|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nocternus a scris:
inca astept dovezile cu Satan-aducatorul de suferinta... |
Vezi in Biblie, la cartea Iov .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/05/07 21:44
|
|
Nocternus
membru
Inregistat: 21/04/07
|
|
albertina a scris:
ce sef, ia bani de Dz si-ti da tie si am zis... |
Cat timp vrea sa ma vada fericit nu conteaza de unde ii ia, conteaza sa ajunga la mine. Si nu stiam ca d-zeul este seful fondului monetar )))) in fiecare zi aflu ceva nou...ce misto e viata....
|
|
14/05/07 21:45
|
|
Nocternus
membru
|
|
april a scris:
Vezi in Biblie, la cartea Iov . |
Vezi restul bibliei.... ))
|
|
14/05/07 21:46
|
|
Moth!
membru
|
|
albertina a scris:
Moth! a scris:
Asa cum aveti voi Biblia si noi avem sursele noastre doar ca in scrierile nostre nu apare cuvantul lui Satan transmis prin oameni si modificat de sute de ori,este pur si simplu cuvantul Lui, spus de El. .
cred ca scrie saracul satan zi si noapte... nu l-o fi durut mana, poate il mai schimba cineva si el doar dicteaza ;
|
tu cred ca n-ai inteles ce vreau sa zic:El ne-a spus "povestiile" astea si ele au circulat oral la inceput dar pana la urma au fost si scrise de cineva,in fine...
PT joseph7: nu cred ca ar conta oricum numele acestor scrieri pentru ca nu le vei citi,poate ma insel totusi si vrei sa citesti am postat pe undeva site-ul nostru si downloadezi de acolo si inca o data iti voi spune ca eu nu bag pe gat nimic la nimeni si da intradevar in 3000-4000 de ani o avut destul timp sa o modifice
|
|
14/05/07 21:46
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
Nocternus a scris:
Cat timp vrea sa ma vada fericit nu conteaza de unde ii ia, conteaza sa ajunga la mine. Si nu stiam ca d-zeul este seful fondului monetar )))) in fiecare zi aflu ceva nou...ce misto e viata.... |
sa stii ca Dz e sef peste tot, vrei u sau nu vrei s acrezi asta... e nice sa ai un asa Dz, nu ca satan... lui odata o sa-i sece toate izvoarele astea... pe cand Dz e infinit
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
14/05/07 21:48
|
|
Nocternus
membru
|
|
daca d-zeu e sef peste tot, atunci cum de SATAN imi controleaza evenimentele din orice arie ? bani, sanatate, putere...hmmm
Ultima modificare de Nocternus (14/05/07 21:50)
|
|
14/05/07 21:50
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Nocternus , Moth & co ,ce va asteapta pe voi dupa ca muriti ?
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
14/05/07 21:50
|
|
albertina
membru
|
|
Moth! a scris:
[tu cred ca n-ai inteles ce vreau sa zic:El ne-a spus "povestiile" astea si ele au circulat oral la inceput dar pana la urma au fost si scrise de cineva,in fine... |
hihi... Doamne, ia hai sa gandim, oare sa circule ceva din gura in gura se schimba multe... tare multe... e eronat tare cuvantul lui satan... acuma cateva sute sau mii de ani tot sa le vb cineva si acum sa le scrie hihihihi :d
pe cand e mult mai simplu sa crezi si mai corect sa cred in ceva ce a fost scris atunci si acum facut copy nu crezi ?
Ultima modificare de albertina (14/05/07 21:52)
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
14/05/07 21:51
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Nocternus a scris:
Placerea sadica de a ne vedea rasa suferind...poate a intentionat chiar anihilarea totala a rasei deoarece stiam prea multe dupa ce am muscat din fructul interzis...si tot nu m-ai lamurit...inca astept dovezile cu Satan-aducatorul de suferinta... |
Deci, satan a avut o placere sadica sa ne vada suferind. Mai sus ai spus ca satan a fost singurul care a iubit omul si a vrut sa il salveze. Nu ai vrea sa imi explici cum se pot lega aceste doua afirmatii ale tale.
Daca vrea cineva din echipa noastra sa gaseasca citatul, as fi multumitor.
