TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 57
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
O zi buna, Joseph7!Stiu ca am ramas in gandul tau.Poate iti va purta noroc!

05/06/07 21:20

Joseph7
membru

Inregistat: 02/03/07
Nu cred in noroc.  Cred in Dumnezeu care este in control in toate aspectele din viata mea.  Tot ce se intampla in viata mea este spre binele meu.

05/06/07 21:34

monica
membru

Inregistat: 16/03/05

eudemonistul a scris:

Pentru mine se cheama o viata traita alaturi de El. Pentru voi se cheama o existenta in care frica de a nu gresi v-a ucis de mult.Eu sunt alaturi de Dumnezeu din iubire, pe cand voi ...de frica pedepsei.Eu ma gandesc ca iar fac vreo tampenie, ca iar se supara, ca iar trebuie sa-l impac, pe cand voi va ganditi doar sa nu gresiti, sa nu-l suparati, ca vine pedeapsa!Isus va atentiona ca lui Dumnezeu nu-i plac oamenii calduti.Sariti mereu peste cuvintele care nu va plac.Pentru mine nu are importanta.\ma veti tine minte, oricat veti dori sa ma alungati din gand. Intr-o zi va veti trezi ca va raportati la cuvintele mele.As vrea sa cred ca va va fi bine...

In primul rand, nu uitati ca subiectul propus e cel legat de satanismul traditional, incercati sa discutati pe marginea acestui subiect- desi e evident ca e foarte usor sa ne indepartam de la subiect.
In al doilea rand, ganditi-va si la "bietii" moderatori- ca mine- sau la membrii forumului care au de citit pagini intregi de la o zi la alta fara sa priceapa un rand din tumultul de cuvinte cu care ii bombardati.
In al treilea rand, am si eu o intrebare pentru eudemonistul nostru inflacarat:
Cine e Dumnezeul tau despre care vorbesti cu atata dragoste si patima, care se supara, care trebuie impacat???

05/06/07 22:08

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Sper ca pauza v-a facut bine.

Subiect redeschis.

Spor la discutat, la subiect insa : Satanismul

10/06/07 20:21

eudemonistul
+

Pai eu despre ce tot vorbesc?Ia fiti voi mai atenti!Despre satanism...despre crestinismul vostru...toate sunt incluse in Dumnezeul meu. De ce n-aveti emoticoane?
Vad ca v-a fost cam dor de mine in week end-ul asta!

Ultima modificare de eudemonistul (10/06/07 21:09)

10/06/07 21:09

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Ai satisfactii/multumiri din satanism?

Ultima modificare de dana (10/06/07 21:16)

10/06/07 21:13

eudemonistul
+

Nu.Multi sar la gatul meu dar e normal.La cine sa se raporteze? La un tampit?Vorba e ca nu sunt consecventi.Ba sunt crestin, ba sunt satanist modern, ba sunt ateu...nebunie curata.Pentru mine satanismul este o miscare spirituala, care te elibereaza,te face sa gandesti, te4 inalta...nu boloroseli tampite si ritualuri absurde care nu se deosebesc ca intentionalitate de cele ale crestinilor.Satisfactia vine doar din faptul ca am pe forum si oameni absolut minunati, copii cu caractere care vor deveni puternice, copii care vor reusi in viata.Asta da, e o satisfactie.Copiii aia gandesc si nu mi-e frica ca se va gasi cineva care sa-i pacaleasca.

10/06/07 21:28

Dana
membru

De fapt tu nu te incadrezi nicaieri. Nu poti vorbi despre satanism,deoarece il cunosti poate,  doar un pic mai mult, dar nu-l practici.

10/06/07 21:32

eudemonistul
+

Ce inseamna sa practici un cult?Esti mai aproape de  un dumnezeu stand in genunchi, bolorosind cuvinte tampite, folosindu-te de fetisuri? Asta fac si crestinii.Care e diferenta?

10/06/07 21:43

Dana
membru

Nu discutam despre crestini. Ci strict de satanism.
Exista anumite practici pentru inchinare?

