TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 57
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Nocternus, vreau sa imi cer scuze fata de tine pentru faptul ca am sters post-ul cu ritualul. Stiu ca nu l-ai pus din proprie initiativa de aceea imi cer scuze dar nu pot sa las un ritual de invocare a demonilor pe un forum crestin!!!

17/05/07 23:23

Nocternus
membru

Inregistat: 21/04/07

monica a scris:

Nu pot sa nu observ ca esti foarte informat in privinta noastra, a crestinilor in general si a activitatilor noastre.
Nu stiu de ce s-a intamplat teribilul accident, dar nici nu-L voi invinovati pe Dumnezeu pentru acesta, a fost un accident, cauzat, poate, de oboseala, cine stie...
Care e rolul demonului invocat, de ce nu-l invocati pe Satana direct?
Ziceai ca in urma pactului facut cu un demon, ii oferi ceva in schimb. Iti cere el ceva anume sau primeste orice ii dai?

Demonul primeste orice, cat de mic(simbolic), daca este dat din inima...Daca nu stii ce sa dai, il intrebi pe el ce ar avea nevoie.Desigur, poti sa refuzi daca nu esti de acord si sa renegociezi.Nimeni nu te obliga sa faci ceva ce nu doresti.
Rolul demonului a fost discutat intr-un post anterior.Pe scurt, creezi o relatie cu acel demon in timp, deoarece sunt foarte apropiati de oameni.

Ultima modificare de Nocternus (18/05/07 00:00)

17/05/07 23:30

Nocternus
membru

Jkfe_ac a scris:

si chiar functioneaza ritualurile astea..nu zic ironic..intreb...tie tia functionat..ai primit bani..sau ai fost vindecat?..sau ai stiut la sc?:D:P

Daca nu ar functiona, nu le-as mai practica...Uite ca am ajuns cel mai bun din clasa, si nici nu ma pot plange ca sunt sarac...Am observat un lucru, daca il pun pe Satan pe primul loc in viata mea, toate urmeaza sa se rezolve.Lucram la site pana noaptea si era greu si cu scoala, cu toate...dar uite ca ma descurc f bine.

17/05/07 23:32

Nocternus
membru

+Archangel+ a scris:

Nocternus, vreau sa imi cer scuze fata de tine pentru faptul ca am sters post-ul cu ritualul. Stiu ca nu l-ai pus din proprie initiativa de aceea imi cer scuze dar nu pot sa las un ritual de invocare a demonilor pe un forum crestin!!!

Te inteleg, nici mie nu mi-ar conveni sa puna cineva rugaciuni crestine pe site-ul meu.Deci e perfect normal sa-l stergi, insa intelege ca l-am postat la cererea unui user.
Deci nici o problema. :)

17/05/07 23:34

Nocternus
membru

+Archangel+ a scris:

Ma laudasem alaltaseara ca va dau un bonus! Din nefericire, aseara am venit foarte obosit de la serviciu si nu am mai putut sa ma concentrez sa scriu un mesaj lucid. Dar vi-l dau acum.

Cum pot sa vad daca Dumnezeu are dreptate sau nu? E chiar foarte simplu. Profetiile sunt cea mai buna dovada. Tot ce a spus Dumnezeu ca va face sau ca se va intampla a facut sau s-a intamplat. Asa ca daca tot ce a spus ca se va intampla s-a intamplat de ce ar trebui sa ma indoiesc de ceea ce spune privitor la Rai, Iad si Satan? Si anume c-a creat Iadul pentru Satan, ingerii lui si toti cei care il urmeaza si Raiul pentru toti cei care s-au increzut in jertfa lui Isus? Am "norocul" sa ma fi nascut cand timpul intoarce ultimele pagini ale Bibliei si, astfel, pot avea o privire de ansamblu asupra a tot ceea ce a spus Dumnezeu si a modului cum s-a intamplat ceea ce a spus. Si se potrivesc. As vrea sa stiu daca Satan are capacitatea de a profeti! Si ma refer la profetii adevarate nu de genul celor din horoscop!

