|
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Moth, mersi de raspuns. Normal ca am confundat satanismul traditional cu cel rebel pana acum, pentru ca satanismul rebel iese in evidenta mai mult decat celelalte forme ale satanismului si are parte de mai multa publicitate... negativa, bineinteles. Inca tot n-am reusit sa pricep prea bine prin ce se deosebeste satanismul traditional de restul grupului, poate ma lamureste si pe mine cineva.
Ultima modificare de monica (16/05/07 16:03)
|
|
16/05/07 16:03
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Delmoniko a scris:
Din ce in ce mai multi tineri crestini intra curiosi si pun o multime de intrebari! S-a cam dus celebrul dicton "Crede si nu cerceta"?V-ati deschis mintea si in fata altor posibilitati? |
Delmoniko, asta dovedeste ca nu ai citit tot ce s-a postat pana acum aici. S-a scris de nu stiu cate ori despre acest "crede si nu cerceta". Chiar trebuie sa repetam pentru fiecare dintre voi care mai apare aici ? E asa de greu sa citesti intai toata discutia inainte de a intra in ea ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/05/07 17:34
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
Nocternus a scris:
Ma suspun lui Lucifer ? Bun, arat eu ca un rob ? ROb am fost atunci cand ma rugam in genunchi lui d-zeu, nu acum... |
Aham, inteles, nu te supui lui Lucifer. Mi-e teama ca nu cumva sa fii pedepsit de el pt asta... Sa mergi in prezenta lui si sa-i zici ca nu te supui lui, ca faci ceea ce iti dicteaza voita ta si nu ceea ce zice el sa faci... Pt tine cum arata un rob? cu lanturi? pt mine nu, un rob e si persoana care se ghideaza dupa carti scrise de cineva fara sa fie convins 100% ca ele au valoare si crede un cuvant transmis din gura-n gura si apoi scris nu are cum sa aiaba avloare( asa zicea-ti voi), cam va contraziceti, dar ma rog... si cum a zis si T-pop. in fata lui Dz poti veni de oriunde, nu numai de pe genunchi...si sa fie incheiat sb asta cu " Dz vrea sa i te pui in genunchi"
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
16/05/07 17:36
|
|
Vortex
membru
Inregistat: 27/04/07
|
|
Nu vei fi pedepsit atat timp cat il respecti pt cunostintele care ti lea dat si nu reprezinti o amenintare. Sa nu crezi ca credinta noastra vine din acele carti , ele sunt pt indrumare dar adevarul vine din alta parte. Cunostintele si ritualurile noastre sunt invatzate din alta parte , nu dintr-o carte (ea reprezinta o sursa de documentare care va fi la un moment cercetata de fiecare individ daka e adevarat ce scrie sau nu dar pana akuma unele scrieri nu au nici un motiv de indoiala).
_______________________________________ I am Legion coz we are many.
|
|
16/05/07 18:57
|
|
Delmoniko
Exclus
Inregistat: 16/05/07
|
|
Satan l-a creat pe Dumnezeu,asa spun legendele gnostice! [ cenzurat ] Altele spun ca au fost frati(cele populare romanesti,slave si bulgare),altele ca si-au impartit lumea,etc,etc!
Dumnezeu e un concept eterogen,un experiment moral al Bisericii l-am putea numi! Toate religiile isi au proprii zei,insa nimeni nu declama sus si tare neincetat de 2000 si ceva de ani ca detine adevarul absolut.Asta e penibil! De aceea cred ca ma simt asa de mult atasat de buddhism!
Monica,daca imi permiti voi face o diferentiere intre genurile de satanism existent azi! Ca si crestinismul,satasnismul s-a divizat in n biserici si secte insa cele mai importante "subdiviziuni" sunt:traditional,modern si rebel!
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
16/05/07 18:57
|
|
Vortex
membru
|
|
Delmoniko noi pe rebeli nici nu ii consideram satanisti , ei sunt doar niste persoane cu probleme care cauta o mica atentie asupra lor.
|
|
16/05/07 19:00
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Delmoniko, suntem unii dintre noi care intelegem Engleza. Ceea ce ai scris tu este un lucru foarte grav. Vad ca nu prea sti sa iti controlezi vocabularul.