10/06/07 21:55

eudemonistul
+

Bineinteles.Ca si in crestinism.Exista un ritual.Poate ca daca vrei rigoare...nu e rau si ritualul asta, numai ca el creaza dependenta.Psihic nu face bine. Ca niciun ritual, dealtfel.

10/06/07 22:02

Dana
membru

Tu ai practicat? Si daca da, cum de te-ai lasat? Daca nu, cum de nu te-ai apucat de asa ceva?

10/06/07 22:07

giany
membru

Inregistat: 18/05/07

eudemonistul a scris:

Ce inseamna sa practici un cult?Esti mai aproape de  un dumnezeu stand in genunchi, bolorosind cuvinte tampite, folosindu-te de fetisuri? Asta fac si crestinii.Care e diferenta?

sa practici un cult e un lucru obisnuit pentru multi dintre noi dar nu si pentru mine. nu mai am incredere in niciun cult. in plus de asta consider ca e recomandat sa fii crestin iar asta nu cred ca e un cult.
stand in genunchi ii arati LUI ca esti constient de ceea ce esti, ii multumesti pentru ca existi si pentru ce ai primit, recunosti ca ai gresit in fata LUI pentru a te ierta stai in genunchi nu pentru ca iti cere EL asta. daca va dori sa te ingenuncheze o va face si la propriu si la figurat ... adica la propriu iti va lua picioarele si la figurat te va face sa intelegi ca esti un nimic pe lumea asta si iti va lua mintile.
"bolborosind cuvinte tampite" - afirmand acest lucru IL faci pe DUMNEZEU tampit - iertata sa-mi fie aceasta afirmatie - pentru ca EL ne-a creat dupa chipul si asemanarea LUI si a pus in gandurile si in inimile noastre simturile si gandurile LUI.
"folosindu-te de fetisuri" - aceste fetisuri la care te referi tu, dragul meu, unele dintre ele ni le trimite DUMNEZEU insusi prin diferite imagini nu neaparat create de om pentru ca, banuiesc eu, noi oamenii cerem sa vedem semne de la EL.
"care e diferenta?" - pai mai omule!!! cum sa-ti spun eu ... satanistii tot ce primesc de la satan este tot de la DUMNEZEU si doar cu voia LUI. satan nu a creat nimic ci doar se foloseste de ce i-a lasat DUMNEZEU in putere, daca pot sa ii spun asa, si de lucrurile pe care le-a creat DUMNEZEU oferindu-le intr-un fel spus ca la " second - hand "...
daca tot vreti sa o lamuriti incercati sa vedeti mai intai de unde are satan ceea ce ofera si de abia dupa aceea o sa vedeti realitatea.
diferenta, omule, este urmatoarea: DUMNEZEU iti ofera ceea ce iti face bine chiar daca tu spui ca nu e bun. satan iti ofera ceea ce ii ceri dar mintea ta nu are de unde sa stie ce va urma, daca va fi bine sau nu. ex: medicamentele nu toate au gust bun dar efectul pentru care doctorul ti le administreaza este benefic tie.
mai inainte de tine scria cineva ca DUMNEZEU nu are acces in iad...:D...cred ca nu isi da seama de gravitatea afirmatiei...:D... in primul rand nu vrea pentru ca nici un om nu ar dori sa se plimbe intr-un loc care nu ii place, asa face si EL. cum vine aia " nu are acces?" ...dar IISUS cand a plecat dintre noi ce a facut? a intrat in RAI ca OM ce a fost pe pamant si a faramat lanturile si lacatele de la portile iadului si a intrat ca DUMNEZEU... deci are acces dar nu II place peisajul :D

p.s. deci nu luati de la " second - hand " ca aici nu e vb de bani ci de calitate...

florin

Ultima modificare de giany_v (10/06/07 22:17)

10/06/07 22:09

eudemonistul
+

Ti-am spus ca nu am practicat si nici nu voi practica vreun ritual.Eu ma uit in ochii divinitatii.Cand nu voi mai putea face asta, voi cadea in genunchi!Dar numai ca sa-i spun ca sunt un rahat. Te asigur ca viata care mi-a fost data ma coplesit cu tot ceea ce-si poate dori un muritor. Asta inseamna ca nu am gresit cu nimic.Mici greseli...erori de apreciere...sunt om...dar in relatia mea cu divinitatea...n-am gresit.Numai ca..iti spun si tie ca si celor de pe ADS: nu fac prozelitism.

