebat asta si mai devreme.... nu se raspunde, de ce oare? era fara misto, fara ironie...  astept rs

Asa..acuma raspunsul..
Noi vorbim foarte usor si cu Satan, nu asta e problema.Intotdeauna cand intri in satanism mai intai stabilesti o relatie cat mai apropiata cu Satan, si abia mai apoi cu ingerii lui, numiti si demoni.
Poate te intrebi atunci de ce mai contactam demoni, doar il avem pe Satan...Uite si raspunsul: demonii sunt mult mai apropiati de rasa umana, deoarece nu au atatea miliarde de ani.Au o gandire mult mai apropiata de cea umana, si de multe ori actioneaza doar dupa sentimente, ignorand ratiunea, ceea ce este tipic uman.
Asta nu inseamna ca Satan nu vine decat celor de "rang inalt"...asta e unul dintre avantajele pe care le ofera satanismul "cel mai mare din Iad ar veni pentru cel mai mic de pe Pamant pentru a purta o discutie"..pe cand dincolo, incercati de ex. sa chemati un arhanghel (Raziel, Raphael, Gabriel, Mihail, Uriel...care vreti), pt ca daca nu aveti macar cativa ani in anghelologie, cam greu.

15/05/07 21:11

Nocternus
membru

Joseph7 a scris:

Sti ce ma minuneaza pe mine?  Faptul ca tu crezi istoria Biblie, ca vezi ca Dumnezeu are puterea sa faca anumite lucruri, chiar asa nedrept cum ti se pare tie, si totusi nu iti este frica de El si nici macar nu iti trece prin cap ca daca n-ar fi bunatatea Lui care inca te mai tine in viata, tu ai arde in focul din iad in chinuri groaznice.  Putem sa argumentam si sa analizam cat vrem felul in care lucreaza Dumnezeu din perspectiva noastra omeneasca, dar tu nu esti in stare sa admiti ca tu ca si creatie a Lui nu ai nici o putere inaintea Lui.  Asculta, la sfarsit, fiecare om va recunoaste ca Dumnezeu este Dumnezeu si isi va pleca genunchiul inaintea Lui.  Vrei sau nu vrei, iti convine sau nu, te vei pleca inaintea Lui.  Acum, singura intrebare este cum o vei face:  ca unul care ar dori sa cada muntii peste el ca sa fie scapat de pedeapsa Lui Dumnezeu, sau ca unul care a fost mantuit prin credinta in Isus Cristos.  Tu ai de ales.  Nu vei avea nici o scuza la judecata lui Dumnezeu ca nu ai stiut.

Prefer sa mor decat sa ajung un sclav al lui d-zeu si sa ma inchin lui !!
O intrebare ? numeste tu o carte sfanta in care se spune ca d-zeul acelei carti va pierde ?
Sustii ca Allah este diferit de d-zeu...aici ar fi mult de discutat, dar hai ca o las cum zici tu...Si musulmani sunt multi, de ce n-ar castiga d-zeul lor ?
Inca un motiv pt care l-am ales pe Satan, El comunica DIRECT cu noi, nu prin niste carti.
Minuni poate sa faca oricine...pana si eu cand i-am demonstrat cuiva ca telekinetismul exista, a crezut ca fac "minuni", desi e ceva perfect NORMAL pt un om.
Un prim pas ar fi ca omul sa nu mai vada astralul si unele abilitati ca fiind "vraji" sau ceva "paranormal"...
Din nou ma ameninti cu "gratarul din Iad", "cazanele de acolo", de parca ai stii tu ceva despre Iad...folositi frica, arma d-zeului vostru, pt a ma convinge sa ma "pocaiesc", dar tine minte un singur lucru "odata ce vezi adevarul, nici o minciuna nu-ti mai poate inchide ochii, pt ca NU mai exista indoiala".
Eu am ales deja, si sunt multumit de alegerea facuta.De acum inainte, as dori sa-mi respecti alegerea, asa cum o respect si eu pe a ta.

