|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 25 |
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Cineva ( nu vrea sa i se dea numele) a venit cu ideea unei zile de post si rugaciune , la care sa ia parte cei de pe tanarcrestin . Ne-am gandit ca e o idee foarte buna si as propune sambata 19 mai sau duminica 20 mai. Ce parere aveti ?
Se roaga cine doreste, posteste cine poate , iar subiectele le putem stabili impreuna. Fiecare poate veni cu propuneri iar inainte de ziua care va fi stabilita vom face o recapitulare , adica o lista cu toate subiectele. Incep eu cu o propunere:
Pentru tanarcrestin ( portal, revista, forum, felicitari, Biblia online, lantul de rugaciune ) si cei de pe tanarcrestin ( echipa, membri, vizitatori ) , sa putem fi lumini aici si in locurile unde suntem .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/05/07 23:56
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
da-mi un exemplu si o fac eu...a mai facut cineva?trimiteri ceva?
ps.si nu´s austriac :p ...nu sunt de foarte multa vreme aici
Ultima modificare de maryus (19/05/09 13:55)
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
19/05/09 13:53
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Cu cat mai repede cu atat mai bine Si...vezi ca trebuie sa lasi motivele si ziua
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
23/05/09 11:31
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
stiu,stiu,dar...mai am o luna
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
23/05/09 11:37
|
|
april
admin forum
|
|
eu sambata 20 iunie
motive :
- pt TC si tot ce tine de el ( lucrare : site, forum, felicitari, lantul de rugaciune, Biblia online ; persoane : echipa, membri, vizitatori )
- pt fratii si sora mea : sa se intoarca la Domnul - pt sora mea : sa termine sesiunea cu bine
- pt mine : - rabdare, pace si liniste pana cand Domnul Isi va implini Cuvantul - o relatie mai profunda cu Dumnezeu - examenul pe care il voi avea pe 1 iulie
|
|
30/05/09 14:57
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
si eu,vreau: as prefera 19 iunie. (vineri)
Motivele mele sunt: Multumire-pentru tot ce am primit de la Domnul,in ultimul timp. - as vrea sa am o relatie mai apropiata cu Domnul, - putere,intelepciune si rabdare pentru fiecare zi; -si gasirea unei locuinte potrivita pentur nevoile noastre.
Multumesc.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
04/06/09 06:14
|
|
april
admin forum
|
|
saptamana 14-20 iunie : post si rugaciune TC
Rugaciune ( cu post daca se poate ) pentru subiectele stabilite impreuna .
Deocamdata 10 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah
duminica : daniel luni : marti : maryus miercuri : Andreea joi : vineri : Sarah sambata : april, TheReasonILive
de spus motivele : fluflu, nikku si tamarta.
Sunt asteptati si ceilalti .
|
|
07/06/09 20:53
|
|
april
admin forum
|
|
april a scris:
Deocamdata 10 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah |
5 in cateva minute si inca 5 in 3 saptamani. interesant ?
|
|
08/06/09 16:36
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Luni:MRU.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
08/06/09 16:40
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
daca nu'i pb, eu as vrea luni, 15 iunie daca nu se poate, alegeti voi o zi
|
|
08/06/09 17:18
|
|
april
admin forum
|
|
11 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU
duminica : daniel luni : feedback, MRU marti : maryus miercuri : Andreea joi : vineri : Sarah sambata : april, TheReasonILive
de spus motivele : fluflu, nikku, MRU si tamarta.
|
|
08/06/09 20:01
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
MRU: pentru intelepciune si adaptare!
Ultima modificare de MRU (08/06/09 20:05)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
08/06/09 20:04
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
daca joi a ramas neacoperita, ma inscriu eu joi.
|
|
08/06/09 21:58
|
|
april
admin forum
|
|
12 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda
duminica : daniel luni : feedback, MRU marti : maryus miercuri : Andreea joi : irlanda vineri : Sarah sambata : april, TheReasonILive
de spus motivele : fluflu, irlanda, nikku si tamarta.
|
|
08/06/09 22:14
|
|
angel
membru
Inregistat: 06/03/06
|
|
Ma inscriu si eu pentru ziua de joi .
Motivele mele :
# Domnul sa imi dea intelepciune in cele cateva decizii pe care trebuie sa le iau; # Pentru pace si liniste in inima mea ; # Pentru toti cei dragi ai mei care nu sunt mantuiti;
Multumesc !
_______________________________________ Hristos e viatza, restul sunt detalii!
|
|
08/06/09 22:31
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Eu as prefera duminica, 14 iunie.
