TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Satanismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 57
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

shoricel a scris:

si ce se va intampla atunci cand o vom descoperi? ce avem de pierdut?

28/06/08 01:04

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08

Daniela Matei a scris:

nu sunt conditii...trebuie multa practica ...sa lucrezi cu chakrele, ca sa poti iesi din corp si sa te poti duce pe planul astral. (meditatie multa)...O sa vedeti voi asta!nu vine nimeni sa-ti spune...tu trebuie sa afli.

imi vine sa rad cand vad ce aberatii poti sa crezi:))

P.S:si sa plang cand vad cat esti de ratacita :(

Ultima modificare de felyy (28/06/08 01:09)

28/06/08 01:07

shoricel
membru

felyy, atunci cand esti departe de Dumnezeu, cel rau poate sa te faca sa crezi multe. a fost cel mai intelept inger. ;)

28/06/08 01:11

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08

shoricel a scris:

felyy, atunci cand esti departe de Dumnezeu, cel rau poate sa te faca sa crezi multe. a fost cel mai intelept inger. ;)

da bine zici, cam stiu ce-i in mintea lor..am avut un coleg.
Totusi nu pricep o chestie de ce cauata tangenta cu pocaitii? colegul meu doar cu mine se intelegea din toata clasa

28/06/08 01:15

Daniela Matei
membru

Inregistat: 01/05/08
atunci vorbiti cu crestini practicanti..care invoca ingeri , comunica cu ei pe Astral si alte lucuri! sa vedeti ca nebuna sunt daca pe mine nu ma credeti.  Ca aia sunt foarte aproape de Dumnezeu!

28/06/08 01:16

shoricel
membru

daca consulti Biblia, vei realiza rapid ca aceia nu sunt crestini, ci eretici. ;)

Daniela Matei a scris:

sa vedeti ca nebuna sunt daca pe mine nu ma credeti.  Ca aia sunt foarte aproape de Dumnezeu!

sigur nu ai facut greseli de ortografie? ca eu nu inteleg ce vrei sa zici.

PS: nu mi-ai raspuns la ultima intrebare :D

Ultima modificare de shoricel (28/06/08 01:32)

28/06/08 01:29

Daniela Matei
membru

Uff, uff cata naivitate! oamenii aia sa stii ca lupta pentru Dumnezeu si pentru ce o sa vina in curand.  Biblia a fost tradusa de foarte multe ori, ci si modificata! Nu stiti dar foarte multe lucuri sau modificat de la realitate pentru avantajele bisericii. Iar multe din chestiile adevarate sunt bine pazite de Vatican si nu are acces nimeni:).

28/06/08 01:34

Daniela Matei
membru

ah da...am gresit...imi cer scuze e tarziu si vin din club (am baut si eu nitel)

28/06/08 01:36

shoricel
membru

Daniela Matei a scris:

Uff, uff cata naivitate! oamenii aia sa stii ca lupta pentru Dumnezeu si pentru ce o sa vina in curand.

ce o sa vina in curand? tu cum de esti luciferiana, daca totusi crezi in Dumnezeu...?

Ultima modificare de shoricel (28/06/08 01:40)

28/06/08 01:39

Daniela Matei
membru

Eu cred in existenta lui Dumnezeu , dar asta nu inseamna ca ii tin partea!
Ce o sa vina in curand? Afla ! oricum ai sa vezi ...ca nu mai e mult. Deja se simte.

28/06/08 01:42

shoricel
membru

Aha... incep sa inteleg ce credeti voi. Tu ai aflat lucrurile astea prin durere si suferinta, dupa cum ai citat, si... ca altii sa afle trebuie sa treaca si ei prin acelasi proces. Adica, adevarul costa.
Daca intreb cine crezi ca este Dumnezeu mai exact, voi primi acelasi raspuns presupun: 'Afla!'

28/06/08 01:53

Daniela Matei
membru

Nu am aflat prin durere si suferinta! dar m-au socat unele lucuri pe care pana acum nici nu mi le imaginam. Dumnezeu este si el un inger si mai mult nu spun.

28/06/08 02:00

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Shoricel, marea confruntare este aproape. Si asta o simtim atat noi cat si ei. Numai ca ei trag nadejde ca "epoca de aur" a Anticristului nu va dura numai 7 ani ci ca vor reusi sa-L invinga pe Iehova. Mordor-ul deja isi strange armatele. Problema e ca Lucifer stie ca nu va ca castiga acest razboi dar isi tine adeptii (pe care de fapt ii uraste fiind creati dupa chipul si imaginea lui Iehova) in minciuna si ii hraneste cu iluzia victoriei.

