|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
eudemonistul a scris:
Ai inteles gresit. Mie imi da Dumnezeu si...slava lui, nu evita risipa. |
iar tre sa intreb ... deci nu-ti ia niciodata??? dar tu ce ii oferi in schimb???
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
13/06/07 14:53
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
dana a scris:
Cand a aparut satanismul? Dar in Romania de cand dateaza? Sunt personalitati are au aderat la cultul satanic? |
raspunde careva?
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
13/06/07 14:54
|
|
Delmoniko
Exclus
Inregistat: 16/05/07
|
|
Satanismul s-a nascut odata cu omul!Ia sa va vad cum comentati asta,apologetilor!
Ultima modificare de Delmoniko (13/06/07 15:05)
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
13/06/07 15:05
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
Niciodata! Eu? Ce-i ofer? Ii respect adevarata fata.Nu aia pe care o adora crestinii.daca tu ai o relatie corecta cu ee, iti va spune ca am dreptate. Satanismul? Ca miscare religioasa? Greu de spus. Inainte de a se inchina unui dumnezeu care sa le aduca binele, omul aducea ofrande unui zeu care altfel le-r fi facut rau.In spatiul carpato-danubiano-pontic el a aparut odata cu comunitatile monahale si era destul de raspandit odata cu aparitia bogomilismului. Depinde ce intelegi prin "cult". doar apeland la un cult poti respecta un zeu?Vreau sa-ti amintesc ca luciferianismul a fost dintotdeauna o miscare intelectuala. Lucifer e "Purtatorul de Lumina".
|
|
13/06/07 15:05
|
|
giany
membru
|
|
Delmoniko a scris:
Satanismul s-a nascut odata cu omul!Ia sa va vad cum comentati asta,apologetilor! |
fara sa clipesc iti spun ca inainte... si nush de ce dar asa simt eu.
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
13/06/07 15:08
|
|
Dana
membru
|
|
eudemonistul a scris:
Lucifer e "Purtatorul de Lumina". |
Heloo! Numele Lucifer l-a purtat ca inger al luminii. Cand s-a razvratit impotriva lui Dumnezeu, a primit un alt nume :SATAN Nu-l mai maguliti numindu-l Lucifer pentru ca acest nume nu-i mai apartine.
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
13/06/07 15:10
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Incercasem mai demult o apropiere a zoroastrismului pe filiera balcanica in doctrina parintelui Bogumil.Nu am reusit sa gasesc reperele.De atunci ma bantuie!Poate catharii sa fie veriga lipsa?
Toate popoarele lumii au adorat mai intai partea "intunecata" care pana la urma era "luminata"(Lucifer,Kali,Seth,Loki,etc) Cat despre dacii chtonici sau solari,cine mai stie?
P.S Si-a schimbat buletinul sau cum? De ce nu Iblis?
Ultima modificare de Delmoniko (13/06/07 15:14)
_______________________________________ Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!
|
|
13/06/07 15:13
|
|
Dana
membru
|
|
Delmoniko a scris:
P.S Si-a schimbat buletinul sau cum? De ce nu Iblis? |
Avand in vedere ca era un inger creat de Dumnezeu, avem consemnat in Biblie acest lucru. P.S. Nu fi ironic.
|
|
13/06/07 15:16
|
|
giany
membru
|
|
poa sa-l invoce cum vor ei ... e mai nasol cand il va chema DUMNEZEU la sedinta cu adeptii lui cu tot...sa vezi ce note o sa le dea... numa de 10 cu minus. 
|
|
13/06/07 15:18
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
"Consemnat" in Biblie? Si daca iau textele autentice si iti arat ca "Satana" nu apare deloc in Biblie ce faci?
P.S Doar sarcastic!De ce nu Iblis?
|
|
13/06/07 15:20
|
|
Dana
membru
|
|
Delmoniko a scris:
"Consemnat" in Biblie? Si daca iau textele autentice si iti arat ca "Satana" nu apare deloc in Biblie ce faci?
