|
|
|
luckylove
membru
Inregistat: 24/06/08
|
|
Hy to all ... Sunt Lucky .. si daca exista satanisti pe acest forum.. din HD(Hunedoara) contactatima .. Bft si numai bine 
|
|
24/06/08 00:26
|
|
Daniela Matei
membru
Inregistat: 01/05/08
|
|
mai omule exista un sigur tip de satanism ...e cam sec sa-l numesc tip...acela se numeste satanism traditional....modernismul nu este satanism e mai degraba ateism , un curent filozofic, iar rebelii sunt un \,,,, )
|
|
24/06/08 01:03
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Aha, fiecare tigan isi lauda ciocanul. In fine... Deci esti traditionala. Sa-nteleg ca n-ai practicat niciodata niciun ritual?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
24/06/08 01:14
|
|
Daniela Matei
membru
|
|
mai nu e vorba ca fiecare isi lauda ciocanul..dar la o adica cum te poti numi satanist daca nu crezi in existenta lui Satan? (cum fac modernii) ...spune-mi tu cum esti crestin daca nu crezi in existenta lui Dumnezeu? ...e ca si cum as face eu crestin traditional (cel care crede ) si crestin modern( cel care nu crede)...satanismul modern este o prostie ! nu este satanism! ) ..aia se ghideaza dupa o carte tampita numita Satanic Bible de Anton Lavey care a fost un circar imputit:P......... Am facut si eu un ritual, dar inca nu sunt pregatita pentru asa ceva...
|
|
24/06/08 01:18
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Daniela Matei a scris:
Am facut si eu un ritual, dar inca nu sunt pregatita pentru asa ceva... |
Pai si atunci ce satanista traditionala esti tu? Sau esti doar simpatizanta?
Cat despre LaVey... daca te-ar auzi modernii ti-ar da cu el in cap. 
|
|
24/06/08 01:20
|
|
Daniela Matei
membru
|
|
ma ... pe ei de moderni! ce intrebare stupida ce satanista traditionala esti tu daca nu ai facut un ritaul , morr=)) ...in primul rand nu faci un ritual ca sa te afli in treaba ( ahaha ce funny e , ce cool sunt ..fac ritualuri) , nu este asa ...un ritual il faci atunci cand esti pregatit( pregatit ma refer destul de antrenat spiritual) ca sa poti comunica cu spiritul chemat si sa-l poti controla , ca altfel s-ar putea sa cam dai de belea. Iar acest ritaul trebuie facut cu cap si cu un rost!! eu sunt la antrenament spiritual sa zic asa...
|
|
24/06/08 01:24
|
|
Daniela Matei
membru
|
|
luckylove ...u're funny:))...s-ar putea sa gasesti, cel putin baietii de la inceputul topicului dupa cum vorbeau imi pareau satanisti:>....dar nu te va cauta nimeni=))...stupid o.0
|
|
24/06/08 01:49
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Daniela Matei a scris:
un ritual il faci atunci cand esti pregatit( pregatit ma refer destul de antrenat spiritual) ca sa poti comunica cu spiritul chemat si sa-l poti controla |
Ma amuza teribil cand aud pe unul si pe altul ca se "antreneaza" sa "controleze" spirite. Oare chiar atat de naivi sunt astfel incat sa creada ca un pumn de tarana care are maxim cateva zeci de ani poate controla o entitate care a asistat la nasterea universului si este atat de puternica incat poate face praf tot ce intalneste? Da', na, daca atat ii duce mintea pe unii... 
|
|
24/06/08 08:40
|
|
romanescu
membru
Inregistat: 26/03/08
|
|
santanisti care cauta satanisti pe site tanarcrestin incredibil se vede ca moderatori au alte lucruri de facut de nu va scot afara din acest forum. locul vostru nu este aici!! lupi care satu intre oii ?? cine o mai auzit de asa ceva??
_______________________________________ un crestin caldicel face mai mare paguba ca o mie de pagani
|
|
24/06/08 21:34
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
romanescu a scris:
santanisti care cauta satanisti pe site tanarcrestin incredibil se vede ca moderatori au alte lucruri de facut de nu va scot afara din acest forum. locul vostru nu este aici!! lupi care satu intre oii ?? cine o mai auzit de asa ceva?? |
ia uita-te tu mai bine.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/06/08 21:49
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Ce e romanescule, te-a muscat vreun lup? Poate observi ca aici e un subiect despre Curente si erezii. Ce-ai vrea sa discutam aici?