10/06/07 22:14

Dana
membru

out of here.
[Puteai discuta si fara sa folosesti cuvinte urate..., intelegeam sa stii.]

10/06/07 23:04

giany
membru

dana a scris:

out of here.
[Puteai discuta si fara sa folosesti cuvinte urate..., intelegeam sa stii.]

credeam ca e vb de mine :) oooooooooohhhhhh ... ce m-am speriat...
nush daca ai citit mesajul meu de sosire din concediu dar as vrea o parere :D si nu numai de la tine dana :)

10/06/07 23:05

giany
membru

eudemonistul a scris:

Pai eu despre ce tot vorbesc?Ia fiti voi mai atenti!Despre satanism...despre crestinismul vostru...toate sunt incluse in Dumnezeul meu. De ce n-aveti emoticoane?
Vad ca v-a fost cam dor de mine in week end-ul asta!

sa inteleg ca tu, draga domnule, ai un al treilea personaj divin, ca sa ii spun asa, care ii "cuprinde" si pe DUMNEZEU si pe satan. mai sa fie :). esti si mai tare decat tine insuti prin afirmatii!!!
care e treaba cu emoticoanele ca nu te inteleg :D !!!

Ultima modificare de giany_v (10/06/07 23:19)

10/06/07 23:11

eudemonistul
+

Ei...va este voua frica sa intelegeti! Stiu ca sunt mai tare decat mine insumi si e normal sa fie asa, pentru ca altfel nu m-as putea conduce.Nu este vorba de un al treilea personaj divin ci de SINGURUL PERSONAJ DIVIN.

11/06/07 17:37

giany
membru

eudemonistul a scris:

Ei...va este voua frica sa intelegeti! Stiu ca sunt mai tare decat mine insumi si e normal sa fie asa, pentru ca altfel nu m-as putea conduce.Nu este vorba de un al treilea personaj divin ci de SINGURUL PERSONAJ DIVIN.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
nu am emoticon-uri de care mi-as dori ...
ma faci sa rad intr-un fel ciudat pot sa spun...
cine o fi oare personajul acela divin pe care il tot pomenesti frate ...?
io sunt curios tre sa recunosc...
nu-mi e teama de satan pentru ca in relatia mea cu DUMNEZEU am primit acceptul sa merg si sa am tangente de prezenta, sa nu intelegi gresit... nu i-am cerut sa-l cunosc pe satan ci sa-mi spuna daca ma pot duce la un satanist si sa vad despre ce e vb chiar si un ritual cred ca as suporta sa-l vad ... dar numai cu acordul lui DUMNEZEU... altfel nu merg.
daca vrei ... da-i un nume aici pe forum si am sa intreb daca pot fi prezent si la ceea ce spui tu ca ar fi singurul personaj divin... :D:D:D:D:D:D:D:D
deja mor de ras...scuza-ma te rog...dar chiar e tare de tot :D:D:D:D:D:D
mai oamenilor mai...mare grija va rog eu sa aveti ce spuneti si ce scrieti pentru ca daca va da DUMNEZEU, care EL este singurul in masura de a face ceva cu noi si cu absolut tot ce exista si este creat de EL, deci daca va da cu voi de planeta va veti supara si veti spune ca este rau si nedrept.
pe mine m-a corectat intr-un mod nu foarte placut dar am suportat si ma bucur ca m-a "cioplit" un pic. oricum lucrarea cu mine nu cred ca e nici pe departe gata si sunt pregatit sa suport ceea ce va urma sau mai bine zis o sa IL rog sa ma "ciopleasca" mai putin dureros...
ma bufneste rasul la ceea ce afirmati(nu mai spun aberati ca suna greu pentru unii)
am mai scris-o si o repet: nu luati de la second - hand...
totul e facut de DUMNEZEU ... EL e prima mana si la EL e calitatea adevarata...
aia cu esti mai tare decat tine era o glumitza si tu ai luat-o in serios:D:D:D
nu te pacali singur!!!
aoleooooooooooooo...nu ma pot abtine... explica-mi si mie cum e aia "...sunt mai tare decat mine insumi si e normal sa fie asa..." ... io stiu ca am scris-o prima data dar tu ai luat-o de buna si vreau sa mi-o explici!!!

