TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Zi(le) post si rugaciune Tanarcrestin Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 25
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Eu in orice zi,
motivele expuse deja, in plus vreau sa-mi pot reorganiza timpul de rugaciune.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

26/02/10 11:32

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Provizoriu :

19/21 : FiicaDeRege, feedback, RainSong, ioana_anamaria, benny, tamarta, crisstina, mereu-tanar, april, alex, simo, anomis, sunshine, antonela, black-panther, albertina, ( albertina, albertina ), Andreea, irlanda, m3diator ...

Duminica 28 : sunshine, black-panther, alex
Luni 01 : simo, albertina, FiicaDeRege
Marti 02 : albertina, feedback, crisstina
Miercuri 03 : albertina, RainSong, mereu-tanar
Joi 04 : Andreea, april, irlanda
Vineri 05 : antonela, ioana_anamaria, benny
Sambata 06 : anomis, m3diator, tamarta

Motive :

albertina : - pt fratele ei, sa inteleaga ca viata fara Dumnezeu nu are sens, sa revina la Hristos, sa scape de prieteni necrestini.
- pt ea, sa netezeasca Dz, calea LUI sub pasii ei.
- sa aiba puterea de-a iubi neconditionat, pe toata lumea.
- sa nu dispara din ea dorinta de-a cunoaste pe Dz si de a-L cauta din toata inima.

alex :
- pentru familie(in special sora );

- pentru el:
a). relatie mai aproape de Domnul ( calauzire din partea Lui pentru deciziile pe care le are de luat in perioada de timp ce urmeaza)
b). terminarea cu bine a anului acesta de facultate si promovarea tuturor examenelor, inclusiv   a restantelor
c). intelegerea voii  Lui Dumnezeu cu privire la fata de care a tot vorbit (e foarte confuz in momentul de fata)..

- pentru grupa de copii cu care lucreaza la biserica - Domnul sa se apropie de ei si de parintii lor

Andreea : -  mai multa ambitie pentru a invata cu mai multa dedicare pentru admiterea la medicina
- sa dedice mai mult timp pentru Domnul, pt ca ii este mai usor sa piarda vremea cu seriale decat sa caute sa faca voia Sa
- puterea/taria de a renunta la toate serialele pe care le urmareste pentru ca toate acestea ii fura timpul si ii slabesc omul dinlauntru.

anomis : - deciziile pe care le va lua : sa Il aleaga pe El, si nu altceva.
-  multa intelepciune in relatia cu prietenul ei.
- tatal ei are nevoie de o intalnire cu Isus...
- pentru biserica ei, care are nevoie de o trezire, mai ales in randul tinerilor.
-  in semestrul ce urmeaza sa invete mai mult, ca sa nu Il mai faca de rusine luand note de trecere -  sa fie cap si nu coada.

antonela : - pentru familie
- sa se apropie de Domnul mai mult ca sa-I inteleaga glasul;
- pentru calauzire intr-o cauza cunoscuta de Domnul;
- izbanda la inspectia speciala de gradul 1, din 18 martie;
- sa-si termine cu bine lucrarea de licenta;

april : - fratii si sora : sa se intoarca la Dumnezeu
- serviciu pt fratele mijlociu si sora
- rabdare pana cand se implini Cuvantul lui Dumnezeu in privinta casatoriei ei
- intelepciune si rabdare pt administrare si moderare pe TC
- lantul de rugaciune TC
- Romania, tara noastra, si toti romanii ( mai ales credinciosi) , de pretutindeni

benny : -  sa vada/inteleaga adevaratul sens al rugaciunii, s-o practice mai mult in viata lui, si sa-si lase schimbata viata de ea.
-  mai multa profunzime si adancire in relatia cu Dumnezeu
-  reapropiere de parinti, sora  si cei de acasa
-  structurarea timpului, mai multa ambitie si perseverenta in studiere/aprofundare pentru scoala.

black-panther  - persoana la care tine sa devina si ea o fiica a Lui

crisstina : - o apropiere mai profunda de Domnul
-  sa fie o lumina si sa aiba curajul necesar sa spuna si altora cum a lucrat El in viata ei
-  Domnul sa lucreze sa i se rezolve toate problemele de sanatate
- pentru grupul de misiune din care face parte ca Domnul sa fie cu ei in tot ceea ce fac si sa le arate in ce doreste sa se implice mai mult

feedback : - pt forum: useri, vizitatori, moderatori, admini, si in special, pt userii care's (mai mereu) in conflict, sa primeasca pace si liniste.
- pt familie: copil, sot cat si pt mama, sora, nepoti, verisori, cumnati.
- pt ea: sa aiba putere si intelepciune in a'si creste si educa copilul.
- pt prieteni si pt toti cei care au nevoie de un suport.
- pt pace si liniste in lume.

