TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 57
Nocternus
membru

Inregistat: 21/04/07
De ce nu te lasi tu de crestinism ca sa vezi ca poti ?? pt ca STII, asa e si la mine.Plus, Satan nu ameninta pe nimeni ca "daca ma paraseste, ii fac rau", insa d-zeu...citeste biblia..."care nu se supune domnului, matze, creieri, Armagheddon, potop, va omor mah !!"

Ultima modificare de Nocternus (16/05/07 23:02)

16/05/07 23:01

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Ma copii,cine sa il lase?
Ca doar nu e angajat acolo cu un contract pe viata?
E aberant,voi nu ganditi?

16/05/07 23:02

Theslick
membru

Inregistat: 26/04/07
Joshep 7, tu poti iesi din crestinsim odata c ai intrat in el? noi avemtot c ne trebuie, da-ne 3 motive BUNE si iesim, cu fata plecata...

16/05/07 23:02

Nocternus
membru

Delmoniko a scris:

Ba da, lucrez la S.C. Iad si Sefu nu ma lasa sa plec...ma da in judecata daca nu :)))

16/05/07 23:03

Theslick
membru

ah, si daca dumnezeu ne iubeste asa d mult incat si-a ucis fiul, dc nu ne ajuta sa iesim din satanism? in biblie, scrie ca nu ne recunoaste ca fii, pe noi, satanistii....serios? de ce? ofof lenea asta..sau e mai usor sa-ti omori propiul copil, decat sa convingi p cineva sa faca ceva

Ultima modificare de Theslick (16/05/07 23:04)

16/05/07 23:04

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Theslick a scris:

ah, si daca dumnezeu ne iubeste asa d mult incat si-a ucis fiul, dc nu ne ajuta sa iesim din satanism? in biblie, scrie ca nu ne recunoaste ca fii, pe noi, satanistii....serios? de ce? ofof lenea asta..sau e mai usor sa-ti omori propiul copil, decat sa convingi p cineva sa faca ceva

Ai revenit ?

Vrei liber arbitru sau nu ? Il ai . Ti l-a dat Dumnezeu . Zi merci si nu mai comenta pe tema asta. Punct.

Si daca nu dai dovada de respect, vei avea de suporat niste consecinte. Om fi noi toleranti, dar daca mai ai de gand sa-L batjocoresti pe Dumnezeu o sa se duca toleranta asta.

P.S. In Biblie scrie ca Dumnezeu iubeste toti oamenii.

16/05/07 23:08

Theslick
membru

dar faptul ca auzim toata ziua "deavol" sau alte cuvinte deastea...? alea is tolerate?

april a scris:

Vrei liber arbitru sau nu ? Il ai . Ti l-a dat Dumnezeu . Zi merci si nu mai comenta pe tema asta. Punct.

deaia sunt amenintat cu suferinta eterna daca nu-l aleg pe el?

16/05/07 23:10

april
admin forum

Theslick a scris:

dar faptul ca auzim toata ziua "deavol" sau alte cuvinte deastea...? alea is tolerate?

Citeste tot ce s-a postat in lipsa ta. Cred ca am cazut de acord sa zicem Satan, de dragul vostru. In plus, am specificat de nu stiu cate ori ca nu ne gandim la unul rosu, cu coarne, etc.... Clar ?

16/05/07 23:11

Theslick
membru

da am inteles...da am o intrebare fara raspuns mai sus...

16/05/07 23:12

april
admin forum

Theslick a scris:

Pai se pare ca nu iei in serios asa zisa..amenintare. Atunci care-i problema? Sau ti-e teama cumva ca o fi vreun sambure de adevar in asta?

16/05/07 23:13

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

Nocternus a scris:

De ce nu te lasi tu de crestinism ca sa vezi ca poti ?? pt ca STII, asa e si la mine.Plus, Satan nu ameninta pe nimeni ca "daca ma paraseste, ii fac rau", insa d-zeu...citeste biblia..."care nu se supune domnului, matze, creieri, Armagheddon, potop, va omor mah !!"

