|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Cand o sa fii sigur care e datoria mea si nu doar o sa crezi atunci sa ma tragi de maneca.
Mesajele ti le poti modifica prin optiunea... "Modificati" care aparea la finalul fiecarei postari. Copiezi textul unui post in celalalt post si apoi astepti ca unul din moderatorii topicului sa stearga postul in plus. De data asta o sa ti le modific eu. Pe viitor te-as ruga sa folosesti "Modificati" in loc sa faci un post consecutiv.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
29/03/08 01:26
|
|
romanescu
membru
Inregistat: 26/03/08
|
|
mutumesc si va rog sa ma iertati dac vam suparat. ps. sunt sigur ca e datoria dumneavoastra
_______________________________________ un crestin caldicel face mai mare paguba ca o mie de pagani
|
|
29/03/08 01:29
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
romanescu a scris:
ps. sunt sigur ca e datoria dumneavoastra |
Cand afirmi asta pe ce te bazezi?
P.S. Nu e nevoie sa ma iei cu dvs. Nu sufar de importanta cronica.
|
|
29/03/08 01:32
|
|
romanescu
membru
|
|
sun sigur pentru ca ai puterea de a o face io dac as putea sa streg as sterge dar vad ca avet scris "moderator" deci poti.
_______________________________________ un crestin caldicel face mai mare paguba ca o mie de pagani
|
|
29/03/08 01:38
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
romanescu a scris:
io dac as putea sa streg as sterge |
In cazul asta nu pot decat sa ma bucur ca nu poti sterge.
Daca nu mai ai alte comentarii strict bazate pe ceva real si demonstrabil as dori sa incetam acest off-topic.
|
|
29/03/08 01:41
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
romanescu a scris:
sun sigur pentru ca ai puterea de a o face io dac as putea sa streg as sterge ... |
In incinta templului au fost in multe randuri negustorii si bisnitarii, dar Domnul Iisus i-a scos o singura data afara, era vremea stabilita de El. Crezi ca nu i-a vazut si alta data acolo? Nu stim daca i-a confruntat cu adevarul lui Dumnezeu in mod direct pentru ca nu spune Biblia, dar nu i-a scos decat la vremea hotarata.
Ravna pentru casa Ta ma mananca, zicea Domnul.
Insa ravna si calauzirea de sus merg mana-n mana.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (29/03/08 01:45)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
29/03/08 01:42
|
|
romanescu
membru
|
|
io nu vreu sa gresesc da mi se pare ca ia scos de doua ori si ia scos cand sa dus la templu si ia scos imediat. nu cred ca a stat si sa uitat la ei si nu a zis nimic si a asteptat ba din contra ia scos afara. dar e logic oameni buni cum sa lasam un satanist sa ne prezinte crezurile lui pe forumul nostru crestin.
|
|
29/03/08 01:48
|
|
Old
Moderator
|
|
Eu gandesc ca nu-i gresit stii de ce? pentru ca sa-i aratam credinta crestina care este superioara satanismului. Daca nu-l lasam sa spuna, nu va fi gata nici sa asculte.
Da mai este ceva. Acum e responsabilitatea noastra sa prezentam credinta crestina cat mai curat (prin cuvinte si fapte) pentru ca sa se vada ca este superioara.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
29/03/08 01:51
|
|
romanescu
membru
|
|
vad ca sunt singurul care ma lupt. faceti cum vreti dar va spun ca eu venit de afara si scarbit de pacat ma doare sa gasesc crestini care stau si citesc gandurile uni satanist si sa vad avatare sataniste pe un forum crestin e rusine spuneti ce vreti sau intoarcetio cum vreti dar adevarul ese asta , ca noi nu avem ce inparti/discuta cu diavolul.
|
|
29/03/08 01:59
|
|
Old
Moderator
|
|
clar. nu discutam cu diavolul, dar discutam cu oameni care au fost prinsi in cursa diavolului pentru ca sa- le putem duce eliberarea.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (29/03/08 02:02)
|
|
29/03/08 02:01
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
Vezi Arch la ce se gandeste un crestin adevarat? La puterea de a sterge! Nu la a crea, de a adauga valoare. Isi doreste doar sa poata sterge! Minunat! asta se lupta, il doare, e scarbit...Sa mai intreb dacainsul cunoaste Rugaciunea catre Dumnezeu al Sf. Ioan Damaschinul? M-as amagi! Romanescule, esti mai satanist decat satanistul cu avatar! Esti stapanit de un pacat capital ( cel putin!) baiatule! Dar nu ma lua in seama, lupta-te cu satanistii! Si dai si lupta...si dai si lupta...
|
|
02/04/08 16:45
|
|
romanescu
membru
|
|
eudemonistul nu am inteles ce vrei sa spui cum fa fiu mai satanist decat satannisti ?? doar pentru ca nu cunosc o rugaciune ?? si asta ar fi un pacat capital ? sau am inteles gresit ?
|
|
02/04/08 19:58
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Ooooo, buna seara eude! Ma bucur sa te revad chiar daca numai in scris. Sper ca (re)sederea la noi sa-ti fie cat mai placuta.
Acum eudemonistule ce sa-ti zic? Cred ca exagerezi un pic in privinta lui romanescu. Daca un copil ar veni la tine cu un pistol de plastic si se face ca te impusca doar n-oi crede ca parintii lui il educa sa devina terorist. 
