TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 57
Sv3n1802
membru

Inregistat: 26/06/07
eudemonistul

nu inteleg la ce vrei sa te referi. negi faptul ca exista posesie demonica? daca da inseamna ca esti inca tanar:D. daca nu te consideri satanist inseamna ca intrebarea nu tzio fost adresata tie, ci celor care cunosc practicile. eu am vazut oameni posedati, ritualuri de exorcizare, chiar in biblie zice despre "indevoliti". Pilda cu omu care era posedat de O LEGIUNE de demoni si nul puteau tine incatusat si cutreiera cimitirele in agonie

28/06/07 17:33

eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Nu mai insist.Citeste macar Vademecum in Psihiatria.Daca nu esti prea tanar. Apoi ia Freud,Jung...Vad ca si pe tine te "poseda" o idee.

28/06/07 18:07

Sv3n1802
membru

astea fiind ceva carti in care iti explica cum sta treaba? nu ma pasioneaza asa mult subiectu incat sa citesc 5 carti :). imi plac off-topicurile tale da nu miai zis nimik concret. daca nu cunosti nusht dc ai insistat in primu rand. intrebarea o fost cat se poate de simpla si astept un raspuns cat se poate de simplu daca se poate

28/06/07 18:14

eudemonistul
+

Jung,mai ales, iti poate explica una dintre fatetele comportamentului tip paranoid. Vezi - in lumea reala - ceva pe care ti-l imaginezi ca fiind Raul care te cuprinde.Acest "rau" se transfera (datorita bolii sau unor stimuli emotionali foarte puternici) in subconstient si este - dintr-o data - perceput ca emanand din interiorul si nu din exteriorul sau.Omul este ferm convins ca in interiorul sau se afla "raul" si se comporta ca atare.Am dat o explicatie extrem de simpla dar care - recunosc - are multiple fatete care pot fi comentate in raport cu personalitatea fiecarui individ.

28/06/07 18:43

Sv3n1802
membru

se poate interpreta in f multe feluri da nai de unde sa stii daca unu doar isi imagineaza ca ii posedat de "ala cu coarne" sau chiar ii. dak crezi in validitatea bibliei, is mentionati "indevolitii" respectiv apostolii ca si exorcisti. eu mam referit la partea asta nu la sansa ca un fanatic crestin care o mancat carne vinerea crede ca ii posedat si isi taie gatu

28/06/07 18:53

Sv3n1802
membru

exista satanisti adevarati pe forumu asta? se pare ca is foarte tacuti

14/07/07 09:38

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07
Nu prea mai sunt. Nu au avut succes, asa ca s-au cam lasat pagubasi...

14/07/07 13:26

eudemonistul
+

Arata-mi un singur crestin adevarat si...mai vorbim!

14/07/07 22:20

Sv3n1802
membru

satanistii adevarati is aia de pe www.morgue666.com care rapesc oameni si dupaia se machiaza ca si marilyn manson si ii decapiteaza si le profaneaza cadavrele :).

despre lucruri dastea ar fi interesant sa ne lumineze cineva nu despre filosofie si problema existentiala a vietii dupa moarte parerea mea. diferenta izbitoare dintre alte religii si satanism is practicile:D

eudemonistul:

a fi crestin adevarat inseamna un apogeu la care trebuie sa aspire crestinu de rand. nu merge comparatia pt k is 2 religii...diferite. spunemi cand mergi pe strada poti sa deosebesti crestinu de ateu? nici macar crestinu de satanist.

14/07/07 23:05

Dana
membru

eudemonistul a scris:

Arata-mi un singur crestin adevarat si...mai vorbim!

eu.

Sv3n1802 a scris:

spunemi cand mergi pe strada poti sa deosebesti crestinu de ateu?

De ce crezi ca Domnul priveste la inima?

Ultima modificare de Dana (14/07/07 23:11)

14/07/07 23:07

Sv3n1802
membru

Dana tu ce crezi ca inseamna sa fi crestin adevarat?

15/07/07 08:51

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Sa discutam despre satanism aici, va rog.

Despre crestini si crestinism sunt destule subiecte.

Multumesc.

15/07/07 09:34

eudemonistul
+

Cat orgoliu,Dana! Esti mai satanista decat mine! Sv3n...aia nu sunt satanisti ci oameni cu grave carente psihice.Similar cu cei care accepta autoflagelarea in crestinism. Uneori ma gandesc daca nu cumva au gasit ideile in practicile Inchizitiei.

15/07/07 12:01

Sv3n1802
membru

poate is psihopati, poate is satanisti care executa ritualuri negre sau poate amandoua. In evul mediu era la moda tortura ca divertisment deci Inchizitia era ceva considerat normal pentru vremea aceea si barbar in zilele noastre.

Eudemonistul tu ce fel de satanist esti? am inteles ca sunt multe tipuri

15/07/07 12:11

Dana
membru

eudemonistul a scris:

Cat orgoliu,Dana!

Ai pus o intrebare. Ti-am raspuns. Unde vezi tu orgoliu?

Romani 12:3 Prin harul, care mi-a fost dat, eu spun fiecaruia dintre voi, sa nu aiba despre sine o parere mai inalta decat se cuvine; ci sa aiba simtiri cumpatate despre sine, potrivit cu masura de credinta, pe care a impartit-o Dumnezeu fiecaruia.

