TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 57
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Nu judeca pe altul dupa propriul chip.Stai linistit. Mult nu va mai agasez cu prezenta. Se va asterne iar linistea, va veti recita versetele si veti fi - dece nu? - fericiti.Eu. Voi fi mandru ca am contribuit la asta.
Ciudat e ca - dupa nu mult timp - imi veti regreta plecarea.

Ultima modificare de eudemonistul (04/06/07 21:43)

04/06/07 21:42

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
De regretat fii sigur ca voi regreta. Imi face o deosebita placere sa discut cu persoane care nu sunt de acord cu mine.

Nu judec dupa propriul meu chip. Dumnezeul meu nu-mi este subordonat ci eu Ii sunt subordonat. In fiecare zi vreau sa-L cunosc tot mai mult, sa-I cunosc voia si sa o duc la indeplinire indiferent daca mie imi convine sau nu.

In schimb, tu ti-ai format un dumnezeu din mai multe religii care nu au nimic in comun decat spiritualitatea si tu vrei asa, din senin, sa-ti acceptam dumnezeul. Vino cu argumente si atunci stam de vorba!

04/06/07 21:58

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07

eudemonistul a scris:

Nu judeca pe altul dupa propriul chip.Stai linistit. Mult nu va mai agasez cu prezenta. Se va asterne iar linistea, va veti recita versetele si veti fi - dece nu? - fericiti.Eu. Voi fi mandru ca am contribuit la asta.
Ciudat e ca - dupa nu mult timp - imi veti regreta plecarea.

Eu sunt foarte linistit chiar acum, in prezenta ta.  Incerc sa inteleg ce vrei sa ne spui, dar e cam greu pentru ca tu nu esti clar.  Ne-ai pus pe toti intr-o oala crezand ca noi urmam niste forme de religie si atata tot.  Ne mai spui ca cunosti acest dumnezeu care se pare este diferit de Dumnezeul in care noi ne incredem.  Daca nu ne spui cine este, pai scuza-ma, eu nu pot citi gandurile tale.  Cat priveste prezenta ta, este alegerea ta daca vrei sa fi aici sau nu.  Daca ai ganduri pasnice si prin care sa invatam unul de la altul, nu vad de ce te-am dori sa pleci.

04/06/07 22:04

eudemonistul
+

Nu stiu de ce tot trebuie sa repet:nu am intrat pe forum decat pentru ca aici s-a vorbit de mine si am auzit asta.Daca te uiti, in afara sectiunii Curente si erezii, nu exista nicaieri o postare a mea. Respect credinta fiecaruia si nu critic decat religia, oricare ar fi ea daca exista ceva care sfideaza logica faptelor sau a judecatii.Vad ca sunt atacat pentru ca atac o religie.Imi cer scuze,daca va face fericiti dar am dreptul sa intreb:cei care au fondat cultele neo-protestante...le-au cladit pe...nimic? Nu cumva au facut-o sesizand greseli comise de cei anteriori lor?Nu va convin intrebarile, asa cum nu le-au convenit nici celor dinnaintea voastra. Cu toate acestea cineva le-a pus iar voi credeti in ele.Daca admiteti ca asta s-a facut conform unui plan divin...de ce interventia mea n-ar apartine aceluiasi plan?Imi retrag intrebarile, lasand doar una: sunteti de acord ca traim intr-o lume duala?

05/06/07 09:05

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Esti plin de inspiratie profetica!Numai adevaruri prin gura ta (desi incorecte gramatical)!
Ai grija,ai putea invata ceva din aceasta discutie!

05/06/07 10:24

eudemonistul
+

Auzi Dell? Ia du-te tu la licenta ta! E mai importanta decat gramatica mea!Unde vezi tu incorectitudini gramaticale?Ma faci sa citesc ceea ce-am scris, lucru care contravine principiilor mele!
P.S. Am scris deja ca am aflat ceea ce am vrut sa aflu si am invatat cate ceva.

Ultima modificare de eudemonistul (05/06/07 10:31)

05/06/07 10:29

Delmoniko
Exclus

Vorbeam cu "harnicul" de Joseph!
Browserul meu suparat imi arata pagina precedenta,deci eu postez ca atare! :)
In consecinta,postul era pt copilasul blond!

05/06/07 10:36

eudemonistul
+

Vorba ta! Ce frumosi sunt! Nu ca in avatarurile voastre satanice! Auzi? Tu vrei sa ne dea oamenii astia afara?

05/06/07 10:39

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
: )))
Voi , satanistii intre voi nu prea va iubiti ....

Ultima modificare de dana (05/06/07 11:27)

05/06/07 11:27

Delmoniko
Exclus

Iubire neconditionata,draga mea!:)
Nimic nu-i mai frumos ca o dragoste intelectualizata!
Crezi ca in satanism sau in alte religii nu exista iubire?