|
|
25/06/08 01:08
|
|
romanescu
membru
|
|
nu inteleg parca ar vorbi in limba zulu chiar nimeni nu ma intelege sau nime nu vede ? cum sa stea satanisti pe site crestin sa stea ei sa se caute sa se intrebe cum mai e pe la ei cu avatarele lor sataniste si sa discute ei despre satan si rituale sataniste pe un site crestin? chiar nimeni nu vede ca nui un loc pentru asa ceva intre crestini?? si mai vezi si "crestini" care le ia apararea 
_______________________________________ un crestin caldicel face mai mare paguba ca o mie de pagani
|
|
25/06/08 19:56
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
romanescu a scris:
nu inteleg parca ar vorbi in limba zulu chiar nimeni nu ma intelege sau nime nu vede ? cum sa stea satanisti pe site crestin sa stea ei sa se caute sa se intrebe cum mai e pe la ei cu avatarele lor sataniste si sa discute ei despre satan si rituale sataniste pe un site crestin? chiar nimeni nu vede ca nui un loc pentru asa ceva intre crestini?? si mai vezi si "crestini" care le ia apararea  |
Ps. se pare ca i-a exclus...asa mi se pare mie
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
25/06/08 20:02
|
|
Daniela Matei
membru
|
|
multumesc ca m-ati scos de la ban...chiar aveam nevoie ca citesc biblia de pe site-ul vostru..o am si eu in casa , dar am decat Noul Testament...Archangel ma abtin...n-ah din ban-ul asta am invatat sa vorbesc:))
|
|
26/06/08 02:16
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Ehh... ma bucur ca nu sunt resentimente! 
romanescule, eu chiar nu inteleg de ce te oftici atat. Crezi ca forumul asta e cu circuit inchis? Numai membrii gold au acces la el? Acest forum e deschis pentru toti cei care au intrebari sau comentarii. Chiar si pentru satanisti. Atat timp cat se discuta civilizat si nu se incalca regulile bunului simt. Nu vrei sa vezi discutii despre satanisti? Simplu... nu mai intra la Satanism. Doar nu o sa ne apucam sa discutam la un astfel de topic despre insamantarile de primavara.
|
|
26/06/08 10:26
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Romanescule! Si ei sunt oameni, dar crestinii ii vad pe un drum gresit. Daca nu i-am primi sa discutam cu ei cum ar putea invata ceva despre D-zeu, iertare, dragoste daca i-am respinge? Nu cred ca Isus a respins pe cineva. A vindecat nu doar satanisti, ci chiar posedati.
Ultima modificare de Sword (26/06/08 13:21)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
26/06/08 13:20
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
ma bucur si eu ca s-a rezolvat. chiar imi parea rau ca a fost banata. bine ai revenit, Daniela 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
26/06/08 13:26
|
|
romanescu
membru
|
|
da fiti voi indulgenti cu ei vorbiti discutati poate cine stie va si inprieteniti ca doar sunt si ei oameni.. bieti de ei ce mai conteza acuma la cine se roaga ca doar si ei cred in ceva asai ???
io raman ferm convis ca nu avem nimic de a face cu satanisti si ca locul lor nu este aici da cred ca crestini sunt membri GOLD !!!
|
|
26/06/08 20:37
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Ok, sa vedem atuuunci... Care sunt caracteristicile unui crestin? Poate ar trebui sa si le scrie la semnatura, ca daca il vedem, sa il luam in brate. Ce ziceti? ...Cat despre ceilalti, necrestini, propun sa le facem un loc al lor, asa cum aveau leprosii, si sa nu ne atingem de ei, ca noi suntem sfinti... Dar daca ma gandesc mai bine, ar trebui sa facem un chat doar al Lui Dumnezeu. Pentru ca El e atat de sfant, incat nu poate sta cu noi. Mai bine sa ne ocoleasca. Ce ziceti? De acord?... 
Matei 5:46 Dacă iubiţi numai pe cei ce vă iubesc, ce răsplată mai aşteptaţi? Nu fac aşa şi vameşii?
Ce zici despre asta, romanescule? 
Scuze pentru offtopic. 
Ultima modificare de anomis (26/06/08 21:55)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
26/06/08 21:49
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Am auzit oameni care nu mergeau la cinema, de ce? Fiindca scrie ca "sa nu stati pe scaunul pacatosilor", iar la cinema ii clar ca au stat pacatosi, si la scoala, chiar si acasa la ei fara sa-si dea seama. Prietenia cu cineva stii cand o recunosti? Nu facand pe crestinii, ci purtandu-ne crestineste. Daca unu care se intituleaza satanist ma salveaza de la inec o sa-l blestem? Nu a facut un act crestinesc? O sa-i multumesc lui si o sa-i multumesc si Domnului ptr. el. inainte de a fi satanisti sau crestini suntem oameni. Si aici pe forum sunt destui oameni capabili sa stie cand cineva o ia pe aratura. Sa ne ferim sa nu-i impingem noi acolo.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
26/06/08 22:37
|
|
Daniela Matei
membru
|
|
Multumesc shoricel.....romanescu mai bine ai lucra putin la gramatica si apropo noi nu ne rugam 
|
|
26/06/08 23:06
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Decat sa te rogi cui nu trebuie mai bine nu te rogi :P
PS: cu placere 
Ultima modificare de shoricel (26/06/08 23:49)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
26/06/08 23:49
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
shoricel a scris:
Decat sa te rogi cui nu trebuie mai bine nu te rogi :P
|
bine zici!
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
27/06/08 00:04
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
romanescule, am ajuns sa discut numai cu tine la topicul Satanism. Oare de ce duh esti manat? Nu vrei sa ceri foc din cer precum Iacov si Ioan si sa termini o data cu nenorocitii astia de satanisti? Ca doar Isus n-a murit si pentru ei. 
|
|
27/06/08 09:08
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|