15/05/07 21:24

Theslick
membru

Inregistat: 26/04/07
Placerea sadica de a ne vedea rasa suferind...poate a intentionat chiar anihilarea totala a rasei deoarece stiam prea multe dupa ce am muscat din fructul interzis...si tot nu m-ai lamurit...inca astept dovezile cu Satan-aducatorul de suferinta...

mai spui de noi, ca nu citim? era vorba de dumnezeu!! id***

15/05/07 21:42

Nocternus
membru

albertina a scris:

sunt sigura ca exista si satanisti care s-au intros la Hristos... Slava Lui...
credinta nu se mosteneste ereditar si sa stii ca asa cred majoritatea crestinilor, nu numai eu...

Nici un satanist ADEVARAT nu se intoarce la d-zeu, pt ca cine ar da adevarul pe o minciuna, cine ar da intelepciunea pt prostie si puterea pt slabiciune ?
Multi prefera sa lupte alaturi de El pana la moarte, asta e credinta fratilor !! Satanist e ala care se naste asa, vede cum e crestinismul si nu il accepta, dar totodata cel care moare satanist.
Si nici un crestin adevarat nu ia legatura cu Satan, pentru ca ii este interzis, si intotdeauna va respecta legea stapanului sau, in acest caz d-zeu.

15/05/07 21:43

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Ceau , Nocternus...: ))

Zi-mi si mie ce parere ai de rusinea lui satan de la Golgota ? Cand nu a putut sa-L biruie pe Domnul Luminii si a Slavei ?

15/05/07 21:44

Nocternus
membru

dana a scris:

Ceau , Nocternus...: ))

Zi-mi si mie ce parere ai de rusinea lui satan de la Golgota ? Cand nu a putut sa-L biruie pe Domnul Luminii si a Slavei ?

Ceau dana :)))
Fiecare infrangere te face mai puternic, nu uita...cei de sus vor cadea pt ca nu mai au unde sa urce, sunt cuprinsi de aroganta...cei de jos se vor ridica pentru ca alt scop nu mai au..pentru asta traiesc...si roaga-te dumnezeului tau, oricare ar fi ala, sa nu prinzi ziua cand cei cazuti se vor ridica.

15/05/07 21:48

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Theslick a scris:

mai spui de noi, ca nu citim? era vorba de dumnezeu!! id***

Theslick, revizuiete-ti limbajul daca nu vrei o vacanta. Nu stiu pe cine ai facut id***. Sper ca pe noi.  Ai fost tolerat pana acum dar te sfatuiesc sa nu intinzi coarda. Esti la noi acasa asa ca ori te conformezi regulilor casei, ori ne lasi in pace. Iar una din reguli este RESPECT.

15/05/07 21:48

Joseph7
membru

Nocternus a scris:

Prefer sa mor decat sa ajung un sclav al lui d-zeu si sa ma inchin lui !!
O intrebare ? numeste tu o carte sfanta in care se spune ca d-zeul acelei carti va pierde ?
Sustii ca Allah este diferit de d-zeu...aici ar fi mult de discutat, dar hai ca o las cum zici tu...Si musulmani sunt multi, de ce n-ar castiga d-zeul lor ?
Inca un motiv pt care l-am ales pe Satan, El comunica DIRECT cu noi, nu prin niste carti.
Minuni poate sa faca oricine...pana si eu cand i-am demonstrat cuiva ca telekinetismul exista, a crezut ca fac "minuni", desi e ceva perfect NORMAL pt un om.
Un prim pas ar fi ca omul sa nu mai vada astralul si unele abilitati ca fiind "vraji" sau ceva "paranormal"...
Din nou ma ameninti cu "gratarul din Iad", "cazanele de acolo", de parca ai stii tu ceva despre Iad...folositi frica, arma d-zeului vostru, pt a ma convinge sa ma "pocaiesc", dar tine minte un singur lucru "odata ce vezi adevarul, nici o minciuna nu-ti mai poate inchide ochii, pt ca NU mai exista indoiala".
Eu am ales deja, si sunt multumit de alegerea facuta.De acum inainte, as dori sa-mi respecti alegerea, asa cum o respect si eu pe a ta.

