|
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Irelevant ...Cred ca daca Dumnezeu ar fi vrut ca oamenii sa inteleaga asa ceva , ar fi descoperit acest lucru unuia dintre cei pe care I-a folosit la scrierea Bibliei.
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
05/06/07 19:14
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
Intreaba-l pe Ioan Evanghelistul daca nu cumva lui i-a soptit Dumnezeu chesatia asta!
|
|
05/06/07 19:22
|
|
Dana
membru
|
|
Daca ii soptea ramanea scris.
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
05/06/07 19:26
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Dar cine este Ioan Evanghelistul? Eu inca nu am auzit de cineva cu numele asta .
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
05/06/07 19:31
|
|
eudemonistul
+
|
|
Esti jalnic,Joseph7! Banuiesc ca ai auzit de..."la inceput a fost cuvantul..."
|
|
05/06/07 19:34
|
|
Dana
membru
|
|
Dane , bunul simt in exprimare nu te costa nimic. : )
|
|
05/06/07 19:36
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
eudemonistul a scris:
Nu. Crucea a fost infipta chiar in mormantul lui Adam! Sangele scurs din ranile lui Isus s-au prelins pe craniul lui Adam, spaland pacatul initial.Tot eu, satanistul! Ar trebui sa va infiez! |
Si pe asta ai scos-o de unde...?! E misto ca si poveste la fel cum e cea cum ca noi folosim de Pasti oua rosii pentru ca atunci cand a fost rastignit Isus I S-au scurs cateva picaturi de sange peste un cos de oua al unei femei din preajma inrosindu-le. Asta nu inseamna si ca au vreo legatura cu realitatea.
Vad ca iar incerci sa ma ametesti. Zi-mi de unde stii ca lemnul crucii a fost facut din Pomul Binelui si Raului.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
05/06/07 19:38
|
|
Joseph7
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Esti jalnic,Joseph7! Banuiesc ca ai auzit de..."la inceput a fost cuvantul..." |
Eu il stiu ca Apostolul Ioan, sau Ioan, fiul lui Zebedei. Nu stiu pentru cine este intr-o stare mai jalnica: eu sau tu 
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
05/06/07 19:41
|
|
eudemonistul
+
|
|
Intradevar jalnic! Ma mir ca nu mi-ai spus...Ioan din Pathmos! Uneori e bine sa taci...alteori sa-ti ceri scuze...
|
|
05/06/07 19:56
|
|
Joseph7
membru
|
|
Astept 
|
|
05/06/07 19:57
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Alteori sa porti o discutie civilizata. Faptul ca nu-mi spun parerea despre tine nu inseamna ca nu am una!
Ce-ar fi sa discutam idei si nu persoane? Esti in stare sa faci treaba asta?
|
|
05/06/07 19:59
|
|
eudemonistul
+
|
|
Se pare ca va deranjez.Orice-as spune e lipsit de civilizatie.Nu e problema mea.Pastrati ceea ce stiti voi.Istoria spirituala a omenirii a inceput doar acum 130-150 ani, odata cu aparitia cultelor neo-protestante.Ceilalti 15.000 ani? Te stergi cu ei la poponet! Dar... sunt lipsit de civilizatie.
|
|
05/06/07 20:05
|
|
Joseph7
membru
|
|
Noi pastram ceea ce stim; tu pastrezi ceea ce stii. Care este problema?
Ultima modificare de Joseph7 (05/06/07 20:19)
|
|
05/06/07 20:18
|
|
eudemonistul
+
|
|
N-am venit sa fur ceva de la voi. Dumnezeu imi ajuta pentru ca stie ca sufletul si mintea imi sunt curate si ca prin incercarea mea permanenta de a cunoaste, fac voia Lui.
|
|
05/06/07 20:26
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Nu ne deranjezi. Dar, inca o data, incearca sa discuti idei si nu persoane. E chiar asa de greu sa te abtii sa faci remarci despre persoanele cu care discuti?
Biblia nu a fost scrisa acum 150 de ani. Asa ca nu avem cum sa luam doar istoria neoprotestantismului.
Deci... revin. Vad ca ai un deosebit talent la eschivare. Zi-mi de unde stii ca crucea a fost luata din pomula ala si de unde stii ca acolo a fost inmormantat Adam?
|
|
05/06/07 20:33
|
|
Joseph7
membru
|
|
eudemonistul a scris:
N-am venit sa fur ceva de la voi. Dumnezeu imi ajuta pentru ca stie ca sufletul si mintea imi sunt curate si ca prin incercarea mea permanenta de a cunoaste, fac voia Lui. |
Spune-ne putin de felul cum ti-ai curatit inima si mintea. Ce te face sa crezi ca esti curat inaintea lui Dumnezeu.
|
|
05/06/07 20:38
|
|
eudemonistul
+
|
|
Tot ceea ce fac, fac in numele dualitatii consubstantiale a lui Dumnezeu.Deocamdata ceea ce fac e bine facut. De ce ti-as spune mai multe? Caut eu ucenici? Fac eu misionariat?Un lucru e interesant.Pe unde trec, aduc norocul.Cei care m-au insotit pot confirma asta.Poate ca e menirea mea.Isus spunea ca orice hula impotriva lui va fi iertata dar hula impotriva Duhului Sfant nu va fi niciodata.Eu cinstesc Duhul Sfant al lui Dumnezeu.Ma cert cu El, ii cer socoteala,glumesc cu El, ne spunem bancuri dar nu ne infigem cutitul in spate.