Un alt aspect e vorba de principiile de viata pe care le sustine Biblia. Pe aceste aspecte se poate construi o civilizatie sanatoasa si puternica. Toate civilizatiile care au disparut a fost din cauza imoralitatii, coruptiei, individualismului, hedonismului si a relativismului. Biblia sustine dragostea si mila dar si dreptatea si justitia. Promoveaza responsabilitatea sociala dar si responsabilitatea individuala. Toate acestea sunt necesare ca o civilizatie sa reziste.

Desi modificata, o MARE parte din biblie este adevarata, trebuie sa recunosc.Intr-adevar, s-au intamplat multe, dar si in Koran de ex. sunt profetii care s-au adeverit....Dar am o intrebare... IN CE CARTE SFANTA DUMNEZEUL ACELEI CREDINTE PIERDE ??
Am vorbit mult cu demonii despre biblie, si am aflat multe.A fost modificata in timp, dar au ramas si multe adevaruri care pot fi verificate.Si Satan are capacitatea de a profeti, dar si multi demoni, cum ar fi Astarot.Satan mi-a spus niste vorbe pe care nu le uit "Eu n-am creat o carte prin care sa ma laud cu puterile mele.Cei alesi ma cunosc.Daca mi-as crea si eu o carte, cu ce as fi diferit de ceilalti?Eu sunt cel ce se opune, nu un imitator. Nu ma laud ca voi castiga in fata lui Dumnezeu sau ca voi pierde.Un dumnezeu poate sa prezica viitorul oamenilor, dar niciodata a celorlalti zei.De aceea profetiile noastre se contrazic.Aici voi alegeti:insa nimeni nu ramane cu forta langa mine!! Daca TU crezi in sansa mea, atunci ramai, daca nu, esti liber sa pleci." (aici am incercat sa reproduc cat mai exact vorbele Lui)
Profetii sunt, chiar si peste 5 ani si cateva luni.Dar nu ma apuc sa le dezvalui aici detaliat.
Cat despre mila, si eu am asa ceva pt cine merita.
Vorbesti despre dreptate, justitie...sa intorci celalalt obraz nu e justitie, si nici sa aruci cu paine cand cineva te loveste cu pietre.Cei care m-am ajutat au avut de castigat, deoarece i-am amintit in ritualurile mele, insa cei care m-au ranit fara sa le fac nimic, si-au primit rasplata.
Vorbesti despre culturi...nu uita ca Sumeria, Egiptul, Roma Antica, Grecia, toate au avut religii politeiste, si uite ce perioada de aur au avut, pana sa apara crestinismul si sa-i invete arta de a ramane slab.EnKi la sumerieni (En si Ki inseamna lord al pamantului -- Belial), ca sa nu mai vorbesc in Roma, Lucifer...cam asta dorim noi sa aducem inapoi...perioada de aur a civilizatiei.

Ultima modificare de Nocternus (17/05/07 23:53)

17/05/07 23:49

+Archangel+
Moderator

Daca te referi la "Marea Trecere" din 2012 sa stii ca chiar stateam si ma intrebam cum va explica Satan rapirea crestinilor!!! Asta ar fi o explicatie buna, chiar foarte buna trebuie sa recunosc!

In ceea ce priveste aducerea perioadei de aur a civilizatiei stati linistiti. O sa aveti sapte ani in care puteti sa aduceti ce fel de civilizatie vreti!

Intrebare: ce s-a modificat in Biblie?

18/05/07 00:00

Nocternus
membru

citeste contradictiile postate de TheSlick, daca n-au fost sterse.
Si in aia 7 ani ne punem planul in aplicare, de aceea ne grabim.

Ultima modificare de Nocternus (18/05/07 00:03)

18/05/07 00:02

+Archangel+
Moderator

Alea sunt Marile Modificari ale Bibliei? Ca nu se pupa nu stiu ce numar cu altul? Hai, ca a fost buna!!!

