TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 57
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Sv, nu mai are sens sa-ti raspund. Cand iti vei face tu cultura pe net, va zbura porcul!La nasterea lui Iisus au fost prezenti trei magi zoroastristi, tocmai ca omagiu adus de esenieni lui Zarathustra.Numele lor este cunoscut, la fel si simbolul cadourilor lasate langa leaganul lui Iisus, asa ca nu mai are sens sa continuu.Eu vreau sa-ti spun numai atat: Moise a facut vraji? Cine l-a impins sa le faca? Sunt ele descrise in Vechiul Testament?
Christine, in afara de ceea ce am spus:
- Zarathustra este cel care a articulat sistemele dualiste ( cosmogonic, etic, religios).Se presupune ca a trait in sec. VI iH dar sunt voci care spun ca a facut-o cu sase mii de ani iH si ca Avesta de atunci ar dura si a fost scrisa pe piei de vitel prinse cu inele de aur.
- Mitul Mantuitorului a fost preluat de evrei in urma robiei lor in Babilon.
- triumful Binelui si salvarea universala
- doctrina invierii trupurilor
- Ahura Mazda este cel care creaza lumea cu gandul ( creatio ex nihilo):Eu sunt cel dintai si cel de pe urma, inceputul si sfarsitul a toate" ( cuvinte pe care evreii le-au preluat fara sa schimbe nimic.)
- magii in cultura evreilor sunt considerati discipoli ai lui Zarathustra.
- imageria Nativitatii. Steaua care straluceste la nasterea divinitatii.
- faptul ca omul este ingropat dupa 3 zile de la deces, pt. ca in aceasta perioada sufletul nu paraseste corpul fizic.
- faptul ca sinucigasii nu trebuie asistati religios la inhumare.
- pana si aura prezenta in jurul capului lui Iisus si a sfintilor in icoane este preluata tot din zoroastrism. repet, nu pot spune mai multe pt. ca dau prilej de banare.

19/07/07 10:05

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Eudemonistule, las-o mai usor cu banatul! Nu primesti ban pentru ca expui idei ci pentru ca jignesti. Daca faci diferenta dintre cele doua poti sa scrii aici Avesta cuvant cu cuvant daca doresti si nu vei fi banat!

19/07/07 11:32

Sv3n1802
membru

Inregistat: 26/06/07
eude, care crezi ca este diferenta dintre vraji si minuni? Isus a facut vraji?minuni? Ce pot satzi spun ii ca la inceputul unei vraji adevarate nu-l invoci pe Dumnezeu. Nu-tzi cer sa ma crezi. Citeste niste ritualuri si vezi ca toate incep cu invocatii de demoni.

Daca Avesta o fost scrisa cu 6 mii de ani I.Hr, plina de idei revolutionare, de ce numara asa de putini adepti in ziua de azi? De ce no evoluat ca si Iudaismul?
Crestinismul care o avut un inceput atat de nefericit, aprox 300 de ani de persecutii, de ce numara peste 1 miliard de adepti?

19/07/07 22:41

eudemonistul
+

Nici nu ma gandesc sa-ti raspund, atat timp cat a facut-o Josephus, unul dintre oamenii stimati ai epocii sale.Vreau doar sa-ti amintesc ca vrajitoarele il invoca pe Dumnezeu,spun Tatal nostru si tin crucea pe masa atunci cand fac vraji. Sa inteleg ca sunt...minuni?
De ce Avesta are atat de putini adepti???Copile! Trezeste-te! Imi invoci cei 1 miliard de crestini dezbinati de dogme??? Singurele lucruri care-i leaga sunt tocmai cele extrase din Avesta! Pe alea nu le contesta nimeni, indiferent de cult.Mozaismul a adaugat foarte putin la Avesta. Cert...doar istoricitatea.Tu crezi ca cele 10 porunci i-au fost dictate lui Moise de Dumnezeu? Sa fim seriosi! Atunci de ce apar in Codul lui Hammurabi? Te minunezi in fata Eclesiastului? Ia cauta tu prin surse mai vechi, babiloniene.Vei avea alta surpriza.1 miliard de crestini! Care sunt aproape 2! Mai adauga inca 1 miliard de musulmani care - citind Coranul - citeaza Avesta.Adauga spiritualitatea chineza si indiana care nu contrazic Avesta. Atunci vei avea adevarata dimensiune a acestei Carti care se spune ca a fost scrisa de Dumnezeu. Astazi ea a disparut. Nu mai gasesti decat Ghatta dar e prezenta in fiecare omTu, cand te scoli dimineata si gandesti:"Doamne, fereste-ma astazi de rau!" o faci in termenii Avestei.De ce din 6 miliarde de oameni doar 2 cred in Iisus? De ce un miliard cred in Allah? Inseamna ca ceva nu se leaga.Dar niciun om din cei 6 miliarde, nu neaga dualismul zoroastrian! Si-atunci? Cine trebuie sa evolueze?