Spor la postat si ma bucur sincer ca ai revenit. 
|
|
02/04/08 21:51
|
|
romanescu
membru
|
|
archangelu are un mod subtil de a se exprima ca nu inteleg ce vrea sa zica despre mine 
|
|
02/04/08 23:23
|
|
eudemonistul
+
|
|
Romanescule, si Iisus se exprima in parabole. Stia El ce stia! Sederea la voi mi-a fost intotdeauna placuta, Arch, cand nu mi s-a argumentat cu citate biblice. Sunt momentele in care ma aleg si eu cu cate ceva.
|
|
03/04/08 12:35
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Pai si cu ce-ai vrea sa-ti argumentam? Cel putin teoretic Biserica este ambasada Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant si ea se supune legislatiei ceresti care este Biblia. Asa ca e cam greu sa nu citam legea, articolul si litera. 
Dar ce ai impotriva citatelor biblice?
|
|
03/04/08 12:54
|
|
eudemonistul
+
|
|
Niciodata nu va voi intelege orgoliul de a interpreta Cartile Sfinte.Chiar crede cineva ca Dumnezeu are nevoie de interpreti pentru a se face inteles? Sa fim seriosi. Cat despre "ambasade"...sa lasam. In tara asta sunt acreditate vreo 30 ambasade ale aceluiasi crestinism. Mi-ar fi rusine. Eu stiu ca fiecare tara isi are cate o singura "ambasada". Asa ca...hotarati cine e "excelenta sa" si pe urma voi sti si eu cui ma adresez. Chiar nu-i umple rusinea pe cei care se pretind crestini cand prietena mea a sarbatorit Pastele iar eu sunt in postul lui? Voi continua sa caut o cale pentru a da Bisericile in judecata. Eu unul nu permit ca orgoliul astronomic dovedit de oameni imbecili sa terfeleasca numele unui Dumnezeu. Asta de peste 1700 ani! Chiar nu spune nimeni:"Ajunge!"?
|
|
03/04/08 16:43
|
|
Old
Moderator
|
|
eudemonistul a scris:
Cat despre "ambasade"...sa lasam. In tara asta sunt acreditate vreo 30 ambasade ale aceluiasi crestinism. Mi-ar fi rusine. Eu stiu ca fiecare tara isi are cate o singura "ambasada". Asa ca...hotarati cine e "excelenta sa" si pe urma voi sti si eu cui ma adresez. !"? |
O singura ambasada intr-un loc. Dar o multime de ambasade, in diverse locuri. A'ma daca tu vrei sa-i stabilesti lui Dumnezeu care sunt diviziunile teritoriale, nu stiu cat de intemeiata este parerea ta sa se prinda si Dumnezeu saracutu de aceasta impartire. Daca el isi aseaza ambasadele dupa alte criterii decat cele teritoriale, ai putea spune:Rusine sa-i fie, ca nu respecta ce stiai tu despre ambasade? Si ca te surprinde.
Chiar nu-i umple rusinea pe cei care se pretind crestini cand prietena mea a sarbatorit Pastele iar eu sunt in postul lui? Voi continua sa caut o cale pentru a da Bisericile in judecata. Eu unul nu permit ca orgoliul astronomic dovedit de oameni imbecili sa terfeleasca numele unui Dumnezeu. Asta de peste 1700 ani! Chiar nu spune nimeni:"Ajunge!"? |
Eu sa stii ca ma pretind crestin, dar nu ma umple rusinea de fel ca tu si prietena ta sarbatoriti pastele la date diferite. Poate nici nu este alegerea voastra, ci este contextul in care v-ati trezit ca va aflati.
Si ce ? Ai vrea sa spui ca Dumnezeu este asa de marunt ca din greseala a scris in agenda de 2 ori? Sunt lucruri mult mai importante ce trebuie schimbate in lumea asta decat pastele. Nu te prinde de ideea asta sa spui ca Dumnezeu se ocupa de cele importante, si nu mai are timp de cele mai mici. Ca asa cum observi noi trebuie sa facem unele schimbari ca sa ne aflam cum trebuie, si daca nu intra Dumnezeu cu buldozeru este pentru ca vede ca le facem noi asa cu incetul.
Asa ca nu am citat din biblie, de data asta!
|
|
03/04/08 16:58
|
|
eudemonistul
+
|
|
Un mare ganditor ti-ar fi spus ca cine alearga dupa cuvinte, sfarseste prin a-si scranti limba. Eu? Doar ma minunez.
|
|
03/04/08 17:04
|
|
Old
Moderator
|
|
Si cine-i ganditorul de care zici? Sau nu scrie cine-i ca sa nu fie cuvinte si sa-si scranteasca si el limba. Sunt doar ganduri... Nu cumva si-o scrantit gandurile? 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (03/04/08 17:08)
|
|
03/04/08 17:06
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Te minunezi tu dar sa nu ramai numai cu minunatul.
Pana la urma care e problema ta cu Cartile Sfinte?
|
|
03/04/08 17:11
|
|
eudemonistul
+
|
|
Mahavira. Te asigur ca si Iisus a invatat cate ceva de la el. Ca om, fireste.
|
|
03/04/08 17:11
|
|
romanescu
membru
|
|
eu un pic al inteleg pe eudemonistu si ca el sunt mult alti oameni care sunt scarbit de sutele de religi si miile de reguli legi doctrine fiecare intelege cum vrea si cum ai convine. feicare religie se da drept cea mai buna si bieti oameni raman cu un gust amar. eu personal ma uit la viata oamenilor nu la ceea ce zic ei sau la ce vor sa ma invete. si am gasit multi oameni care nu dau mare pret pe religie ci cu viata lor vorbesc oamenilor si asa as vrea sa fiu si eu nu 
|
|
03/04/08 19:40
|
|
eudemonistul
+
|
|
Daca vrei sa fii asa, romanescule, te felicit! Numai faptul ca vrei sa incerci si ma face sa ma aplec in fata ta.
|
|
03/04/08 21:05
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|