|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Nocternus a scris:
Pai sincer il cred...cu asa adepti. Eu i-am facut eu serviciu si l-am lasat in pace, definitiv. Asta ca sa nu ne mai chinuim reciproc. Va sugerez sa faceti acelasi lucru...nu vedeti ca nu are chef de voi ? |
stii tu treburi d`astea importante ? cine, cand si unde are chef ? tu nu poti sa-I faci servicii LUI fara voia LUI si fara stirea LUI si fara acordul LUI si chiar fara ajutorul LUI. si mai dai si sfaturi inutile si fara rost. poate nu vrea sa fie lasat in pace. IL vei obliga tu cu ratiunea ta ilogica? intelege ca tu nu poti nici sa dormi fara ajutorul si toate cate le-am mai scris eu sus. concluzie sincera: nu IL poti lasa tu in pace pe EL, iar EL, sigur nu sunt, dar nu cred ca te va lasa intr-o "pace" despre care vorbesti.
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
02/06/07 23:35
|
|
giany
membru
|
|
Nocternus a scris:
Nu ma grabesc....nu am de ce...nici macar un singur motiv... Ce sfat mai e si asta?..sa renunt la tot ce am obtinut in anii astia...pt ce ? pt un Dumnezeu care si-a uitat de mult sclavii. E ca si cand dupa ce am urcat atatea trepte pe scara evolutiei, vi tu si imi spui "arunca-te de sus in cap". |
trebuie sa fi in stare sa renunti la tot pentru EL . daca va fi nevoie iti va lua totul fara sa "clipeasca" sa-ti demonstreze ca tu nu ai facut nimic fara sa iti dea EL . tot ce ai tu este datorita bunatatii LUI nu ca esti tu capabil de capul tau sa obtii ceea ce ai . chiar si existenta ta se datoreaza tot LUI . cineva imi spunea ca DUMNEZEU iubeste mai mult pe cel mai mare pacatos din lume decat cel mai sfant care IL iubeste cel mai mult pe EL . si este foarte adevarat spun eu...
Ultima modificare de giany_v (03/06/07 00:45)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
02/06/07 23:40
|
|
Nocternus
membru
Inregistat: 21/04/07
|
|
giany_v a scris:
stii tu treburi d`astea importante ? cine, cand si unde are chef ? tu nu poti sa-I faci servicii LUI fara voia LUI si fara stirea LUI si fara acordul LUI si chiar fara ajutorul LUI. si mai dai si sfaturi inutile si fara rost. poate nu vrea sa fie lasat in pace. IL vei obliga tu cu ratiunea ta ilogica? intelege ca tu nu poti nici sa dormi fara ajutorul si toate cate le-am mai scris eu sus. concluzie sincera: nu IL poti lasa tu in pace pe EL, iar EL, sigur nu sunt, dar nu cred ca te va lasa intr-o "pace" despre care vorbesti. |
Pot sa fac multe fara voia lui, si crede-ma ca si eu stiu destule.Voi sunteti sub o influienta numita "duh sfant" care va face sa credeti ca fara Dumnezeu nu exista nimic.Poate ca nici nu ar fi trebuit sa va spun asta...stii cum se spune "daca ii spui nebunului ca e nebun, nu o sa te creada" Nu poti sa dormi fara Dumnezeu...pariu ca poti ? Spui asta pt ca nu ai incercat. Iti cunosc dumnezeul mai bine decat crezi(intr-o prima faza am fost cu "el"), stiu unde ajungi, si ce se intampla dupa.Asa ca nu vorbi aiurea ca am destui ani in satanism.
|
|
03/06/07 01:09
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Hello , Nocternus... nu ne-am mai vazut demult..
Stii care e ideea de fapt , eu NU vreau sa dorm fara Dumnezeu...E alegerea mea !
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
03/06/07 01:11
|
|
Nocternus
membru
|
|
dana a scris:
Hello , Nocternus... nu ne-am mai vazut demult..
