TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 57
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Bine punctat, Dana! ;)

16/05/07 00:09

Moth!
membru

Inregistat: 21/04/07

dana a scris:

"cine nu e cu mine , e impotriva mea " !

Asta nu ii proverb,ii motto-ul crestinilor ;) is prea obosit la ora asta ca sa mai comentez si altceva da de la asta nu m-am putut abtine

Pt toti: eu propun asa,pentru ca oricum nu ajungem nicaieri,il provoc pe Archangel la o dezbatere 1 la 1,in fond lui i-a parut rau ca am plecat prima data.Regulile fiind acelea de a ne pune unul altuia intrebari si de a raspunde alternativ si in plus sa nu se bage NIMENI in discutia noastra,ii bine asa? ca m-am saturat sa le raspund la toti si dupa aia sa vad ca nici nu sunt multumiti de raspuns.

Deci,esti de acord Archanghel?

p.s. acesta nu este ceva joc sadic de-al "satanei" menit sa va induca in pacat,vreau pur si simplu sa vad cat de inteligent este si poate ar fi si el curios sa-mi testeze mie inteligenta

16/05/07 01:15

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

Moth! a scris:

Asta nu ii proverb,ii motto-ul crestinilor ;) is prea obosit la ora asta ca sa mai comentez si altceva da de la asta nu m-am putut abtine

Gresit ! E sintagma de sorginte comunistă . Formula “cine nu e cu noi, e împotriva noastră”, aparţine lui Stalin.
Asa ca... , no comment!! ( :X )

16/05/07 01:35

Moth!
membru

Doar nu crezi ca am zis degeaba asta pentru ca la fel ca si comunismul este si crestinismul adica "esti liber,daca te supui" iar acea sintagma pe care tu ai dat-o ca proverb si eu ca motto se potriveste de minune ideologiei crestine

16/05/07 01:56

Dana
membru

Moth! a scris:

Doar nu crezi ca am zis degeaba asta pentru ca la fel ca si comunismul este si crestinismul adica "esti liber,daca te supui" iar acea sintagma pe care tu ai dat-o ca proverb si eu ca motto se potriveste de minune ideologiei crestine

Ca spui tu ca se potriveste ...e una... , dar sa sustii ca ESTE MOTTO-ul CRESTINILOR e alta !
Deci... , te rog sa te exprimi mai elocvent ! Merci !: ))

Si apoi... , hmm , imi inchipui si voi ce mai libertate aveti ... , ca doar il declarati stapan peste voi pe el , pe satan !

Ultima modificare de dana (16/05/07 02:06)

16/05/07 02:03

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06

Moth! a scris:

Eu cred ca si la voi e asa. oare nu si la voi, cine nu e de partea lui satan e impotriva lui? Si despe supunere, u inconstient te supui lui lucifer, u fara sa iti dai seama esti robul lui( numai ca el va da titluri nice)... Tu faci ceea ce vrea el, ceea ce ii place lui, incearca sa-i iesi de sub control, sa vrei sa-l lasi pt Hristos si sa vezi cum va proceda... Tu ai sa-mi spui ca nu te va lasa cu bucurie pt ca te iubeste nespus de mult... dar eu zic ca un dumnezeu il lasa pe om sa aleaga si satan ar treb sa te lase cu bratele deschise, dar incearca si-ai sa te convingi ca nu te lasa usor( au marturisit asta pers foste sataniste)

Ultima modificare de albertina (16/05/07 03:34)

16/05/07 03:32

Nocternus
membru

dana a scris:

Si apoi... , hmm , imi inchipui si voi ce mai libertate aveti ... , ca doar il declarati stapan peste voi pe el , pe satan !

Bun, deci cand am zis eu ca-l recunosc pe Satan ca fiind stapanul meu ? vezi ca nu-ti reuseste incercarea de-am citi gandurile, asa ca nu te mai da cu parerea.Pt. mine, Satan este ca un Maestru, ca un invatator.