Unu la mana, alea sunt niste detalii absolut minore si doi la mana, cand mi-oi face timp (ceea ce nu o sa fie prea curand) o sa-ti explic si care e faza cu "contradictiile alea". Acum iti dau doar doua (de care m-am mai lovit):
- cele 40.000 de care cu cele 4.000 de care. 40.000 era numarul cailor si 4.000 numarul carelor. Deci, 10 cai la un car. Nitica atentie la citit nu strica;
- animale create inainte si dupa crearea omului. Au fost animale create pe tot pamantul inainte de Adam si cele create dupa el au fost create in gradina, adica in Eden si, apoi, aduse la Adam sa le numeasca.

Eu zic sa nu va grabiti. Veti avea 7 ani, oricum. Asta v-o promite Dumnezeu si daca promite ceva se tine de cuvant!!! ;)

18/05/07 00:17

Nocternus
membru

Am spus eu ca sunt mari ? citeste mai sus.Am spus ca SUNT.
Da, pai noi nu avem de gand sa ne limitam la 7 ani...si pentru asta muncim mult daca vrem sa castigam.Dar cum am zis...fiecare are sansa sa.Nici un dumnezeu din nici o carte sfanta "nu pierde"...mai nou toti sunt invingatori, asa ca l-am ales pe cel fara carte, cu care discut direct.

18/05/07 00:28

+Archangel+
Moderator

Pai, eu zic ca ar fi bine sa va limitati!

Ati incercat sa pangariti rasa umana, si implicit obarsia lui Isus, prin Nephilimi de a trebuit sa curete Dumnezeu rasa umana printr-un potop. Ati incercat sa distrugeti poporul evreu inca de la formare (din Egipt) si pana in zilele noastre (nazismul si islamismul). Ati incercat sa-L impiedicati pe Isus de la jertfa Lui dar nu ati reusit. Ati incercat sa inecati Biserica in sange pentru a face uitat Numele Lui si iarasi nu ati reusit.

Ati avut parte numai de infrangeri si totusi traiti cu speranta ca veti castiga. Poate aveti vreo arma secreta pe care o pastrati la sfarsit. Dar ma indoiesc!!!

18/05/07 00:47

Moth!
membru

Eu ma simt mai confortabil raspunzand la intrebari,asa ca nu vrei sa incepi tu cu intrebarile?

18/05/07 01:03

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Pot pune si eu o intrebare ... , da ?

Tu , Moth , proclami deschis ca esti satanist ? Adica comunitatea(parintii , prietenii , vecinii etc) in care traiesti tu , stiu ca esti satanist?

18/05/07 13:50

Nocternus
membru

+Archangel+ a scris:

Ati avut parte numai de infrangeri si totusi traiti cu speranta ca veti castiga. Poate aveti vreo arma secreta pe care o pastrati la sfarsit. Dar ma indoiesc!!!

Avem...fi sigur ca avem.Nu as numi-o arma, ci mai degraba capcana.
Nephilimii erau un hibrid intre ingeri si oameni, insa acest dumnezeu egoist nu a vrut ca ingerii sa raspandeasca si oamenilor secretele divinitatii.

Ultima modificare de Nocternus (18/05/07 15:52)

18/05/07 15:50

Dana
membru

april a scris:

Si scrierea cu litera mare la inceput are de-a face cu regulile gramaticii limbii romane ( si nu numai ) , si anume ca numele proprii se scriu cu litera mare la inceput.

Si va cer inca o data sa respectati locul unde va aflati, partenerii de discutie si pe Dumnezeu. Altfel vom pune regulamentul mai des in aplicare. Au fost avertizari destule.

Nocternus , April v-a atentionat sa-L respectati Dumnezeul !

18/05/07 15:59

Nocternus
membru

dana a scris:

Nocternus , April v-a atentionat sa-L respectati Dumnezeul !

Il respect, insa ca pe un dusman.