Decat fiu al lui Dumnezeu, tu alegi sa fi sclavul satanei si al pacatelor de care esti robit.  Este alegerea ta.

Numarul nu face totul.  Uita-te la Ilie.  Erau vreo 800 de profeti si slujitori ai lui Baal si al Astarteei.  Au tot strigat la dumnezeul lor si din pacate pentru ei, era ocupat.  In traducerea evreiasca Ilie le spune sa strige mai tare poate Baalul lor "sta pe tron".  Cred ca intelegi ce vreau sa zic. 

Si eu nu te-am amenintat pe tine.  Eu vorbeam cu Moth.  Tu nu intelegi, eu nu te urasc, nu iti vreau raul, nu vreau sa te amenint.  Vreau sa te trezesc la realitate.  Vrei sa intelegi bine.  Nu, nu am ce sa iti fac.  Intelege o data pentru totdeauna:  eu nu te amenint, dar in acelasi timp nu vreau sa ajungi in iad si apoi sa te plangi ca nu ti-a spus nimeni realitatea.  Bun.  Tu l-ai ales pe satan.  Eu l-am ales pe Dumnezeu.  Tu iti traiesti viata cum vrei.  Eu asa cum cred eu ca e bine.  Subiect incheiat

Si daca imi respecti alegerea mea ar trebui sa o arati prin vorba si prin fapta :).

15/05/07 21:56

Dana
membru

Nocternus a scris:

si roaga-te dumnezeului tau, oricare ar fi ala, sa nu prinzi ziua cand cei cazuti se vor ridica.

Ma rog , ma rog...Iata chiar pentru tine : )) Sa te ridice...doar asta vrea Dumnezeu , ca toti oamenii sa se ridice ( din pacat ) Deci ai vorbit just !: ))

Ultima modificare de dana (15/05/07 22:07)

15/05/07 22:06

Nocternus
membru

Joseph7 a scris:

Decat fiu al lui Dumnezeu, tu alegi sa fi sclavul satanei si al pacatelor de care esti robit.  Este alegerea ta.

Numarul nu face totul.  Uita-te la Ilie.  Erau vreo 800 de profeti si slujitori ai lui Baal si al Astarteei.  Au tot strigat la dumnezeul lor si din pacate pentru ei, era ocupat.  In traducerea evreiasca Ilie le spune sa strige mai tare poate Baalul lor "sta pe tron".  Cred ca intelegi ce vreau sa zic. 

Si eu nu te-am amenintat pe tine.  Eu vorbeam cu Moth.  Tu nu intelegi, eu nu te urasc, nu iti vreau raul, nu vreau sa te amenint.  Vreau sa te trezesc la realitate.  Vrei sa intelegi bine.  Nu, nu am ce sa iti fac.  Intelege o data pentru totdeauna:  eu nu te amenint, dar in acelasi timp nu vreau sa ajungi in iad si apoi sa te plangi ca nu ti-a spus nimeni realitatea.  Bun.  Tu l-ai ales pe satan.  Eu l-am ales pe Dumnezeu.  Tu iti traiesti viata cum vrei.  Eu asa cum cred eu ca e bine.  Subiect incheiat

Si daca imi respecti alegerea mea ar trebui sa o arati prin vorba si prin fapta :).

Fiii nu ingenuncheaza in fata tatalui niciodata...numai un sclav in fata unui stapan.
Si Satan nu mi-a cerut NICIODATA sa ma inchin lui, pt ca atunci cand suntem cu El, fiecare dintre noi este propriul stapan...uite o fraza memorabila dintr-o discutie cu El "nici eu n-am ingenuncheat in fata lui d-zeu, asa ca nici tu nu vei ingenunchea in fata nimanui!! "

L-ai ales pe d-zeu, foarte bine, respect alegerea ta si nu ma apuc sa te amenint ca sa ma aflu in treaba.
Sa ma trezesti la realitate ?? la care realitate ? la ceea ce crezi TU ca este adevarat ? la realitatea TA ? nu mersi...