Pentru ca tu ai afirmat ca se iese usor din satanism si eu ti-am spus ca nu.  Tu ai inceput sa imi arunci cu cuvinte in fata si sa razi de mine de felul cum gandesc, dar vad ca mintea ta e destul de confuza. 

Daca eu vreau sa ies din crestinism, Dumnezeu imi da libertatea aceasta.  Dar cine a gustat o data din bunatatea lui Dumnezeu, nu va pleca de la Dumnezeu nici pentru sanatate, avere, implinirea tuturor poftelor si implinirea tuturor placerilor pe care le poti capata pe acest pamant.  Nici moartea nu ma mai desparte pe mine de Isus Cristos.  Si asta pentru ca eu aleg.  El nu ma tine. 

Si daca vrei dovezi ca e usor sa iesi, uita-te la tine insuti.  Ai avut parte de invatatura crestina si ai ales alta cale.  Asta imi spune ca Dumnezeu nu este un dictator asa cum vrei sa Il descri tu.  Vei suferi consecintele, dar este alegerea ta.

16/05/07 23:16

Joseph7
membru

Delmoniko a scris:

Omule, Nocturnus a spus ca Satan i-a dat sanate si la ajutat sa se razbune pe oamenii pe care vroia el si alte lucruri.  Intrebarea mea este daca Satan il va lasa pe Nocturnus sa mai iasa din structura asta, din echipa lui asa usor.  Voi spuneti ca aveti libertate.  Vreau sa stiu daca voi aveti libertatea sa iesiti din anturajul lui Satan si sa faceti ce vreti o data ce el va ajuta.  Asta este intrebarea mea si nu este nici o aberatie.

16/05/07 23:18

Joseph7
membru

Theslick a scris:

Joshep 7, tu poti iesi din crestinsim odata c ai intrat in el? noi avemtot c ne trebuie, da-ne 3 motive BUNE si iesim, cu fata plecata...

Am raspuns deja la intrebarea asta.

16/05/07 23:19

Joseph7
membru

Theslick a scris:

Pentru ca Dumnezeu iti da libertatea sa alegi si sa gandesti pentru tine insuti.  Nu asta este ceea ce vrei?

16/05/07 23:21

Joseph7
membru

Theslick a scris:

Cine te ameninta?  Noi te-am instiintat.  Esti liber sa faci ce vrei.

Ultima modificare de Joseph7 (16/05/07 23:22)

16/05/07 23:22

Nocternus
membru

Joseph7 a scris:

Pentru ca tu ai afirmat ca se iese usor din satanism si eu ti-am spus ca nu.  Tu ai inceput sa imi arunci cu cuvinte in fata si sa razi de mine de felul cum gandesc, dar vad ca mintea ta e destul de confuza. 

Daca eu vreau sa ies din crestinism, Dumnezeu imi da libertatea aceasta.  Dar cine a gustat o data din bunatatea lui Dumnezeu, nu va pleca de la Dumnezeu nici pentru sanatate, avere, implinirea tuturor poftelor si implinirea tuturor placerilor pe care le poti capata pe acest pamant.  Nici moartea nu ma mai desparte pe mine de Isus Cristos.  Si asta pentru ca eu aleg.  El nu ma tine. 

Si daca vrei dovezi ca e usor sa iesi, uita-te la tine insuti.  Ai avut parte de invatatura crestina si ai ales alta cale.  Asta imi spune ca Dumnezeu nu este un dictator asa cum vrei sa Il descri tu.  Vei suferi consecintele, dar este alegerea ta.

Eu sunt confuz ?!?!?!?
Ti-am spus clar ca mi-ai cerut o MARE prostie, deoarece odata ce cunosti satanismul, nu renunti de dragul unui crestin.Am ales asta pt ca am vrut mai mult decat ceea ce-mi ofera crestinismul, clar ?? Daca tu vrei sa te limitezi la asta, foarte bine.Dar macar nu-i critica pe restul.

