TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 57
T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06

Moth a scris:

Acel careva am fost eu,multumesc pentru importanta pe care o dai celui care scrie postul;)
Mda,ce sa zic....acelasi zeu,alt nume,...

Nice to meet you, Moth. Nu mi-o lua in nume de rau, dar postarea ta era la cateva pagini in urma si nu am mai stat sa le rasfoiesc ca sa identific autorul, din pura lipsa de timp. Dealtfel dau cam rar pe aici, din acelasi motiv.
In partea a doua a citatului dai impresia ca nu m-as fi exprimat suficient de clar. Am afirmat ca deosebirea dintre Dumnezeu si Allah nu o fac pe criteriu nominal, ci la nivel de atribute.

Nocternus a scris:

Fiii nu ingenuncheaza in fata tatalui niciodata...

Salut Nocternus. Intr-adevar in ziua de azi nu, dar nu uita ca in urma cu doar 2-3 generatii  acesta era un obicei apreciat chiar si in casele regale, respectiv ingenuncherea si sarutarea mainii parintelui. Si nu era ceva umilitor, nu se facea cu o atitudine de sclav ci din respect, ca fiu. Azi s-a pastrat doar o mica parte din acestea, respectiv expresia "săru'mâna" de care sunt sigur ca si tu ai facut uz. Si nu inseamna ca te injosesti prin asta. E o chestiune de cultura din momentul respectiv.
Pe de alta parte Dumnezeu nu iti cere sa ingenunchezi inaintea lui, nici pomeneala, eu nu am gasit asa ceva in Biblie. Poti sa discuti cu el la fel de bine chiar si stand pe o craca sau cand te dai cu parapanta, nu exista limitari.

15/05/07 22:47

Site web  
Nocternus
membru

Inregistat: 21/04/07

dana a scris:

Iar eu iti spun ca nu e asa . Nu exista neutri . Nu se poate asa ceva... Si nu imi poti aduce dovezi.

ok, cine ti-a spus porcaria asta ? in timpul razboielor ingeri-demoni, primele randuri din ambele Legiuni (angelica si demonica) au fost sparte, unde crezi ca au fugit ingerii/demonii aia ? Pt ca nu toti s-au intors...iar fiecare astfel de grup are cate un lider, eu sincer am refuzat sa ma incurc cu demoni care nu il sustin pe Lucifer.Nu am nevoie de ei, desii unii sunt chiar puternici.

15/05/07 22:49

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

Nocternus a scris:

1.Daca vrei sa oprim orice discutie pe motiv ca "oricum fiecare crede ce vrea", spune acum si am plecat.

2.Playstation3....draguta comparatie, arata multe despre gandirea ta...no offence
Astralul este un plan paralel cu cel material, adica astralul influienteaza materialul, e razboi acolo, e si aici, si asa mai departe.
Astralul este locul unde eu comunic cu zeitatea, locul unde meditez, fac ritualuri, etc..(desi unele ritualuri inca le fac si pe material).
Pe astral se afla Iadul, Raiul, precum si multe alte locuri ale ingerilor/demonilor care nu apartin nici unei tabere.Prin proiectie pe astral, uitam practic de corpul acesta si nu il mai simtim.Intram intr-o stare de transa foarte adanca, pulsul ne scade, si odata ce sunt oprite functiile materiale, se deschid cele astrale.As putea sa vorbesc zile intregi despre astral, dar in cazul in care compari cu Playstation, nu prea vad rostul...

3.Stiu care sunt scopurile lui, pt ce lupta, ce urmareste...astfel mi-am format o opinie despre El, astea nu sunt vorbe.
De ex. Sa luam afirmatia voastra "sufletele in Iad sunt torturate"...bun, ai auzit de Legiunea Iadului ? Satan gandeste...de ce ar tortura niste suflete SLABINDU-LE, atunci cand le poate oferi un paradis, dandu-le astfel MOTIVATIA de a lupta pt el ?
Iti zic eu ca sufletele din iad sunt oricum, numai chinuite/triste NU.