Stii care e ideea de fapt , eu NU vreau sa dorm fara Dumnezeu...E alegerea mea ! |
Esti sigura ? Sau e alegerea societatii in care te-ai nascut ? Daca te nasteai in Irak, acum erai tot crestina???....sincer ma indoiesc....
P.S. ma bucur ca v-a fost dor de mine
|
|
03/06/07 01:17
|
|
Dana
membru
|
|
Nu , Nocternus , nu e alegerea societatii... Daca era alegerea societatii eram ortodoxa ca majoritatea.
[Nocternus , eu am vorbit in numele meu... , apropo , da-ti si tu un nume ...,ai curaj ? ]
Am o intrebare ...,spuneti vreodata "imi pare rau "?
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
03/06/07 01:20
|
|
Nocternus
membru
|
|
dana a scris:
Nu , Nocternus , nu e alegerea societatii... Daca era alegerea societatii eram ortodoxa ca majoritatea.
[Nocternus , eu am vorbit in numele meu... , apropo , da-ti si tu un nume ...,ai curaj ? ] |
Esti crestina, mai conteaza de care? Satanistii sunt peste tot, indiferent de tara, sau de religia majoritara de acolo...pana si in tarile arabe exista satanisti, si asta ar trebui sa-ti dea de gandit...Lumina lui Lucifer straluceste indiferent de regiune.
Nocternus este numele meu de Coven, insa poate Alex iti suna mai bine.Daca vrei numele intreg, CNP, adresa, imi zici....ca am curaj si pt asa ceva.
|
|
03/06/07 01:26
|
|
giany
membru
|
|
Nocternus a scris:
Pot sa fac multe fara voia lui, si crede-ma ca si eu stiu destule.Voi sunteti sub o influienta numita "duh sfant" care va face sa credeti ca fara Dumnezeu nu exista nimic.Poate ca nici nu ar fi trebuit sa va spun asta...stii cum se spune "daca ii spui nebunului ca e nebun, nu o sa te creada" Nu poti sa dormi fara Dumnezeu...pariu ca poti ? Spui asta pt ca nu ai incercat. Iti cunosc dumnezeul mai bine decat crezi(intr-o prima faza am fost cu "el"), stiu unde ajungi, si ce se intampla dupa.Asa ca nu vorbi aiurea ca am destui ani in satanism. |
dar oare cine l-a lasat pe satan sa existe ??? nu tot DUMNEZEU??? EL ii da voie si lui si tie sa va faceti de cap, asta daca te ocupi cu satanismul in practica. sa nu crezi ca nu stie mai omule!!! dar fii foarte atent ca finalul pentru satan si cei ce il urmeaza sigur va veni. ce te vei face atunci? asta ca sa vezi tu cat de bun e DUMNEZEUL despre care tu spui ca e al meu ...nu e al meu omule... e al tuturor chiar si satana IL recunoaste si adu-ti aminte ca satan a fost si el de-al LUI prima data si a vrut sa fie mai sus decat EL dar a cazut la opusul pe care il avea la acel moment: era primul dupa DUMNEZEU. si acum nu mai cred ca e nici ultimul... asa ca vezi tu care sunt problemele si gandeste-te bine. io nu fac afirmatii ca as fi vreunul dintre cei "alesi" dar nici nu pot infirma acest lucru si IL rog sa ma tina cat mai aproape de EL ca satan iti poate oferi pe lumea asta multe dar nu-ti vor fi de nici un folos dupa ce nu vei mai fi viu.
|
|
03/06/07 01:29
|
|
Dana
membru
|
|
Alex ,  Pai si crestini sunt peste tot in lume...si au si mult curaj sa spuna lucrul acesta , pe cand satanistii se ascund...[deloc laudabil]
|
|
03/06/07 01:29
|
|
Nocternus
membru
|
|
dana a scris:
Alex ,  Pai si crestini sunt peste tot in lume...si au si mult curaj sa spuna lucrul acesta , pe cand satanistii se ascund...[deloc laudabil] |
Voi va laudati...aveti si de ce sa va faceti reclama, doar crestinismul este o mare corporatie, o afacere profitabila pt unii. Satanismul este o credinta, iar ceea ce cred eu imi apartine MIE. La fel si cunostintele mele...si nu am de gand sa impart cu toti ratatii ceea ce am aflat in ani de zile de munca. Singurii care striga in gura mare ca-s satanisti sunt de fapt niste teribilisti care incearca sa atraga atentia, ca nah, e mai "cool" sa fi satanist.
