TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 57
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Theslick a scris:

serios? dar oamenii de la tara [cu totii stim ca ei sunt cei mai credinciosi oameni, se roaga toata ziua, etc ] DAR tot peste capul lor, se abat secetele, inundatiile...stim noi de anul trecut....cum explici asta?

Theslick, revino la subiect. Ai un fix. Lasa-L pe Dumnezeu nostru in pace . Scrie-ne despre tine si despre ce ai gasit la dumnezeul tau.  Multumesc.

17/05/07 13:42

maryan
membru

Inregistat: 21/02/07
Cei mai "credinciosi", zici? Nu stiu ce intelegi tu prin a fi credincios...  intamplator merg mai mult la o biserica de la tara si am vizitat chiar mai multe asemenea biserici si cunosc foarte bine oamenii de la tara... am observat un lucru foarte trist: este foarte putina credinta. Chiar daca la tara moralitatea are un pret mai mare si nu se fac asa multe pacate care in ochii nostrii sunt ingrozitoare, sunt multe pacate subtile care se practica pe scara larga.
Evident am intalnit si oameni credinciosi in adevaratul sens... chiar daca unii dintre ei sufera alaturi de cei necredinciosi, Domnul nu ii lasa si au parte de alte binecuvantari... ajung chiar mai bine ca inainte.

Ultima modificare de maryan (17/05/07 14:06)

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

17/05/07 13:59

Theslick
membru

Inregistat: 26/04/07
da? spre deosebire de voi, noi avem parte de minunile lui Lucifer in fiecare zi...pe cand voi SPERATI la ele, in alta viata...somn usor..

am un fix..aka am o intrebare fara raspuns...de ce nu raspunzi? eviti intrebarea aia de vreo 2 pagini...
ah, si marian, ce legatura are dreptul de a alege cu razboaiele? ce vina au [mic exemplu] oamenii din irak, care habar n-au ce e aia o bomba, dar se trezesc cu ea in mijlocul casei lor....ce rau au facut ei sa merite asta?

Ultima modificare de Theslick (17/05/07 14:15)

17/05/07 14:13

maryan
membru

Din pacate consecintele alegerilor noastre se resfrang nu numai asupra noastra ci si asupra altora... prin urmare acei oameni, intr-adevar fara nici o vina directa fata de razboi,  suporta consecintele alegerilor sau deciziilor gresite ale altor oameni... tocmai de-asta e bine sa fim responsabili pe ceea ce facem, alegem sau decidem... alegeri indreptate spre bine si nu spre rau...

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17

17/05/07 14:41

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

Theslick a scris:

...somn usor..

Tipic...

17/05/07 14:54

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Aberatii pe pagini intregi,concluzia - nu se vede nicaieri!
Maryan,sa intelegem ca tu n-ai pacatuit niciodata!
Pana si Iisus a pacatuit dupa canoanele vechii legi,iar dupa parintii bisericii ar ajunge direct in iad!

As face un chestionar?
Cate pacate ai comis?Mai mult de o mie?Dar e o aberatie inutila!(ce-mi place verbul asta- eu aberez,voi aberati)

17/05/07 15:20

Dana
membru

Delmoniko a scris:

Pana si Iisus a pacatuit dupa canoanele vechii legi

Aici chiar A.B.E.R.E.Z.I.!!!!!!!!

Ultima modificare de dana (17/05/07 15:42)

17/05/07 15:41

Delmoniko
Exclus

Ti-am mai spus ca nu este frumos sa intri intr-o discutie daca nu cunosti subiectul!
E de bun simt!
Cerceteaza scrierile vechi,interpreteaza ce au scris fariseii si saducheii!
Citeste Gibbon,citeste parintii bisericii,citeste-l pe sf Augustin,pe Toma d'Aquino!

CITESTE!
Si ,cu timpul va veni si intelegerea...poate si intelepciunea!

P.S As putea spune si eu - tipic,nu?