20/07/07 08:40

Sv3n1802
membru

Eudemonistule, Mahomed dupa ce o studiat multi ani Biblia so gandit sa-si faca propria versiune, Coranul, care o adunat asa multi adepti datorita ideilor adaugate. Poligamie, Jihad, O incercat sa incadreze toate nevoile instinctuale ale omului. De aceea daca te prind arabii teroristi prizonier si tu zici "Slavit fie Allah!" imediat iti aduc hrana si apa si te trateaza diferit de ceilalti. Daca nu zici de obicei iti taie capu brutal si trimite filmarea la americani ca sa-si borasca hamburgerii si coca cola. Iti dau linkuri cate vrei cu asa ceva.
Avesta a fost scrisa prin 500 si ceva I.Hr., se cunoaste si viata si copilaria lui Zarathustra. Nimeni nu contrazice ideile Avestei pentru ca n-au nimic impotriva lor. Este considerata ca fiind mitologie persana. Pana nu se dovedeste ca ii scrisa de >6000 ani ideile tare raman pur fictionale, erezii. Din partea mea subiectu cu zoroastrismul inchis pana la eventualele dovezi.

Referitor la vrajitoare, Dumnezeu nu o zis nimanui: "faceti vraji". O zis de rugaciune ca mijloc de...comunicare. Daca il invoci pe Dumnezeu sa-l omoare pe Basescu te asigur ca nu apare, nici daca il invoci pe Arhanghelu Gabriel. Astea nu-s vraji pentru ca lipseste factorul supranatural. Eu vorbeam de vrajile care chiar au efect, si am dat un exemplu mai sus de "Voodoo". In voodoo ii f simplu: invoci demoni si ii trimiti sa-tzi faca treaba contra unui pret. Astai principiu. Am citit intr-o carte marturiile unor satanisti, care ziceau ca practicau vraji la greu si chiar aveau efect. Un exemplu concret: un satanist purta la gat o sticluta cu un lichid galben, si cand vroia sa "aduca" in pat o fata anume se dadea cu lichid pe maini, isi impreuna mainile si facea o rugaciune la satana si dadea mana cu fata. 90% din cazuri reusea.

Ultima modificare de Sv3n1802 (20/07/07 17:59)

20/07/07 17:23

eudemonistul
+

Zau, devine obositor. Tu negi pana si ceea ce Biserica recunoaste.Lasa net-ul si pune mana pe carte. Ceea ce ti-am spus eu vei gasi in orice istorie a religiilor. Cat despre "vraja" pe care mi-o descri...nu am decat o singura intrebare:ai auzit de feromoni?

20/07/07 17:59

Sv3n1802
membru

of course ca am auzit. Feromonii is niste substante care le degaja corpul uman prin transpiratie si influenteaza caracterul sexului opus. Asta ar insemna de cate ori transpiri sa sara fetele pe tine? : ))

20/07/07 18:02

Sv3n1802
membru

Apropo, crezi ca si Noul Testament o fost luat din Avesta?

20/07/07 18:06

eudemonistul
+

Vad ca tu nu citesti decat propriile-ti postari. Ferominii se produc sintetic in laborator.Daca vei putii a transpiratie...nu cred ca fetele te vor cauta. Sti reclama:"Transpiratia strica reputatia".La ultima ta postare as vrea doar sa intreb:daca ti-as spune sa-mi numesti un dumnezeu nascut dintr-o fecioara, la a carui nastere au sosit trei magi calauziti de lumina unei stele, nasterea a avut loc pe 25 decembrie, cel nascut va lua pacatul asupra sa si va mantui lumea, facand ca binele sa triumfe definitiv asupra raului,ca dupa judecata lui trupurile celor morti vor invia, despre cine mi-ai spune ca este vorba?