Masura credintei mele zice ca sunt un crestin adevarat, altfel degeaba mai cred.

15/07/07 13:13

lviz_2007
membru

Inregistat: 14/07/07
eu vreau sa adresez o intrebare membrului month
din cate am inteles io cred ca satanismul nu are nici o carte cum ar fi la crestini biblia,dar atunci tu dupa ce iti ghidezi viata????

15/07/07 15:08

Sv3n1802
membru

exista o ramura a satanismului care are biblia neagra, o versiune parodiata a bibliei crestine, contine si liturghia neagra care este la fel o parodie a celei crestine.

15/07/07 19:23

eudemonistul
+

Zau Sv, nu spune aiureli. Te referi la Biblia lui La Vey. Crezi ca ala e departe de Ioan din Pathmos? Despre Satan vei citi in Avesta, cartea aia din care au furat toti, scrisa cu mult inainte de Vechiul si Noul Testament. Dupa ce o vei citi, multe indoieli ti se vor strecura in suflet, asa ca...

18/07/07 11:15

Sv3n1802
membru

mai multe suflete o corupt Codul lui Da'Vinci decat oricare carte satanista:). Daca Avesta o fost scrisa inainte de Vechiul Testament...Cine o scris-o k numa evreii credeau in Dumnezeu. Restul popoarelor aveau fiecare cam 10 zei.
Daca tot ai inceput, da mai multe detalii, cine si cand o scris-o asta daca ii adevarata nu ii ceva fals

18/07/07 11:28

eudemonistul
+

Poate ca este singura adevarata. Cel putin...nimeni n-a contrazis-o. Toti au folosit-o. A scris-o Zarathustra. Nu-ti pot da detalii aici, pentru ca iar ma baneaza.Parca am vorbit despre Avesta pe-aici, pe undeva.Singurul pericole este ca nu cumva sa te indeparteze de crestinism, descoperindu-ti-l ca pe o copie tarzie si prost facuta.

18/07/07 17:33

Dana
membru

O atitudine demna de acest topic. Nu te dezminti, Dan.

18/07/07 17:38

Sv3n1802
membru

eudemonistul

Avesta a fost scrisa in jur de sec VI I.Hr. si Vechiul testament cu mii de ani mai tarziu. Nui frumos sa induci lumea in eroare cu treburi dinastea doar ca sa gasesti exemple la argumentele tale.

Credeti ca magia "Alba si Neagra" se poate incadra ca fiind o forma de satanism?

Ultima modificare de Sv3n1802 (18/07/07 20:38)

18/07/07 20:37

eudemonistul
+

Baiete! Nu-mi permite caracterul sa mint.Nu am loc intr-un intreg topic pentru a-ti da exemple despre preluari facute din Avesta.Se pot scrie carti! Daca te-as intreba care e dumnezeul nascut dintr-o fecioara, daca te-as intreba ce dumnezeu s-a nascut pe 25 decembrie, la nasterea cui au asistat magii, in ce religie se vorbeste prima oara despre ingeri si demoni...ce mi-ai spune?
Cat despre ultima ta intrebare...La nasterea cui au asistat magii si au adus cadouri care au fost primite?Si-atunci? Magia e o forma de satanism?

18/07/07 21:09

Sv3n1802
membru

Eudemonistul: "Despre Satan vei citi in Avesta, cartea aia din care au furat toti, scrisa cu mult inainte de Vechiul si Noul Testament."

Daca nai mintit poate nai fost documentat corect:). Cauta pe google si gasesti tot ce vrei despre Zarathustra si Avesta. Gandestete cum sa preia cei care or scris Vechiul Testament idei dintr-o carte care no aparut:D

La nasterea lui Isus nor asistat evrei practicanti ai magiei, ci invatati, regi, maestrii vremii lor. Revenind la intrebare, nu cred ca in biblie zice sa practicati magia si vrajitoria:D.

In concluzie magia se poate considera ca fiind o forma de satanism? Toti am auzit de "voodoo", cica oamenii blestemati cu moartea mor la scurt timp dupa ritual din motive inexplicabile.

18/07/07 21:55

Christine S.
membru

Inregistat: 16/07/07
Sv3n (sper ca iti pot spune asa), textele din Avesta au fost scrise i.Hr. Sau cel putin eu asta am inteles din ce am citit pana acum pe internet. Ba mai mult, se pare ca multi invatati recunosc ca iudaismul si crestinismul datoreaza mult profetului persan Zoroastru (multe predici ale lui au fost preluate de aceste doua religii). Va rog frumos sa-mi spuneti daca gresesc.

Inca ceva, Sv3n (da, stiu, tot ma uit la ce ati scris si mai gasesc ceva de spus): din cate stiu eu, voodoo si satanismul nu prea au legatura.

Am o singura intrebare deocamdata: Avesta este cumva cartea care a stat la baza primei religii in care era acceptat/recunoscut dualismul? (As prefera sa-mi raspunda Eude, daca se poate).

Ultima modificare de Christine S. (19/07/07 03:48)

19/07/07 03:18

Pagini: 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la