As avea nevoie de sprijin in rugaciune in urmatoarele domenii:
- pentru familia mea: pentru a accepta cu usurinta deciziile pe care le-am luat, pentru mangaiere in mijlocul tuturor circumstantelor. - sa trec BAC-ul cu note mari - sa ma dezvolt in continuare in dragoste si indelunga rabdare - sa primesc tarie, pace si bucurie in fiecare zi
De asemenea participa si cami. Pentru ea este bine in orice zi a saptamanii.
Motivele ei:
- sa se poata apropia mai mult de Dumnezeu - sa se rezolve problemele de sanatate - pentru putere de schimbare - sa aiba o relatie mai apropiata cu parintii
[P.S.: Stiu ca nu am mai trecut de mult timp pe TC, dar ma bucur ca pot participa la aceasta saptamana de rugaciune cu voi. Poate revin dupa BAC. Pana atunci ne intalnim in rugaciune. Fiti binecuvantati/binecuvantate! ]
Ultima modificare de sunshine (08/06/09 23:00)
|
|
08/06/09 23:00
|
|
april
admin forum
|
|
15 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami
duminica : daniel, sunshine luni : feedback, MRU marti : maryus miercuri : Andreea joi : irlanda, angel vineri : Sarah sambata : april, TheReasonILive
de spus motivele : fluflu, irlanda, nikku si tamarta.
Ma bucur ca participati
|
|
08/06/09 23:04
|
|
asher
membru
Inregistat: 13/07/05
|
|
Pace voua! April, mersi de invitatie. Abia acum am reusit sa vad mesajul tau. Nu stiu cand imi mai puteam face timp sa mai intru pe TC ca sa vad asta. Pentru mine ar fi ok oricand. Zi de post as alege luni.
Motive personale de rugaciune: -Putere sa strang tot mai mult Cuvantul Lui in inima mea si sa il implinesc; -Putere sa fiu smerit si sa il recunosc pe El in toate caile mele; -Biruinta la noul loc de munca; -Intelepciune ca sa stiu cum sa ma raportez fata de prietena mea; -Prieteni dupa voia Lui care sa ma sprijine in lucrarea de slujire; -Un loc de munca sigur tatalui meu din Italia.
Ultima modificare de asher (09/06/09 11:11)
_______________________________________ "Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)
|
|
09/06/09 11:10
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Motivele mele ar fi:
- o relatie mai apropiata cu Dumnezeu; - intelepciune si har in relatiile mele cu oamenii din jur si cu fata draga mie; - mai multa intelegere in familia mea, respect reciproc si sustinere in probleme; - vindecarea fratelui meu de boala sa.
As prefera vineri, dar daca nu se poate, e bine si in orice alta zi.
|
|
09/06/09 11:51
|
|
april
admin forum
|
|
16 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami, asher
duminica : daniel, sunshine luni : feedback, MRU, asher marti : maryus miercuri : Andreea joi : irlanda, angel vineri : Sarah, nikku sambata : april, TheReasonILive
de spus motivele : fluflu, irlanda si tamarta.
|
|
09/06/09 12:56
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
miercuri 17 iunie
Motive: -relatie mai apropiata cu Dumnezeu -sa treaca Bac-ul cu bine -sa intru la facultatea care El o are pregatita pentru mine -pace si armonie in familia mea -prietenii mai stranse cu cei din jurul meu -tatal meu sa se intoarca la Domnul
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
09/06/09 13:52
|
|
april
admin forum
|
|
16 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami, asher
duminica : daniel, sunshine luni : feedback, MRU, asher marti : maryus miercuri : Andreea, fluflu joi : irlanda, angel vineri : Sarah, nikku sambata : april, TheReasonILive
+ soft_wind si tamarta .
de spus motivele : irlanda si tamarta.
|
|
09/06/09 16:52
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu - intr-o zi cu soare ,ca ulima oara ,chiar nu stiu ce activitati am si cum ma simt ca sa incerc sa tin post . Motive : familie ,pace ,sanatate, intelepciune ,relatii, folosirea constructiva a vacantei .
nikku a scris:
- intelepciune si har in relatiile mele cu oamenii din jur si cu fata draga mie; |
opaaaa Cine-i ,cine-i ?EU ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/06/09 17:03
|
|
april
admin forum
|
|
cum aflam in care zi va fi soare ? sau ne spune nikku ?
17 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami, asher, RainSong
duminica : daniel, sunshine luni : feedback, MRU, asher marti : maryus miercuri : Andreea, fluflu joi : irlanda, angel vineri : Sarah, nikku sambata : april, TheReasonILive
+ cami, tamarta si RainSong .
de spus motivele : irlanda si tamarta.
|
|
09/06/09 17:08
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|