Subiect incheiat -- inteleapta decizie, ti-o respect

15/05/07 22:08

Nocternus
membru

dana a scris:

Ma rog , ma rog...Iata chiar pentru tine : )) Sa te ridice...doar asta vrea Dumnezeu , ca toti oamenii sa se ridice ( din pacat ) Deci ai vorbit just !: ))

wow, cine se gandeste la mine...tu roaga-te pt tine, eu sunt bine mersi si asa voi fi.
Pacat ? defineste-mi pacatul....nu e acel lucru care ne da vinovatie pt ce facem si ne invata sa traim in abstinenta ? pt mine, nu exista pacat !! daca fac ceva, raspund pt acel lucru, in nici un caz nu ma "pocaiesc"....responsabilitate pt cei responsabili...

Ultima modificare de Nocternus (15/05/07 22:15)

15/05/07 22:09

Dana
membru

Nocternus a scris:

wow, cine se gandeste la mine...tu roaga-te pt tine, eu sunt bine mersi si asa voi fi.
Pacat ? defineste-mi pacatul....nu e acel lucru care ne da vinovatie pt ce facem si ne invata sa traim in abstinenta ? pt mine, nu exista pacat !! daca fac ceva, raspund pt acel lucru, in nici un caz nu ma "pocaiesc"....responsabilitate pt cei responsabili...

Deci...: ))
Tu imi poti zice mie , ca nu cunosti mustrarea de constiinta ?

Ultima modificare de dana (15/05/07 22:19)

15/05/07 22:19

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

Moth! a scris:

1.Am scris aproape un post intreg despre asta dar hai sa fac un rezumat:mie unul nu imi place sa fim bagati in aceeasi oala cu persoanele alea si nici sa zica lumea despre noi ca spanzuram pisici in cimitir.okay,corect,ceea ce fac ii decizia lor si le-o respect si chiar numa deranjeaza absolut deloc ce fac atat timp cat nu ma afecteaza pe mine direct si sincer sa fiu ma cam afecteaza.

2.Poate ar trebui sa-ti explice T-pop ca parca el se lauda ca are cunostiinte dar....Raiul nu se afla deasupra norilor si Iadul nu este sub pamant,acestea se afla intr-un alt plan care se numeste astral

3.Si daca v-as pune voua intrebarea ce raspuns mi-ati da? ceva de genu:nu avem nevoie de alte dovezi daca el zice ca asa ii desi la noi nu ii chiar atat de simplu,sunt multi satanisti care au comunicat direct cu Lucifer pe astral si acesta le-a spus tot adevarul,eu unul nu am absolut nici un motiv sa ma indoiesc de El pentru ca nu m-a dezamagit niciodata pe cand dumnezeu....dar in fine,dadea cineva un exemplu cu copii in curtea scolii care vorbesc despre tatii lor...asa noi credem ce zice Tatal nostru si voi il credeti pe a vostru,nu as putea sa zic ca unul doar minte si celalalt spune doar adevarul,dar verific cu atentie ce spune fiecare si pana acuma nu am gasit nici o minciuna in vorbele lui Satan.

1. Hmm... "mie unul nu imi place sa... [...] nici sa zica lumea despre noi ca..." Te cam afecteaza, nu? Se pare ca facem progrese pe partea cu binele si raul. O sa revenim mai tarziu la subiectul asta.

2. Asta numesti tu raspuns?! Cum poti sa dovedesti sau cum iti dovedesti ca astralul este real si nu este doar un Matrix, o imagine inventata si apoi indusa ca in cazul rapirilor extraterestre? La fel poti sa iti pui o casca virtuala si sa vezi ce vrei tu!!!