16/05/07 07:09

Nocternus
membru

albertina a scris:

Eu cred ca si la voi e asa. oare nu si la voi, cine nu e de partea lui satan e impotriva lui? Si despe supunere, u inconstient te supui lui lucifer, u fara sa iti dai seama esti robul lui( numai ca el va da titluri nice)... Tu faci ceea ce vrea el, ceea ce ii place lui, incearca sa-i iesi de sub control, sa vrei sa-l lasi pt Hristos si sa vezi cum va proceda... Tu ai sa-mi spui ca nu te va lasa cu bucurie pt ca te iubeste nespus de mult... dar eu zic ca un dumnezeu il lasa pe om sa aleaga si satan ar treb sa te lase cu bratele deschise, dar incearca si-ai sa te convingi ca nu te lasa usor( au marturisit asta pers foste sataniste)

NU e asa...Satan ii ajuta pe cea care sunt de partea Lui, este neutru fata de cei care slujesc alt zeu, insa nu-l ataca in vreun fel, si este dusmanul DOAR celor care il ataca.Ma suspun lui Lucifer ? Bun, arat eu ca un rob ? ROb am fost atunci cand ma rugam in genunchi lui d-zeu, nu acum...
Daca aceste persoane au ajuns "foste sataniste", m-am convins...tu chiar crezi ca satanistii adevarati ii gasesti pe toate drumurile ? In Romania m-as bucura daca ar fi 15-20 ADEVARATI.

16/05/07 07:16

Nocternus
membru

dana a scris:

Dar T.U. => ai vreo parere proprie ? Nu totul se modeleaza dupa ceea ce crezi ? Hai sa fim seriosi ! Ceea ce alimenteaza creierul , aceea va si modela gandirea .Deci nu te astepta la ceva ce nici la tine nu gasesti...:))

Satanismul poate fi privit NUMAI subiectiv, apropo....Pt fiecare, satanismul inseamna altceva, pt ca si NOI suntem diferiti.Daca l-am privi obiectiv, am ajunge ca niste crestini, adica O TURMA.
Asa ca iara vorbesti din lipsa de alta ocupatie.

16/05/07 07:18

Nocternus
membru

dana a scris:

Gresit ! E sintagma de sorginte comunistă . Formula “cine nu e cu noi, e împotriva noastră”, aparţine lui Stalin.
Asa ca... , no comment!! ( :X )

Bravo, voi si Stalin...hai ca mai e putin si ajungem la nazism.

16/05/07 07:19

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Nocternus a scris:

Mai ai putin si ajungi sa zici ca Stalin si nazismul au legatura cu crestinismul !

16/05/07 08:02

monica
membru

Inregistat: 16/03/05
Pentru Nocternus, Moth si ceilalti:
Am vazut un episod despre satanism din cadrul seriei Invazia pagana cu ceva timp in urma.
Filmul prezinta satanismul si ritualurile lui, dar are si o baza practica bazata pe marturiile unor fosti membrii. Printre ei e marturia unei tinere, fiica unui preot sau responsabil satanist. Ea spune ca a fost implicata de mica de catre parintii ei in ritualuri si a fost abuzata fizic, psihic si sexual, impreuna cu alti copii ai satanistilor. Ma intreb ce loc are alegerea in aceste cazuri?
Daca ati fi vazut cum arata, era intr-adevar o epava, de-abia vorbea, se vedea clar ca e o victima unor abuzuri care o vor marca toata viata.
As vrea sa stiu parerea voastra despre aceste posibile abuzuri.

Ultima modificare de monica (16/05/07 10:15)

16/05/07 09:21

Dana
membru

Nocternus a scris:

daca d-zeu e sef peste tot, atunci cum de SATAN imi controleaza evenimentele din orice arie ? bani, sanatate, putere...hmmm

Cum iti poate cineva controla "evenimentele" , daca T.U. nu i le dai in mana ? (ca unui stapan ? )

Nocternus a scris:

Te legi de amanunte...( nazismul va apartine )

Nocternus a scris:

Asa ca iara vorbesti din lipsa de alta ocupatie.

Daca tot nu ai pic de consideratie , ma retrag din discutie . (Sa nu-ti faci impresia ca o sa stau sa-ti citesc atacurile la persoana )

Iti doresc sa cunosti Binele !

16/05/07 10:45

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Uite-ma si eu pe aici!
Salutare Moth si restul de pe ads!
Ca sa fim intelesi de la bun inceput ,reprezint satanismul traditional si modern!
Reprezint vointa individului asupra vietii!

Ce legatura are nazismul cu satanismul?
"Satanismul" ca si credinta religioasa este cel mai vechi din lume!
Ce credeti ca faceau iudeii inainte de a intra in Tara Fagaduintei?Se inchinau unor idoli!
Dumnezeul crestin de azi este doar o forma reiterata a lui Adonis/Elohim/YHVE!
Practicati idolatria,dragii mei(e o intrebare de bun simt,nu un atac)
Ma bucur sa vad si cativa crestini inteligenti si sa le aud ideile!

16/05/07 13:34

Dana
membru

Delmoniko a scris:

Uite-ma si eu pe aici!
"Satanismul" ca si credinta religioasa este cel mai vechi din lume!

