TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 57
CatalinD
membru

Inregistat: 02/03/07
.
     Te consideri bogat cu duhul ? Si asta pentru ca nu vrei sa crezi "cã Dumnezeu a fãcut Domn şi Hristos pe acest Isus pe care L-aţi rãstignit voi.” Fapte 2:36 (adica noi, toti oamenii)
     La tot ce ai putea spune din intelepciunea ta si a lumii acesteia, eu pot sa-ti raspund la oricare intrebare sau afirmatie ca "si la ce-ti foloseste? Va arde !", dar tu nu-mi vei putea spune acest lucru cand iti vorbesc despre Dumnezeu si despre dragostea Lui pentru mine si pentru tine in Isus Hristos.
     Mai bine recunoaste-te vinovat in fata Creatorului tau, si nu mai continua sa-L ofensezi refuzand oferta Sa de salvare, pace si fericire. Nu alege sa arzi, suflete care poate nu ai avut sansa sa-L cunosti pe Dumnezeu ca Tată si pe Domnul Isus ca Mântuitor. Dar o ai acum.

Matei 16:26  "Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?"

Ultima modificare de CatalinD (05/06/07 13:24)

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

05/06/07 13:21

eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Cataline, sa dea Dumnezeu sa te trezesti pana nu va fi prea tarziu.Chiar daca eu ma gandesc daca nu cumva e...prea tarziu.
dana...simplu:lumea creata de Dumnezeu, cea in care traim este duala?

05/06/07 13:38

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Duala ... explica-te mai detaliat. : )

05/06/07 13:42

eudemonistul
+

bine-rau, frumos-urat, +si-,...

05/06/07 13:45

Dana
membru

Da exista dualitate in lumea aceasta .
Pana si in noi , copii lui Dumnezeu , exista dualitate ...firea pamanteasca si Duhul Sfant : )

05/06/07 13:47

eudemonistul
+

Corect.
Alta intrebare: Lumea(ca si noi,dealtfel) a fost creata de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea Lui?

05/06/07 13:49

CatalinD
membru

Dan,
     despre care Dumnezeu vorbesti? ca eu iti spun din Cuvantul Lui, si tu-mi raspunzi sa ma trezesc... Nu inteleg, hai sa ne lamurim.
     Eu iti vorbesc despre si din Cuvantul singurului Dumnezeu viu si adevarat, care a creat cerurile si pamantul si toata ostirea lor; care m-a creat si pe mine, dandu-mi suflare, un trup, libertatea de a decide si tot ceea ce ma inconjoara... Dar tu despre cine vorbesti?

"Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea." Ioan 10:27-28

05/06/07 13:50

eudemonistul
+

Despre acelasi dumnezeu: Creatorul, omniscient, omnipotent, creator al tuturor celor vazute si nevazute.

05/06/07 13:53

Dana
membru

eudemonistul a scris:

Corect.
Alta intrebare: Lumea(ca si noi,dealtfel) a fost creata de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea Lui?

Omul a fost creat dupe chipul si asemanarea Lui. [lumea? la ce te referi ?]

05/06/07 13:58

CatalinD
membru

Si atunci de ce sa ma trezesc pina nu va fi prea tirziu? Ce nu ti s-a parut potrivit, ca doar despre Cuvantul aceluiasi Dumnezeu vorbeam. Te supara Cuvantul lui Dumnezeu?

05/06/07 13:59

eudemonistul
+

Catali,crede-ma, viata mea e un exemplu de ceea ce poate face Dumnezeu pentru om in asa fel incat sa nu se poata plange.Nu ma cunosti asa ca admite doar ca asa stand lucrurile un om ca mine ar trebui sa fie smintit pt a se indoi de cuvantul divin.Deci:ma pot eu indoi? Astept raspunsul danei la a doua intrebare. In loc sa gandeasca...se uita in Biblie.Asta e un pacat.