1. Moth! a fost mai sincer in raspunsul lui! ;)

2. Daca vrei sa-mi schimb parerea as vrea sa-mi spui de ce crezi tu ca astralul reprezinta cu adevarat realitatea spirituala si nu este o imagine indusa?

3. Deci, tot ce sustii tu se bazeaza pe ceea ce ti-a spus Lucifer?! Si l-ai crezut fara sa clipesti? Asta imi spune si mie ceva despre gandirea ta... no offence ;)

15/05/07 22:50

Nocternus
membru

+Archangel+ a scris:

Nocternus, de cand se pot invoca arhanghelii? Nu am auzit pana acum de invocari ale ingerilor lui Dumnezeu!!!

LooL...pe ce lume traiesti ?? sincer...
Intra pe IDu meu de mess si iti dau eu ID-uri cu crestini ORTODOCSI care fac asta...nu vreau sa public pe forum asta, dar iti fac cunostinta daca vrei cu cativa "prieteni".
AA...am inteles, in biblie nu scrie cum sa invoci ingeri, deci nimeni nu face asta...ok, scuza-ma.

15/05/07 22:52

Nocternus
membru

+Archangel+ a scris:

1. Moth! a fost mai sincer in raspunsul lui! ;)

2. Daca vrei sa-mi schimb parerea as vrea sa-mi spui de ce crezi tu ca astralul reprezinta cu adevarat realitatea spirituala si nu este o imagine indusa?

3. Deci, tot ce sustii tu se bazeaza pe ceea ce ti-a spus Lucifer?! Si l-ai crezut fara sa clipesti? Asta imi spune si mie ceva despre gandirea ta... no offence ;)

1.Asa suntem noi, sinceri... :))

2.Cum ai zis chiar tu...fiecare crede ce vrea...Templul lui Beleth e imaginatie, Templul lui Paimon e imaginatie, Iadul e imaginatie, ce mai...pana si Raiul e imaginatie...hai ne facem toti atei, n-ar fi mai spimplu ?

3.Spus ?!?!? eu am vorbit mai sus de FAPTE, SCOPURI...si tu imi vorbesti din nou de "vorbe"...
Culca-te pt ca sincer, esti obosit...sau sper sa fie doar oboseala de vina.

15/05/07 22:55

+Archangel+
Moderator

Nocternus, aroganta ta nu prea te face un bun interlocutor!

Tu sustii ca vorbesti de fapte! Care fapte? Niste lucruri pe care le-ai vazut pe astral si poate sunt poate nu sunt adevarate. Poate sunt doar niste imagini induse (atentie, induse nu autoinduse). De ce te-as crede? Tu de ce nu ne crezi cand iti vorbim de Dumnezeu? Pentru ca vrei dovezi. Atunci, si noi vrem dovezi!
Vorbesti de scopuri! Care scopuri? Scopuri pe care ti le-a spus cineva despre care nu ai nici cea mai mica dovada ca vorbeste adevarul!

Deci, de ce te-as/te-am crede?

15/05/07 23:02

T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06

Moth! a scris:

2.Poate ar trebui sa-ti explice T-pop ca parca el se lauda ca are cunostiinte dar....
Moth

Moth, arunci afirmatii fara acoperire, ai vreun motiv? Am spus un lucru, dar pentru mine nu e ceva de laudat faptul ca am fost candva implicat in ocultism.

Noapte buna. Io m-am tirat.