3. Aici ai fost un dragalas! :D Mi-ai intors-o ca la Ploiesti! Numai nu uita ca eu sunt ploiestean!!! ;) Eu am vrut sa-mi dai un raspuns din ograda ta nu sa-mi raspunzi ce crezi tu ca am raspunde noi. Am crezut ca purtam un dialog de inalta tinuta! Nu ma dezamagi, ok?
   Sa stii ca astept in continuare raspuns la aceasta intrebare si dupa aceea iti voi da si raspunsul nostru.

Joseph7 a zis o chestie foarte desteapta (si ii multumesc) si anume ca voi credeti ca exista Dumnezeu. De aici mi-a fatat mintea 2 intrebari:

1. Cine credeti ca va castiga la urma? Dumnezeu sau Satan? Si de ce unul sau altul?

2. De cine este creat omul si care este scopul existentei lui?

Nocternus, de cand se pot invoca arhanghelii? Nu am auzit pana acum de invocari ale ingerilor lui Dumnezeu!!!

15/05/07 22:21

Joseph7
membru

Archangel, bine ai sosit la datorie :).

15/05/07 22:23

Nocternus
membru

+Archangel+ a scris:

Si acum intrebarile mele:

1. De ce tineti sa va spuneti punctul de vedere si sa ne explicati diferenta dintre voi si pustii teribilisti daca binele si raul sunt chestii personale? Conform filosofiei voastre ar insemna ca orice fel de parere e buna sau rea dupa cum i se pare celui care o emite si nu unei alte persoane. Si, bineinteles, semnificatia intrebarii se extinde asupra oricarei modalitati de convingere despre un anumit lucru sau altul. Care-i rostul?

2. Nocternus, tu ai o obsesie pentru astralul ala. Fii bun si explica-mi ce-i cu trebusoara asta ca pare o chestie mai misto decat Playstation 3!

3. De unde stiti ca Lucifer este cine zice ca este si ca e adevarat ce spune din alte surse decat el insusi? Sau, altfel spus, de unde stiti ca nu minte?

1.Daca vrei sa oprim orice discutie pe motiv ca "oricum fiecare crede ce vrea", spune acum si am plecat.

2.Playstation3....draguta comparatie, arata multe despre gandirea ta...no offence
Astralul este un plan paralel cu cel material, adica astralul influienteaza materialul, e razboi acolo, e si aici, si asa mai departe.
Astralul este locul unde eu comunic cu zeitatea, locul unde meditez, fac ritualuri, etc..(desi unele ritualuri inca le fac si pe material).
Pe astral se afla Iadul, Raiul, precum si multe alte locuri ale ingerilor/demonilor care nu apartin nici unei tabere.Prin proiectie pe astral, uitam practic de corpul acesta si nu il mai simtim.Intram intr-o stare de transa foarte adanca, pulsul ne scade, si odata ce sunt oprite functiile materiale, se deschid cele astrale.As putea sa vorbesc zile intregi despre astral, dar in cazul in care compari cu Playstation, nu prea vad rostul...

3.Stiu care sunt scopurile lui, pt ce lupta, ce urmareste...astfel mi-am format o opinie despre El, astea nu sunt vorbe.
De ex. Sa luam afirmatia voastra "sufletele in Iad sunt torturate"...bun, ai auzit de Legiunea Iadului ? Satan gandeste...de ce ar tortura niste suflete SLABINDU-LE, atunci cand le poate oferi un paradis, dandu-le astfel MOTIVATIA de a lupta pt el ?
Iti zic eu ca sufletele din iad sunt oricum, numai chinuite/triste NU.

Cu respect,
Nocternus

15/05/07 22:31

Dana
membru

Nocternus , tu sustii  :

Nocternus a scris:

Pe astral se afla Iadul, Raiul, precum si multe alte locuri ale ingerilor/demonilor care nu apartin nici unei tabere.

Iar eu iti spun ca nu e asa . Nu exista neutri . Nu se poate asa ceva... Si nu imi poti aduce dovezi.