20/07/07 19:42

Sv3n1802
membru

Fiecare elimina feromoni prin transpiratie, si de asemenea probabil ca se produc sintetic in laborator, deoarece cererea ii mare:). Exista chiar parfumuri cu feromoni. Dar intrebarea principala: ce efecte au? S-or facut niste experimente; la o masa oficiala or participat 6 barbati si 6 femei. L-i so notat comportamentu initial, si dupaia or pus chelnerii pe masa sticlute cu feromoni masculini si feminini. Femeile erau vizibil mai relaxate, si barbatii mult mai increzatori, mai siguri pe sine. Concluzia: daca te dai cu feromoni ce obtii in afara de relaxarea sexului opus? Mai bine folosesti un aftershave Gilette si mult charm personal.

Nu mai insist cu Avesta, ca nu ajungem nicaieri:).

Revenind la satanism, tu ce ai gasit bun in el? Teo atras ceva in mod special?

20/07/07 22:39

eudemonistul
+

presupun ca doar te faci ca nu intelegi. Eu cautam sa-ti explic ca orice fenomen de genul celui pe care l-ai descris poate avea o explicatie. Tu imi faci teoria feromunilor! Bun. Te -ai gandit ca pot fi asociati endorfinelor? Pentru mine subiectul este inchis.
La ultima  intrebare vad ca nici nu ai curajul sa raspunzi. Probabil ca religia nu-ti permite s-o faci.Asta e si raspunsul intrebarii tale. Asta m-a atras: ma lasa sa gandesc liber, sa-mi ofer interpretari pe care sa le confrunt cu ale altora, sa-mi pun intrebari carora sa la gasesc raspunsul deci...sa nu pun lumanarea sub pat, cum  ne sfatuieste...

21/07/07 11:32

Sv3n1802
membru

Si cu toata libertatea asta la ce concluzie finala ai ajuns?

eu personal nu inteleg ceva la satanism. ei cred ca la sfarsitul lumii satan o sa-l detroneze pe Dumnezeu. Lucifer are o treime din ingerii de la inceput, si Dumnezeu pe langa faptul ca ii mult mai puternic ca satana are 2 treimi din ingeri si 2 Arhangheli (cel putin). Balanta se inclina in favoarea lui Dumnezeu

Ultima modificare de Sv3n1802 (21/07/07 12:10)

21/07/07 12:05

eudemonistul
+

Ce sa-i faci? Trebuie sa tina cineva si cu cel slab, nu?Poate imi spui si mie de ce Dumnezeu nu permite nimanui sa se atinga de Satana. Pana si Iisus, nu spune decat "piei!", adica...pleaca.Asta este! Spirit filantropic dar daca accepti asta...inseamna ca noi suntem cei buni, pentru ca luam apararea celui slab.Cel puternic nu are nevoie sa-l aperi tu.

21/07/07 13:31

Sv3n1802
membru

Dumnezeu nu il distruge pe Satan pentru ca ii creatia lui. Gandestete la pilda cu fiul risipitor. Ii vorba de principii. Daca Dumnezeu l-ar distruge pe satan, atunci siar distruge propria creatie, nar mai fi in esenta bun. Si in Apocalipsa lui Ioan, Satana nu va fi distrus ci inchis pentru 1000 ani. In concluzie ii rau si slab, wrong choice;
but who am i to judge... Dumnezeu tzia dat libertatea sa tii cu cine vrei. A creeat Iadul pentru cei care nu-l accepta.

Apropo de unde crezi ca stiu satanistii ca Satan si evil forces vor invinge la Armaggedon din moment ce balanta puterii ii inclinata decisiv in favoarea binelui?

Vad ca numa noi 2 postam peaici. Mai bine mergem si discutam la o bere in oras :)

Ultima modificare de Sv3n1802 (21/07/07 23:05)

21/07/07 22:46

+Archangel+
Moderator

Spunea Nocternus pe un subiect, pe undeva despre treaba asta cu invinsul. Satanistii chiar traiesc cu impresia ca Satan va invinge la Armaggedon. Se pare ca Satan are pregatita o surpriza pentru Dumnezeu si astfel va schimba cursul istoriei. Chestia asta o preciza ca se va intampla peste vreo 5 ani si nu stiu cate luni. Adica in 2012. Ar fi interesant sa dai un search de cautare pe 2012 si pe Project Montauk. O sa citesti niste chestii de-ti sta ceasu. Ca sa vezi cum si-a pregatit Satan explicatiile pentru rapirea crestinilor!!!