Ultima modificare de T-pop (15/05/07 23:06)

15/05/07 23:04

Site web  
+Archangel+
Moderator

Noapte buna! Si ma bucur ca te-ai alaturat Legiunii, vorba lui Nocternus! :D

15/05/07 23:07

Nocternus
membru

Tu vorbesti de aroganta, care te joci pe playtation si te crezi pe astral ??
Ok, e doar imaginatia mea...si tot ce am vorbit pe astral cu diferiti demoni, care mai apoi S-A ADEVERIT e doar o coincidenta...asta am zis si eu, dar cam multe coincidente...Atata iti spun, poti invata multe de acolo...cine are ochi sa vada pe astral, si urechi sa auda.
In fine, credeti ceea ce vreti, iar noi ceea ce vrem...
Te-am rugat eu sa ma crezi ? deloc...nici nu am nevoie.

15/05/07 23:09

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

Nocternus a scris:

ok, cine ti-a spus porcaria asta ? in timpul razboielor ingeri-demoni, primele randuri din ambele Legiuni (angelica si demonica) au fost sparte, unde crezi ca au fugit ingerii/demonii aia ? Pt ca nu toti s-au intors...iar fiecare astfel de grup are cate un lider.

1.Cred ca eu am vorbit decent , da ?
2.Ce spui tu , nu poti dovedi...

15/05/07 23:12

Nocternus
membru

Uite ca am dovedit multor oameni cand i-am invatat sa se proiecteze.
Abia astept dovada ta...ca vad ca ai multa experienta si stii ce e dincolo mai bine ca mine...abia astept sa aud...
Asa,  cauta prin biblie, poate-poate gasesti vreun citat cu care sa-mi scoti ochii...

15/05/07 23:15

Dana
membru

Ai vrea citate?

15/05/07 23:21

Nocternus
membru

looooooooooooooooooooooooooooooooool
Daca altceva nu ai....cu ceva trebuie sa ma multumesc si eu...preferam experienta PROPRIE, dar asta este...

15/05/07 23:23

+Archangel+
Moderator

Nocternus a scris:

Tu vorbesti de aroganta, care te joci pe playtation si te crezi pe astral ??
Ok, e doar imaginatia mea...si tot ce am vorbit pe astral cu diferiti demoni, care mai apoi S-A ADEVERIT e doar o coincidenta...asta am zis si eu, dar cam multe coincidente...Atata iti spun, poti invata multe de acolo...cine are ochi sa vada pe astral, si urechi sa auda.
In fine, credeti ceea ce vreti, iar noi ceea ce vrem...
Te-am rugat eu sa ma crezi ? deloc...nici nu am nevoie.

Eu nu sustin ca tu nu ai fi fost pe undeva si ai fi vorbit cu cineva! Cred ca ai vazut ceva! Ce nu inteleg eu e de ce nu ti se aprinde niciun bec si nu te gandesti daca, nu cumva, persoanele cu care ai vorbit poate nu-ti vor binele si iti vor raul. Poate pe ele nu le intereseaza decat sufletul tau si pentru asta sunt dispuse sa-ti ofere cam tot ce vrei pe acest pamant si cand vei muri iti vor intinde nota de plata. De unde stii ca imaginile din Iad care aratau minunat nu sunt falsuri si ti-au prezentat ceva neadevarat pentru a te face sa te intorci impotriva lui Dumnezeu?

Zi-mi daca exista vreo probabilitate ca, ceea ce am zis sa fie adevarat!

P.S. Daca nu m-ai rugat sa te cred atunci de ce esti pe forumul nostru? Doar sa ne arati cat de prosti si ignoranti suntem?

15/05/07 23:23

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Mai, da ce-i astralul asta de-i asa important si cum te proiectezi pe el?  Ce, esti o imagine transparenta care la lumina te proiectezi pe pereti?

15/05/07 23:24

Dana
membru

Nocternus a scris:

looooooooooooooooooooooooooooooooool
Daca altceva nu ai....cu ceva trebuie sa ma multumesc si eu...preferam experienta PROPRIE, dar asta este...

O sa-ti zic parerea proprie !
Intre Dumnezeu si satan nu exista zona gri ! E Lumina si intuneric , nu exista semi-lumina si semi-intuneric !( Aici ti-as aduce ceva versete dar stiu ca nu le agreezi ! )
Iar despre cei care spui tu ca sunt "neutri" ...hmm....,stii proverbul "cine nu e cu mine , e impotriva mea " !