Si poate ar fi bine sa mai citesti si tu de la inceputul discutiei unde Moth sau unul dintre voi spunea ca satan se supunea lui Dumnezeu. Daca satan l-a creat pe Dumnezeu, atunci de unde si pana unde asculta el de Dumnezeu?
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
16/05/07 19:03
|
|
albertina
membru
|
|
Vortex a scris:
Nu vei fi pedepsit atat timp cat il respecti pt cunostintele care ti lea dat si nu reprezinti o amenintare. Sa nu crezi ca credinta noastra vine din acele carti , ele sunt pt indrumare dar adevarul vine din alta parte. Cunostintele si ritualurile noastre sunt invatzate din alta parte , nu dintr-o carte (ea reprezinta o sursa de documentare care va fi la un moment cercetata de fiecare individ daka e adevarat ce scrie sau nu dar pana akuma unele scrieri nu au nici un motiv de indoiala). |
Tu spui , nu vei fi pedepsit atat timp.... aham, sa stii ca incep sa va inteleg... Spuneti de Dumnezeu ca pedepseste.... si satan parca nu pedepsea, satan era un sef iutor si gata sa managaie pe toti( asa ziceati voi zilele trecute) Azi voi ziceti " nu pedepseste atat timp cat il respecti"... va contraziceti...
Tu spui ca adevarul vine din alata parte... explica-mi te rog, de unde vine adevarul?
Ultima modificare de albertina (16/05/07 19:08)
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
16/05/07 19:06
|
|
Vortex
membru
|
|
Albertina nu ti se pare normal cand tradezi pe cineva, acea persoana sa te respinga. Tu ce intelegi prin pedeapsa (bataie , chinuri ,etc...) ?
Se vede cum crestinii au frika de dumnezeu si nu au puterea sa deschida ochii larg sa vada lumea.Va este frica sa nu va perdeti lokul in rai cu toate ca nu stiti cum arata acest rai , numai din ce ati auzit. Voi traiti cu speranta ca veti ajunge in rai si veti trai fericiti. Traiesti intr-un basm frumos ,eu iti spun trezestete pana nu e prea tarziu.
|
|
16/05/07 19:09
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Era o ironie dragule,cam macabra,dar tot ironie se cheama!Sau mai degraba,sarcasm! Imi face placere faptul ca intelegi engleza(si asta tot ironie)!
De unde stii ca Satan "asculta" de Dumnezeu?De unde stii ca marul face mere?Astea sunt aberatii care nu pot fi dovedite!
Cat despre Vortex,Moth,Nocteurnus, - nu impartasim aceeasi ideologie,deci rog ca intrebarile sa fie adresate separat!
Nici eu nu vad rebelii ca pe niste satanisti,insa lumea doar pe ei ii crede satanisti!Asa ca se impune o precizare!
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
16/05/07 19:13
|
|
albertina
membru
|
|
Vortex a scris:
Albertina nu ti se pare normal cand tradezi pe cineva, acea persoana sa te respinga. Tu ce intelegi prin pedeapsa (bataie , chinuri ,etc...) ? |
mi se pare normal... Dar ma gandesc ca voi mai devreme spuneati ca satan nu pedepseste si erati revoltati ca Dz a pedepsit pe adam si eva, pt neascultare... ... Incearca s anu asculti de satan si sa vezi cum pedepseste... dar daca nu ai ascultat vreodatat si stii cum o face... explica-mi...
|
|
16/05/07 19:13
|
|
albertina
membru
|
|
Vortex a scris:
Se vede cum crestinii au frika de dumnezeu si nu au puterea sa deschida ochii larg sa vada lumea.Va este frica sa nu va perdeti lokul in rai cu toate ca nu stiti cum arata acest rai , numai din ce ati auzit. Voi traiti cu speranta ca veti ajunge in rai si veti trai fericiti. Traiesti intr-un basm frumos ,eu iti spun trezestete pana nu e prea tarziu. |
nu stiu de ce incepem sa vb iar despre rai... cand eu am intrebat mai devreme... de unde vine adevarul...?
|
|
16/05/07 19:15
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Delmoniko a scris:
neincetat de 2000 si ceva de ani ca detine adevarul absolut. |
Consecventa nu-ti da de gandit ? Consecventa intareste ca ceea ce noi credem e Adevar !
