TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 57
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Cand cartile alea care zici tu ca merita vor spune ce se intampla in viitor atunci vom fi si noi de acord ca merita un loc mai aparte decat cel de valoare culturala! Cu Biblia nu se compara nicio carte din punct de vedere al profetiilor(al claritatii lor), al numarului de autori, al intinderii temporale si al coerentei mesajului! In schimb satanismul cu ce vine? Sunt chiar curios sa-ti aflu motivele "suficient de bune"!

07/01/08 23:03

Klaudiu
membru

Inregistat: 23/06/07

blashyrkh a scris:

de unde sti tu k nu am practicat ritualuri si ca lucrurile pe care le stiu..(bineinteles ca nu ce am scris mai sus)...nu imi sunt dovedite?

Nu cred ca ar vrea cineva sa nege ca ai practicat anumite ritualuri. In fond sunt atat de multi oameni care pratica tot felul de ritualuri, nici o problema.

Poate vrei sa ne spui si noua ce lucruri stii si cum ti-au fost dovedite?

in familia mea toti sunt crestini..eu in schimb m-am alaturat celeilalte tabere...de unde sti tu k nu am motive suficient de bune pt a alege ce am ales?

Pai daca ne-ai spune motivele, ne-am face si noi o parere.

eu spun k dak ati citi cu totii unele carti (in afara de biblie de care am observat ca nu va puteti dezlipi) ce merita..ce expun un alt punct de vedere ca cel al vostru..poate vi s-ar lumina mintea.sa ne auzim cu bine!

Si ce carti ar trebui sa citim? Te rog sa incerci sa ne luminezi mintea.

08/01/08 04:04

eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Klaudiu, eu nu incerc sa explic Metafizika unui prescolar; il astept sa mai creasca.Esti prea bine informat pentru a cere explicatiile pe care le-ai cerut si interventia ta miroase a cinism de la o posta.In rest...sa ai un an bun!

08/01/08 09:23

Abell
membru

Inregistat: 01/11/05

blashyrkh a scris:

in primul rand sunt draga ta:P

Draga mea,(nu am areusit din nick sa cunosc ca esti fata)

blashyrkh a scris:

in al 2-lea rand da sunt de acord cu tine..am facut greseala de a nu citi ce s-a postat inaintea mea..nu am stiut ca e o discutie asa evoluata.

exceptand ironia, o discutie este evaluata in masura ochiului cititorului, pentru unii naivitati pentru altii mod de viata, pentru unii tot ceea ce cunosc

blashyrkh a scris:

in al 3-lea rand de unde sti tu k nu am practicat ritualuri si ca lucrurile pe care le stiu..(bineinteles ca nu ce am scris mai sus)...nu imi sunt dovedite?

Alegerea este un drept pe care Dumnezeu la lasat la dispozitia noastra.
Daca ai practicat sau nu ai practicat un anume ritual si daca acest ritual ti-a dovedit sau nu existenta doar dumneata stii aceasta. Eu nu pot decat sa discut pe baza a ceea ce dumneata declari despre tine si despre incrdintarile dumneavoastra

blashyrkh a scris:

in familia mea toti sunt crestini..eu in schimb m-am alaturat celeilalte tabere...de unde sti tu k nu am motive suficient de bune pt a alege ce am ales?

Faptul ca va-ti nascut intr-o familie crestina nu schimba cu nimic situatia.
Oriunde va-ti fi nascut aveti acelasi drept la alegere, ceea ce ati si facut.

blashyrkh a scris:

eu spun k dak ati citi cu totii unele carti

Poate numesti cateva ca sa nu fie nevoie sa folosesc la fel ca tine autoscuza "De unde stii ca..." nu am citit, eu va stun testati-ma

blashyrkh a scris:

(in afara de biblie de care am observat ca nu va puteti dezlipi)

In cazul meu Biblia, este o lectura de editie mai recenta, prima oara am citit-o acum 12 - 13 ani in urma, majoritatea cartilor fiind citite inainte de acesta data

blashyrkh a scris:

ce merita..ce expun un alt punct de vedere ca cel al vostru..poate vi s-ar lumina mintea.sa ne auzim cu bine!

Cred ca ar fi o discutie intresanta. Astept cu nerabdare expunerea dumneavoastra.
Sa aveti an cat mai binecuvantat,
numai bine Florin Birsan

08/01/08 11:55

Site web  
blashyrkh
membru

Inregistat: 23/11/07
nimic

Ultima modificare de blashyrkh (10/03/08 17:56)

08/01/08 12:01

blashyrkh
membru

nimic

Ultima modificare de blashyrkh (10/03/08 17:57)

08/01/08 12:05

+Archangel+
Moderator

blashyrkh a scris:

vreti sa aflati de ce ne ajuta demonii? pentru k noi le suntem fideli...