Daca vrei sa afli mai multe despre astral poti citi la acest topic pe la inceput.

28/06/08 13:21

shoricel
membru

Sa inteleg ca nu ai ajuns sa aflii 'adevarul' prin durere si suferinta cum spunea Lucifer in citatul ala, dar totusi ai aflat cate ceva despre acest 'adevar'. Nu ti se pare... lipsit de adevar acel citat? Adica, chiar tu ai vazut pe pielea ta ca nu doare asa tare sa aflii adevarul, si totusi continui sa crezi citatul. Imi pari pasionata de SF (si tata e la fel, si de cate ori aude despre extraterestii la TV sau chestii din astea palpitante gata, crede).
Iti recomand, din aceeasi curiozitate cu care ai intrat pe forum, sa incerci sa vezi daca Biblia chiar are dreptate cand spune ca Dumnezeu este atotputernic... si asta, vei afla tu, te vei convinge tu, nu iti va spune o carte. Viata de crestin este bazata pe trairea in Adevar. Ca vezi 'crestini' care au o altfel de viata, cum sunt si cei care tin partea lui Lucifer sau Satan, asta este datorita faptului ca Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, libertatea de a alege ce vrem. Tocmai de aceea tu esti luciferiana, pentru ca ai avut librtatea de a crede in ce vrei. Si iti dau un hint: numai daca Il cauti pe Dumnezeu cu toata inima ti se va descoperi. Succes! :)

28/06/08 13:27

Daniela Matei
membru

tocmai am spus mai devreme ca citesc restul bibliei de pe site-ul vostru ...pentru ca eu am numai Noul Testament:|.....stiu si cum e cu biblia. Nu e vorba ca simti durere fizica , etc ...e vorba ca te schocheaza ceea ce afli...ce ar fi sa-l vezi altfel pe Dumnezeu? si sa stii ca e adevarat? ce ar fii sa vezi ca Dumnezeu , face ce face si e adevarat.(si aici nu-ti spun ce) ...si multe alte lucruri. E o durere emotionala...Dar e mai bine decat sa traiesti in minciuna. ;)

28/06/08 15:12

Daniela Matei
membru

VOi sunteti "limitati" de biserica ...pentru ca biblia a fost modficata dupa bunul lor plac...ti-am zis unde se ascund lucrurile avdevarate? ah?...Dumnezeu nu a spus multe din cartea aia, dar fie ca voi ...ca detineti purul adevart dintr-o carte tradusa si MODIFICATA de sute de ori.(LOL)

28/06/08 15:18

Daniela Matei
membru

"Orice om inteligent isi da seama ca este limitat in a intelege unele lucruri. You should too.
Eu ma refeream la cum iti explici ca a reinviat, nu cum s-a intaltat ;)

In sfarsit, ai zis ca esti obosita si ai baut. Se explica, reluam discutia cand esti treaza :)
Noapte buna!" 

PS: sper sa o reluam la subiectul 'Satanismul' ca aici am facut offtopic la greu!

Nu era vorba ca am baut(nu eram beata , ci obosita) ....Nu e vorba ca invierea lui Iisus trece peste capacitatea mea de intelegere, dar eu nu cred ca a reinviat si am motivele mele pe care nu ti-le spun. Nici tu nu esti capabil sa-l intelegi pe Yehova decat printr-o carte care cred ca 50% reprezinta cuvantul lui(dar asta e alta treaba)...

28/06/08 15:40

shoricel
membru

Nu m-am referit strict la limitarea in sens religios. M-am referit la limitarea in general. Fizic, psihic, sentimental. Si astea au legatura cu domeniul spiritual :)
Sa-L vezi pe Dumnezeu altfel? Nu stii ca Lucifer a fost cel mai intelept inger?? Nu stii ca el poate lua forma si stralucirea (doar o iluzie optica pentru ochiul uman) celui mai stralucitor inger? Este mai intelept decat orice om de pe pamant, si tge poate pacali cum vrea. Tu... ai incercat mai intai sa vezi daca Dumnezeu are dreptate, dupa care ai trecut de cealalta parte a bricadei, ori te-ai dus direct acolo? O alta intrebare: tu te-ai nascut in familie ortodoxa sau luciferiana? Ai fsot educata in a crede lucrurile astea sau te-ai convins pe parcurs, dupa ce te-ai muturizat?

