|
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
1.Petru a zis ca e Isus este Hristosul. 2.Isus a fost de acord cu Petru [asa reiese din text] , apoi a mai zis ca este Imparat [lui Irod] , si a mai afirmat ca este Hristosul , Fiul lui Dumnezeu [in fata marelui preot] .
Ultima modificare de dana (03/06/07 21:20)
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
03/06/07 21:18
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
eudemonistul a scris:
Aici as pune doar doua: cine a spus Petru ca este Isus si cine a spus Isus ca este?Ti-am nai pus cateva pe Biserica satanista,cred. |
Aici sa faci bine si sa pui intrebari la subiect.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/06/07 21:35
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nocternus , daca tot ai revenit poate raspunzi si la intrebarile mele :
april a scris:
Pot sa va intreb cati ani aveti ? Si de cat timp sunteti satanisti ?
Ce zic familiile voastre despre asta ? Aveti rude sataniste ?
Cum ati luat prima oara contact cu satanismul ? Si de ce ?
Raspundeti care vreti si cat vreti . |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/06/07 21:37
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
eudemonistul a scris:
Archangel,mi-am spus parerea despre tine:nu te-as tine moderator pe ADS. Esti prea patimas pentru a discerne adevarulPutin imi pasa de banul cu care ma ameninti dar ia seama le ce spunea unul pe care voi il stimati:"Prostul cand nu are argumente, jigneste!"Eu, condescendent, ca sa va inteleg, am pus intrebari. La una singura nu mi-ati raspuns.De ce oare? Voi nu urmati exemplul lui Isus care spunea ca e in stare sa lase turma pt. a gasi un miel ratacit? Sau nu credeti in Isus? |
Ok, voi inghiti si marlania ta mai mult sau mai putin subtila de a ma face prost si nu-ti voi raspunde cu aceeasi moneda! Tu nu vrei sa ne intelegi, vrei sa iti bati joc de noi si sa te simti bine in pielea ta.
Si da, sunt gata sa ma duc dupa un miel care s-a ratacit si vrea sa fie gasit. E o mare diferenta! Daca ar veni Isus dupa tine sa te salveze L-ai scuipa in ochi. Asa ca El mai asteapta un pic pana in momentul in care intr-adevar vei vrea sa fii salvat.
Daca vrei sa avem o dezbatere de genul intrebari-raspunsuri accept o provocare din partea ta asa cum am facut si cu Moth! si cu Nocternus cu care, apropo, m-am inteles foarte bine! Sper ca si ei sa se fi inteles cu mine chiar daca avem pozitii ireconciliabile!
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
03/06/07 22:04
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Nocternus a scris:
Intr-adevar, avem pozitii de interpretare foarte diferite.Spui ca Dumnezeu va castiga...pentru ca scrie intr-o carte.Intr-adevar, multe profetii s-au indeplinit, dar ce te face sa crezi ca si cea finala va fi la fel ? Sau pt voi "asa ar fi normal sa se intample, ca deh, daca s-au intamplat multe pana acum...." Dumnezeu ii va lua pe toti cei care refuza semnul bestiei, asa-zisa rapire...apoi peste 7 ani va ataca Pamantul pentru a ne ucide pe toti (ce nu poti converti, ucizi -- asta a mers foarte bine in decursul istoriei)...Dar ce te face sa crezi ca va castiga ? Stiu ca-ti place sa crezi mereu ca d-zeu este stapan pe situatie, chiar si cand nu este asa. In acei 7 ani ne vom regrupa, si il vom astepta pe dumnezeu pregatiti.Va fi o lupta grea, in care se vor produce multe schimbari (Pamantul va ajunge un desert, iar populatia care va supravietui va fi de cateva sute de mii -- doar cei puternici spiritual).Pierderile vor fi de ambele parti, iar victoria va fi la limita...Apoi cele 2 lumi vor fi una, omul va ajunge zeu, iar atunci putem spune "A venit era lui Lucifer, o era a intelepciunii si a puterii". |
Nu s-au implinit multe profetii ci toate. E o chestie care mie imi da de gandit. Daca totul a decurs conform planului lui Dumnezeu de ce nu ar fi cum zice El si la sfarsit? E o chestiune de probabilitati.
Cum ati putea sa-L asteptati pe Dumnezeu pregatiti? In toata istoria nimeni nu a fost in stare sa distruga cele doua popoare alese: Israelul si Biserica! Si e vorba de niste amarati de muritori. Cum credeti ca veti putea sta in fata Creatorului si sa-L invingeti? E ca si cum ai trage cu sageti intr-un tanc! In momentul in care va disparea natiunea evreiasca atunci voi incepe sa cred ca ceva putred se petrece in universul spiritual. Pana atunci nu am nici cel mai mic indiciu ca Dumnezeu ar avea dificultati!!!