Adica satanism=idolatrie. Good point!

16/05/07 13:37

Delmoniko
Exclus

Din pacate pt tine,mi-ai furnizat urmatorul argument!
Satanismul=cel mai vechi= idolatrie=iudaism(religie animista la inceput si idolatrica)=crestinism!

Istoria religiilor,nu?

16/05/07 13:52

maryan
membru

Inregistat: 21/02/07

Nocternus a scris:

Bun, deci cand am zis eu ca-l recunosc pe Satan ca fiind stapanul meu ? vezi ca nu-ti reuseste incercarea de-am citi gandurile, asa ca nu te mai da cu parerea.Pt. mine, Satan este ca un Maestru, ca un invatator.

Am si eu o intrebare... despre care Satan vorbesti tu? Unde gasesti scris despre acest Satan, de unde culegi informatii despre el? Pentru ca despre Dumnezeu ca si despre Satan gasim toate informatiile de care avem nevoie in Biblie (Sfanta Scriptura, Cuvantul lui Dumnezeu). Si Dumnezeu chiar ne vorbeste prin Biblie(si nu numai). Pe voi cum va invata, Satan? Cum va vorbeste?

Ultima modificare de maryan (16/05/07 14:24)

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

16/05/07 14:22

Delmoniko
Exclus

Biblia se "presupune" a fii scrisa de dumnezeu prin "inspiratie divina"!
Asa se presupune a fii si Coranul(ingerul Gavril i-a soptit lui Mahomed in vis,fiind analfabet),Tora si altele!
Sper ca nu e nevoie sa mai comentezi acest aspect!

Carti despre si de satan sunt o multime!Au inceput inca din Antichitate si mai ales au "inflorit" in Evul Mediu!
De altfel un satanist se ghideaza dupa propria vointa!

Daca vrei o "bibliografie satanista" da-mi un PM,Nu cred ca moderatorii acestui forum si dragii useri cu frica lui dumnezeu ar vrea sa insiram o lista de carti oculte,ezoterice,mai mult sau mai putin "satanice"

Exista insa si o carte scrisa de insusi Diavolul,se numeste Delomelanicon!Ar mai exista Necronomiconul,si alte carti de magie si vrajitorie!

O nelamurire totusi!Activez de foarte multa vreme pe cateva din cele mai mari forumuri sataniste/oculte/paranormale din tara(fiind si moderator)!
Din ce in ce mai multi tineri crestini intra curiosi si pun o multime de intrebari!
S-a cam dus celebrul dicton "Crede si nu cerceta"?V-ati deschis mintea si in fata altor posibilitati?
Nu va este "suficienta" credinta?
Sper ca nu am ofensat pe nimeni cu afirmatiile mele!

16/05/07 14:34

Jkfe_ac
membru

Inregistat: 22/03/07
nu lua text din context ca faci pretext...cum si cui o fost spus asta?..ce sa nu cerceteze..?dak nu sti..e mai bine  sa nu zici..

16/05/07 15:07

maryan
membru

Nu cred ca ai ofensat pe nimeni... nu ai facut decat sa contrazici pe cativa dintre prietenii tai care erau foarte "grijulii" ca noi "credem si nu cercetam".
Cat despre bibliografia despre satanism, sunt convins ca nu as gasi un titlu care sa fie cunoscut decat de o arie restransa de oameni... e drept ca aria asta se mareste cu trecrea timpului (nu face decat sa confirme ce scrie in Biblie). Intrebare: spune-mi si mie, ce carte despre satanism este tot atat de raspandita, de actuala, de predictibila, de controversata, de cunoscuta, de tradusa, de ce mai vrei tu, cum este Biblia? Eu nu cunosc... si am multe motive sa fiu convins ca nu prea exista :)

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

16/05/07 15:07

Delmoniko
Exclus

Asta e problema!Nu cunosti!Atunci de ce faci afirmatii gratuite?
Poate Biblia Satanista a lui La Vey intruneste cumulativ toate conditiile tale!

De altfel,ce facem acum?Ne laudam fiecare -  ce carti are religia lui?
Ai uitat de credinta?"Cartea" este doar un simplu instrument!
Un grup restrans de oameni poate insemna un grup de initiati ceea ce ar valora mai mult in ochii mei decat o intreaga armata de crestini iluzorii!

Pentru domnul cu nume din mai multe litere ciudate,nu va inteleg limba in care v-ati adresat!