|
|
05/06/07 20:49
|
|
Joseph7
membru
|
|
Bine. Ma faci sa rad. Nu stiu ce pot raspunde. Cred ca nu am replica.
|
|
05/06/07 20:54
|
|
eudemonistul
+
|
|
Nu ai pentru ca nu o gasesti in Carte.Nici in Psalmi...nici in Fapte...nici in Evanghelii.Intr-o zi, viata te va obliga sa gandesti si atunci...vei avea replica.
|
|
05/06/07 20:57
|
|
Dana
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Ma cert cu El, ii cer socoteala,glumesc cu El, ne spunem bancuri dar nu ne infigem cutitul in spate. |
Te certi cu El ...si ? Ii ceri socoteala...si? Glumesti cu El ...? Va spuneti bancuri ? Asta chiar e ...de ras [sau de plans?]
|
|
05/06/07 21:02
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Eudemonistule, incepi sa practici acelasi obicei de care te plangeai ca-l practicam noi. Refuzi sa raspunzi la intrebari!!!
|
|
05/06/07 21:06
|
|
Joseph7
membru
|
|
Sti, eu cred ca tu te vezi net superior noua, dar de fapt nici tu nu sti ce crezi. Imi spui de Dumnezeu, imi spui versete biblice, imi spui de Domnul Isus, imi spui de Duhul Sfant si cum tu ii ceri socoteala, imi spui ce trebuie sa fac, mai imi spui ca tu cunosti atatea lucruri, dar pana la urma, unde te duc pe tine? Eu cred ca este o obraznicie sa ceri socoteala Duhului Sfant. Adica, tu cine te crezi sa ii ceri socoteala Lui? Nu este El Dumnezeu, Cel care te-a creat? Apoi tot imi repeti ca orice hula impotriva lui Isus va fi iertata. Ce vrei sa imi spui, ca tu hulesti impotriva Domnului Isus, dar nu este nici o problema pentru ca Biblia spune ca ti se va ierta? Tu crezi in primul rand Biblia? Daca da, urmeaza ce este scris acolo. Din cate stiu, Domnului Isus I s-a dat scaunul de Domnie si de judecata al Imparatiei vesnice. Daca nu o crezi, atunci nu mai folosi versete biblice care iti convin tie.
Si tu de unde imi tot dai aceste informatii, care imi spui ca te fac pe tine sa cunosti adevarul? Oare nu tot din carti? Sau poate imi vei spune ca tu ai fost prezent la toate evenimentele care au luat loc in istorie pana in momentul de fata. Sti, m-am saturat sa tot discut cu satanisti. Am spus ca nu o voi mai face. Va tot invartiti in jurul adevarului pe care vi-l construiti voi insiva si totul este relativ. Nu este nici un absolut, decat ceea ce va doriti voi. Treziti-va la realitate ca s-ar putea sa va sculati intr-o buna zi si sa dati socoteala de tot ce ati crezut si ati facut aici pe pamant inaintea Dumnezeului pe care Il nesocotiti si va bateti joc de El.
Ultima modificare de Joseph7 (05/06/07 21:08)
|
|
05/06/07 21:07
|
|
eudemonistul
+
|
|
Pentru mine se cheama o viata traita alaturi de El. Pentru voi se cheama o existenta in care frica de a nu gresi v-a ucis de mult.Eu sunt alaturi de Dumnezeu din iubire, pe cand voi ...de frica pedepsei.Eu ma gandesc ca iar fac vreo tampenie, ca iar se supara, ca iar trebuie sa-l impac, pe cand voi va ganditi doar sa nu gresiti, sa nu-l suparati, ca vine pedeapsa!Isus va atentiona ca lui Dumnezeu nu-i plac oamenii calduti.Sariti mereu peste cuvintele care nu va plac.Pentru mine nu are importanta.\ma veti tine minte, oricat veti dori sa ma alungati din gand. Intr-o zi va veti trezi ca va raportati la cuvintele mele.As vrea sa cred ca va va fi bine...
Ultima modificare de eudemonistul (05/06/07 21:11)
|
|
05/06/07 21:10
|
|
Joseph7
membru
|
|
Omule, mie imi este frica sa nu gresesc in exprimare fata de tine, ca dupa aceeia ma arzi.
Ai ceva concret, spune pe fata. Daca nu, nu imi spune mie despre frica si relatia pe care o am eu cu Dumnezeu. Eu ma opresc. O zi buna Eudemonistul. Cred ca tu doar vrei sa ne turmentezi pe toti cu idei care nu duc nicaieri.
|
|
05/06/07 21:14
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Bai, nene, zici ca esti Eminescu! Un geniu pustiu intre multi da' prosti!
Asa, ca fapt divers, ai gresit forumul! Aici nu sunt crestini care Ii slujesc din frica ci din dragoste. Noi raspundem dragostei lui Dumnezeu si nu pedepsei Lui. Dragostea Lui ne indeamna la pocainta si stim ca toate lucrurile lucreaza spre binele nostru!
P.S. Cu intrebarile mele ce faci?
|
|
05/06/07 21:20
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|