|
|
|
Jkfe_ac
membru
Inregistat: 22/03/07
|
|
si by the way..avem si vindecari in masa;)...chiar eu am participat...dar tot meritu este a lui Isus..El lucreaza prin noi..
|
|
16/05/07 19:45
|
|
Moth!
membru
Inregistat: 21/04/07
|
|
Delmoniko a scris:
Voi sunteti doar reversul crestinismului! Modernismul se vrea o revolutie,o evolutie filozofica bazata pe individualism! |
Hai ca acuma deja exagerezi. 1.Satanismul este prima religie a oamenilor chiar daca poate nu se numea asa si nici Satan nu avea denumirea asta dar principiile erau aceleasi.Mai gandeste-te la ce spui.
2.Voi sunteti doar o slaba imitatie a laveyanismului! nici nu cred ca aveti recunoastere mondiala,stai linistit ca nu o sa faca cativa aroganti de pe bsr revolutie filozofica,asta iti garantez
Deci nu te mai lega de noi ca habar n-ai ce vorbesti
Ultima modificare de Moth! (16/05/07 19:55)
|
|
16/05/07 19:47
|
|
Vortex
membru
Inregistat: 27/04/07
|
|
Albertina avionul nu are viatza in primu rand ,poti sa il manevrezi cum vrei tu .Exeplu Pitbull a fost creat in laboratoare de catre om , cati oameni au murit sfasiati de acesti cainii ?? Totusi omu la creat dar nu la putut invinge.
_______________________________________ I am Legion coz we are many.
|
|
16/05/07 19:48
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
Vortex a scris:
Albertina avionul nu are viatza in primu rand ,poti sa il manevrezi cum vrei tu .Exeplu Pitbull a fost creat in laboratoare de catre om , cati oameni au murit sfasiati de acesti cainii ?? Totusi omu la creat dar nu la putut invinge. |
bine gandir vortex... u poti sa creezi ceva ce are viata? si daca avionul s-a daramat a fost din cauza creatorului sau din cauza greselilor facute de oameni?
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
16/05/07 19:50
|
|
Vortex
membru
|
|
Deci ai o dovada ca o creatie poate sa invinga pe creator.
|
|
16/05/07 19:50
|
|
Moth!
membru
|
|
jkfe ac a scris:
uite vezi...asta nui adevarat...si noi facem vindecari..minuni...scoaterea demonilor..si alte lucruri dinastea...prin puterea lui Isus... |
asta in zilele noastre se cheama magick,cam ce facea si isus:vindecare,levitatie,necromantie etc.deci el nu era facator de minuni era doar un magician,foarte bun trebuie sa recunosc Cat despre exorcism orice persoana inteligenta si-ar da seama ca ii legata mai mult de o boala psihica a celui "posedat",oricum ideea in sine ii aberanta
|
|
16/05/07 19:52
|
|
Delmoniko
Exclus
Inregistat: 16/05/07
|
|
Mai copii,daca vreti sa intrebati de diavol(vad ca va fascineaza subiectul asta) intrebati-l pe Moth,Vortex & Co! Pe ei ii preocupa la fel de mult dilema voastra! Pe mine nu ma intereseaza si nu am legatura cu ea! Pentru mine ,Satan e doar un simbol,o idee!
Dumnezeul vostru,daca nu este al meu nu are putere implicit asupra mea! Nu cred,deci sunt liber,nu?parafrazandu-l pe Rousseau!
Tocmai biblia constituie in fata voastra argumentul suprem(cel putin in fata lui Filip).Citati din ea,credeti in ea! Deci cele mai bune argumente ale mele isi vor gasi aplicarea acolo! Dar e cam greu sa raspunzi unor astfel de provocari!Iti trebuiesc cunostinte teologice serioase!
Sa dicutam mai mult despre problema libertatii umane!
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
16/05/07 19:53
|
|
Moth!
membru
|
|
dana a scris:
De aproape 2000 "castelul nostru de carti " a rezistat in fata atacurilor celor ca voi . Imi poti tu arata o victorie pe care sa o fi repurtat , your master , fata de Dumnezeu ? Eu va pun in fata GOLGOTA , si veti da peste ea mereu cat sunt eu pe aici , sa va amintiti , ca satan a fost biruit ! Si va fi si zdrobit la vremea potrivita ! |
tare as fi curios ce stii tu despre intamplarea de pe muntele Golgota(daca ii aia la care ma gandesc si eu)dar sa si gandesti un pic si sa interpretezi lucrurile nu imi da un citat din biblie,povesteste-mi care a fost treaba cu Isus si Satan in ziua aia
|
|
16/05/07 19:59
|
|
Jkfe_ac
membru
|
|
auzi ma..omu poate sa-l invinga oricand...simplu..se da o lege sa omoare toti oitbulli si gata..toti mor..omu poate omori un pitbull..
|
|
16/05/07 20:03
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Domnisoara a vazut filmul lui Mel Gibson, poate! Intamplarea insa avea loc in gradina Ghetsemani!