Daniela Matei a scris:

Nu era vorba ca am baut(nu eram beata , ci obosita) ....Nu e vorba ca invierea lui Iisus trece peste capacitatea mea de intelegere, dar eu nu cred ca a reinviat si am motivele mele pe care nu ti-le spun. Nici tu nu esti capabil sa-l intelegi pe Yehova decat printr-o carte care cred ca 50% reprezinta cuvantul lui(dar asta e alta treaba)...

E suficient sa bei (astfel incat sa nu te imbeti) si sa fii obosita pentru a nu mai avea capacitatea necesara sa te concentrezi bine. In sfarsit, nu asta e important.
Spui ca ai motivele tale pe care nu mi le spui. Mai devreme ziceai ca 'a inviat, si ce?' (am parafrazat) Probabil sunt lucruri pe care crezi ca nu am/avem capacitatea de a le intelege (dupa cum ai si spun) decat eventual daca vedem cu ochii nostrii, dar ai trecut peste ele ca sa putem continua discutia. In mare am inteles ideea. Eu Vroiam sa stiu ce crezi si cum gandesti. ;)

Ultima modificare de shoricel (28/06/08 15:50)

28/06/08 15:40

Daniela Matei
membru

Eu am fost crestina, scriam si poezii de iubire pentru Dumnezeu, ma rugam, etc. Am fost crescuta intr-un mod crestin , parintii mei , cat si bunicii fiind foarte credinciosi. Dar eu singura am inceput sa inteleg ce e cu mine si pe ce drum trebuie sa o iau , in urma unor intamplari ciudate + ca am auzit si o discutiei cu ai mei de cand eram mai mica...si ce s-a intamplat atunci.(prefer sa nu intru in amanunte). M-am luptat si ma lupt sa-mi inteleg propria fiinta si dorintele mele , departe de ceea ce imi dicteaza altii. Cand eram mica si intram in biserica , sincer imi era frica ..pentru ca aveam o gandire libera si mama imi spunea ca e pacat , eram practic terorizata ..imi era frica sa mai intru cu gandul ca pacatuiesc...pana la intamplarea aia care m-a facut sa inteleg de ce sunt aici, ca am un rost si ca nu pacatuiesc...fata de nimeni.

28/06/08 15:53

Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Satan se preface si-n inger de lumina ptr. a insela. Ptr. adeptii lui cred ca nici macar nu are nevoie de asta ptr. a-i insela. Se stie ca pe D-zeu omul nu-L poate vedea. Cea mai mare inselaciune vine in mintea noastra atunci cand "vedem" lucruri care nu au cum sa fie vazute. Planul astral (idee folosita de yoghini si alte stiinte oculte) este un plan energetic( sau de energie) al omului(deci tot material se poate zice). Se ajunge la asta printr-o stare alterata a constiintei si poate fi regasita atat la yoghini(meditatie transcedentala) cat si la cei ce se drogheaza. Nu este planul cunoscut de crestini ca Spiritual. In planul material mintea noastra poate vedea orice lucru inchipuit sau nu. Lucrurile spirituale nu se pot vedea decat intr-un mod spiritual, nicidecum cu mintea sau ochii nostrii. Ideea este ca la orice nivel poti fi inselat chiar "vazand", "adevarul", sau mai exact tocmai din cauza ca "vedem". Credinta este ceea ce ne duce pe noi mai departe si se poate doar intui ceea ce ar putea fi D-zeu. Orice imaginatie despre cum arata vizual este in zadar. Crestini care "invoca" ingeri? ;) nu-s crestini. Coloseni 2:18  Nimeni să nu vă răpească premiul alergării, făcându-şi voia lui însuşi printr-o smerenie şi închinare la îngeri, amestecându-se în lucruri pe care nu le-a văzut, umflat de o mândrie deşartă, prin gândurile firii lui pământeşti. Vedem clar aici ca este vorba despre "firea pamanteaasca" si nu despre o gandire spirituala la cei care fac lucruri de-astea.

Ultima modificare de Sword (28/06/08 16:08)

28/06/08 15:58

shoricel
membru

Spune-mi, te rog, cine crezi ca ne-a creat pe noi? Cine crezi ca este sursa dragostei (spuneai la topicul "Pacatul o mare dilema?" ca iubesti), cine crezi ca controleaza toate lucrurile?