05/06/07 14:08

CatalinD
membru

.
    Ma bucur mult ca nu te indoiesti de Cuvantul Domnului. =)
    Cat despre smintiti (nebuni le zice Domnul), cu durere afirm ca sunt mult prea multi... iar noi, care nu ne indoim de Cuvant, suntem prea comozi sa facem eforturi mai mari pentru a le vesti harul si indurarea Domnului...
     Domnul sa te binecuvinteze cu si mai mult har in cunoasterea Lui prin Domnul Isus Hristos.

Ultima modificare de CatalinD (05/06/07 14:15)

05/06/07 14:13

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Cataline,l-am rastignit eu pe Iisus?Asemenea afirmatie e hilara,groteasca si smintita!
Parca ai face reclama mai sus sau ai fii vanzator prin corespondenta!Ai ajuns sa-l "vinzi" pe Dumnezeu?V-am mai spus ca a ajuns produs de marketing!

Va arde ce?Cunoasterea?Intelepciunea?

Nu mai interveni,te rog,ai tendinta de a deveni penibil!

Ultima modificare de Delmoniko (05/06/07 14:15)

05/06/07 14:14

Dana
membru

Am raspuns Dan!

05/06/07 14:16

CatalinD
membru

2 Petru 3:10  Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. ÃŽn ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură şi pământul, cu tot ce este pe el, va arde.

Fapte 2:36  Să ştie bine, deci, toată casa lui Israel, că Dumnezeu a făcut Domn şi Hristos pe acest Isus pe care L-aţi răstignit voi.”

In acest "voi" sunt si eu si tu, prin pacatele noastre care l-au impovarat pe Domnul Isus. Daca ai fi fost fara pacat, puteai sa afirmi cele de mai sus, dar asa stand lucrurile... esti la fel de vinovat ca si mine, chiar daca nu vrei sa recunosti.

Ultima modificare de CatalinD (05/06/07 14:23)

05/06/07 14:21

eudemonistul
+

Uau...dana! Asta nu scrie explicit in Biblie?In cele sase zile Dumnezeu a facut totul dupa inchipuirea sa,dupa credinta sa.Asta nu inseamna ca a facut-o dupa chipul sau?

05/06/07 14:21

Dana
membru

Nu.

05/06/07 14:33

eudemonistul
+

Bun.Atunci dupa al cui chip a facut-o, pentru ca inainte de a se ocupa de lucrare...nu era nimic! Daca iti cer sa desenezi un caine...sunt convins ca ai face ceva,chiar aproximativ dar daca iti cer sa-mi desenezi un diplodocus australus?

05/06/07 14:35

Dana
membru

Biblia zice clar:

Geneza 1:26,27 Apoi Dumnezeu a zis: "Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant."Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui Dumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.
Nu spune nicaieri de lume...

05/06/07 14:43

eudemonistul
+

dana,lasa putin Biblia din mana si gandeste!Te asigur ca Dumnezeu nu te va pedepsi pt. asta.

05/06/07 14:45

Dana
membru

: )))
Lumea materiala nu e asemanarea lui Dumnezeu... e dorinta Lui implinita.

05/06/07 14:48

eudemonistul
+

Bun. Dar dorinta din ce s-a nascut daca nu era...nimic? Din nimic?Ti-am si exemplificat:imi poti descrie diplodocul?

05/06/07 14:56

Dana
membru

Il pot crea in mintea mea dupa propria mea imaginatie...
[suntem total offtopic de multa vreme..., cu satanismul, cum ramane?]

Ultima modificare de dana (05/06/07 15:03)

05/06/07 15:00

eudemonistul
+

Asta voiam sa stiu. Deci...te reprezinta.E opera imaginatiei tale. Daca eu sunt bun, doresc ca tot ceea ce creez sa fie bun,nu?

05/06/07 15:03

Dana
membru

Dar nu e asemanator cu mine cum ziceai ca lumea e facuta dupa asemanarea lui Dumnezeu...
Da , si Dumnezeu a vazut ca ce a creat era bun! : )

05/06/07 15:06

Pagini: 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la