P.S Doar sarcastic!De ce nu Iblis? |
Iblis? Nu am auzit...
In KJV, apare...stiu ca nu e "original" dar e considerata cea mai aproape de textele autentice.
Job 001:006 Now there was a day when the sons of God came to present themselves before the LORD, and Satan came also among them.
|
|
13/06/07 15:31
|
|
giany
membru
|
|
Delmoniko a scris:
P.S Doar sarcastic!De ce nu Iblis? |
asa de important era ca nici nu si-a adus aminte de el... deci sa nu ne fie teama de "nasolul" ca nu e pus nicaieri la vreun loc de cinste si nici de necinste. deci importanta mai putin decat nula nu cred ca ar putea sa i se acorde din partea mea. si asa e prea mult ca nulul exista. de ce nu iblis sau filis sau pilis sau mai stiu eu cum ... pentru ca e manjit de neascultare in continuare. si oamenii gresesc dar unii incearca sa nu mai faca si le pare rau daca au gresit dar "luiului" nu vrea sa stie de asta ca se da si el atat cat l-a lasat DUMNEZEU de in putere si asta ca sa ii mai dea o sansa. io zic ca nu va mai fi "gunoi" in lumea asta mult timp. pune EL TATAL in ordine ceea ce e de aranjat asa cum e bine nu cum vrem noi ... ca doar noi nu ne lasam condusi de robotii pe care i-am facut.
|
|
13/06/07 15:31
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Am spus ca termenul "Satan" nu exista ca atare in ebraica! Saitan (araba),Seytan(turca) sau Ha-Satan apare prima oara folosit exact cum scrie in credintele lui Abraham!In cartile lui Job si Zacaria face parte din conciliul care pune la indoiala credinta oamenilor!Initial inger a devenit o metafora a raului! Cititi Tora,Tanakh si alte texte vechi!
Cat despre nul/nimic/haos este principiul prmiordial din care s-a creat totul(creatia,noi,pana si Dumnezeu)! Deci ar trebui sa respecti nimicul in care te vei intoarce eventual!
|
|
13/06/07 15:42
|
|
Dana
membru
|
|
Delmoniko a scris:
Deci ar trebui sa respecti nimicul in care te vei intoarce eventual! |
"Nimicul" unde ma voi intoarce eu este glorios...Tu cum vezi "nimicul" in care te vei intoarce ?
|
|
13/06/07 15:47
|
|
giany
membru
|
|
pai daca s-a creat din nul ceva de ce crezi tu ca m-as intoarce la nimic??? si nu pune situatii de genul asta ca te credeam mai sus putin. deci inteleg ca DUMNEZEU se va transforma intr-un nimic? nu m-ar mira daca ar face asta . daca va considera ca e mai bine sa nu fie nimic chiar nici EL sunt sigur ca o va face. faza e ca io mai am cate ceva in minte si o sa dau afara acum ...io cred ca DUMNEZEU nu se poate sa nu mai existe doar din vointa sa proprie si nici nu are cine sa-L elimine ca poate s-ar lasa... nu stiu ... cred ca s-o fi saturat de noi...e posibil sa fi depasit omenirea limita de infinit a rabdarii lui DUMNEZEU. e posibil sa exagerez ca io sunt om dar vreau sa aud si alta parere.
|
|
13/06/07 15:52
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Din tarana am fost facuti si tot acolo ne vom intoarce!Sumbru,dar realist! Evreii credeau in seol,acel loc subteran pustiu,rece,lipsit de emotii! Mai tarziu au aparut insulele paradisiace(Thule,Avalon),Edenurile din muntii Olimp,raiurile din ceruri!