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
16/05/07 20:04
|
|
Vortex
membru
|
|
auzi dar tu vs un pittbul ai face fatza? numai de puterile tale fizice sa te folosesti fara arma .
Atunci dece nu da ordin Dumnezeu sa dispara totzi satanisti si demonii daca zici ca are putere .
Ultima modificare de Vortex (16/05/07 20:06)
|
|
16/05/07 20:05
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
Dar un creator ca si noi, poate sa fie distrus, noi suntem oamnei... Dz a creat tot, absolut tot, si nu poate fi comparat cu noi... cu nimeni absolut...
Ultima modificare de albertina (16/05/07 20:13)
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
16/05/07 20:06
|
|
Jkfe_ac
membru
|
|
pentru ca El iubeste oamenii...si pe voi..si vrea ca toti sa se pocaiasca..si are rabdare ..de aia..nu stiu daca as face fata..is cam slab la fizic..
Ultima modificare de Jkfe_ac (16/05/07 20:07)
|
|
16/05/07 20:07
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Vortex a scris:
auzi dar tu vs un pittbul ai face fatza? numai de puterile tale fizice sa te folosesti fara arma . |
versus un pitbull dresat de...om ?
Vortex a scris:
Atunci dece nu da ordin Dumnezeu sa dispara totzi satanisti daca zici ca are putere . |
Pentru ca le respecta alegerea si ii iubeste in ciuda acestei alegeri
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/05/07 20:12
|
|
Jkfe_ac
membru
|
|
10x april..nu mam gandit la asta...si totusi pitbulu se supune omului..
|
|
16/05/07 20:13
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Delmoniko a scris:
Domnisoara a vazut filmul lui Mel Gibson, poate! Intamplarea insa avea loc in gradina Ghetsemani! |
Ultima incercare a lui satan de a impiedica planul lui Dumnezeu , a fost sa-L faca pe Domnul Isus Hristos sa se coboare de pe cruce.Deci , asa cum zic eu : la GOLGOTA ! @si ptr Moth e raspunsul !
Ultima modificare de dana (16/05/07 20:16)
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
16/05/07 20:13
|
|
Vortex
membru
|
|
Daca el iubeste oamenii dece nu se arata , sa ne duca pe drumul bun . Sa ne scape de haos, de razboi , boli, etc dece ii place sa ne vada cum suferim , cum ne batjocorim unu pe altul, sa vada cum copii mor de foame........ Daca are puterea dece nu intervine in fortza
|
|
16/05/07 20:16
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Poate revenim la subiectul topicului ? Cum ai ajuns , Vortex , satanist ?
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
16/05/07 20:18
|
|
Vortex
membru
|
|
Jkfe_ac a scris:
10x april..nu mam gandit la asta...si totusi pitbulu se supune omului.. |
Da dar cainele se poate intoarce asupra celui care ia dat de mankare sunt cazuri si cazuri care sau intamplat . Supunerea este un lukru provizoriu.
To nu reusiti sa ma convingeti.
|
|
16/05/07 20:21
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Delmoniko a scris:
Esti la fel de copil ca si avatarul? Cine nu te lasa? Vine diavolul cu politia la usa? Iti da ordin judecatoresc,somatie? Nu se procedeaza ca in filme,numai daca ti-ai vide sufletul diavolului(ipotetic) s-ar putea intampla una ca asta! Multumesc! |
Tu esti la fel de naiv ca un bebelus? Oare daca tu crezi in diavolul, care dupa spusele voastre are puterea sa se lupte impotriva lui Dumnezeu, tu crezi ca o data ce i-ai dat sufletul tau lui te va mai lasa asa usor sa iesi? Oare tu nu crezi in puterile demonice cu care te lauzi ca ne veti invinge? Credeti in astral si nu credeti ca satan va poate tine legat langa el o data ce v-ati vandut lui?
Ultima modificare de Joseph7 (16/05/07 22:31)
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
16/05/07 22:29
|
|
Nocternus
membru
|
|
Joseph7 a scris:
Si spune-mi: cum am vorbit iarasi ca sa ma aflu in treaba? Nu va cunosc eu structura, dar o secta sau ce o mai fi nu apartine tot lui satan? Asa, mai gandeste-te si tu la ce spui.
Si eu te intreb: de ce au fost chinuiti atatia tineri crestini de ganduri urate si alte lucruri dintr-astea in timpul noptii cand au inceput sa se roage de satanisti? Numai asa la intamplare? Chiar asa crezi ca nu ma informez si eu putin cu privire la voi? Ca nu impartasesti parerea mea, asta e treaba ta. Dar asa cum respecti pe satanistii tai si parerile lor moderne, poate ar fi bine sa respecti si parerile mele.