(ma astept la un dialog decent , sa stii )

15/05/07 23:30

Nocternus
membru

+Archangel+ a scris:

Eu nu sustin ca tu nu ai fi fost pe undeva si ai fi vorbit cu cineva! Cred ca ai vazut ceva! Ce nu inteleg eu e de ce nu ti se aprinde niciun bec si nu te gandesti daca, nu cumva, persoanele cu care ai vorbit poate nu-ti vor binele si iti vor raul. Poate pe ele nu le intereseaza decat sufletul tau si pentru asta sunt dispuse sa-ti ofere cam tot ce vrei pe acest pamant si cand vei muri iti vor intinde nota de plata. De unde stii ca imaginile din Iad care aratau minunat nu sunt falsuri si ti-au prezentat ceva neadevarat pentru a te face sa te intorci impotriva lui Dumnezeu?

Zi-mi daca exista vreo probabilitate ca, ceea ce am zis sa fie adevarat!

P.S. Daca nu m-ai rugat sa te cred atunci de ce esti pe forumul nostru? Doar sa ne arati cat de prosti si ignoranti suntem?

1.Daca eu simt ca aici imi este locul, si ca aceste fiinte imi vreau binele...ce poti tu face impotriva ?Tu simti ca d-zeu iti vrea binele (fara sa stii), eu ca Satan.
Daca nu e asa, asta este.Am riscat si fiind un satanist, raspund pt tot ce fac.Nu ma plang nimanui pentru ceva la care m-am oferit de buna voie.
Si apropo, Satan are deja sufletul meu, insa a ales sa-l invete, sa-l faca puternic, NU sa-l "pape" conform traditiei crestine.

2.Din cate imi amintesc, am plecat pt ca deja ne facusem o parere.Insa ne-ai chemat inapoi, printr-o provocare.

15/05/07 23:30

Nocternus
membru

dana a scris:

O sa-ti zic parerea proprie !
Intre Dumnezeu si satan nu exista zona gri ! E Lumina si intuneric , nu exista semi-lumina si semi-intuneric !( Aici ti-as aduce ceva versete dar stiu ca nu le agreezi ! )
Iar despre cei care spui tu ca sunt "neutri" ...hmm....,stii proverbul "cine nu e cu mine , e impotriva mea " !

(ma astept la un dialog decent , sa stii )

O parere proprie, foarte bine...vezi ca facem progrese ?asta si vroiam de la voi.
Desi e o parere gresita din punctul meu de vedere, ti-o respect.
Vedeti ca se poate ?

15/05/07 23:32

Dana
membru

Nocternus a scris:

NU sa-l "pape" conform traditiei crestine.

Stii ca vei "mosteni" cu el (satan ) iazul de foc (pregatit doar pentru satan si ingerii lui dar caruia , iata de buna voie i te-ai alaturat ) , da ?

Nici o traditie nu scrie ca ar "papa"cineva ceva...

15/05/07 23:34

Nocternus
membru

dana a scris:

Stii ca vei "mosteni" cu el (satan ) iazul de foc (pregatit doar pentru satan si ingerii lui dar caruia , iata de buna voie i te-ai alaturat ) , da ?

Nici o traditie nu scrie ca ar "papa"cineva ceva...

Nu a tinut mult sclipirea de inteligenta pe care am zarit-o atunci cand ti-ai spus propria parere...asta este, din nou imi scoti ochii cu niste pareri luate din biblie, care nu iti apartin, si mai ales pe care NU LE-AI VERIFICAT...dar vorbesti parca ai cunoaste totul...
Gata deci nu ma duc la papa de suflete, ma duc la gratare si cazane cu smoala, buuun...m-ai lamurit...