In sfarsit un satanist sincer! :)
Asta este si parerea noastra! ;)

As mai continua mesajul dar as spune ceva din Biblie si atunci mai bine nu! :D

08/01/08 12:25

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
si reiese ca DUMNEZEU daca ii esti fidel nu te ajuta... cam deraiata ideea ...
io am mai intrebat pe cineva de unde se aprovizioneaza satan asta??? din cate stiu eu toate sunt facute de DUMNEZEU ... satan ia din ce a facut DUMNEZEU si da cui i se inchina sau mai stiu eu ce fac satanistii ... logica imi spune ca satanistii primesc de la second hand ... intrebarea e de unde stiu satanistii ca ceea ce primesc de la satan le face si bine ...???

08/01/08 12:35

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Aproape toţi ne formăm opinii din materialul de studiu aflat cel mai la îndemână. Nu ştiu ce ar fi mai uşor, să cauţi nişte cărţi, sau să cauţi un om. Şi mai contează şi ce urmăreşti prin căutare.

Ar fi poate interesant, dacă ai vrea să meditezi, blashyrkh, de ce ai ajuns să cauţi ceva opus unor exemple pe care, din câte le descrii tu, noi (by the way, o informaţie, dacă n-o ştiai: aici te afli printre pocăiţi, sectanţi sau cum om mai fi numiţi) le-am putea caracteriza ca fade pentru creştinism, dar necunoscând alte lucruri din substratul lor, ar fi mai bine să nu opinăm deocamdată.

Ai găsit ceva în nişte cărţi, dar eu unul pot să bănuiesc că a fost mai plăcut să cauţi în nişte cărţi, pentru că a căuta în nişte oameni aduce cu sine multe dezamăgiri. Şi am o curiozitate: oamenii care au scris acele cărţi sau cu care te-ai asociat în ceea ce trăieşti, nu te dezamăgesc deloc, niciodată?

Aş putea să zic că nu ai găsit un creştin perfect, care să te facă să vrei să fii ca el, pentru că nu ai căutat, dar aş minţi. El nu există. Desigur, modelul oricărui creştin este Hristos, dar oamenii care Îl urmează sau se laudă că Îl urmează, în realitate nu sunt ca El, ci doar nişte copii palide cu pretenţii.

Mie mi se pare trist de fiecare dată când aud că cineva preferă altceva în loc de creştinism, dar într-un fel găsesc că este normal să te dezamăgească orice altceva în afară de Hristos. Chiar şi creştinismul.

Nici nu ştiu ce să zic vizavi de exemplul tău, pentru că dacă aş împărtăşi opiniile mele despre geneza acestei transformări a tale, sau despre ce ar trebui să cauţi şi ce nu, nu cred că te-ar putea influenţa. Zic doar că ar fi o mare bucurie, sau măcar ceva interesant sau inedit pentru tine, dacă ai putea vreodată să te întâlneşti cu Hristos, şi-L rog să-ţi creeze această ocazie.

08/01/08 12:45

Site web  
blashyrkh
membru

nimic

Ultima modificare de blashyrkh (10/03/08 17:58)

08/01/08 15:30

blashyrkh
membru

nimic

Ultima modificare de blashyrkh (10/03/08 17:58)

08/01/08 15:37

blashyrkh
membru

nimic

Ultima modificare de blashyrkh (10/03/08 17:59)

08/01/08 15:44

+Archangel+
Moderator

De ce ar avea nevoie Dumnezeu de niste oameni (care, in acceptiunea ta, sunt creati de altcineva) pentru a supravietui? Inainte cum a supravietuit? Sau poate si Dumnezeu e creatia lui Lucifer?

Pe ce baze consideri ca Al-Jilwah spune adevarul iar Biblia minte?

Referitor la arderea bibliotecii din Alexandria, in ce ma priveste pe mine personal, deciziile luate de "biserica" dupa Edictul din Milano au mai mult iz politic decat religios! Stii ceva exact referitor la cartile din Alexandria sau doar speculezi?