17/05/07 15:49

Dana
membru

Nu am nevoie de "scrierile vechi"? Eu am Biblia si imi ajunge ! Acolo scrie clar , ca in Isus Hristos , nu s-a gasit pacat !

17/05/07 15:52

Delmoniko
Exclus

Tu nu intelegi,domnisoara?
Scrierile vechi,Scripturi,Evanghelii,Biblia,Noul si Vechiul Testament sunt acelasi lucru!

Nu vreau sa te ofensez,insa se vede ca n-ai citit biblia(mai nimic de altfel) si vorbesti din auzite!
Tu esti crestina prin vorbe(de la parinti,de la biserica si printre picaturi la orele de religie probabil)!
Nu ai un studiu aprofundat,nu stii sa faci diferenta intre euharistie si hierogamie!

Imi pare rau,nu am pretentii de doctorat de la voi,dar macar niste argumente coerente si serioase sunt de ajuns!
Se vrea un forum serios pana la urma,nu?

Ultima modificare de Delmoniko (17/05/07 16:09)

17/05/07 15:57

Dana
membru

Delmoniko a scris:

Nu vrea sa te ofensez,insa se vede ca n-ai citit biblia(mai nimic de altfel) si vorbesti din auzite!
Tu esti crestina prin vorbe(de la parinti,de la biserica si printre picaturi la orele de religie probabil)!

: ))))))))))))))))))
Pai ,dear , n-o sa incep sa-mi etalez acum cunostintele..., ar fi nedemn de un pocait ..., stii nu ?

17/05/07 16:07

Delmoniko
Exclus

Nu are rost!Pierd vremea !
Daca cineva doreste sa spuna ceva interesant legat de cele de mai sus,il rog!

17/05/07 16:10

Dana
membru

Luati seama ca nimeni sa nu va fure cu filozofia si cu o amagire desarta, dupa datina oamenilor, dupa invataturile incepatoare ale lumii, si nu dupa Hristos.
                             Coloseni 2:8

17/05/07 16:14

maryan
membru

Delmoniko a scris:

Aberatii pe pagini intregi,concluzia - nu se vede nicaieri!
Maryan,sa intelegem ca tu n-ai pacatuit niciodata!

Daca tu, din ce am scris eu, ai dedus ca ma consider fara pacat, atunci eu nu mai am ce comenta. Cat priveste criteriul tău logic de a procesa informatiile mele, las pe cei care citesc acest topic sa traga concluziile... oricum nu vreau sa te judec in nici un fel si imi pare rau ca ai ajuns la o astfel de concluzie... si ca sa clarific in cateva cuvinte, desi mi-e teama ca tot în van va fi, vreu sa spun, conform Sfintei Scripturi, ca exista păcătoşi mântuiţi (pe aceştia îi numeam eu credincioşi mai înainte) şi păcătoşi nemântuiţi.

Ultima modificare de maryan (17/05/07 16:35)

17/05/07 16:16

Theslick
membru

maryan, sincer, n-am de gand, sa suport consecintele pt un lucru ce se intampla din vina ALTUIA! voi dc le suportati??

Ultima modificare de Theslick (17/05/07 16:29)

17/05/07 16:28

maryan
membru

Nici acei oameni nevinovati din Irak nu aveau de gand sa suporte asemenea consecinte... dar s-a intamplat!

Ultima modificare de maryan (17/05/07 16:39)

17/05/07 16:38

Theslick
membru

din nemarginita iubire si grija a lui dumnezeu, ai?

17/05/07 16:39

maryan
membru

din nemărginita incapacitate a unora de a face alegeri corecte, de a lua decizii bune, in conformitate cu ceea ce ne învaţă Dumnezeu!

17/05/07 16:43

Theslick
membru

si omul ala nu poate sa faca nimic!!! el poate vroia sa indrepte lucrurile, da ce poti face?????? de ce dumnezeu nu pune la presedintie un tip cu cap, kre poate face mai mult bine!!! dumnezeu e atotputernic dc nu face asta? ofof, lenea asta

17/05/07 16:44

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Theslick, good bye. Vacanta placuta.

