TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 57
Nocternus
membru

Inregistat: 21/04/07

Joseph7 a scris:

Nocternus, iti propun un test.  Iesi si tu putin din covena ta, sa zicem vreo luna-doua, ca sa ne demonstrezi si noua ca este usor de iesit din ea

De ce sa ies ? si nu e "covena" ci "coven", daca ai probleme cu limba engleza mai bine foloseste termenul de "secta", desi nu este in totalitate corect.
Sa imi opresc evolutia 2 luni de zile ca sa o dau in cre(s)tinism ?? Is foarte tentat ... :)))
La noapte o sa ma mai gandesc...iti promit :))

16/05/07 22:39

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

Nocternus a scris:

Ai vorbit de lucruri pe care nu le cunosti DELOC...asa ca da, ai vorbit ca sa te aflii in treaba...
Da, o secta e tot a lui Satan, insa tu nu cunosti nici o secta, si implicit nu il cunosti nici pe Satan, asa ca faci afirmatii fara sa CUNOSTI.
Ai fost tu satanist ca sa-mi zici mie cum sta treaba ? eu am fost crestin si am plecat de bine ce-mi era...
lol...deja te simti influientat de mine...pentru cultura ta generala nu am incercat sa fac asta, pt ca sincer nu am nici un motiv....deja deveniti paranoici cu "influiente" si "hipnoza in masa pe TC"...cum am mai zic, prea multe filme strica.

Hei, stai asa putin.  Ai zis ca ai fost crestin dar ai plecat.  Pai ai spus ca Dumnezeu nu te lasa sa gandesti, sa iei alegeri si asa mai departe.  Atunci, cum ai plecat tu asa usor de la crestinism?

Stiu destul de bine cine este satan si asta ma face sa nu vreau sa am nimic deaface cu el.  Doar pentru ca nu cunosc toata grozavia si uraciunea lui, asta nu inseamna ca nu cunosc despre el.

Si pentru informatia ta, nu m-am mai uitat la filme de vreo cativa ani.  Te-as ruga sa nu mai vorbesti despre ce nu cunosti ca sa te afli intreaba.  Asa cum noi nu "cunoastem" despre satan, nici tu nu il cunosti pe Dumnezeu.  Asa ca nu mai spune nimic despre El si Biserica lui caci esti in necunostinta de cauza.

Si daca nu incerci sa influentezi, spune ce ai pe fata si nu incerca sa ne faci sa iti scriem noi tie.

16/05/07 22:39

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Nocternus a scris:

Da...am luat 10.000 de lei pe suflet...hai mai copile renunta la filme odata, ce naiba...
Dedicat este una, vandut este alta...tu cand te botezi iti vinzi sufletul lui d-zeu ??
Pt a 1000000000000001 oara, nu cred in diavol, ci in Satan.
Si da, are puterea sa lupte impotriva lui d-zeu, chiar daca nu se lauda toata ziua si nici nu sta sa scrie biblii.

Fara n****. Cred ca a doua oara cand il folosesti.

Si Satan are putere sa lupte impotriva lui Dumnezeu ( asta si face inca ), dar nu are putere sa-L invinga.

PT a 1000000000000000001 oara, crezi ca daca zicem diavolul ne gandim la unul rosu, cu coarne ? Ne gandim la aceeasi persoana la care te gandesti si tu . As propune insa celorlalti sa-i zica numai Satan, ca sa incheiem disputa asta. Ok ?

16/05/07 22:40

Joseph7
membru

Nocternus a scris:

De ce sa ies ? si nu e "covena" ci "coven", daca ai probleme cu limba engleza mai bine foloseste termenul de "secta", desi nu este in totalitate corect.
Sa imi opresc evolutia 2 luni de zile ca sa o dau in cre(s)tinism ?? Is foarte tentat ... :)))

\cov·en(kvn, kvn)
n.
An assembly of 13 witches. (O adunare de 13 vrajitoare)

--------------------------------------------------------------------------------
Ah.  bine acum cu cine am deaface.  Ma gandeam ca esti un barbat.  Acum inteleg esti doar o vrajitoare si ai alte 12 pe langa tine.   Multumesc ca mi-ai spus.

Ultima modificare de Joseph7 (16/05/07 22:42)

16/05/07 22:41

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Ma chinuie rasul de vreo 2 pagini incoace!
Nocternus,e ca si cum ai incerca sa opresti o stanca din cadere!