08/01/08 17:11

blashyrkh
membru

nimic

08/01/08 18:02

blashyrkh
membru

nimic

08/01/08 20:24

blashyrkh
membru

nimic

08/01/08 20:25

blashyrkh
membru

nimic

Ultima modificare de blashyrkh (10/03/08 18:00)

08/01/08 20:57

filip
membru

Blashyrkh, (ooof, îmi ia juma' de oră să scriu la nick-ul tău, că trebe să citesc fiecare literă în parte... :)), o să te rog, pe cât posibil, să îţi cumulezi mesajele, prin folosirea linkului "modificaţi" de sub caseta în care apare ultimul tău text postat. Că altfel se pierd ideile dacă trebuie să derulezi peste o mulţime de spaţii de dimensiunea unui avatar, la mai multe mesaje de câte o propoziţie.

OK. Revin acuma la subect.

Multe din cele spuse de tine acum, au mai fost dezbătute pe baza afirmaţiilor rostite de alţii din tabăra sataniştilor. Concluzia a fost că nimeni nu poate demonstra ceva infailibil, pe baza unor documente, pentru că nu am fost nicicare martori la scrierea lor, sau în mintea celor care le-au scris.

Aşa că, dacă poţi măslui un document oarecare, de ce nu ai presupune că şi Biblia e o măsluire? Nu te opreşte nimeni să faci acest lucru. Distracţia este însă că dacă Biblia este ceea ce pretinde că este, şi dacă mesajul ei este adevărat, mai devreme sau mai târziu o să te confrunţi fie cu demonstraţii istorice ale veridicităţii unor afirmaţii ale ei, fie cu demonstraţii supranaturale, fie cu consecinţele ei, fie cu toate acestea la un loc. Numai aşteaptă... ;)

Deocamdată, mulţi dintre cei de pe aici au atât motive istorice, cât şi motive care ţin de credinţă, pentru a crede în Biblie şi în afirmaţiile ei.

Despre scrierile de inspiraţie păgână, sau chiar demonică... eu din toate confruntările spirituale între adepţi ale acestor scrieri şi creştini veritabili, i-am văzut înfrânţi pe adepţii satanismului. Aşa că nu-mi fac probleme în a categorisi care tabără în ce situaţie este.

Şi am mai cerut şi altora să-mi explice de ce Satana, la felul în care este el, şi chiar la felul cum se înfăţişează el adepţilor săi că ar fi, nu-L răstoarnă pe Dumnezeu într-un război pe care să-l provoace el, Satana, ci stă în aşteptarea momentului pe care de fapt Dumnezeu îl va alege pentru a-l pune odată pentru totdeauna la locul lui.

Că la cât de bun băiat se pretinde, eu aş vrea la orice oră să mă elibereze de acest Dumnezeu care este crud şi nemilos, conform cu ce spune Satana. Iar dacă amândoi sunt incapabili să se uzurpe unul pe altul dacă nu au "enegie" de la noi, oamenii, păi scuză-mă, eu zic că ar fi mai bine să ne unim noi toţi oamenii şi să-i facem arşice pe amândoi, şi apoi să trăim după cum ne place, să nu ne mai lăsăm amestecaţi în răfuielile lor personale, ca nişte mingi în care ei să dea cu piciorul când au chef.

Atlantida... în opinia mea e foarte posibil să fi existat. Eu am auzit o teorie, care mi se pare interesantă, legată de potop, şi care ar explica şi dispariţia Atlantidei. Teoria o stabileşte în Antarctica, şi este legată şi de înclinarea axei de rotaţie a Pământului, care presupune că ar fi avut loc la momentul Potopului. Înainte de Potop, natura edenică descrisă pe Pământ presupune că axa de rotaţie a Pământului ar fi fost verticală faţă de planul de rotaţie. Climatul Antarcticii ar fi fost deci cu totul altul, ceea ce explică şi biodiversitatea moartă, descoperită sub gheaţa de azi. Am nişte materiale video interesante pe această temă. Dacă înţelegi engleza şi le vrei, poate se aranjează. dacă nu, cred că e ceva despre teoria aceasta şi pe internet, dar nu aşa de complet.

08/01/08 21:48

Site web  
blashyrkh
membru

nimic

08/01/08 22:18

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

blashyrkh a scris:

dar orice ar fi asta e drumul pe care l-am ales si nu il tradez pe Lucifer pentru nimic..nici dak mi s-ar oferi tron langa d-zeu. e superb sa iubesti neconditionat.

El te iubeste neconditionat ? Te-ar lasa sa-l parasesti , daca ai vrea ?

P.S. pune spatiu inainte si dupa smilie, ca sa apara imaginea lor ;) .