Teama ? crezi ca asta e ? Uite, daca doresti, imi voi pune numele, adresa, tot ce vrei pe acest site. Puneti-l si tu pe un site de satanisti.
|
|
03/06/07 01:36
|
|
giany
membru
|
|
Nocternus a scris:
Esti crestina, mai conteaza de care? Satanistii sunt peste tot, indiferent de tara, sau de religia majoritara de acolo...pana si in tarile arabe exista satanisti, si asta ar trebui sa-ti dea de gandit...lumina lui lucifer straluceste indiferent de regiune.
Nocternus este numele meu de Coven, insa poate Alex iti suna mai bine.Daca vrei numele intreg, CNP, adresa, imi zici....ca am curaj si pt asa ceva. |
care lumina omule? cea intunecata??? Lumina e de la DUMNEZEU si pe asta nu i-o poate lua un hot ca lucifer, asa cum nu a putut sa ii ia nici LOCUL . EL insusi este LUMINA!!!
|
|
03/06/07 01:37
|
|
giany
membru
|
|
Nocternus a scris:
Voi va laudati...aveti si de ce sa va faceti reclama, doar crestinismul este o mare corporatie, o afacere profitabila pt unii. Satanismul este o credinta, iar ceea ce cred eu imi apartine MIE. La fel si cunostintele mele...si nu am de gand sa impart cu toti ratatii ceea ce am aflat in ani de zile de munca. Singurii care striga in gura mare ca-s satanisti sunt de fapt niste teribilisti care incearca sa atraga atentia, ca nah, e mai "cool" sa fi satanist.
Teama ? crezi ca asta e ? Uite, daca doresti, imi voi pune numele, adresa, tot ce vrei pe acest site. Puneti-l si tu pe un site de satanisti. |
tu vrei sa pui la incercare omul sau pe DUMNEZEU? tie nu-ti e frica pentru ca, crestinii sunt oamenii lui DUMNEZEU si nu-ti vor face nici un rau dar unui crestin ii e teama ca are CREDINTA si stie ca DUMNEZEU va indura si pe voi si lucrarile voastre satanice si nu vrea sa isi faca rau cu mana lui. asa e omul. dar daca vrei te poti lua la intrecere cu mine : eu ma rog la DUMNEZEU ceva si tu lui satan sa vedem ce iese. DUMNEZEU stie ca io nu-s netrebnic sa-I cer in folosul meu, asta o spun ca sa ma intelegeti ca nu-L pun la incercare. scorul tau nu ca va fi zero ...io zic ca vei fi pe minus sigur.
|
|
03/06/07 01:49
|
|
Nocternus
membru
|
|
giany_v a scris:
care lumina omule? cea intunecata??? Lumina e de la DUMNEZEU si pe asta nu i-o poate lua un hot ca lucifer, asa cum nu a putut sa ii ia nici LOCUL . EL insusi este LUMINA!!! |
Ce naiv esti...crezi ca stii asa de multe despre Dumnezeu si Lucifer...despre ce se va intampla. Din pacate naivitatea te va costa aspru...Stii ce face macar lumina aia din Rai ? sau nu te-ai intrebat niciodata ? sau nici macar nu ai vazut-o cu ochii tai. Va temeti de Lucifer pt ca nu il cunosteti, iar omul obisnuit, mediocru, se teme de ceea ce nu cunoaste, automat incadrandu-l la "rau" "diabolic". Ex...esti intr-o casa de foarte mult timp...si mama iti zice sa nu intri intr-o anumita incapere, fiindca e rau...tu nu ai mai fost niciodata, si te temi...fara sa stii ce te poate astepta acolo. Iadul este pazit de catre Dumnezeu cu arma fricii in mana.Cate incearca sa treaca, e lovit cu minciuni, dar si cine trece, nu ar mai dori sa iasa. Faptul ca am luptat PENTRU Dumnezeu un timp, apoi mi-am intors armele impotriva lui, asta ar trebui sa te puna pe ganduri.Stii macar ce rol au ingerii din Rai ? ex Uriel, ingerul durerii ? Dar totusi....pretinzi ca stii asa de multe...maturizeaza-te si renunta la efectul turmei, pentru ca nu te va duce nicaieri.