18/05/07 16:02

Dana
membru

Nocternus , cum ai ajuns satanist ? (daca vrei poti raspunde si la intrebarea ce i-am pus-o si lui Moth! )

18/05/07 16:06

Nocternus
membru

dana a scris:

Tu , Moth , proclami deschis ca esti satanist ? Adica comunitatea(parintii , prietenii , vecinii etc) in care traiesti tu , stiu ca esti satanist?

Parintii stiu, amandoi (altfel cum as practica atatea ritualuri acasa), si doar cei mai apropiati prieteni (aia mai deschisi la minte).In rest nu ma laud.

Cum am ajuns satanist...e o poveste foarte lunga...Pe scurt:Un timp visul meu era sa lupt impotriva lui Satan de partea lui Dumnezeu, asta pana cand am vazut ce se intampla cu sufletele din Rai.Apoi am avut si unele probleme, si am acceptat o alianta cu Satan.In timp am ajuns sa-l cunosc foarte bine.
Cat despre sufletele din Rai, sunt linistite, fericite...nu asta e problema...altceva m-a deranjat.Daca ii spui asta unui crestin, ii se pare perfect normal, insa unui satanist, NU.In timp am aflat ca sunt de suflet demonic, mi-am cunoscut "parintele", adica cel care mi-a creat sufletul.Atunci am aflat ca nu ai cum sa te "devii" satanist, si ca asa te nasti.

18/05/07 16:31

Dana
membru

De ce ti-e frica sa proclami cui apartii ? Nu cumva de repercursiuni ? Asta contrazice plenipotenta ce i-o acordati lui Satan...,nu ti se pare ?

18/05/07 16:33

Nocternus
membru

Nu mi-e frica, dar imi place sa las oamenii in prostia lor...nu-mi bat capu' cu cine nu merita.Adica eu nu-s satanist ca asa e la "moda", sunt pentru ca asa simt si asa vreau.
Doar ca nu-mi place sa urle "maimutele" dupa mine daca afla.

18/05/07 16:37

Dana
membru

( Maimutele??????????  )
Crezi poate ca faci parte dintre arieni ?

Deci , ai totusi frica de repercursiuni , ar trebui sa te puna pe ganduri acest lucru ...

18/05/07 16:41

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06
nocternus... Descrie-ne  si noua cum arata satan... ca Tu zici ca te intalnesti cu el , vb cu el...
Si inca ceva, Tu crezi ca satan e omniprezent?

18/05/07 17:15

Nocternus
membru

dana a scris:

( Maimutele??????????  )
Crezi poate ca faci parte dintre arieni ?

Deci , ai totusi frica de repercursiuni , ar trebui sa te puna pe ganduri acest lucru ...

Nu sunt cu rasa ariana, dar am ceva cu unii oameni prosti, care sunt prosti indiferent de credinta.
Nu mi-e teama, dar este inutil sa discut cu unele persoane.Credinta e in inima ta, nu e ceva "cool" cu care sa te lauzi toata ziua.

18/05/07 17:17

Nocternus
membru

albertina a scris:

nocternus... Descrie-ne  si noua cum arata satan... ca Tu zici ca te intalnesti cu el , vb cu el...
Si inca ceva, Tu crezi ca satan e omniprezent?

Satan ca forta este omniprezent, ca persoana nu.Satan are 2 forme: cea de Lucifer, in care arata exact ca un inger, insa cu parul mai inchis, aproape portocaliu, nu e blond.Si a 2-a forma de Satan, care arata ca o umbra neagra.Astfel e dualitatea: lumina si intuneric.

18/05/07 17:21

albertina
membru

Inregistat: 12/11/06
Satan poate sa citeasca gandurile oamenilor?

18/05/07 17:26

Nocternus
membru

albertina a scris:

Satan poate sa citeasca gandurile oamenilor?

Da, poate...de multe ori El stia deja ce vreau, ce urmeaza sa spun.

18/05/07 17:27

Pagini: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la