16/05/07 22:44

Joseph7
membru

Nocternus a scris:

Tu ai iesit vreodata din "coven" ca sa ne spui concret ca se iese usor?  Vad ca nu poti sa imi demonstrezi lucrul acesta.  Asa, ca nu mai vorbi lucruri pe care nu le cunosti.

Nocternus
membru

april a scris:

In primul rand nu stiu cand te-am mai uimit eu cu ale mele cunostinte .

Apoi, Lucifer era numele lui pe vremea cand era cu Dumnezeu. Voi ii ziceti si Satan (sunteti satanisti), nu inteleg ce va deranjeaza la apelativul Diavolul. Nu e vorba pana la urma de aceeasi persoana ?

Hai sa clarific odata...Lucifer=numele de inger, devenit acum inger cazut...dar asta NU inseamna ca daca a cazut si-a pierdut abilitatea de a lumina suflete.Deci Lucifer a ramas acelasi, cel care aduce Lumina, si raspandeste cunoastere.
Satan=Adversarul, inamicul lui d-zeu aceasta forma a Lui aparut dupa ce Lucifer a creat Iadul si s-a proclamat "impotriva a tot ce reprezinta d-zeu".
Diavol=o creatura inventata de crestini pentru a speria lumea, asa cum copii mici sunt speriati de "bau-bau"...Eu NU cred in asa ceva, si am trecut peste aceste basme...pana la varsta de 5 ani am mai crezut si eu, nah...

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

Nocternus a scris:

Lucifer a creat Iadul ...

Nici nu merita sa mai citesc...minciuni...

16/05/07 22:46

Nocternus
membru

Joseph7 a scris:

Tu ai iesit vreodata din "coven" ca sa ne spui concret ca se iese usor?  Vad ca nu poti sa imi demonstrezi lucrul acesta.  Asa, ca nu mai vorbi lucruri pe care nu le cunosti.

Lol...logic ca am iesit pentru ca nu eram de acord cu ideile lor, am facut parte dintr-un coven din Constanta, dar am iesit...Multumit ??
Tu crezi ca eu ma bag in primul coven pe care il gasesc ??
Cum a zis si Dell, totul este o evolutie, dar vad ca nu intelegeti odata.

16/05/07 22:47

Nocternus
membru

dana a scris:

Nici nu merita sa mai citesc...minciuni...

Da tu desteapto pt ca Satan si Lucifer reprezinta ACEEASI fiinta!!
Ba nu, "deavolul" l-a creat :))))))))))))))))))))))))))))))

16/05/07 22:48

april
admin forum

Nocternus a scris:

Hai sa clarific odata...Lucifer=numele de inger, devenit acum inger cazut...dar asta NU inseamna ca daca a cazut si-a pierdut abilitatea de a lumina suflete.Deci Lucifer a ramas acelasi, cel care aduce Lumina, si raspandeste cunoastere.
Satan=Adversarul, inamicul lui d-zeu aceasta forma a Lui aparut dupa ce Lucifer a creat Iadul si s-a proclamat "impotriva a tot ce reprezinta d-zeu".
Diavol=o creatura inventata de crestini pentru a speria lumea, asa cum copii mici sunt speriati de "bau-bau"...Eu NU cred in asa ceva, si am trecut peste aceste basme...pana la varsta de 5 ani am mai crezut si eu, nah...

Ok. Nocternus. Noi nu credem ca Satan e creatura aia inventat ca sa sperie lumea, etc. Dar se pare ca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi asta ?

Repet totusi propunerea mea : sa scriem toti  "Satan", ca sa nu mai avem discutii pe tema asta.

16/05/07 22:49

Joseph7
membru

Deci, de la gradinita ai decis sa evoluezi la clasele primare.  Inteleg, acum.  Acum inteleg de ce ti-a fost asa de usor sa iesi dintr-un coven si sa mergi in altul.

Parca era vorba de satan ca te lasa foarte usor sa pleci de la el daca asa vrei tu, nu ca sari din lac in put.

Ultima modificare de Joseph7 (16/05/07 22:50)

16/05/07 22:50

Nocternus
membru

april a scris:

Repet totusi propunerea mea : sa scriem toti  "Satan", ca sa nu mai avem discutii pe tema asta.

Good point.
De acord.

16/05/07 22:50

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Joseph,nene,te exprimi ciudat de tot!
Sigur esti roman?

O notiune elementara:Dumnezeul luminii a facut iadul?Cu ce scop?