Delmoniko a scris:
Satan l-a creat pe Dumnezeu,asa spun legendele gnostice |
Asta face parte dintre POVESTILE pe care se bazeaza "religia" voastra !
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
16/05/07 19:16
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Sa incercam totusi sa pastram o logica in discutii!
Dumnezeu i-a supus pe Adam si Eva testului suprem!Pomul cunoasterii! Din asta rezulta doua lucruri:ori incerca sa le testeze credinta ori era sadic!
Unificarea contrariilor! Gnosticii si mai ales catharii vedeau o parte buna si una rea in om,conform celor doua divinitati care le patroneaza! marul dizcordiei! Dumnezeu vroia ca cei doi sa greseasca,sa cada in pacat,sa fie alungati? Sau Dumnezeu i-a ispitit,i-a incercat?Dumnezeu e sarpele?
Tocmai ca i-a pus sa aleaga inconstient intre doua concepte morale aparent opuse bine-rau! Aceasta este eroarea de judecata! Daca ar fii stiut deznodamantul,nu vad sensul actiunii,deci Dumnezeul crestin nu este omniscient!
Altfel gandit.i-a lasat sa aleaga intre ignoranta de a ramane vesnic in Eden si libertatea asociata cunoasterii(asta in sens utopic desigur)
Probabil vor fii unii crestini socati de afirmatiile mele "eretice"!Precizez din nou - gandesc strict simbolistic si ideologic!
|
|
16/05/07 19:18
|
|
Vortex
membru
|
|
Dana nu il baga pe modernu ala in oala cu noi el e doar un mare filozof (asa se crede el) e modernist asta vei auzi toata ziua daka vei conversa cu el. Si noi traditionali recunoastem ca Lucifer a fost creat de Dumnezeu.
|
|
16/05/07 19:20
|
|
Moth!
membru
Inregistat: 21/04/07
|
|
Pt. joseph7: Lucifer a ascultat porunca lui dumnezeu pana intr-un anumit punct,nu Satan,stiu ca probabil la unii dintre voi le este greu sa faca diferenta dar asta este,am explicat asta pe parcurs si nu o sa ma repet dar ca sa clarificam lucrurile Dumnezeu nu a fost creat de Satan
pt Delmoniko:"satanismul" modern nu este in nici un caz o religie! asa ca daca tu zici ca esti si ateu si satanist in acelasi timp da-mi voie sa-ti spun ceva:NU ESTI! esti doar ateu,atat!deasemenea nici rebelii nu pot fi considerati ca fiind satanisti,teribilismul NU este o religie!
Singurele forme ale satanismului recunoscute de noi sunt cele theistice,adica traditionalul,luciferaneismul,yezidismul s.a.
ziceai sa dam o lista de carti importante pt noi....te-ai gandit mult?astea ar putea fi folosite impotriva nostra dar cel mai probabil nici nu vor mai fi citite,oricum am dat cateva exemple pe parcurs,ii de ajuns! Si mai lasa legendele alea gnostice daca chiar te consideri traditional fa si tu un ritual sau o proiectie ceva ca sa vezi care-i treaba.
Ultima modificare de Moth! (16/05/07 19:39)
|
|
16/05/07 19:22
|
|
Dana
membru
|
|
Vortex a scris:
Si noi traditionali recunoastem ca Lucifer a fost creat de Dumnezeu. |
OK.: )) Ma bucur .Uite un punct ptr voi !!
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
16/05/07 19:28
|
|
albertina
membru
|
|
si cum spunea dana... ocreatura nu poate fi mai mare decat Creatorul;)
|
|
16/05/07 19:33
|
|
Vortex
membru
|
|
Ce te face sa crezi asta
|
|
16/05/07 19:34
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Nu are rost sa purtam polemici interminabile!
Diferenta dintre modernism si traditonalism e majora! Voi sunteti doar reversul crestinismului! Modernismul se vrea o revolutie,o evolutie filozofica bazata pe individualism!
Moth,ma bucur ca ai inteles diferenta intre Satan si Lucifer! Ma vad obligat sa repet acelasi lucru:rebelii nu sunt satanisti!Dar ei sunt aceia care fac publicitatea exxtrem de negativa!