|
|
03/06/07 01:50
|
|
Nocternus
membru
|
|
giany_v a scris:
tu vrei sa pui la incercare omul sau pe DUMNEZEU? tie nu-ti e frica pentru ca, crestinii sunt oamenii lui DUMNEZEU si nu-ti vor face nici un rau dar unui crestin ii e teama ca are CREDINTA si stie ca DUMNEZEU va indura si pe voi si lucrarile voastre satanice si nu vrea sa isi faca rau cu mana lui. asa e omul. dar daca vrei te poti lua la intrecere cu mine : eu ma rog la DUMNEZEU ceva si tu lui satan sa vedem ce iese. DUMNEZEU stie ca io nu-s netrebnic sa-I cer in folosul meu, asta o spun ca sa ma intelegeti ca nu-L pun la incercare. scorul tau nu ca va fi zero ...io zic ca vei fi pe minus sigur. |
Tu vorbesti mult, insa cunosti putin.Unui crestin ii e teama...da, asa este, pt ca TEAMA este tot ce i-a mai ramas....va temeti pana si de zeitatea pe care o venerati. Nici nu stii ce poate sa ne daruiasca Satan NOUA, celor care ii sunt devotati. Eu am practicat ritualuri atat pentru mine (ce poate fi mai important decat propria persoana??) dar si pt cei din jur CARE MERITA(satanisti, desigur...).Pentru crestini nu as misca nici un deget, pentru ca nu am nici un castig, nici un folos.Eu nu-mi fac pomana cu nimeni.
|
|
03/06/07 01:56
|
|
giany
membru
|
|
Nocternus a scris:
Ce naiv esti...crezi ca stii asa de multe despre Dumnezeu si Lucifer...despre ce se va intampla. Din pacate naivitatea te va costa aspru...Stii ce face macar lumina aia din Rai ? sau nu te-ai intrebat niciodata ? sau nici macar nu ai vazut-o cu ochii tai. Va temeti de Lucifer pt ca nu il cunosteti, iar omul obisnuit, mediocru, se teme de ceea ce nu cunoaste, automat incadrandu-l la "rau" "diabolic". Ex...esti intr-o casa de foarte mult timp...si mama iti zice sa nu intri intr-o anumita incapere, fiindca e rau...tu nu ai mai fost niciodata, si te temi...fara sa stii ce te poate astepta acolo. Iadul este pazit de catre Dumnezeu cu arma fricii in mana.Cate incearca sa treaca, e lovit cu minciuni, dar si cine trece, nu ar mai dori sa iasa. Faptul ca am luptat PENTRU Dumnezeu un timp, apoi mi-am intors armele impotriva lui, asta ar trebui sa te puna pe ganduri.Stii macar ce rol au ingerii din Rai ? ex Uriel, ingerul durerii ? Dar totusi....pretinzi ca stii asa de multe...maturizeaza-te si renunta la efectul turmei, pentru ca nu te va duce nicaieri. |
eu nu am nici un efect de turma dar asta nu ai tu de unde sa o stii... sunt pe cont propriu in fata LUI si EL stie asta mai bine... poate tu nu ai citit toate mesajele mele de aici dar nu sunt de acord cu tot ce se spune. dar tu daca tot dai exemple hai sa-ti dau si eu unul: io vin in casa la tine si ma ajuti cu ceva si ma tii pe langa tine,asa cum l-a tinut DUMNEZEU pe satan, iti invat cateva smecherii si vreau sa te dau afara din casa ta tu ce ai face?