florin

Ultima modificare de giany_v (11/06/07 18:49)

11/06/07 18:32

eudemonistul
+

Urmareste postarile mele pe forumul vostru si incearca sa crezi ca e Cuvantul Divin.Razi cat vrei, dar cand te vei duce la culcare...starea dintre veghe si somn...Vei fi tentat sa intrebi mai mult. Crede-ma ca sunt perfect sanatos clinic din punct de vedere psihic.In zona media din care vin...controalele se fac de doua ori pe an.

11/06/07 19:39

giany
membru

eudemonistul a scris:

Urmareste postarile mele pe forumul vostru si incearca sa crezi ca e Cuvantul Divin.Razi cat vrei, dar cand te vei duce la culcare...starea dintre veghe si somn...Vei fi tentat sa intrebi mai mult. Crede-ma ca sunt perfect sanatos clinic din punct de vedere psihic.In zona media din care vin...controalele se fac de doua ori pe an.

cum adica sa cred ca e cuvantul divin.
mai omuletule... moi are tangente directe cu CEL de SUS. nush cum sa fac sa nu sune a lauda . chiar nu am incredere in nimic pe lumea asta si CEL de SUS a considerat ca sa ma bage in seama intr-un fel in care numai EL stie de ce, si eu am inteles dupa ce mi-a aratat cum si ce.
pe bune... cum sa te cred pe tine daca nu ii cred pe altii??? ce ai tu in plus???
eu I-am vazut CHIPUL CELUI de SUS...intelegi? ma crezi? oricum nu am nimic de castigat nici daca ma crezi nici daca nu ma crezi. eu nu impun asa cum incerci tu sa faci.
este posibil sa vb despre aceeasi PUTERE DIVINA dar io nu prea cred ca tu esti de acord cu asta.
si nu rad in bataie de joc ... te rog sa ma crezi!!!
dar ma distreaza lumea asa pana unde putem merge cu afirmatiile.

11/06/07 19:58

eudemonistul
+

Ceea ce ti-am spus tie, am mai spus cuiva?

11/06/07 21:28

giany
membru

eudemonistul a scris:

Ceea ce ti-am spus tie, am mai spus cuiva?

ce e cu intrebarea asta... io cred ca ai vrut sa fie o afirmatie...ca pe mine nu poti sa ma intrebi despre ceva ce nu am fost informat... nu ca nu as gasi raspuns dar e prea mica intrebarea sa ma adresez CELUI de SUS...

11/06/07 22:42

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
In traditia kabalei se spune ca nu are chip,dar daca l-ai vazut....se schimba problema,nu?

12/06/07 00:53

giany
membru

Delmoniko a scris:

In traditia kabalei se spune ca nu are chip,dar daca l-ai vazut....se schimba problema,nu?

si cum ramane cu ce a spus IISUS : "cei cu inima curata vor vedea pe DUMNEZEU" ?
eu spun ca EL se arata in felul si pe intelesul fiecarui om caruia doreste sa i se infatiseze EL nu in forma sa existenta de SPIRIT sau DUH sau mai stiu eu cate alte forme de existenta are. ce zici daca un om de acum 2000 de ani vedea un om din zilele noastre imbracat in costum de cosmonaut si urcand pe o naveta spatiala lansandu-se in spatiu? io zic ca omul acela din vechime ar fi fost pus pe ganduri rau de tot si e f posibil sa fi crezut ca poate fi si DUMNEZEU ca no...asta e mintea omului la timpul in care traieste.
ti-am spus si ma repet : nu cred in nimic de pe lumea asta, poate doar in istorisiri care le simt adevarate, ce m-ar face sa cred in traditia kabalei???

Ultima modificare de giany_v (12/06/07 11:12)

12/06/07 11:04

Pagini: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la