16/05/07 23:25

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Am ajuns la concluzia ca nu se poate discuta in mod decent cu voi...Va "da-ti mereu in petec"...Vorbele fara sens / jignitoare si atacurile la persoana apar la 4-5 postari . Si asta e consecinta faptului ca nu aveti argumente...

17/05/07 00:25

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
Mai am si eu o intrebare:
Nocternus & company, ati venit aici cu scuza ca vreti sa faceti cunoscut satanismul traditonal. Am constatat ca scopul real insa era sa gasesti o oaie mai ratacita, caruia sa ii arati stele pe astral.
In final nu ati conclus nimic, nu va crede nimeni, inca putin si nu mai credeti nici voi ceea ce ati scris. De ce tata si prietenul vostru drag satan nu va avertizat dinainte sa nu veniti pe aici deoarece cu crestinii astia incuiati veti pierde timpul degeaba? Nu era mai util sa va uitati la luna si la stele pe astral?

Ultima modificare de dodo86 (17/05/07 00:38)

17/05/07 00:37

T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06

De ce am venit prima oara ? in speranta ca voi gasi pe cineva care sa gandeasca...nu zic ca nu am gasit, dar majoritatea mi-au facut o impresie de oameni incuiati la minte...no offence

Mda, i-am remarcat si eu pe unii. Ma refer la cei care spera ca pot sa taie cu unghiera creanga pe care stau deasupra haului si cred ca apoi le va fi bine. Sa fiu mai explicit. Majoritate asuntem de acord ca Dumnezeu e creatorul. Crezand asta si stiind faptul ca (,) creatia e sustinuta prin el, mi se pare nu prea zdravan sa te gandesti sa il rastorni. E ca si cum te-ai p**a contra vantului. Cu ce l-ai putea surprinde pe Dumnezeu, ce nu ar putea anticipa? Sau daca (prin absurd) ai reusi sa il distrugi, s-ar duce pe pluta sustinerea si ce ai castigat? Anihilare?

Noh, lipsesc cateva zile, mai povestim.

17/05/07 00:41

Site web  
albertina
membru

Inregistat: 12/11/06
mai nocternus, si eu nu mai pot de ras de cateva pagini incoace... Stie Satan al tau ca tu vb cu crestinii, ia sa-i zici... cred ca te :d ... cand ajungi pe-astral zii, si mai spune-i sa-ti explice cum functioneaza una si alta ca vad ca nu prea rs la subiect sau nu vrei... Tu nu ai de ce sa ne ceri noua sa iesim din crestinism sa vezi cum reactioneaza Dz, multi au iesit, si inca si u zici ca ai facut-osi parca zici ca esti ok( numia ca finalul va fi altfel decat nice) dar ne-ar place sa ne demonstrezi u ce face satan daca iesi u de acolo... si sunt sigura ca nu te lasa usor... o sa te viziteze demonii aia mici si negri zi si noapte  :D

Ultima modificare de albertina (17/05/07 01:57)

17/05/07 01:56

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06
Da voi sunteti ciudati tare... Cu Noe, cu altii care va convin voua... ne citati biblia... potop... babel... Dar cand noi sa va zicem ceva din Biblie va ofticati si  ziceti ca suntem limitati... Daca credeti Biblia sa imi mai vb ceva de acolo, daca nu, sa nu va aud vb numai de pototp si gata... Poate nu a existat potop, poate nici babel... Voi credeti cate o parte de peste tot...  :D Si daca vreti sa vb din Biblie despre moise nu luati numai cum sunt inecati in marea rosie egiptenii, dar luati toate fazele alea unde si Miose si vrajitorii fac mununi si vrajorii... spre rusinea lui satan, vad cum Dz e mai puternic... Iti amintesti de mininile facute in fata lui Faraon...( eh, asta nu e adevarat, inventii:d o sa-mi zici u) daca nu crezi asta.... sa nu te vad ca-mi vb despre babel, Pototp etc...