|
|
03/06/07 01:57
|
|
Dana
membru
|
|
Nocternus a scris:
Teama ? crezi ca asta e ? Uite, daca doresti, imi voi pune numele, adresa, tot ce vrei pe acest site. Puneti-l si tu pe un site de satanisti. |
Dar voi nu ar trebui sa propagati satanismul ? Cum faceti lucrul acesta daca nu va proclamati apartenenta ? Atunci , daca nu vrei sa imparti si cu altii dai dovada de egoism.Din punctul de vedere al unui crestin , in speta al meu , bine faci ca taci , ca astfel nu mai duci in ratacire si pe altii
Despre adresa... , nu vad rostul .[se poate foarte bine sa fie un fals ].
|
|
03/06/07 02:05
|
|
giany
membru
|
|
ti-as mai scrie dar am si alte treburi mai importante ... dar tu scrie ca voi incerca sa-ti raspund peste vreo saptamana... imi place logica ta(nu si ceea ce faci) si nu ti-ar strica sa te mai gandesti, poate vei descoperi ca te inseli. nu te amagi cu lucruri lumesti. pe mine nu m-au multumit lucrurile lumesti si EL a observat asta si mi-a oferit atentii dar nu materiale ... astea sunt trecatoare omule.
|
|
03/06/07 02:07
|
|
Nocternus
membru
|
|
giany_v a scris:
eu nu am nici un efect de turma dar asta nu ai tu de unde sa o stii... sunt pe cont propriu in fata LUI si EL stie asta mai bine... poate tu nu ai citit toate mesajele mele de aici dar nu sunt de acord cu tot ce se spune. dar tu daca tot dai exemple hai sa-ti dau si eu unul: io vin in casa la tine si ma ajuti cu ceva si ma tii pe langa tine,asa cum l-a tinut DUMNEZEU pe satan, iti invat cateva smecherii si vreau sa te dau afara din casa ta tu ce ai face? |
Te contrazici singur in privinta efectului de turma, deoarece la fel ca si ceilalti, il consideri pe Dumnezeu stapanul lui Satan...si asta iti da un semtiment de siguranta, va face "stapani pe situatie"...de-ai stii tu ce se intampla dincolo, nu ai mai vorbi aiurea. Voi ramaneti in continuare stapani cu vorba, pentru ca noi, cei din umbra, suntem cu FAPTA. Voi preamariti un dumnezeu care se lauda peste tot(inclusiv in Biblie) ca e super-smecher si tare, Satan tace si face...si preamarit este Numele Lui, fiinda nu mai este mult... Va mai spun un singur lucru...aveti de grija ce alegeti peste cativa ani, pentru ca veti fi pusi in fata unei mari dileme, e care o sa depinda viitorul vostru.
Acum am eu o intrebare pt tine(cred ca una imi permit)...poti macar comunica cu d-zeul tau ? ---eu nu prea am reusit, vorbeam singur. Daca da, intreaba-l ce se intampla cu Raiul, pt ca exista o granita intre Rai si Iad...ce se intampla acolo...daca d-zeu e asa tare, de ce zilnic mor ingeri ?