Dana,tocmai pe aceste "povesti" va bazati intreaga "credinta".Un vant mai puternic al ratiunii v-ar darama castelul de carti!
Vortex,you don't know me!You can't imagine what i'm capable of! Nu sunt nici modern,nici ateu,inca n-am ajuns filozof!Sunt Eu insumi!
Revenind,exemple ale lui dumnezeu pedepsind sunt destule! Orase intregi,cetati,etc,etc - cel putin asa spune Biblia,nu?
As avea totusi o intrebare? Are dumnezeul vostru drept de viata si moarte asupra voastra?
|
|
16/05/07 19:37
|
|
Vortex
membru
|
|
Exemple de animale create de om care au atacat omul . Ma gandesc ca stiti despre ce animal e vb.
Vortex,you don't know me!You can't imagine what i'm capable of! Nu sunt nici modern,nici ateu,inca n-am ajuns filozof!Sunt Eu insumi!
Te stiu foarte bine si tu pe mine si ti-am zis parerea mea despre tine si nu vreau ca cearta noastra si lipsa ta de gandire sa ajunga pe acest forum. Sorry pt off topic
|
|
16/05/07 19:37
|
|
Jkfe_ac
membru
Inregistat: 22/03/07
|
|
Delmoniko a scris:
Dana,tocmai pe aceste "povesti" va bazati intreaga "credinta".Un vant mai puternic al ratiunii v-ar darama castelul de carti! |
uite vezi...asta nui adevarat...si noi facem vindecari..minuni...scoaterea demonilor..si alte lucruri dinastea...prin puterea lui Isus... si noi invatam din aceaasta Carte si apoi punem in practica.. totusi..nu sa raspuns la intrebare cum arata raiul..ne puteti spune daca lati vazut?..vreau sa va spun ca noi avem si in carte descris cum arata..si avem si oameni care au fost acoo si au venit inapoi..da vrem sa stim ce spuneti..va rog sa ne raspundeti..
Ultima modificare de Jkfe_ac (16/05/07 19:43)
|
|
16/05/07 19:40
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Delmoniko a scris:
Revenind,exemple ale lui dumnezeu pedepsind sunt destule! Orase intregi,cetati,etc,etc - cel putin asa spune Biblia,nu? |
Aici ar fi cazul sa vorbim despre voi si satan, nu despre noi si Dumnezeu. Asta e subiectul. Si nu mai (contra)argumentati voi folosind Biblia in care de fapt nu credeti.
Delmoniko a scris:
As avea totusi o intrebare? Are dumnezeul vostru drept de viata si moarte asupra voastra? |
Dumnezeu are drept de viata si de moarte si asupra voastra.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/05/07 19:41
|
|
albertina
membru
|
|
vortex----------Ce te face sa crezi asta
Tu daca faci un avion .. Tu esti creatorul, tu ai stiut cum sa-l creezi, ai facut o schita ...niciodata un avion n-o sa poata crea alte avioane si ceea ce ai creat tu nu are puterea asupra ta ... si daca lumea nu vede decat avion si nu persoana care l-a facut atunci e pt ca NU-L CUNOASTE PE CEL CARE A FACUT AVIONUL sau e indiferenta... daca eu cred ca Creatorul e mai puternic decat creatura... tu cum crezi? si de ce crezi altfel?
Ultima modificare de albertina (16/05/07 19:48)
|
|
16/05/07 19:43
|
|
Dana
membru
|
|
Delmoniko a scris:
Nu are rost sa purtam polemici interminabile! Dana,tocmai pe aceste "povesti" va bazati intreaga "credinta".Un vant mai puternic al ratiunii v-ar darama castelul de carti!
|
De aproape 2000 "castelul nostru de carti " a rezistat in fata atacurilor celor ca voi . Imi poti tu arata o victorie pe care sa o fi repurtat , your master , fata de Dumnezeu ? Eu va pun in fata GOLGOTA , si veti da peste ea mereu cat sunt eu pe aici , sa va amintiti , ca satan a fost biruit ! Si va fi si zdrobit la vremea potrivita !
Ultima modificare de dana (16/05/07 19:47)
|
|
16/05/07 19:44
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|