16/05/07 22:52

Nocternus
membru

Joseph7 a scris:

Deci, de la gradinita ai decis sa evoluezi la clasele primare.  Inteleg, acum.  Acum inteleg de ce ti-a fost asa de usor sa iesi dintr-un coven si sa mergi in altul.

Parca era vorba de satan ca te lasa foarte usor sa pleci de la el daca asa vrei tu, nu ca sari din lac in put.

lol, tu vrei sa ies definitiv din satanism ca sa vad daca pot ???asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o in viata mea!!
Imi e bine aici, mersi ca-ti faci griji pt mine.

Joseph7
membru

Nocternus a scris:

Parca era vorba ca tu accepti regulile propuse de Archangel, ceea ce inseamna ca nu jignesti prin vorbirea ta.  Si tie sau altui satanist i-am atras atentia sa respecte fetele.

april
admin forum

Nocternus a scris:

Oooooooooo, fara apelative de astea. Ok ? "Good point " si "de acord" ?

16/05/07 22:53

Joseph7
membru

Nocternus a scris:

lol, tu vrei sa ies definitiv din satanism ca sa vad daca pot ???asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o in viata mea!!

Pai asta era subiectul, cel putin la asta m-am referit eu.  Vad ca la istetimea ta nu prea ma intelegi.  Tu care imi esti superior in gandire ar trebui sa anticipezi despre ce vorbesc eu.

Ultima modificare de Joseph7 (16/05/07 22:54)

16/05/07 22:53

april
admin forum

Nocternus a scris:

Ideea e sa incerci sa iesi. Provizoriu, sa zicem .Sa vezi ce se intampla. Te lasa ?

16/05/07 22:56

Nocternus
membru

Joseph7 a scris:

Pai asta era subiectul, cel putin la asta m-am referit eu.  Vad ca la istetimea ta nu prea ma intelegi.  Tu care imi esti superior in gandire ar trebui sa anticipezi despre ce vorbesc eu.

E ca si cand ti-as spune eu acum sa iesi din crestinism ca sa-mi demonstrezi mie ca poti...tu realizezi ce prostii scoti pe gura ??

16/05/07 22:56

Nocternus
membru

april a scris:

Ideea e sa incerci sa iesi. Provizoriu, sa zicem .Sa vezi ce se intampla. Te lasa ?

Ce sa se intample, raman in urma 2-3 luni pentru ce ?? ca sa va fac voua o demonstratie ??
Satan ma lasa, dar nu ma lasa gandirea :)) ...pot mai mult de atat
Voi practic NU ma indemnati sa dau cioara din mana pt porumbelul de pe gard...ma indemnati sa dau paunul din mana pe cioara de pe gard...sa fim seriosi, nu-s prost...

Ultima modificare de Nocternus (16/05/07 22:59)

16/05/07 22:57

Dana
membru

Nocternus a scris:

Ba nu, "deavolul" l-a creat

Merci de desteapta ! Bunul simt vad ca l-ai "sarit" in scoala vietii !

16/05/07 22:58

april
admin forum

Nocternus a scris:

E ca si cand ti-as spune eu acum sa iesi din crestinism ca sa-mi demonstrezi mie ca poti...tu realizezi ce prostii scoti pe gura ??

Tu-ti dai seama ce scrii ?? Cate avertismente mai vrei ?

Si atata timp cat nu incerci sa iesi nu poti sti sigur ca te-ar lasa. Cum de esti sigur ?

16/05/07 22:58

Dana
membru

Delmoniko a scris:

Dumnezeul luminii a facut iadul?Cu ce scop?

Ca loc de pedeapsa al satanei si ingerilor si adeptilor lui !

16/05/07 23:00

Joseph7
membru

Nocternus a scris:

Eu scot prostii?  Uita-te la prostiile tale.  Mai inainte tu ai spus ca ai fost crestin si ai umblat din floare in floare pana ai gasit ce iti place.  Eu am precizat ca odata ce ai intrat in cultul asta al satanistilor nu mai iesi usor, si tu m-ai luat peste picior cu "coven" si alte lucruri dintra astea.  Ai mai zis ca e foarte usor sa iesi si nu ar fi nici o problema.  Dar la fel cum Satan spune numai o parte de adevar, la fel faci si tu.  Eu am intrebat clar daca odata devenit satanist mai iesi usor.  Mi-ai dat raspunsul:  NU POTI IESI USOR DIN SATANISM ODATA CE AI INTRAT IN EL.  Te rog sa raspunzi la interbarile mele si sa nu o iei pe langa ca sa induci pe altii in eroare.

16/05/07 23:01

Pagini: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la