Dovezi pentru ca satan aduce suferinta: sti macar ce aduce suferinta in lumea asta? Este pacatul. Pamantul, omul, toata creatia lui Dumnezeu nu a fost creata pentru a suferi. Dar a fost unul mai cu mot in frunte, satan, care a gasit placerea sa fie mai istet decat toti si s-a razvratit impotriva lui Dumnezeu. Si o data cu caderea lui din gratia lui Dumnezeu, a vazut ca omul e prea fericit in Gradina Eden. Asa ca a sadit indoiala in inima Evei, si ca urmare in inima lui Adam, care au incalcat porunca lui Dumnezeu. Si de atunci, pamantul este in decadere, omul sufera din cauza neascultarii lui si intreg universul impreuna cu el, si satan se bucura ca nu este singurul care va fi ars vesnic in iad.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
14/05/07 21:52
|
|
Nocternus
membru
|
|
dana a scris:
Nocternus , Moth & co ,ce va asteapta pe voi dupa ca muriti ? |
Iadul
|
|
14/05/07 21:52
|
|
Dana
membru
|
|
Il poti descrie?
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
14/05/07 21:53
|
|
Joseph7
membru
|
|
Moth a scris:
tu cred ca n-ai inteles ce vreau sa zic:El ne-a spus "povestiile" astea si ele au circulat oral la inceput dar pana la urma au fost si scrise de cineva,in fine...
PT joseph7: nu cred ca ar conta oricum numele acestor scrieri pentru ca nu le vei citi,poate ma insel totusi si vrei sa citesti am postat pe undeva site-ul nostru si downloadezi de acolo si inca o data iti voi spune ca eu nu bag pe gat nimic la nimeni si da intradevar in 3000-4000 de ani o avut destul timp sa o modifice |
Scuza-ma, dar eu nu citesc orice gunoi de pe internet. De unde stiu eu cine a scris toate lucrurile astea? De unde stiu eu ca nu este fantezia unui "luminat" la minte care vrea doar sa se distreze pe seama noastra.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
14/05/07 21:54
|
|
albertina
membru
|
|
Nocternus a scris:
daca d-zeu e sef peste tot, atunci cum de SATAN imi controleaza evenimentele din orice arie ? bani, sanatate, putere...hmmm |
ce face satan? stii cum l-a lasat Dz pe satan sa se atinga de iov?(de ce vine satan la Dz? De ce nu merge Dz la satan? )asa il lasa pe satan tot Dz sa-ti ofere tie bani si mancare, dar rezultatul final e distrugator pe cand al nostru e frumos...
Ultima modificare de albertina (14/05/07 21:57)
|
|
14/05/07 21:56
|
|
Moth!
membru
|
|
april a scris:
Vezi in Biblie, la cartea Iov . |
daca esti familiarizata cu cartea lui Iov ar trebui sa stii ca dumnezeu l-a rugat pe Lucifer sa faca toate acele lucruri
|
|
14/05/07 21:56
|
|
Joseph7
membru
|
|
Nocternus a scris:
daca d-zeu e sef peste tot, atunci cum de SATAN imi controleaza evenimentele din orice arie ? bani, sanatate, putere...hmmm |
Asta este tot ce vrei de la viata? bani, sanatate, putere? Oare nu te gandesti ca este o eternitate? Daca vrei sa ai succes in lumea asta, asta este treaba ta. Dar nu demult vorbeati de un razboi intre echipa de elita a lui satan si Domnul Isus Cristos si armata lui. Te gandesti cumva la evenimentul asta? Crezi cumva ca viata pe pamant asa cum o traiesti acum va dura o vesnicie?
|
|
14/05/07 21:57
|
|
Nocternus
membru
|
|
Joseph7 a scris:
Deci, satan a avut o placere sadica sa ne vada suferind. Mai sus ai spus ca satan a fost singurul care a iubit omul si a vrut sa il salveze. Nu ai vrea sa imi explici cum se pot lega aceste doua afirmatii ale tale.
Daca vrea cineva din echipa noastra sa gaseasca citatul, as fi multumitor.
Dovezi pentru ca satan aduce suferinta: sti macar ce aduce suferinta in lumea asta? Este pacatul. Pamantul, omul, toata creatia lui Dumnezeu nu a fost creata pentru a suferi. Dar a fost unul mai cu mot in frunte, satan, care a gasit placerea sa fie mai istet decat toti si s-a razvratit impotriva lui Dumnezeu. Si o data cu caderea lui din gratia lui Dumnezeu, a vazut ca omul e prea fericit in Gradina Eden. Asa ca a sadit indoiala in inima Evei, si ca urmare in inima lui Adam, care au incalcat porunca lui Dumnezeu. Si de atunci, pamantul este in decadere, omul sufera din cauza neascultarii lui si intreg universul impreuna cu el, si satan se bucura ca nu este singurul care va fi ars vesnic in iad. |
LOOOOOOOOOOOOOOOOL ce am ras...parca m-ai intrebat de dumnezeu ca de ce a adus potopul....acuma scoate-te scoate-te...vorba ungurului bulan. Pacatul iti aduce suferinta, mie mi-a adus eliberare de sub niste reguli tampite date de z-eu.Esti tu pacatos sau de unde stii ?