15/05/07 23:40

Dana
membru

Nocternus a scris:

Nu a tinut mult sclipirea de inteligenta pe care am zarit-o atunci cand ti-ai spus propria parere...asta este, din nou imi scoti ochii cu niste pareri luate din biblie, care nu iti apartin, si mai ales pe care NU LE-AI VERIFICAT...dar vorbesti parca ai cunoaste totul...
Gata deci nu ma duc la papa de suflete, ma duc la gratare si cazane cu smoala, buuun...m-ai lamurit...

: )))))))))))))))))))
Dar ce rapid treci dintr-o stare in alta...!!! Daca erai atent la postarea mea de mai sus , ai fi vazut aceeasi referire la Biblie , dar mai subtila...: )))
Si , please , nu te lega de intelectul meu , cat de subiect , ok ?? : )) te rog , aici discutam idei , nu facem evaluari asupra persoanelor.

15/05/07 23:46

Nocternus
membru

:))))))))))))))))))))
Cred ca d-zeu a incercat sa ma atace pt ca era sa cad de pe scaun cand am citit...bine ca n-am cazut....
Deci era tot referire la biblie, inca o dovada ca nu puteti gandi singuri.Si ai afirmat ca "uite o parere PROPRIE"...vezi ca nu e frumos sa minti...cele 10 porunci, ai uitat ?Sau nici voi nu le mai respectati ? satanistilor...

15/05/07 23:51

+Archangel+
Moderator

Nocternus a scris:

1.Daca eu simt ca aici imi este locul, si ca aceste fiinte imi vreau binele...ce poti tu face impotriva ?Tu simti ca d-zeu iti vrea binele (fara sa stii), eu ca Satan.
Daca nu e asa, asta este.Am riscat si fiind un satanist, raspund pt tot ce fac.Nu ma plang nimanui pentru ceva la care m-am oferit de buna voie.
Si apropo, Satan are deja sufletul meu, insa a ales sa-l invete, sa-l faca puternic, NU sa-l "pape" conform traditiei crestine.

2.Din cate imi amintesc, am plecat pt ca deja ne facusem o parere.Insa ne-ai chemat inapoi, printr-o provocare.

1. Of, mai Nocternus, se pare ca am ajuns la un consens! Amandoi suntem de fapt din acelasi aluat. Si tu si eu credem, pur si simplu credem! Si eu ca si crestin voi raspunde pentru tot ce fac. Sper ca nu vei mai avea despre noi parerile pe care le ai acum pentru ca si tu te incadrezi in acelasi tipar!

2. De ce ai venit prima data?!

Bonus: Maine seara o sa va explic cum Il poti verifica pe Dumnezeu daca are dreptate sau nu!!! ;)

15/05/07 23:54

Nocternus
membru

Pt Archangel...
nu credem, simtim...si asta abia dupa ce verificam, e o diferenta...

De ce am venit prima oara ? in speranta ca voi gasi pe cineva care sa gandeasca...nu zic ca nu am gasit, dar majoritatea mi-au facut o impresie de oameni incuiati la minte...no offence, nu vreau sa generalizez

hai ca pana maine, numai bine...
Noapte buna

15/05/07 23:56

Dana
membru

Nocternus a scris:

:))))))))))))))))))))
Cred ca d-zeu a incercat sa ma atace pt ca era sa cad de pe scaun cand am citit...bine ca n-am cazut....
Deci era tot referire la biblie, inca o dovada ca nu puteti gandi singuri.Si ai afirmat ca "uite o parere PROPRIE"...vezi ca nu e frumos sa minti...cele 10 porunci, ai uitat ?Sau nici voi nu le mai respectati ? satanistilor...

Dar T.U. => ai vreo parere proprie ? Nu totul se modeleaza dupa ceea ce crezi ? Hai sa fim seriosi ! Ceea ce alimenteaza creierul , aceea va si modela gandirea .Deci nu te astepta la ceva ce nici la tine nu gasesti...:))

15/05/07 23:59

Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la