|
|
03/06/07 02:12
|
|
Nocternus
membru
|
|
dana a scris:
Dar voi nu ar trebui sa propagati satanismul ? Cum faceti lucrul acesta daca nu va proclamati apartenenta ? Atunci , daca nu vrei sa imparti si cu altii dai dovada de egoism.Din punctul de vedere al unui crestin , in speta al meu , bine faci ca taci , ca astfel nu mai duci in ratacire si pe altii
Despre adresa... , nu vad rostul .[se poate foarte bine sa fie un fals ]. |
Nu, noi nu ne facem reclama....cei care sunt facuti pt satanism ne gasesc, cei care nu, nu.Aici apare diferenta intre suflet de muritor, suflet angelic si suflet demonic. La ce ne-ar folosi o armata de crestini "satanizati" ? tu crezi ca satanismul e asa....pt oricine ? ca n-ai ce face acasa ? Daca nu dedici aproximativ 2 ore pe zi (o ora studiu, o ora practica), n-ai facut nimic. DA, sunt egoist, pentru ca tot ce am facut, am facut prin propriile puteri, nu ati venit voi de pe TC sa ma ajutati, asa ca si meritul este al meu. Fiecare culege ce a semanat, rodul muncii sale se vede acum.
[se poate foarte bine sa fie un fals] ...uiti ca sunt satanist, eu nu ma injosesc cu faze de genul asta, deoarece mi-as pata credinta.Cuvantul unui satanist e ceva sacru.
|
|
03/06/07 02:19
|
|
Nocternus
membru
|
|
giany_v a scris:
ti-as mai scrie dar am si alte treburi mai importante ... dar tu scrie ca voi incerca sa-ti raspund peste vreo saptamana... imi place logica ta(nu si ceea ce faci) si nu ti-ar strica sa te mai gandesti, poate vei descoperi ca te inseli. nu te amagi cu lucruri lumesti. pe mine nu m-au multumit lucrurile lumesti si EL a observat asta si mi-a oferit atentii dar nu materiale ... astea sunt trecatoare omule. |
M-am gandit destui ani, si am vazut cu ochii mei destule.Nici o vorba nu mai poate insela adevarul. Crezi ca noi nu stim sa cerem decat bani si putere ? nu suntem manelisti...o religie mai spirituala ca satanismul nu gasesti nici chiar in budhism.Sufletul este foarte important pt noi, si de aceea il antrenam prin introspectie, meditatie, ritual.Astfel comunicam PRIN CUVINTE cu divinitatea.
|
|
03/06/07 02:22
|
|
Dana
membru
|
|
Nocternus a scris:
[se poate foarte bine sa fie un fals] ...uiti ca sunt satanist, eu nu ma injosesc cu faze de genul asta, deoarece mi-as pata credinta.Cuvantul unui satanist e ceva sacru. |
Doar cuvantul tau ... , cuvantul unui om , il poti tu numi sacru/sfant?
|
|
03/06/07 03:00
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
Imi mentin parerea:ne chinuim CU EL. Altii se chinuiesc CU matematica, CU filosofia...Sunt uimit de aberatiile pe care le sustineti!2000 de ani de razboaie,97% dintre ele dezlantuite in numele lui Dumnezeu! Nu va e rusine? Satanismul a intors Crucea sau voi ati facut din ea sabie? Cate cruciade au izbandit? UNA! Aceea impotriva copiilor!Acceptati ororile pe care crestinii le-au dezlantuit in numele dumnezeului iubirii.Dar asta inseamna caracter!Aratati-mi si mie in toata teologia crestina o singura fraza in care se spune "omorati-l pe Satan" sau "distrugeti-l pe Satan".Uitati ca insusi Isus a spus doar "izbaveste-ne de cel viclean"? Ce crestini sunteti voi, cand va sfidati dumnezeul?Va zornaiti crestinismul doar pentru ca e "cool".Am pus intrebari despre credinta crestina si NU mi-ati raspuns LA NICIUNA!Pentru mine a fost incredibil! Avea dreptate cineva, pe forumul vostru cand spunea ca nu va puteti pune cu cei de pe forumuri crestine cum ar fi cei de pe Schitul Darvari< pentru ca aia sunt toba de teologie.Voi? Fraze goale,icoane si crucea la gat.Voi? "Crestini" pana vine cineva si va dizloca din beatitudinea prostiei majoritare. Ati facut din Dumnezeu prizonierul democratiei celor multi si prosti. Cine va permite voua sa va arogati drepturi de proprietate exclusiva asupra ideii de Dumnezeu? Care Dumnezeu? Cel care spune:"Ai grija ca sunt un dumnezeu gelos si te voi pedepsi prin copii tai pana la al saptelea neam"? Sau cel care spune:"Eu n-am venit sa aduc pacea, ci dezbinarea"?Aveti voi dreptul sa interpretati textele "sfinte"?L-a citit vreunul pe Avicebron sau pe Maimonide ca sa stie care e calea de interpretare a lor? Aveti decenta, bai!Doar sustineti ca sunteti aparatorii religiei iubirii! Numai iubire n-am vazut pe aici!Plecati in haita pe forumurile ssataniste si nu debitati o singura idee constructiva! Daca sunteti in stare si vreti dialog civilizat, de ce nu raspundeti, punctual, la intrebari?