FiicaDeRege : - putere sa treaca biruitoare prin toate incercarile
- pentru un verisor, Dumnezeu sa ii iasa inainte
- pentru mama unui prieten, e grav bolnava
- pentru intelepciune in comportament, vorbire, tot ceea ce face.

ioana_anamaria : - intelepciune;
- calauzire din partea Domnului in toate deciziile pe care le are de luat in acest an;
- pt familie

irlanda  – fara motive speciale

m3diator   – fara motive speciale

mereu-tanar - reorganizarea timpului personal de rugaciune

RainSong : - pentru scoala, in special mate si fizica, dar si pentru bac
- o relatie mai reala cu Dumnezeu
- pentru familie, in special parinti care au probleme la lucru si de sanatate
-  mai multa credinta ca Dumnezeu se ingrijeste de viitorul ei

simo : - Dumnezeu sa ii dea putere sa fie o lumina pentru cei din jurul ei.
  - sa o ajute sa treaca biruitoare prin incercari,ca are mare nevoie!
  - si sa ii dea intelepciune in decizia de viitor pe care vrea sa o ia si sa o tina strans de bratul sau.

sunshine: - Sa isi organizez mai bine timpul intre facultate, Colegiu Biblic si familie.
- Putere, tarie si indelunga rabdare pentru tot ceea ce are de facut.
- Pentru parintii ei: sa se pocaiasca.
- Relatia cu membrii familiei sa se consolideze.
- Situatia financiara sa se imbunatateasca.

tamarta : -  o mai buna structurare a timpului.
-  un semestru mai bun decat primul
- sa-si poata reveni dupa noptile nedormite din timpul examenelor [nu poate adormi si apoi i-e greu sa se trezeasca]
- apropiere mai multa de Domnul
-  refolosirea talentele ce i le-a dat Tati

Am editat un pic motivele, sa-mi spuneti daca nu este ok.

26/02/10 12:06

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
sa mai fac tabelul? Daca e preferabil sa avem tabel as vrea sa il fac deseara si trebe sa stiu cum ii pun pe oameni si motivele lor, nu am timp sa-l modific daca e facut print screen si taiat.

Ultima modificare de RainSong (26/02/10 14:44)

26/02/10 14:44

sunshine
membru

Inregistat: 10/04/06
April,imi cer scuze pentru intarzierea cu motivele.

Acestea sunt:

- Sa imi organizez mai bine timpul intre facultate, Colegiu Biblic si familie.
- Putere, tarie si indelunga rabdare pentru tot ceea ce am de facut.
- Pentru parintii mei: sa se pocaiasca.
- Relatia mea cu membrii familiei sa se consolideze.
- Situatia financiara sa se imbunatateasca.

Pentru Romania banuiesc ca ne vom ruga toti, dat fiindca este ziua Nationala de rugaciune. De asemenea si pentru forum, chiar daca nu l-am enumerat la motive.

Sunt incredintata ca Dumnezeu ne va asculta, asa cum face mereu si ne va umple de binecuvantarile Sale!

Sa aveti o saptamana plina de biruinte!

26/02/10 17:35

april
admin forum

RainSong a scris:

sa mai fac tabelul? Daca e preferabil sa avem tabel as vrea sa il fac deseara si trebe sa stiu cum ii pun pe oameni si motivele lor, nu am timp sa-l modific daca e facut print screen si taiat.

fa-l cum vrei :)

oricum trebuie sa ne rugam toti pt toate motivele, asa ca nu cred ca conteaza daca le pui cum au fost puse acum, pe zile, sau alfabetic ca in mesajul meu.

daca le pui alfabetic sa scrii sus zilele si impartirea membrilor pe zile.

26/02/10 17:47

RainSong
membru

+ cami, duminica

Motivele ei : 
- pentru 2 probleme de sanatate, una din ele fiind insomnia
- pentru o mai buna organizare a timpului
- pentru relatia cu familia ei si cu cei din jur
- pentru o relatie mai apropiata cu Dumnezeu
- pentru echipa de rugaciune de la nivelul scolii, recent organizata - sa aduca roade

[va urma, am ceva probleme cu potrivitul pozelor, io-s incepatoare. Si se vede scrisul mai ingrosat la miercuri si joi, n-am ideea de ce ,e acelasi stil, fara bold, ma iertati voi ca se poate citi ;) .. pun maine pana la pranz zilele de vineri si sambata]

Ultima modificare de RainSong (27/02/10 20:38)

26/02/10 19:45

RainSong
membru

este gata tabelul. N-a iesit perfect ,dar e ok dat fiind faptul ca eu n-am facut asa ceva la viata mea.
   In cazul in care vreti sa-l copiati la voi in comp, sa stiti ca nu-i numai o imagine, sunt mai multe, n-am stiut sa le lipesc in paint, noroc ca s-au aliniat si par cotinue.