15/05/07 22:39

Nocternus
membru

+Archangel+ a scris:

1. Hmm... "mie unul nu imi place sa... [...] nici sa zica lumea despre noi ca..." Te cam afecteaza, nu? Se pare ca facem progrese pe partea cu binele si raul. O sa revenim mai tarziu la subiectul asta.

2. Asta numesti tu raspuns?! Cum poti sa dovedesti sau cum iti dovedesti ca astralul este real si nu este doar un Matrix, o imagine inventata si apoi indusa ca in cazul rapirilor extraterestre? La fel poti sa iti pui o casca virtuala si sa vezi ce vrei tu!!!

3. Aici ai fost un dragalas! :D Mi-ai intors-o ca la Ploiesti! Numai nu uita ca eu sunt ploiestean!!! ;) Eu am vrut sa-mi dai un raspuns din ograda ta nu sa-mi raspunzi ce crezi tu ca am raspunde noi. Am crezut ca purtam un dialog de inalta tinuta! Nu ma dezamagi, ok?
   Sa stii ca astept in continuare raspuns la aceasta intrebare si dupa aceea iti voi da si raspunsul nostru.

Joseph7 a zis o chestie foarte desteapta (si ii multumesc) si anume ca voi credeti ca exista Dumnezeu. De aici mi-a fatat mintea 2 intrebari:

1. Cine credeti ca va castiga la urma? Dumnezeu sau Satan? Si de ce unul sau altul?

2. De cine este creat omul si care este scopul existentei lui?

Nocternus, de cand se pot invoca arhanghelii? Nu am auzit pana acum de invocari ale ingerilor lui Dumnezeu!!!

1.Dar tie ti-ar placea sa ma apuc acuma sa-l injur pe d-zeu fara oprire ? pt ca ce au facut unii membrii de aici este o insulta adusa lui Lucifer!!

2.Planul astral a fost demonstrat acum mult ani, prin anii 70 daca retin bine.Documenteaza-te inainte sa vorbesti fara rost.Doar pt ca biserica voastra zice ca "omul nu a fost posedat!! a intrat dracu in el, faceti o exorcizare!! " ...aia nu inseamna ca nu exista...Si cel care a afirmat ca Pamantul e rotund a fost torturat de biserica pt ca "dumnezeu le-a zis preotilor altcumva"...
Cum a fosr demonstrat astralul ? foarte simplu, s-a folosit un aparat de masurare a energiei din corp in timpul unei proiectii.S-a observat ca energia a scazut, dovada ca corpul astral a iesit din cel material.Ar fi mult de zis aici...dar tu uita-te in continuare la Matrix ca e mai interesant...

3.Nu ma priveste, nu ma bag.

Si din nou:
1.Cine se indoieste ca Satan va pierde, ala nu e satanist.De ce? acuma nu vrei sa-ti zis si toate metodele ?
Hai sa-ti dau un "hint"..."cel mai mare din Iad invata pe cel mai mic dintre noi", "sufletul in Rai este doar o sursa de energie, eter in forma pura..., sufletul din Iad este supus unui antrenament dur" si inca ceva "Luciferina New World Order"...cand omul vede ce ii ofera Iadul, va renunta singur la crestinism, fara sa se "bata" Satan cu ei...cand vrei sa distrugi un d-zeu "atotpunternic", nu il ataci cu un pistol, ii distrugi ideologia, si oferi ceva mai bun sustinatorilor lui..
Ce sa faca d-zeu cu o lume satanizata ? pt ce sa mai lupte ?uita-te putin in jurul tau...muzica satanista, filozofii satansite, lumea e intr-un proces de satanizare.

2.Scopul oricarui lucru, inclusiv al universului, este evolutia.

15/05/07 22:45

Theslick
membru

Inregistat: 26/04/07
sunt destule dovezi, dar voi le negati, chiar daca noi avem dreptate

15/05/07 22:46

Pagini: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la