PS: eu vreau doar sa stiu cum gandesti si ce crezi, nu incerc sa te fac sa crezi ceva, sau sa iti schimbi credinta, pentru ca asta poate face doar Dumnezeu, in schimb imi doresc sa cunosti Adevarul :)

Ultima modificare de shoricel (28/06/08 16:02)

28/06/08 16:00

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

Daniela Matei a scris:

sincer imi era frica ..pentru ca aveam o gandire libera si mama imi spunea ca e pacat

Tu ai o idee preconceputa despre Dumnezeu si nu tu esti de vina. A avea o gandire libera nu este un pacat ci este un privilegiu pe care Dumnezeu ni l-a dat. Ni l-a dat pentru a-L cauta pe El si El ne-a promis ca ni se va descoperi daca-L vom cauta din toata inima.

28/06/08 16:09

shoricel
membru

Sword a scris:

Satan se preface si-n inger de lumina ptr. a insela. Ptr. adeptii lui cred ca nici macar nu are nevoie de asta ptr. a-i insela. Se stie ca pe D-zeu omul nu-L poate vedea. Cea mai mare inselaciune vine in mintea noastra atunci cand "vedem" lucruri care nu au cum sa fie vazute. Planul astral (idee folosita de yoghini si alte stiinte oculte) este un plan energetic al omului(deci tot material se poate zice), nu este planul cunoscut de crestini caa Spiritual. In planul material mintea noastra poate vedea orice lucru inchipuit sau nu. Lucrurile spirituale nu se pot vedea decat intr-un mod spiritual, nicidecum cu mintea sau ochii nostrii.

Credinta = incredere neclintita in lucrurile nevazute.
Satan se foloseste de faptul ca, dupa cum spuneam, suntem limitati in a vedea planul spiritual cu ochii firesti (doar cu cei duhovnicesti putem, insa numai atunci cand ne impacam cu Dumnezeu, si se 'activeaza' viata spirituala. Satan stie adevarul [si dracii cred si se infioara] dar nu e atat de fraier incat sa va arate adevarul pentru ca atunci ar ramane singur, si scopul lui este cel opus. In schimb el este si tatal minciunii.) si ne arata ce vrea pentru ca noi sa credem, insa este in opozitie totala cu definitia credintei...

28/06/08 16:11

Daniela Matei
membru

Pentru Sword nu mai zic nimic si credeam ca ai inteles ca in planul astral nu te duci cu corpul fizic , ci cu sufletul...e ca atunci cand mori si te duci undeva ..numai ca nu mori ...iesi intentionat din corp si te proiectezi in acel plan. ( se poate face multe lucrui si voi nu credeti, dar nu am ce sa va fac, ramaneti la cartea voastra).
Pentru Shoricel ( imi place user-ul ales:D is cute:D)....Eu cred ca nu Yehova este adevartul creator. Eu imi controlez sentimentele , nu mi le controleaza nimeni..asa cum iubesc pot si uri;).  Dar acum sa o luam din pct de vedere crestin, sa zicem Dumnezeu nea creat ...de ce ar vrea sa-l slujim si sa facem ce zice el? De ce nea interzis sa mancam din pomul cunoasterii? De ce a chemat potopul? Atunci ingerii se combinasera cu oamenii si au dat nastere rasei Nephilim ..oamenii era foarte avansati si cunoasteau darul dinvin, lucuru pe care noi nu aveam voie sa-l stim!!!!!....atunci noi nu mai aveam nevoie de Dumnezeu si s-a razbunat omorandu-ne ....Eu nu i-as face asta copilului meu daca nu m-ar asculta. Si e foarte mult de discutat pe tema asta...oricum nu mai zic nimic..ca am observat ca si baietii v-au spus multe despre dumnezeul vostru, le-ati recunoscut...dar nu vreti sa si ganditi.

28/06/08 16:12

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Interesante lucruri stii tu, Daniela. De unde ai aflat de rasa aia...Nephilim sau cum i-ai zis? Eu nu am auzit de ea.:-?

Iar in ce priveste potopul... Pot spune ca a fost decizia noastra sa murim. Sau, a celor din vremea aceea. Usa arcei era deschisa pentru oricine, cum e usa harului azi. :)

Sincer, as fi preferat sa nu fi mancat Adam si Eva din pomul cunoasterii. Acum nu mai trebuia sa imi fac griji cu ce o sa ma imbrac. :(

Ultima modificare de anomis (28/06/08 16:17)

28/06/08 16:16

Pagini: 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 57    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la