|
|
|
Delmoniko
Exclus
Inregistat: 16/05/07
|
|
Inceputul sfarsitului,dragul meu! Kabala ESTE traditia! Sensul postului meu a fost evident ironic(pt tine se pare ca nu!)L-ai vazut pe Dumnezeu?Unde,cum? Toate traditiile lumii prezinta forta transcendentala ca pe ceva de neconceput,de neimaginat!De aceea e Dumnezeu,nu?Sau ai vazut un batranel cu parul si barba alba pe un tron de aur inconjurat de ingeri si de lumina?(traditie tot din kabala transmisa si pervertita de biserica)!
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
12/06/07 15:33
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
tot nu ai raspuns la intrebari... lasa-ma cu ce spun unii de pe lumea asta ...io te intreb despre ce a spus IISUS sau nu conteaza??? daca nici asta nu conteaza de ce ar conta ce au spus oamenii simpli sau mai putin simpli? cat despre cum si unde L-am vazut mi se pare ca am scris pe undeva pe forum daca o sa cauti poate o sa gasesti... in fine in mare era vb despre o imagine in forma de chip din nori ... dar nu a fost numai atat ... eu sunt convins ca EL a fost si nu altcineva...
Ultima modificare de giany_v (12/06/07 15:55)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
12/06/07 15:50
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Trebuie sa ma uit la titlul subiectului, ca daca va citesc mesajele nu (mai) stiu unde ma aflu....
Chiar asa de greu este sa discutati la subiect ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/06/07 17:18
|
|
Delmoniko
Exclus
Inregistat: 16/05/07
|
|
Nu poti discuta cu cineva subiectiv despre un domeniu pe care nu il stapaneste si despre care are idei preconcepute si indoctrinate!(asta privind strict subiectul topicului - satanismul)!
Sa incepem dar o dezbatere de idei!Ce stiti despre satanism?Ce reprezinta? Daca veniti cu citate gen "vrajmasul",renuntam pe loc!
Giany,citeste mai intai Kabala,mai veche decat biblia ta,apoi Septuaginta! Apoi consulta un terapeut,ai trecut prin ceea ce se cheama criza religioasa sau misticism exacerbat!
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
12/06/07 20:57
|
|
giany
membru
|
|
Nocternus a scris:
cat de limitat poti sa fii...lasa ca is la voi in Rai ingerase si nu va plictisiti.. Daca ai suficienta vointa sa controlezi mediul din jurul tau, da, poti sa-ti modelezi lumea cum vrei...dar stai calm ca in cazul tau nici nu se pune problema. Atata iti zic...nu-ti mai dorii asa de mult focul si "cazanul cu smoala"...ca s-ar putea sa ai parte de el. |
povesti nemuritoare ai citit omuletule??? de unde ai tu putere sa modelezi lumea??? vezi ca te urci prea sus si cazatura o sa fie pe masura.
pa ... te pup ... cadere placuta si aterizare usoara iti doresc intr-un mediu cu asfalt moale.   
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
12/06/07 23:26
|
|
giany
membru
|
|
Nocternus a scris:
TOTUL...pana si tronul din Rai.A avut de ales intre Dumnezeu si omenire, si ne-a ales pe NOI. |
pai nu a sacrificat... a fost o masura pe care a luat-o DUMNEZEU impotriva a ceea ce vroia satan... sa-I ia locul...deci nu a avut de ales nu ca si-a lasat satan scaunul caldut pentru noi... nu stia satan ce il asteapta ca poate s-ar fi gandit de doua ori si nu ar fi facut asa ceva. adica locul doi nu era bun ...no atunci las ca l-a descalificat ... cred ca e mai bine asa.
|
|
12/06/07 23:35
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
Dom'le da' ce stie giany asta toate tainele dunmezeirii! Nu misca nimic in mintea lui Dumnezeu fara sa treaca pe la el.Sa scriu cu "E" mare? Vad ca ai vazut mobilierul...l-ai pipait...Satan ti-a impartasit ambitiile de marire...O singura nelamurire am: de ce te-ai intors printre noi?
|
|
13/06/07 08:47
|
|
eudemonistul
+
|
|
Hai,dom'le! Cand am zis eu sa nu-l crezi?Omuleti ca mine nu-l pot contrazice pe...Gulliver.N-am decat o rugaminte: spune-i ce ti-am spus eu, ca ma stie...doar e tata! Iti va confirma si atunci sa vad ce mai zici, ca nu vei mai avea curaj sa-mi spui..."omuletule" ci Fiul...sau ma rog...ceva pe-acolo.
Ultima modificare de eudemonistul (13/06/07 13:24)
|
|
13/06/07 13:24
|
|
giany
membru
|
|
ce sa-L intreb ca nu gasesc nimic pe aici??? nu stiu de ce am impresia ca tu crezi ca ma cunosti f bine!!!
Ultima modificare de giany_v (13/06/07 13:54)
|
|
13/06/07 13:52
|
|
eudemonistul
+
|
|
Inseamna ca a sters cineva...de frica! Vorbeam despre dualismul consubstantial manifest al lui Dumnezeu.
|
|
13/06/07 13:53
|
|
giany
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Inseamna ca a sters cineva...de frica! Vorbeam despre dualismul consubstantial manifest al lui Dumnezeu. |
deci EL nu este dar permite sa existe asa ceva. am primit raspuns . esti multumit sau nu asta e raspunsul! omuletule... vezi ca pot inca sa iti spun asa. si inca ceva... io stiu ca nu e bine ce fac : sa te privesc de sus dar nu-mi dai voie sa te privesc altfel. poate o sa reusesc sa ma cobor de unde ma aflu ca nu-mi face bine deloc.. chiar nu ma simt bine tre sa recunosc.