Referitor la Avesta as vrea sa aud si eu niste profetii da asa cam cum le face Biblia (de ex Ps 22) nu cum le face Nostradamus!

Eudemonistule, tu parca erai satanist modern, nu?

22/07/07 01:37

eudemonistul
+

Eu? Modern? In niciun caz!Avesta nu are nevoie sa faca profetii. Ea insasi este o profetie.Asta este motivul pentru care - va place sau nu - toate marile religii au inclus-o.Daca Avesta nu e adevarata, inseamna ca toate religiile mari sunt niste falsuri grosolane,nu.Cat despre proiectele astea fanteziste despre care pomenesti...s-o lasam.Data despre care vorbesti, 23.12.2012 a fost preluata din profetiile maya de catre toate bisericile New Age. Ceea ce ma oripileaza este ca nimeni nu are curajul sa raspunda la intrebarea pe care i-am pus-o lui Sv...Refuz sa cred ca religia este cea care v-a deformat in asemenea masura incat sa folositi tacerea ca o forma de protectie.Aici e vorba de fariseism. Tin sa-ti amintesc - pentru ca tot ai vorbit despre profetii datate, in care nici eu, nici Dumnezeu nu credem - ca in textele de la Qumran apare o predictie conform careia Iisus va reveni pe pamant in 5.12.2005.Cum textele respective nu apartin satanistilor si sunt recunoscute oficial de Biserica...cred ca s-a strecurat o eroare.

22/07/07 07:48

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

eudemonistul a scris:

Cat despre proiectele astea fanteziste despre care pomenesti...s-o lasam.Data despre care vorbesti, 23.12.2012 a fost preluata din profetiile maya de catre toate bisericile New Age. [...] in care nici eu, nici Dumnezeu nu credem - ca in textele de la Qumran apare o predictie conform careia Iisus va reveni pe pamant in 5.12.2005.

Ev Matei 24:36.
Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

Dane, stiu ca unii dintre voi au cerut sa nu aducem citate din Biblie, dar nu ma pot abtine. Este atat de clar scris despre faptul ca nimeni nu stie cand va reveni Hristos, ca ma prapadesc de ras cand aud/vad sfortarile oamenilor de a face calcule si calcule pe marginea acestui subiect.

22/07/07 10:34

Sv3n1802
membru

N-am raspuns ca am gandit ca ii evident, nu pentru ca n-am curaju. Dupa Biblie, ii Isus. Probabil ca profetia Mantuitorului apare si in Avesta, da sa nu uitam ca exista si in Vechiul Testament. It's a matter of care carte ii mai veche.

In legatura cu profetiile, in Noul testament Isus preciza ca numai Dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumii. Poate ca nu ii stabilita o data ci depinde de anumiti factori care trebuie sa aiba loc. De exemplu in Apocalipsa zice ca Antichristul va intra in al 3 lea Templu a lui Solomon si se va proclama zeu si o sa ne oblige sa-l worship. Momentan pe locul Templului 2 ii al 3 lea loc sfant al musulmanilor, o  moschee. Daramarea ei va declansa in mod sigur Jihadu:), milioane de musulmani kamikaze.

Intrebarea mea era: Cine leo zis la satanisti despre surpriza? Satan? Sau inventia unor satanisti ca sa adune adepti si sa le ofere siguranta de maine?
In orice caz, cand vine cineva si iti zice o versiune a sfarsitului lumii, tu vrei sa fii de partea puternica. Asa-i omul. De exemplu martorii lui Iehova sau Cartea lui Mormon, care desi is aberatii or adunat milioane de adepti.

ii logic, tot ce trebuie sa faca Satan ii sa bage o mica minciuna, si corupe milioane de suflete.