Nimicul,sublim si daca dincolo e doar roata incarnarilor sau deznadejde iata ce cred eu si amicul meu Kierkegaard: "Deznădejdea este graniţa unde se întâlneşte într-o egală neputinţă furia unui egoism cuprins într-o laşă înfricoşare şi temeritatea unui spirit de o încăpăţânare orgolioasă."
P.S Uite o parere avizata - dios otiosus,zeul care se departeaza de lume!
Ultima modificare de Delmoniko (13/06/07 15:55)
|
|
13/06/07 15:54
|
|
giany
membru
|
|
dana a scris:
"Nimicul" unde ma voi intoarce eu este glorios...Tu cum vezi "nimicul" in care te vei intoarce ? |
dana ... nu face afirmatii la chestii d`astea. io cu legatura mea nu-mi permit sa afirm ca voi ajunge sigur langa EL sau prin zona. nu mai fa asa ceva. stie EL unde iti va da un loc si nu sti tu daca mai ai de trait o zi si cate greseli vei face ...
|
|
13/06/07 15:54
|
|
giany
membru
|
|
Delmoniko a scris:
Nimicul,sublim si daca dincolo e doar roata incarnarilor sau deznadejde iata ce cred eu si amicul meu Kierkegaard: "Deznădejdea este graniţa unde se întâlneşte într-o egală neputinţă furia unui egoism cuprins într-o laşă înfricoşare şi temeritatea unui spirit de o încăpăţânare orgolioasă."
P.S Uite o parere avizata - dios otiosus,zeul care se departeaza de lume! |
si daca eu nu prea am din cele ce ai scris tu mai sus: deznadejde, furie si toate cele??? eeeeeeehhhhhhhhhhh... probleme mari ...nu? si mai era ceva adaugat la tarana omuletule:D... suflarea de la DUMNEZEU... aia unde se va duce???
Ultima modificare de giany_v (13/06/07 16:01)
|
|
13/06/07 15:59
|
|
Dana
membru
|
|
Delmoniko a scris:
Din tarana am fost facuti si tot acolo ne vom intoarce!Sumbru,dar realist!
|
Tarana in tarana, sufletul la Cel ce l-a pus in noi...
|
|
13/06/07 16:03
|
|
Delmoniko
Exclus
|
|
Aceea este o alta poveste!
|
|
13/06/07 16:06
|
|
giany
membru
|
|
Delmoniko a scris:
Aceea este o alta poveste! |
pai spune-ne tot ... adevarul si numai adevarul ... mai ales ca tu ai avut si tichie... io stii ce cred? ca satan ... in sinea sa existentiala spera sa prinda puteri din faptul ca nu se vor intoarce tot ce nu e pamant, adica suflarea, la DUMNEZEU...posibil si asta dar cum ramane atunci cu "buturuga mica rastoarna carul mare"? care nici asta nu e valabila tot timpul ... cred ca asta stiai dar am zis sa mentionez...
|
|
13/06/07 16:16
|
|
Sv3n1802
membru
Inregistat: 26/06/07
|
|
salut. pentru satanisti: ce stiti despre posesia demonica? motivul posesiei, cand si unde are loc posesia etc.
|
|
28/06/07 16:42
|
|
eudemonistul
+
|
|
|
28/06/07 17:00
|
|
Sv3n1802
membru
Inregistat: 26/06/07
|
|
) nam vazut cazuri de posesie cu Dumnezeu, dar credema ingerii nau motive sa te duca la automutilare. (Demonii sunt ingeri cazuti deci merge comparatia) intrebarea era urmatoarea: ce este posesia demonica? am auzit din mai multe surse ca in urma unor ritualuri sataniste prin care parintii cer satanei nusht ce abilitati speciale si se aleg cu copii posedati care se lupta sa detina controlu asupra propriului corp
Ultima modificare de Sv3n1802 (28/06/07 17:04)
|
|
28/06/07 17:03
|
|
eudemonistul
+
|
|
Din intrebarea mea ar fi trebuit sa tragi concluzia.
|
|
28/06/07 17:27
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|