Ai mai zis tu si ceva legat de faptul ca puterea lui Dumnezeu este direct proportionala cu credinta supusilor Lui. Deja ma simt ca in jocul "Black&White!!! Cum sa fie dependenta puterea Lui de noi? Tu te-ai uitat putin cat de mare e universul asta si ce fire de nisip suntem noi? Si, in plus, ar determina o relatie de simbioza. Cum a existat Dumnezeu inainte de a ne crea pe noi daca are nevoie de credinta noastra pentru a face ceva?
|
|
03/06/07 22:24
|
|
Nocternus
membru
Inregistat: 21/04/07
|
|
Pt april: Sunt major, si am luat legatura cu satanismul acum 3 ani si jumatate.Cum am luat legatura cu satanismul...simplu, prin Satan.Pe atunci nu aveam net. Ma amuza o faza....intrebi un suflet demonic de ce a luat legatura cu satanismul... Prietenii si rudele apropiate stiu, pt ca o parte sunt satanisti.
Pt Archangel...habar n-ai valoarea energetica a unui suflet...crezi ca "noi suntem fire de nisip" ...ce religie spirituala si crestinismul asta...
|
|
04/06/07 00:01
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Sa-nteleg ca poti crea un sistem solar? Poti crea viata din materie inerta? Poti readuce sufletul intr-un om mort? Cred ca atunci o sa incep sa te cred!
Cum poti afla ce fel de suflet ai (angelic, demonic, muritor)?
|
|
04/06/07 00:25
|
|
Dana
membru
|
|
Alex , mi-ai ramas dator : )
dana a scris:
Avand in vedere ca El , Dumnezeu este Creatorul...cum crezi tu ca nu El i-a dat libertatea de alegere ? Si daca zici ca Dumnezeu este atat de rau , si distruge si omoara , de ce l-a ingaduit pe Lucifer ? Si mai e un aspect , de ce L-a dat pe Fiul lui sa moara pentru noi , si nu a preferat sa ne distruga pe toti ? |
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
04/06/07 00:30
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
"Marlania"mea?Doamne!Priveste infatuarea postarilor tale. Cine le citeste are impresia ca vorbeste cu insusi Dumnezeu,pentru ca stiam (pana sa te citesc) ca doar El este omniscient! Eu, iubitule, nu-mi permit sa rastalmacesc cuvintele lui Dumnezeu si ale Fiului Sau. Constat ca voi o cam...comiteti... Eu, ca un biet miel ratacit si dornic de salvare, tot urlu intrebari la care nimeni nu-mi raspunde decat cu citate biblice (si alea luate din surse indoielnice gen Martorii lui Iehova sau Biblia Cornilescu). Eu voiam dezbatere de idei dar mi se raspunde cu dogme.A propos! Sti care e cel mai mare pacat comis de firea umana? Nu ma refer la hula impotriva Duhului Sfant. Pt. april:E absurd ce-mi ceri! Cum sa va intreb pe voi despre Satanism? Chiar cunoasteti ceva despre el? M-ai facut curios! Sti ceva? Simt adierea unei banari si - fii convins! - va va bate Dumnezeu, pentru ca am intrat cu cele mai bune intentii.
Ultima modificare de eudemonistul (04/06/07 08:03)
|
|
04/06/07 07:59
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Nocternus a scris:
Pai din cate vad de 29 de pagini discutam despre noi, si cum o sa ardem, torturi, chinuri +bla-bla, asa ca nu vad de ce mi-ai mai reamintit. Cum sa nu-l cunosc pe Dumnezeu daca am fost crestin PRACTICANT, chiar mai mult de atat....Tu ai fost satanist practicant ca sa-mi dai detalii despre Satan |
Eu nu recunosc pe toti cei ce PRACTICA niste forme de religie ca si crestin. Nu ne-ai spus ce fel de crestin ai fost tu, dar se pare ca nu unul foarte bun. Un crestin il vei cunoaste dupa roadele lui pentru ca Duhul Sfant este acela care il invata si il calauzeste. Acum, pentru ca tu nu ai reusit sa duci credinta pana la capat, daca ai avut cu adevarat credinta, nu trebuie sa faci propaganda rea crestinilor. Mai avem si noi oameni care se dau drept crestini dar nu au nimic de a face cu crestinismul, cum se pare tu esti un exemplu. Credinta nu este un lucru usor si nu ti se da totul pe tava. Sa fi credincios o viata intreaga cere anumite sacrificii din partea unei persoane, sacrificii pe care tu nu ai vrut sa ti le asumi.