Ultima modificare de albertina (17/05/07 02:23)

17/05/07 02:20

monica
membru

Inregistat: 16/03/05

De ce nu te lasi tu de crestinism ca sa vezi ca poti ??

Fiti siguri ca pot oricand sa plec din crestinism, Dumnezeu nu ne obliga sa stam langa El, daca noi nu vrem lucrul acesta.
Dar, ma intreb, de ce sa plec?
Sa ma intorc intr-o lume a religiilor si credintelor, plina de confuzie, certuri si manipulare?
In nici un caz, eu mi-am gasit locul, acesta e langa Dumnezeu.

Si o observatie: opriti-va toti un pic din maratonul asta de intrebari si raspunsuri si ganditi-va care e scopul acestei discutii, ma tem ca s-a pierdut undeva pe drum si ce a ramas e doar o pierdere de timp inutila.
Si fara jigniri, va rog, nu e locul potrivit pentru ele.

17/05/07 09:55

Theslick
membru

nu ne obliga, dar ne ameninta ca daca plecam, vom suferi...e ca si cum ai zice, poti iesi din casa, dar la primul pas mori...cine ar vrea asta? libertate ar fi sa te lase sa pleci, fara sa-ti faca nimic...de ce ne ameninta cu moartea si suferinta eterna, daca plecam de la el?

17/05/07 13:12

maryan
membru

Inregistat: 21/02/07

Vortex a scris:

Daca el iubeste oamenii dece nu se arata , sa ne duca pe drumul bun . Sa ne scape de haos, de razboi , boli, etc dece  ii place sa ne vada cum suferim , cum ne batjocorim unu pe altul, sa vada cum copii mor de foame........ Daca are puterea dece nu intervine in fortza

Pai ne iubeste foarte mult... nici eu si nici tu nu-ti poti imagina vreodata cat de mult ne iubeste El... Nu intervine in forta ca sa opreasca aceste framantari, razboaie, acest haos din lume pentru simplu motiv ca i-a lasat omului, ca sa zic asa,  un singur drept pe pamantul asta: dreptul de a alege. In functie de alegerile pe care le facem, de deciziile pe care le luam, suportam consecintele acestora. Spre exemplu, daca omul alege sa se indragosteasca de sine, intrand in conflict cu altii deoarece anumite nevoi sau interese îi sunt lezate (cam asa incepe un razboi) va suporta si consecintele acestei alegeri care este in contradictie cu ceea ce spune Biblia.

Toate poruncile, toate invataturile pe care le gasim in Biblie sunt date numai pentru binele nostru. Nu am gasit nici macar o porunca a lui Dumnezeu indrepata sa faca rau omului!!! Nu exista asa ceva! Acum noi suntem cat se poate de liberi sa alegem intre a pazi poruncile Lui si a trai dupa principii si reguli stabilite de noi insine care de cele mai multe ori nu concorda cu cele ale lui Dumnezeu.

Si inca ceva, dupa care nu cred ca voi mai interveni deoarece discutia de pe acest topic incepe sa intre in derizoriu... Daca aleg sa-L primesc pe Dumnezeu in inima mea si sa traiesc dupa poruncile lui, chiar daca Biblia nu este adevarata, nu am pierdut nimic, nu ma asteapta nici o pedeapsa... dar daca aleg invers, si Biblia este adevarat, am pierdut totul si voi regreta vesnic!!!

Ultima modificare de maryan (17/05/07 13:32)

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

17/05/07 13:21

Theslick
membru

serios? dar oamenii de la tara [cu totii stim ca ei sunt cei mai credinciosi oameni, se roaga toata ziua, etc ] DAR tot peste capul lor, se abat secetele, inundatiile...stim noi de anul trecut....cum explici asta?

17/05/07 13:35

Pagini: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la