|
|
03/06/07 07:58
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Nocternus, vreau sa iti reamintesc ca aici discutam despre voi si ce credeti voi. Te rog sa nu mai scri despre ce credem noi, pentru ca asa cum ne spui noua ca nu il cunoastem pe Satan, la fel iti spun eu si orice crestin ca nici tu nu Il cunosti pe Dumnezeu. Asa ca, te rog sa ramai la subiect si discutam despre tine si ceea ce crezi. La fel merge si pentru eudemonistul. Multumesc de intelegere.
eudemonistul, aici nu discutam despre istoria crestinismului, despre cei ce au folosit numele lui Dumnezeu pentru a-si indeplini anumite scopuri personale. Ramai la subiect si nu vorbi despre ce credem noi. Si daca sincer ai vrea raspunsuri la intrebari, vei accepta si pe acelea care in ochii tai sunt "fraze goale".
Si acum, as avea eu cateva intrebare pentru voi:
Ce ziceti voi despre dragoste? Va invata Satan sa iubiti si ce inseamna a iubi? Cum va exprimati voi dragostea de cei cu care "slujiti" lui Satan?
Exista conceptul de familie in religia voastra? Aveti aspiratii de a forma o familie in viitor? Care ar fi bazele familie voastre?
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
03/06/07 08:50
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
Baiete! Cine nu-si cunoaste istoria, e condamnat s-o repete asa ca...eu zic sa cunoasteti istoria religiei in care credeti!Cat despre o competitie care sa dovedeasca cine are mai multe cunostinte teologice referitor la Dumnezeu ( pentru ca de cunoscut si de inteles...nu ne putem lauda nici noi, nici voi!) cred ca foarte repede o vei da in balbaiala asa ca...sezi bland! Eu unul...nu slujesc pe nimeni ( nu am veleitati de sluga!) ci asemenea lui Avraam il accept pe cel care vrea sa-mi fie Dumnezeu. Te-ai gandit vreodata ca avem un Dumnezeu comun? Te apuca disperarea numai la gandul asta! Ei bine,da! Familia pe care o am eu as dori-o oricarui om, caci lumea ar fi mai buna. Imi respect parintii si mi-as dori ca si eu - pentru copii mei - sa pot face ceea ce fac ei pt. mine. Bazele? Respectul, dragostea pentru ceea ce reprezinta fiecare, mana intinsa celui care are probleme, cautarea intelegerii pt. problemele lui, apropierea sufleteasca...Asa sunt crescut si asa imi voi creste copiii! Iubirea? E in tot ceea ce ti-am spus si ceva in plus: iubesc omul, nu iubirea omului fata de mine. Pentru a putea iubi, incerc sa cunosc.
Ultima modificare de eudemonistul (03/06/07 11:06)
|
|
03/06/07 11:02
|
|
Nocternus
membru
|
|
dana a scris:
Doar cuvantul tau ... , cuvantul unui om , il poti tu numi sacru/sfant? |
da, insa depinde cine il rosteste
|
|
03/06/07 12:15
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|