Cat priveste discutia despre voi, daca nu stiai, subiectul nostru este "Satanismul". Daca nu ma insel voi ati fost aceeia care ati dorit sa ne arati noua crestinilor cine sunteti voi pentru ca sa indepartati parerile noastre proaste despre voi. Asa ca, este bine sa postezi la subiect . Daca nu, nu esti obligat .
Slava Domnului Isus, nu am fost satanist practicant si asa cum cei trei tineri care au fost aruncati in cuptorul cu foc au avut credinta in Dumnezeu si au afirmat ca si in cazul in care Dumnezeu nu le va salva viata ei tot nu se leapada de credinta, la fel iti spun si eu ca nici in ruptul capului nu ma gandesc sa ma leapad de credinta in Dumnezeu. Cred din toata inima si am vazut-o cu ochii mei, fericirea nu o poti gasi in alta parte decat la Dumnezeu.
Ultima modificare de Joseph7 (04/06/07 08:23)
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
04/06/07 08:05
|
|
Joseph7
membru
|
|
Nocternus a scris:
TOTUL...pana si tronul din Rai.A avut de ales intre Dumnezeu si omenire, si ne-a ales pe NOI. |
Fa-ma sa inteleg, la ce tron a renuntat Satan?
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
04/06/07 08:09
|
|
Joseph7
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Archangel,mi-am spus parerea despre tine:nu te-as tine moderator pe ADS. Esti prea patimas pentru a discerne adevarulPutin imi pasa de banul cu care ma ameninti dar ia seama le ce spunea unul pe care voi il stimati:"Prostul cand nu are argumente, jigneste!"Eu, condescendent, ca sa va inteleg, am pus intrebari. La una singura nu mi-ati raspuns.De ce oare? Voi nu urmati exemplul lui Isus care spunea ca e in stare sa lase turma pt. a gasi un miel ratacit? Sau nu credeti in Isus? |
Se pare ca tu cunosti Biblia mai bine decat noi. Ai cunostinte suficiente pentru a te pocai si al accepta pe Domnul Isus Cristos ca Mantuitor personal al sufletului tau. Mai mult, nu prea avem ce face. Poti sa alegi in ce directie vrei sa mergi, dar discutiile contradictorii nu vor merge nicaieri. Cauti intr-adevar reconcelierea cu Dumnezeu? Suntem dispusi sa te ajutam.
|
|
04/06/07 08:15
|
|
eudemonistul
+
|
|
Nu eu sunt cel care ar trebui sa caute reconcilierea cu Dumnezeu ci...voi.Ar trebui sa va feriti ,caci iata ce va spune Pavel:"Mania lui Dumnezeu se va abate asupra oricarui om care - in nelegiuirea lui - nu va lasa pe altul sa cunoasca adevarul"Ce fel de om as fi daca as respinge ceva fara sa cunosc?
|
|
04/06/07 09:57
|
|
Dana
membru
|
|
Am o curiozitate...Ce muzica ascultati voi , in mod obisnuit ?
|
|
04/06/07 15:05
|
|
eudemonistul
+
|
|
Eu? Preclasici. Restul? Nu manele.Nu le plac manelarii pt. ca isi zornaie banii si incultura.
|
|
04/06/07 15:07
|
|
Dana
membru
|
|
Ce preferi din preclasici? [in privinta manelistilor gandim la fel]
|
|
04/06/07 15:11
|
|
Joseph7
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Nu eu sunt cel care ar trebui sa caute reconcilierea cu Dumnezeu ci...voi.Ar trebui sa va feriti ,caci iata ce va spune Pavel:"Mania lui Dumnezeu se va abate asupra oricarui om care - in nelegiuirea lui - nu va lasa pe altul sa cunoasca adevarul"Ce fel de om as fi daca as respinge ceva fara sa cunosc? |
Hai sa iti dau un sfat: foloseste versetele biblice in contextul in care au fost scrise. Da-mi referinta biblica ca sa ma conving. Dupa cum vezi, nici eu nu cred fara sa cercetez . Si cine te opreste sa cunosti adevarul?
|
|
04/06/07 18:36
|
|
eudemonistul
+
|
|
Haendel. Pe mine?Nimeni. Doar nestiinta mea o poate face. Pe tine?Noul Testament.Dar...nu insist.Fiecare este stapanul propriei constiinte. Eu nu am dreptul sa spun cuiva ca religia lui e proasta sau...mai proasta ca a mea.
|
|
04/06/07 19:39
|
|
Joseph7
membru
|
|
Sti, eu nu inteleg un lucru: ma ataci cu versete din Biblie si invataturile care se dau acolo, si apoi imi spui ca Noul Testament ma impiedica pe mine sa cunosc adevarul. Daca nu crezi in Biblie, te rog, nu mai imi da sfaturi cum ar trebui sa ma comport. Implineste ceea ce este scris si vei culege roadele. Altfel nu face sens. Cine asculta cuvintele lui Isus Cristos si nu le implineste, se aseamana cu un om care si-a zidit casa pe nisip, au venit valurile si casa s-a prabusit.