08/01/08 22:21

blashyrkh
membru

nimic

08/01/08 22:36

filip
membru

Blasyrkh, nu-i problemă, îţi respect numele de utilizator pe care îl ai. Numai ziceam că mi-e dificil să-l scriu. Am observat la sataniştii de pe aici că îşi aleg nişte nume mai "exotice", dar până acuma ori erau scurte, ori erau mai inteligibile. A'ma trebe să ştii că mie mi-e o lene să fac un efort intelectual... de să nu mai spun. Aşa că, să citesc literele numelui tău cu atenţie o fost tare solicitant. Da' încep să mă obişnuiesc.

Nu pricep la ce faci referire când zici că nu ştii ce să faci cu "msg-ul ăla". Te referi la a modifica un mesaj? Ideea e că toţi mai facem greşeli, sau mai avem idei cu care am vrea să revenim la un mesaj deja postat. Din acest motiv, cei care au construit suportul informatic al forumului au prevăzut o modalitate de a ne modifica fiecare mesajele postate. Aşa că, la fiecare mesaj al tău, în dreapta jos, ai un link denumit "Modificati". Dacă apeşi pe el, o să vezi că îţi poţi reedita mesajul. Astfel poţi să corectezi cuvinte sau idei greşite, sau poţi să adaugi alte idei. Deci nu mai trebuie să revii cu mesaje suplimentare în care să faci erate, sau să zici că ai uitat să scrii cutare sau cutare idee. Ci vei avea totul într-un singur loc, şi cât mai corect posibil, ca să putem urmări toţi o idee clară, acolo unde e postată, nu plimbându-ne pe o pagină întreagă.

------------------------------------------------------

Da, probabil că e superb să iubeşti necondiţionat. Eu mărturisesc că nu mă ridic la înălţimea unui astfel de sentiment. Sincer, mă îndoiesc că s-ar ridica vreun alt om, în afară de Isus, dar asta probabil e o chestiune de punct de vedere.

Acuma, nu ştiu cum e cu Satana, dar Dumnezeu nu e genul de fiinţă care să-ţi ofere un tron numai ca să-L iubeşti... Chiar aş putea spune că Dumnezeu te iubeşte El Însuşi aşa de mult, încât te lasă să alegi să fii despărţită de El pe vecie, într-un loc de chin. Nu s-ar amesteca cu nici un chip în alegerile tale, deşi e mai mult decât bucuros să te îndrume prin ele, dacă vrei să i-o ceri.

Nu ştiu cum să-l privesc pe Lucifer, care deşi ştie ce e şi ce-l aşteaptă (mă ierţi că vorbesc din perspectiva creştină), se foloseşte de sentimentele tale de loialitate şi de dragoste pentru a te trage după el. Dar, dacă n-ar face aşa, bănuiesc că n-ar mai fi Lucifer.

Aşa, acuma pentru partea cu materialele video, e vorba de mai mute cd-uri cu mai multe lucruri pe ele. În total sunt vreo 7,4 G, dar, depinde cât te interesează, nu e obligatoriu să vrei tot ce e pe ele.
Am aşa:
1 - the age of the earth
2 - the garden of eden
3 - the dinosaurs and the bible
4 - lies in the textbooks
5 - the dangers of evolution
6 - the hovind theory (aici aminteşte şi de atlantida)
7 - questions and answers.
Sunt seminarii ale unui individ numit Kent Hovind. dacă te intere să vezi ce-i cu individul, poţi să-l cauţi pe net (chiar şi wikipedia) şi o să afli păreri pro şi contra lui. Acuma e în închisoare.

Sunt fără copyright, aşa că liniştit pot să ţi le trimit şi ţie şi altcuiva. Dacă doreşti să stabilim o modalitate de transfer al datelor, va trebui fie să-mi dai o adresă poştală la care să ţi le expediez pe cd-uri sau dvd-uri, cum vrei, fie să-mi zici cumva unde să le pun pe net sau altceva.

Dacă nu doreşti să-ţi faci datele de expediere publice pentru toţi, poţi să mi le scrii într-un mesaj privat, de la linkul de mesaje private. (Când intri pe pagina principală, sub numele tău de utilizator, ai linkuri de citit şi trimis mesaje private)

08/01/08 22:55

Site web  
+Archangel+
Moderator

Certitudinea a murit traiasca relativismul! :D Nici Biblia nu minte tot timpul nici Al-Jilwah nu spune tot adevarul. Sincer nu prea inteleg cum deosebesti minciuna de adevar. Sunt tare curios de unde ai luat ideile despre "hranirea" lui Dumnezeu cu energie! Banuiesc ca din Al-Jilwah. Si cum de esti sigura ca in cazul asta spune adevarul? Eu, unul, nu prea inteleg.