Ultima modificare de giany_v (13/06/07 14:09)
|
|
13/06/07 13:56
|
|
eudemonistul
+
|
|
Da, Gulliver, numai ca ti-a soptit partea aia...Nu mai zic nimic ca ori ne dau afara ori ne cazeaza la balamuc.
|
|
13/06/07 14:12
|
|
giany
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Da, Gulliver, numai ca ti-a soptit partea aia...Nu mai zic nimic ca ori ne dau afara ori ne cazeaza la balamuc. |
mie nu-mi e teama de nimic de pe lumea asta... tie sa inteleg ca da??? nu-L fa mincinos pe DUMNEZEU ca vei primi o mustrare de la EL si io zic ca nu-i a buna treaba oricat ai fi tu cu satan sau fara. imi e teama sa nu patiti ca unii scolari ... sa va dea cap in cap ... si atunci sigur al tau va ceda.
|
|
13/06/07 14:22
|
|
eudemonistul
+
|
|
Cum sa ma mustre? Nu i-ai spus ca eu te-am pus sa intrebi? Pai eu sunt nascut cu capul acoperit de o membrana care -popular - se numeste caitza!Asa ca...pot spune ce vreau, pentru ca adevarul il spun.Vezi? Si mai spui ca ai o relatie speciala cu El!Ti-am spus sa-i transmiti ca nu intrebi de capul tau ci ca eu te-am pus! Nu m-ai ascultat!
|
|
13/06/07 14:28
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Ceva despre satanism?
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
13/06/07 14:35
|
|
eudemonistul
+
|
|
Pai despre satanism...voi trebuie sa intrebati.Daca eu as vorbi aici despre satanism, m-ar bana, spunand ca fac prozelitism.
|
|
13/06/07 14:37
|
|
Dana
membru
|
|
Incercati, atunci sa fiti pe subiect, nu va mai intinndeti la discutie pe langa subiect.
Cand a aparut satanismul? Dar in Romania de cand dateaza? Sunt personalitati are au aderat la cultul satanic?
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
13/06/07 14:40
|
|
giany
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Cum sa ma mustre? Nu i-ai spus ca eu te-am pus sa intrebi? Pai eu sunt nascut cu capul acoperit de o membrana care -popular - se numeste caitza!Asa ca...pot spune ce vreau, pentru ca adevarul il spun.Vezi? Si mai spui ca ai o relatie speciala cu El!Ti-am spus sa-i transmiti ca nu intrebi de capul tau ci ca eu te-am pus! Nu m-ai ascultat! |
te pricepi sa intorci vorbe si asta nu stiu daca e sinceritate. si cu caita si fara daca e sa iti atraga atentia o va face ... tu chiar te crezi bun vad eu... inca ceva ...io nu-mi aduc aminte ... dar nu prea folosesc cuv "special in relatia cu..." dar daca l-am folosit probabil ca am gresit sau iar a fost inteles ca ceva deosebit, depinde de context. nu stau sa-mi caut acum toate mesajele dar spun ca e doar o relatie simpla si atat. ia sa-mi trimiti si mie o poza ... asta daca mai ai caita si acum ca io nush cum e cu treaba asta.
|
|
13/06/07 14:40
|
|
giany
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Pai despre satanism...voi trebuie sa intrebati.Daca eu as vorbi aici despre satanism, m-ar bana, spunand ca fac prozelitism. |
da vorbeste frate !... cine te opreste?... esti la subiect!?....spune tot!... poate asa aflu si eu cum sa ma apar sau sa ocolesc ...  vrei sa vin eu la tine sa discutam fata in fata in timpul unei sedinte cu satan spune si o sa cer invoire de la TATAL ... daca imi da accept daca nu stau cuminte in banca mea ... dar asa ca om mic ce sunt eu io zic ca nu imi e frica ... poate doar sa ma uimeasca ceva nou dar nici asta ca sunt greu de impresionat. 
|
|
13/06/07 14:43
|
|
Dana
membru
|
|
giani_v esti offtopic de multa vreme. Revino la subiect, daca ai ceva de spus, daca nu, abtine-te. [no offense intended]
|
|
13/06/07 14:44
|
|
eudemonistul
+
|
|
Nu ma cred, chiar daca in viata reala...toti se-nghesuie sa-mi aduca osanale.O fac pentru bani, da-i in pisici! Pai o nastere ca a mea are loc - asa spun statisticile medicale - odata la 10-12 milioane de nasteri.Cum s-o mai am? Pai...daca nu mi-o scoteau repede...muream de-atunci si scapa Filip de un critic.
|
|
13/06/07 14:46
|
|
giany
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Nu ma cred, chiar daca in viata reala...toti se-nghesuie sa-mi aduca osanale.O fac pentru bani, da-i in pisici! Pai o nastere ca a mea are loc - asa spun statisticile medicale - odata la 10-12 milioane de nasteri.Cum s-o mai am? Pai...daca nu mi-o scoteau repede...muream de-atunci si scapa Filip de un critic. |
no atunci zi-ne despre satanism. ce iti da satan tie ??? de unde ia satan ce iti da??? si daca e rara inseamna ca tu esti mai tare ca mine???
Ultima modificare de giany_v (13/06/07 14:51)
|
|
13/06/07 14:49
|
|
eudemonistul
+
|
|
Ai inteles gresit. Mie imi da Dumnezeu si...slava lui, nu evita risipa.
|
|
13/06/07 14:51
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|