Ai ceva adevaruri concrete care crezi ca mi-ar fi de folos, esti liber sa le impartasesti. Daca nu, nu imi tot ataca principiile de viata si credinta mea. Multumesc.
|
|
04/06/07 19:45
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Eudemonistule, eu, unul, nu mi-am permis sa-mi exprim parerile fata de conditia ta umana pe cand tu ai avut "bunul-simt" sa o faci si nu numai fata de mine ci si fata de altii de pe acest forum. Daca nu esti capabil sa porti un duel al ideilor si sa "agree to disagree" atunci... lasa-ne!
Zici ca rastalmacim cuvintele lui Isus. Iti lansez o provocare. Hai sa vedem ce cuvinte le rastalmacim si care zici tu ca ar fi interpretarea corecta. Accepti? 
P.S. Joseph7, foarte bine punctat. Keep up the good work! 
|
|
04/06/07 20:12
|
|
eudemonistul
+
|
|
Nu sunt nici Pavel, nici Simon Magul ca sa ma lansez intr-o provocare pe care Isus n-ar accepta-o.Vezi sfatul pe care-l da apostolilor.Numai pt. ca te-ai gandit la asa ceva si ai comis un pacat capital: cel al trufiei ca ai putea invinge pe cineva.Asta este motivul pentru care Dumnezeu ma iubeste si ma lasa sa traiesc iar pe tine te incearca si doar iti permite sa existi.
|
|
04/06/07 20:32
|
|
Joseph7
membru
|
|
eudemonistul, tu esti crestin? Ma intreb uneori: crezi in Dumnezeu sau nu? Daca tu crezi, te vezi perfect, fara greseli, in comparatie cu noi cei care spunem ca suntem crestini prin har si nu prin propriile noastre fapte? Tu urmezi sfatul care l-a dar Isus apostolilor? Despre ce sfat vorbesti?
Ultima modificare de Joseph7 (04/06/07 20:45)
|
|
04/06/07 20:45
|
|
eudemonistul
+
|
|
NU! Eu cred in Dumnezeu.In Unicul Dumnezeu si El ma iubeste pentru asta si mi-a dovedit-o netezindu-mi calea cu fiecare zi care mi se scurge.Nu mi-am dorit ceva care sa nu se materializeze, nu am fost lasat sa astept si am fost implicat in minuni pe care tu nici nu indraznesti sa ti le imaginezi. Daca crezi ca asta e o jignire la adresa voastra...te inseli. Repet: nu va judec credinta ci religia.Sa-ti amintesc ca nu a existat profet care sa nu faca acelasi lucru?
|
|
04/06/07 21:07
|
|
Joseph7
membru
|
|
Cine este acest "Unicul Dumnezeu"? Crezi ca daca dai unui copil tot ce ii doreste inima, ii va face bine sau ii va dauna mai tarziu? Crezi ca Dumnezeu exista pentru a satisface toate dorintele tale?
Si nu cred ca este o jignire la adresa mea pentru ca nu cunosti care este relatia mea cu Dumnezeu. Daca iti face placere sa crezi ca tu esti singurul care il cunosti pe Dumnezeul cel Adevarat, cred ca este o greseala din partea ta.
|
|
04/06/07 21:11
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
eudemonistul a scris:
Nu sunt nici Pavel, nici Simon Magul ca sa ma lansez intr-o provocare pe care Isus n-ar accepta-o.Vezi sfatul pe care-l da apostolilor.Numai pt. ca te-ai gandit la asa ceva si ai comis un pacat capital: cel al trufiei ca ai putea invinge pe cineva.Asta este motivul pentru care Dumnezeu ma iubeste si ma lasa sa traiesc iar pe tine te incearca si doar iti permite sa existi. |
Si atunci ce vrei de la noi?...
"Fiţi totdeauna gata să răspundeţi oricui vă cere socoteală de nădejdea care este în voi; dar cu blândeţă şi teamă." 1 Petru 3:15
Daca ar fi vreun pacat pe care sa-l fi comis e acela de a nu-ti raspunde cu blandete si teama si pentru asta trebuie sa ma pocaiesc. Dar voi accepta orice provocare pentru ca trebuie (sau ar trebui) sa fiu in stare sa dau socoteala de credinta mea.
Nu stiu ce dumnezeu e acela pe care il urmezi tu. Tare mi-e sa nu fie vreun dumnezeu home-made care sa se muleze dupa credintele, conceptiile si parerile tale.
|
|
04/06/07 21:37
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|