Delmoniko, indreptarul pt spovedanie nu este relevant pentru discutia de la acest subiect, de aceea il voi sterge.

Discutati la subiect si respectati-va partenerii de discutie.

17/05/07 16:47

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06

Theslick a scris:

serios? dar oamenii de la tara [cu totii stim ca ei sunt cei mai credinciosi oameni, se roaga toata ziua, etc ] DAR tot peste capul lor, se abat secetele, inundatiile...stim noi de anul trecut....cum explici asta?

Mi se para ca s-a rs la intrebarea asta, dar cei nu au ochi sa vada si urechi sa auda.... n-u vad si nu aud... Am mai zis si ma repede, inundatiile, razboaiele sunt permise de DZ dar Nu El le face si nu din cauza Lui ci din cauza rautatii care ein oamnei, Si daca nu stii unde sa dai vina pe Dz sa nu mai vb despre asta... Subiect incheiasat, ca ma ofticati rau... Nu stiti sa va sustineti ideile si apoi o luati cu figuri de parca noi suntem de pe alta lume, si inca ceva... Nu mai voerbi de crestinism si despre ce se face aici de parca l-ai cunoaste, faptul ca te-ai numit crestin nu inseamna ca ai si fost.... deci sa-mi vb despre satanica al tau nu de DZ-ul nostru...

17/05/07 17:08

Moth!
membru

Inregistat: 21/04/07
hmm se pare ca Archanghel nu mi-a raspuns,nu o sa mai scriu aici pe forum pana nu o face,nu ma simt in largul meu discutand asemenea aberatii care s-au repetat de zeci de ori si inca se mai discuta,sper ca ma intelegeti

Parca era vorba sa-i spuneti Satan,nu?se pare ca Iehova asta al vostru nu v-a invatat nici macar sa va respectati adversarul si sa nu il subestimati,big mistake!

Ultima modificare de Moth! (17/05/07 17:24)

17/05/07 17:22

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06

Moth! a scris:

hmm se pare ca Archanghel nu mi-a raspuns,nu o sa mai scriu aici pe forum pana nu o face,nu ma simt in largul meu discutand asemenea aberatii care s-au repetat de zeci de ori si inca se mai discuta,sper ca ma intelegeti

Parca era vorba sa-i spuneti Satan,nu?se pare ca Iehova asta al vostru nu v-a invatat nici macar sa va respectati adversarul si sa nu il subestimati,big mistake!

o sa-i zicem asa cum este... stai linistit ca e DIAVOL de sus pana jos , si nu o sa ne dam noi dupa voi... Aha, nu-i place sa fie numit asa... Dz asa il numeste si asa o sa-l numim si noi asa ca uita sa satan si lucifer... Toate numele astea ii apartin si noi o sa le folosim cand vrem si cum vrem.. cat despre aberatii, te rog sa citesti cu atentie si s avezi cine le scrie....

17/05/07 17:46

Dana
membru

Moth! a scris:

sa va respectati adversarul si sa nu il subestimati,big mistake!

Poate uiti ca esti pe un forum crestin...Nu intra in casa omului sa-i faci tu regulile! OK ?

17/05/07 17:50

Moth!
membru

Inregistat: 21/04/07
Asta nu era un indemn ci pur si simplu o sesizare,ii din ce in ce mai greu sa scrii ceva aici fara sa se interpreteze anapoda.

Ce-ar fi in loc de dumnezeu sa zic si si eu de-acuma Iahwe sau Tetragramaton?am zis ca totusi sa va respect zeul pe care il slaviti dar se pare ca nu primesc acelasi respect

a da,si Dell ai grija ce vorbesti pe-aici ca la oamenii astia si filozofia venita din alte parti decat din cele stiute de ei ii un pacat

Ultima modificare de Moth! (17/05/07 18:12)

17/05/07 18:09

Pagini: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la