Ultima modificare de RainSong (27/02/10 10:34)

27/02/10 10:34

april
admin forum

multumesc Rain, mie imi place, mai ales ca e prima oara cand faci asa ceva :)

27/02/10 10:42

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

RainSong a scris:

este gata tabelul. N-a iesit perfect ,dar e ok dat fiind faptul ca eu n-am facut asa ceva la viata mea.

Bravo, RainSong! E foarte bine, tabelul!:)

27/02/10 10:46

april
admin forum

Am adaugat-o si pe cami . A avut probleme cu internetul si nu s-a putut inscrie la timp.

27/02/10 17:22

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Am reusit sa ma loghez acum, nu reusesc mereu, nu stiu de ce. Imi cer scuze pentru ca m-am inscris atat de tarziu.

Multumesc, april :) !

27/02/10 20:35

RainSong
membru

am modificat si am pus-o si pe ea, cap de lista :D
[dar si eu blonda, nu am pastrat tabelul decat pentru sambata]

27/02/10 20:40

april
admin forum

cami a scris:

Am reusit sa ma loghez acum, nu reusesc mereu, nu stiu de ce. Imi cer scuze pentru ca m-am inscris atat de tarziu.

mai bine mai tarziu decat niciodata ;)

RainSong a scris:

am modificat si am pus-o si pe ea, cap de lista :D

cei din urma vor fi cei dintai :D ? mersi, Rain :)

27/02/10 20:45

RainSong
membru

april, grupele din lant se mai tin saptamana asta?

28/02/10 12:24

april
admin forum

RainSong a scris:

april, grupele din lant se mai tin saptamana asta?

da.

28/02/10 13:03

RainSong
membru

am vrut sa va intreb, voi cum faceti cand va rugati saptamana asta?
    Memorati toate motivele [mai foarte greu], va scrieti pe o foaie motivele si le cititi, va rugati pentru fiecare persoana in parte dar nu precizati si motivele etc.. ?

01/03/10 14:26

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

RainSong a scris:

va scrieti pe o foaie motivele si le cititi

Eu asa fac.

01/03/10 15:45

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

RainSong a scris:

Memorati toate motivele [mai foarte greu], va scrieti pe o foaie motivele si le cititi, va rugati pentru fiecare persoana in parte dar nu precizati si motivele etc.. ?

Cei mai pacatosi mai deschid ochii si se uita pe ecranul de la laptop/computer.Insa fiecare cum crede ca e mai corect si bine.:)

01/03/10 15:53

RainSong
membru

aha, multumesc. Incepusem sa ma intreb daca sunt singura care practica faze din astea :)

01/03/10 15:55

april
admin forum

RainSong a scris:

eu le tiparesc de obicei.

01/03/10 19:03

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

RainSong a scris:

Eu le-am listat. Mi-e mai usor asa.

01/03/10 19:09

cami
membru

Inregistat: 17/07/07

RainSong a scris:

Eu fac parte din categoria alora mai pacatosi - vorba lui Andreea - care mai trag cu ochiul si la pc.

In pofida faptului ca inca nu s-a incheiat saptamana aceasta de post si rugaciune, as vrea sa va spun ca eu chiar sesizez unele imbunatatiri legate de motivele mele de rugaciune. Inca de duminica seara am avut o stare foarte buna si am reusit sa dorm in noaptea aceea. Poate ca pare un lucru insignifiant, dar faptul ca m-am putut odihni, m-a ajutat enorm.. Desigur, am avut parte si de lucruri rele, de ispite, de una, de alta... chiar si acum trec printr-o situatie mai dificila, dar cred ca Dumnezeu va lucra in continuare :) .

Va multumesc pentru rugaciunile voastre :) ! Fiti binecuvantati!

04/03/10 18:58

april
admin forum

S-a incheiat saptamana de post si rugaciune .

cami deja a scris ceva :)

alte experiente/rezultate/ganduri :) ?

06/03/10 22:54

RainSong
membru

april a scris:

alte experiente/rezultate/ganduri :) ?

eu am stiut la mate, estimez 10. Si la fizica de aemenea am 9 sau 10. Dupa cum ziceam, cred ca asta imi va fi media de faculta.
  Mama a avut o criza de dureri chiar acuma seara; eu cred intr-o chestie pentru viitor si o astept :)
iar azi m-am simtit mai aproape in relatia cu Dumnezeu :)

06/03/10 22:59

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

april a scris:

S-a incheiat saptamana de post si rugaciune .
alte experiente/rezultate/ganduri  ?

Desi in saptamana asta am fost exclusa 3 zile(pentru ignorare de avertisment) am reusit sa ma abtin(cat de cat) intr-un conflict,  sa nu raspund asa cum as fi vrut si cum ar fi meritat userul repectiv.

07/03/10 01:20

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 25    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la