Hai sa-ti spun parerea mea personala de ce nu vreau eu astfel de carti. Cand eram la facultate era o fata in caminul unde stateam eu care zicea ca are darul ghicirii in cartile de tarot. Fiind o data la ea in camera (eram mai multi ca ne imprietenisem cat de cat) am zis sa ma uit si eu pe cartile de tarot nemaivazandu-le cum arata pana atunci. Nu am putut sa ma uit la mai mult de jumatate dintre ele. Am simtit o presiune (sau putere) asupra mea care tot crestea si imi taia respiratia si imi incetosa vederea. Le-am pus pe masa si atunci mi-am revenit. Nu am mai pus mana pe ele niciodata. Dupa aceea am avut o discutie foarte serioasa cu ea. Nu m-a contrazis. Doar mi-a zis ca este binecuvantarea si blestemul ei si chiar daca ar vrea nu ar putea sa-L accepte pe Dumnezeu. Am ramas interzis de sinceritatea si neputinta ei. Vroia dar nu vroia sa scape!
Un al doilea caz. Eram la Diverta in Mall Vitan si asteptam ceva sau pe cineva, nu mai stiu exact. Neavand ce face m-am uitat pe la carti si mi-au picat ochii pe ceva interesant: "Magia neagra"! Am luat-o si am inceput sa citesc. Erau descrisi demonii care puteau fi chemati si ritualurile aferente. Dupa vreun sfert de ora am pus-o la loc pentru ca trebuia sa plec. Dupa ce am lasat-o din mana timp de cateva minute am avut impresia ca sunt prins intre doua lumi. Parca eram in transa. Mergeam dar nu-mi simteam pasii. Din acel moment am taiat orice legatura cu tot ce are legatura cu ocultul. N-am chef sa ma joc cu focul!

Tu zici ca nu conteaza daca suntem crestini sau satanisti sau pagani. Va veni un moment in care alegerea taberei va hotari destinul nostru vesnic.

Nu Teofil a dat ordinul de distrugere a bibliotecii din Alexandria ci imparatul Teodosie I care dorea sa distruga toate templele pagane. Teofil doar a indeplinit ordinul. Deci... decizie politica!!!

Despre Atlantida nu stiu prea multe! Dar poate ai fi curioasa sa afli despre nefilimii din Biblie. Acestia erau copii rezultati din impreunarea ingerilor cu femei. Despre acesti ingeri Biblia spune ca acum stau inlantuiti in Adanc pentru ceea ce au facut. Biblia mai spune despre nefilimi ca au fost oamenii viteji ai antichitatii si ca erau uriasi.

P.S. Filip, ce calitate(la rezolutie ma refer) au documentarele lui Hovind?

08/01/08 23:26

filip
membru

Am şi calitate jalnică la ~60 M un fişier, respectiv la calitate bună - ~500 M. Cum vrei. Un capitol dintre cele descrise are între 2 şi 3 fişiere.

09/01/08 00:09

Site web  
zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07

Filip. a scris:

Aşa că, dacă poţi măslui un document oarecare, de ce nu ai presupune că şi Biblia e o măsluire? Nu te opreşte nimeni să faci acest lucru.

Am observat că acesta e argumentul de care se agaţă TOŢI cei care vor să-şi demonstreze depărtarea de Dumnezeu.

Păi e simplu. Biblia nu poate fi măsluită deoarece în aceasta constă unul din aspectele sub care atotputernicia Lui Dumnezeu se manifestă.

Sau cu alte cuvinte: ce rost mai are atotputernicia Lui, dacă El nu poate da în vileag măsluirile oamenilor? Nici unul.

Şi dacă El poate da în vileag măsluirile oamenilor şi nu o face, atunci cum este dovedit faptul că El urăşte minciuna?

Din cauza aceasta, ”persoana” care te opreşte să te îndoieşti de Biblie, e tocmai dragostea ta faţă de EL.

Despre Satan s-a spus că este tatăl minciunii. Minciuna este fiica lui cea mai bună. Cum arată oamenii pe care îi iubeşte el (posedaţi de el şi de dracii lui)? Umblă goi, se taie cu pietre, locuiesc în morminte, urlă, omoară, bat, urăsc, curvesc, etc. Nu e tocmai definiţia iubirii aşa cum eu o percep.

Ultima modificare de zambezi (09/01/08 02:15)

09/01/08 02:13

Pagini: 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la