Da...sigur...o sa ard in IAD...cum sa nu... Ai fost tu acolo sa stii ? eu unul am fost !! Dar hai sa schimbam planul, ca pe tine nu te intereseaza iadul....stii ce se intampla dupa ce mori TU...nu,nu arzi in iad.....sper sa aflii odata
|
|
|
|
Dana
membru
|
|
Moth! a scris:
daca esti familiarizata cu cartea lui Iov ar trebui sa stii ca dumnezeu l-a rugat pe Lucifer sa faca toate acele lucruri |
l-a rugat ? : ))))))) cine te-a pacalit asa tare? (aham tatal vostru care e tatal minciunii )
Ultima modificare de dana (14/05/07 21:58)
|
|
|
|
albertina
membru
|
|
Moth! a scris:
daca esti familiarizata cu cartea lui Iov ar trebui sa stii ca dumnezeu l-a rugat pe Lucifer sa faca toate acele lucruri |
poftim? Dz la rugat pe diavol? hihi... poate vine satan la Dz si se da pe langa El.... nu am auzit niciodata si nu am citi undeva sa mearga DZ la satan,,,, si asta dovedeste inferioritatea diavolului hihihihahaha si lol... sa citi bine ceea ce citim 
Ultima modificare de albertina (15/05/07 01:39)
|
|
14/05/07 21:58
|
|
Nocternus
membru
|
|
albertina a scris:
ce face satan? stii cum l-a lasat Dz pe satan sa se atinga de iov?(de ce vine satan la Dz? De ce nu merge Dz la satan? )asa il lasa pe satan tot Dz sa-ti ofere tie bani si mancare, dar rezultatul final e distrugator pe cand al nostru e frumos... |
Uiti ca Satan a fost ingerul domnului...si din cate stiu, d-zeu i-a cerut sa-l "incerce" pe IOV.
|
|
14/05/07 21:59
|
|
Joseph7
membru
|
|
Moth! a scris:
Daca esti tu familiarizat cu cartea Iov, ai sti ca satan a venit sa-i cerea lui Dumnezeu sa il chinuie pe Iov putin, ca na, asta a fost placerea lui sadica, vazand ca este un om care cu adevarat il iubeste si il urmeaza pe Dumnezeu din toata inima. Te rog, chiar sa citesti si tu ca sa fi sigur ca ceea ce ai spus mai sus este adevarat.
|
|
|
|
Dana
membru
|
|
Nocternus , te rog , descrii iadul care te asteapta ?
|
|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Moth! a scris:
Dumnezeu i-a dat voie. Nu l-a rugat.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/05/07 22:00
|
|
Dana
membru
|
|
Nocternus a scris:
Uiti ca Satan a fost ingerul domnului...si din cate stiu, d-zeu i-a cerut sa-l "incerce" pe IOV. |
Gresit !
|
|
14/05/07 22:00
|
|
albertina
membru
|
|
Nocternus a scris:
Uiti ca Satan a fost ingerul domnului...si din cate stiu, d-zeu i-a cerut sa-l "incerce" pe IOV. |
u stii ceva si nu stii tot Dz l-a lasat sa-l incerce pe iov, nu a cerut asta 
|
|
14/05/07 22:01
|
|
Nocternus
membru
|
|
albertina a scris:
poftim? Dz la rugat pe deavol? hihi... poate vine satan la Dz si se da pe langa El.... nu am auzit niciodata si nu am citi undeva sa mearga DZ la satan,,,, si asta dovedeste inferioritatea deavolului  |
A "diavolului" sau a lui d-zeu????????????????????????? ce logica ai ))))))))))))))))))))
Nu, dar cine a creat cele 4 substante care alcatuiesc ADN-ul uman? citeste Al-Jilwah...aaa, sau inca voi credeti ca a rupt coaste ca la K1 ca sa ne creeze... Bun, cand va decideti sa va ridicati peste gandirea de evul mediu, mai discutam, pana atunci, noapte buna.
|
|
14/05/07 22:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|