22/07/07 10:39

eudemonistul
+

Daca tot cunosti atat de bine biblia, da-mi si mie un singur exemplu in care Satan obliga un om sa fie de partea lui.Cat despre intrebarea mea, tot ceea ce am spus apare in zoroastrism, cu cel putin 600 ani inainte de Iisus.Asa ca...orice comentariu e de prisos si un mare teolog nu s-a incumetat sa-l faca. Pana si Sf. Augustin, care a fost maniheist a declarat:"Cred in Evanghelii pt. ca Biserica ma obliga sa cred".Cand vad cati se calca pe picioare pentru a-l sprijini pe cel puternic...prefer sa tin cu cel slab. Ce vrei? Nu-mi place aglomeratia.Dana, inseamna ca eu voi fi apreciat de Dumnezeu: nu cred in profetii datate.

22/07/07 20:29

Dana
membru

Inregistat: 04/01/07

Dan(eudemonistul) a scris:

Dana, eu [...] nu cred in profetii datate.

Bine faci! : )

Ultima modificare de Dana (22/07/07 21:48)

22/07/07 21:47

eudemonistul
+

Cand citezi,nu rupi doar ce-ti place.Asta ti-o spune deontologia si nu cred ca Dumnezeu are ceva impotriva.

23/07/07 09:44

+Archangel+
Moderator

Super tare!!! :D :D :D Satan sa oblige un om sa fie de partea lui. Ce chestie hilara. Satan nu are nevoie de oameni de partea lui. In ura lui ii vrea in Iad, despartiti de Dumnezeu. El nu are nevoie de sprijinul nostru, vrea doar sa-si bata joc de Dumnezeu prin pervertirea coroanei creatiei Lui: omul!

In legatura cu Avesta am o problema de tipul cine a fost primul oul sau gaina! In unele traditii orale evreiesti se mentioneaza ca magii care au fost la nasterea lui Isus faceau parte dintr-un ordin infiintat de Daniel in timpul captivitatii babiloniene pentru a urmari momentul in care se va naste Mantuitorul! Poate este pura speculatie dar ar fi o ipoteza de lucru. Acum, tare mi-e ca nu cumva Zoroastru sa fi fost influentat de profetul Daniel (sa nu uitam ca Daniel a fost un om cu mare vaza si influenta in vremea lui) in cazul in care a trait prin 600 iHr. Daca Zoroastru a trait pe la 1000 iHr iarasi ne lovim de o chestie importanta. In acea vreme a trait si Solomon, cel mai intelept dintre toti oamenii dupa cum spune Biblia, si sub conducerea lui Israelul a avut cea mai mare inflorire. Nu ar fi exclus ca Zoroastru sa fi intrat in contact cu civilizatia iudaica si astfel si cu religia iudaica.

23/07/07 11:15

eudemonistul
+

Super tare! Cum reusesti matale, bobocule (nu te supara, e Caragiale!) sa-i dai in gat pe toti marii oameni care-au trecut prin istorie! Intr-adevar, Zoroastru a invatat de la Daniel sau de la Solomon! Prosti, astia care au croit istoria gandirii umane! Nu i-a dus bibilica la o farama de gandire memorabila! Plastograf, Zoroastru asta, nu gluma.

23/07/07 12:14

Delmoniko
Exclus

Inregistat: 16/05/07
Tipul asta numit de voi Satana e de fapt creatorul,dumnezeul evreiesc din biblie numit Ialdabaoth,Sakla,etc!
Un copil renegat de parinti am putea spune!

Adevaratul Dumnezeu ramane deasupra creatiei!Pana si numele Dumnezeu e impropriu!
Dar asta sustineau gnosticii si din aceasta cauza evanghellile le-au fost arse!

Dumnezeu e pervers si rau,materia din care e facut omul deasemenea deci ne mai ramane doar cunoasterea (gnosis) si modalitatea de a ne parasi trupul devenind una cu scanteia divina!

Dar toate acestea sunt doar aberatii filozofice,nu?
Tocmai de aceea s-a chinuit Irineu si Epifanius sa le renege,sa le combata,sa le ironizeze si in final sa le declare eretice!

Ce ti-e si cu istoria asta!

L-ai facut pe Zoroastru adeptul lui Daniel? Mare blasfemie,tinere!

23/07/07 12:15

eudemonistul
+

Nu te-ai obisnuit?

23/07/07 13:37

Pagini: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la