Si pentru informatia ta nici nu stiu cate mesaje am scris. Nu este important pentru mine. Am vrut sa clarific si eu lucrul asta ca sa nu mai vorbesti si tu ca sa te afli in treaba.
Mi-ai spus ca tu vrei ca eu sa gandesc liber. EU VREAU SA GANDESC LIBER DE INFLUENTELE TALE. ASTA E CLAR? Nu asta este ce ne inveti? Eu am vointa proprie si aleg sa gandesc. Ca nu se conformeaza cu gandurile tale despre viata, asta nu te priveste. |
Ai vorbit de lucruri pe care nu le cunosti DELOC...asa ca da, ai vorbit ca sa te aflii in treaba... Da, o secta e tot a lui Satan, insa tu nu cunosti nici o secta, si implicit nu il cunosti nici pe Satan, asa ca faci afirmatii fara sa CUNOSTI. Ai fost tu satanist ca sa-mi zici mie cum sta treaba ? eu am fost crestin si am plecat de bine ce-mi era... lol...deja te simti influientat de mine...pentru cultura ta generala nu am incercat sa fac asta, pt ca sincer nu am nici un motiv....deja deveniti paranoici cu "influiente" si "hipnoza in masa pe TC"...cum am mai zic, prea multe filme strica.
|
|
16/05/07 22:33
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Tu ai o probelema! Desi te declari crestin ai aceeasi structura sufleteasca notorie ca a lui Vortex! Cine sa va invinga, omule? Nu am nimic cu voi,cine s-a vandut cui? Stii macar ce inseamna astralul? Esti incoerent!Se pare ca si eu voi deveni in curand raspunzand unor asemenea elucubratii!
|
|
16/05/07 22:34
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Nocternus a scris:
Iara ma uimesti cu cunostintele tale in materie de satanism...Eu vorbesc cu usurinta despre crestinism pt ca AM FOST crestin, insa tu vorbesti (fara sa cunosti nimic).Ai facut parte dintr-un coven ?? sau de unde iti iei tu informatiile despre "diavol" si "Lucifer"...In diavol mai crede Gigi Becali...care sustine ca tehnologia e unealata "diavolului" si ca ar trebui sa traim cu totii ca in epoca de piatra.Daca intr-adevar "diavolul" a facut toate astea, atunci..."Ave Diabolus... ) "... |
Nocternus, iti propun un test. Iesi si tu putin din covena ta, sa zicem vreo luna-doua, ca sa ne demonstrezi si noua ca este usor de iesit din ea
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
16/05/07 22:34
|
|
Nocternus
membru
|
|
Joseph7 a scris:
Tu esti la fel de naiv ca un bebelus? Oare daca tu crezi in diavolul, care dupa spusele voastre are puterea sa se lupte impotriva lui Dumnezeu, tu crezi ca o data ce i-ai dat sufletul tau lui te va mai lasa asa usor sa iesi? Oare tu nu crezi in puterile demonice cu care te lauzi ca ne veti invinge? Credeti in astral si nu credeti ca satan va poate tine legat langa el o data ce v-ati vandut lui? |
Da...am luat 10.000 de lei pe suflet...hai mai copile renunta la filme odata, ce naiba... Dedicat este una, vandut este alta...tu cand te botezi iti vinzi sufletul lui d-zeu ?? Pt a 1000000000000001 oara, nu cred in diavol, ci in Satan. Si da, are puterea sa lupte impotriva lui d-zeu, chiar daca nu se lauda toata ziua si nici nu sta sa scrie biblii.
|
|
16/05/07 22:35
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nocternus a scris:
Iara ma uimesti cu cunostintele tale in materie de satanism...Eu vorbesc cu usurinta despre crestinism pt ca AM FOST crestin, insa tu vorbesti (fara sa cunosti nimic).Ai facut parte dintr-un coven ?? sau de unde iti iei tu informatiile despre "diavol" si "Lucifer"...In diavol mai crede Gigi Becali...care sustine ca tehnologia e unealata "diavolului" si ca ar trebui sa traim cu totii ca in epoca de piatra.Daca intr-adevar "diavolul" a facut toate astea, atunci..."Ave Diabolus... ) "... |
In primul rand nu stiu cand te-am mai uimit eu cu ale mele cunostinte .
Apoi, Lucifer era numele lui pe vremea cand era cu Dumnezeu. Voi ii ziceti si Satan (sunteti satanisti), nu inteleg ce va deranjeaza la apelativul Diavolul. Nu e vorba pana la urma de aceeasi persoana ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/05/07 22:35
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|