05/06/07 11:29

Dana
membru

Cam asa ceva : )

05/06/07 11:40

Delmoniko
Exclus

Vorbesti serios sau doar glumesti?

Paganismul,wicca,satanismul,orice religie old way pune iubirea mai presus de orice!(in diferite forme,nuante si contexte)

Crezi ca Iisus a fost primul care a vorbit despre iubire?Ce zici de Buddha,de Confucius cu a sa iubire filiala,de filozofii Greciei antice,samd???

Necunoasterea aduce ignoranta!

05/06/07 12:06

Dana
membru

Del , [zici si tu un nume ?]
Priveste semnatura mea...

05/06/07 12:15

eudemonistul
+

dana, zau! Nu mai fugi de filosofie caci devi penibila! Gandeste-te cat datoreaza crestinismul lui Platon si Aristotel.Cat despre iubire...vad ca n-ai citit postul meu pe care ti l-am indicat. Nu crezi ca atunci cand tii la cineva si vezi ca are unele erori sau lacune sau...spune-le cum vrei, esti dator sa-i atragi atentia? Concepi asta ca lipsa de sentiment?Important e ca ne respectam chiar si cand ideile ne intra in conflict.

05/06/07 12:21

Dana
membru

Dan , treci de partea lui Dumnezeu ! : )

05/06/07 12:22

eudemonistul
+

Curios! Chiar nu realizezi ca eu sunt cu mult mai aproape de Dumnezeu decat voi?Viata ti-a fost data s-o traiesti, traind cunosti iar cunoasterea te apropie de Dumnezeu.

05/06/07 12:30

Dana
membru

Ma bagi in ceata...: )
Zi-mi si mie cui slujesti tu? Cui te inchini ?

05/06/07 12:32

CatalinD
membru

.
     Mi se pare ca vorbiti despre iubire moarta, fara putere. Dumnezeu, care este dragoste, a demonstrat iubirea vie, cu fapta.
     Domnul Isus ne-a iubit pina la capat si neconditionat, si a continuat sa ne iubeasca chiar cand era rastignit pe cruce, rugandu-se pentru oamenii ce-L chinuiau.
     Orice alta iubire este poezie, proza, teorie, egoism, făţărnicie. Eu nu cunosc o iubire mai mare.

Ioan 15:13 "Nu este mai mare dragoste decât să-şi dea cineva viaţa pentru prietenii săi."

Ultima modificare de CatalinD (05/06/07 12:37)

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

05/06/07 12:35

eudemonistul
+

Pt. dana: Lui Dumnezeu, fireste! Ce sa va fac daca nu mi-ati raspuns la singura intrebare pe care n-am retras-o? S-o interpretez ca lipsa de politete?
Pt. CatalinD: ai iubit vreodata o femeie?Dar parintii? Dar prietenii? Se pare ca nu, pt. ca vad ca inca nu te-ai rastignit pentru ei. A propos de rastignire: ce simbolizeaza Crucea?

05/06/07 12:40

Delmoniko
Exclus

De unde apar asemenea straluciti apologeti ai credintei crestine?
Unde v-ati ascuns?
Va plange de mila pana si Sf Augustin  de Hipona!

Ce este "iubirea moarta",mon cher?

05/06/07 12:41

CatalinD
membru

.
     Iubirea moarta este cea egoista si cea fara fapte. De ex. daca te iubesc pentru ca ma iubesti, este o iubire moarta, egoista, omeneasca. Sau daca vezi un om flamind, si zici ca ti-e mila de el dar nu-i dai ceva sa manince, este deasemenea o dragoste la fel de moarta precum si de omeneasca.
     Opusul acesteia a trait-o Domnul Isus, precum bine stiti.

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

05/06/07 12:52

eudemonistul
+

Las-o moarta!Ai uitat sa-mi raspunzi!

05/06/07 12:54

Dana
membru

Mai , Dane , mai pune intrebarea o data ...: )

05/06/07 12:54

CatalinD
membru

Legat de iubirea femeii, parintilor, prietenilor... hmmm, cum ii iubim noi doar atunci cand ne fac pe plac, nu ne supara si nu ne insala... ca altfel, vai de pielea lor... Se stie prea bine si aceasta. Si nu m-am rastignit pentru ei cum nu s-a rastignit nici un alt om "pentru prietenii Sai" ca Domnul Isus. Acum va este mai clar ca "Dumnezeu este dragoste" ? =)

Ultima modificare de CatalinD (05/06/07 12:57)

05/06/07 12:55

Delmoniko
Exclus

Problema este ca nu te-a contrazis nimeni de la bun inceput,dar....fericiti cei saraci cu duhul,nu?

05/06/07 13:06

Pagini: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la