16/05/07 15:15

Moth!
membru

monica a scris:

Pentru Nocternus, Moth si ceilalti:
Am vazut un episod despre satanism din cadrul seriei Invazia pagana cu ceva timp in urma.
Filmul prezinta satanismul si ritualurile lui, dar are si o baza practica bazata pe marturiile unor fosti membrii. Printre ei e marturia unei tinere, fiica unui preot sau responsabil satanist. Ea spune ca a fost implicata de mica de catre parintii ei in ritualuri si a fost abuzata fizic, psihic si sexual, impreuna cu alti copii ai satanistilor. Ma intreb ce loc are alegerea in aceste cazuri?
Daca ati fi vazut cum arata, era intr-adevar o epava, de-abia vorbea, se vedea clar ca e o victima unor abuzuri care o vor marca toata viata.
As vrea sa stiu parerea voastra despre aceste posibile abuzuri.

Din chestia asta imi dau seama ca nu ne-am indeplinit scopul chiar daca asa am crezut initial,cand o sa faceti diferenta intre Traditionali si rebeli atunci o sa va dati seama de ce faceau respectivii chestiile alea.

Ma gandeam Dell ca nu te poti abtine sa nu intri aici,acuma iti urez bun venit,ce sa fac...
Tin sa precizez de la inceput ca ideile lui Delmoniko nu sunt in nici un caz si ale noastre asa ca nu ne bagati pe toti intr-o oala.Nu inteleg cum poti sa zici ca reprezinti si satanismul traditional si cel modern cand cele doua is practic opuse.
Necronomiconul este un gunoi si in nici un caz nu este "biblia" satanistilor traditionali cum ziceau "desteptii" de pe bsr,nici nu merita luata in considerare cartea aia.
Inca mai astept raspuns din partea lui Archangel,pana atunci nu o sa ma prea agit pe-aici.

Numa bine

16/05/07 15:28

maryan
membru

Delmoniko a scris:

Asta e problema!Nu cunosti!Atunci de ce faci afirmatii gratuite?
Poate Biblia Satanista a lui La Vey intruneste cumulativ toate conditiile tale!

De altfel,ce facem acum?Ne laudam fiecare -  ce carti are religia lui?
Ai uitat de credinta?"Cartea" este doar un simplu instrument!
Un grup restrans de oameni poate insemna un grup de initiati ceea ce ar valora mai mult in ochii mei decat o intreaga armata de crestini iluzorii!

Pentru domnul cu nume din mai multe litere ciudate,nu va inteleg limba in care v-ati adresat!

Si care este diferenta dintre Satan cel pe care tu il cunosti din astfel de carti care da-mi voie sa fiu convins ca sunt destul de putin cunoscute, si Satan cel din Biblie?... pentru ca daca exista diferente, in locul tau as crede mai degraba in descrierea pe care i-o face o carte care a schimbat la modul cel mai real si autentic atatea vieti de-alungul istoriei iar daca nu exista atunci, nu pot sa realizez cum poti sa "imbratisezi" ceea ce este, ceea ce face, acest Satan.

Ultima modificare de maryan (16/05/07 15:43)

16/05/07 15:34

Delmoniko
Exclus

Deh,ce sa-i faci,acum am aflat de forum!
Le "reprezint" pe ambele pt ca le cunosc ideologic atat de bine!
Intr-adevar,ideile noastre difera,ale mele sunt mult mai elevate!Voi sunteti traditionali pana in maduva oaselor,iar eu consider asta doar o etapa,o treapta in marea evolutie pe care ar trebui sa o parcurga un om(ateismul ar trebui sa fie una dintre ele,nu ultima)!

Lasand diferentele de ordin ideologic sau sentimental la o parte,nu poti convinge un crestin ca satanistii nu fac sacrificii noaptea prin cimitir!
Asa sunt invatati de mici!

Necronomiconul era doar o referinta bibliografica pt domnisoara interesata!Mai bine da-ne o lista de carti din perspectiva voastra si se va lamuri problema!
Eu inca scriu la cartea mea! :)

16/05/07 15:37

Dana
membru

Delmoniko a scris:

Din pacate pt tine,mi-ai furnizat urmatorul argument!
Satanismul=cel mai vechi= idolatrie=iudaism(religie animista la inceput si idolatrica)=crestinism!

Istoria religiilor,nu?

Ia lamureste-ma si pe mine , cine e satan , cine l-a creat ? Sa nu uitam ca existenta lui se datoreaza Celui ce a fost din veac ...Logic ,creatia nu e mai mare decat Creatorul !! : )))
Asa ca te intreb acum ... satanismul = cel mai vechi ? No way !!

16/05/07 15:59

Pagini: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la