TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Zi(le) post si rugaciune Tanarcrestin Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 25
alex
membru

Inregistat: 02/03/09

cami a scris:

Eu fac parte din categoria alora mai pacatosi - vorba lui Andreea - care mai trag cu ochiul si la pc.

mai pacatosi?? de ce? ca tii ochii deschisi ca sa vezi pt ce te rogi? :O
eu am salvat tabelul ca poze pe zile...si ma uitam la pc la motive ;)

april a scris:

alte experiente/rezultate/ganduri

sesizez imbunatari..:)ma simt mult mai aproape de Domnul, ma simt calauzit de el, stiu ca El o sa imi zica exact ce o sa fac cand o sa am vreo decizie de luat..El va fi cu mine si ma va ajuta sa termin cu bine anul asta de facultate
Domnul mi-a vorbit in saptamana asta si referitor la voia Sa cu privire la fata
...iar in ce i priveste pe copii, ieri le-am povestit despre intalnirea mea cu Dumnezeu, si mi-a placut ca Dumnezeu mi-a dat cuvinte potrivite ca ei sa ma inteleaga...despre parintii lor pot spune ca azi[peste vreo 3 ore] ne vom intalnii prima data cu ei...;)
         Multumesc fiecuruia pt rugaciunile inaltate spre Domnul...;)

07/03/10 13:25

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

april a scris:

alte experiente/rezultate/ganduri :) ?

Toata saptamana am simtit puterea rugaciunilor voastre.De asemenea am pace in suflet, nu sunt stresata si pot sa lucrez linistita, asa cum imi place, pentru inspectia de grad. Toata lumea ma intreaba cum stau cu stresul, dar eu am convingerea ca voi finaliza cu pace totul.

Multumesc tuturor pentru rugaciuni. Domnul Isus sa va binecuvanteze cu tot ce stie El ca aveti nevoie! :)

Har si pace!

07/03/10 16:37

simo
membru

Inregistat: 13/04/08

april a scris:

Si pentru mine saptamana de post si rugaciune a fost o saptamana binecuvantata  de Domnul,desi am avut incercari...El mi-a fost alaturi si chiar a lucrat in chip minunat in rezolvarea unei probleme importante. Cred ca El, o sa fie cu noi in continuare!  Multumesc voua celor ce mati sustinut in rugaciune. O zi binecuvantata tuturor !

07/03/10 16:53

sunshine
membru

Inregistat: 10/04/06

april a scris:

S-a incheiat saptamana de post si rugaciune .

cami deja a scris ceva :)

Dumnezeu m-a intarit foarte mult. Desi trec printr-o perioada foarte ocupata la facultate, simt ca am tarie sa le duc pe toate la bun sfarsit. Relatia cu ai mei a inceput sa fie mai buna, cu cat investesc mai mult in ei, cu atat stiu ca Dumnezeu va continua sa le schimbe inimile. Cat despre Colegiul Biblic, din motive de organizare s-a amanat acest an, deci voi merge de-abia din 2011.

Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine. Sunt sigura ca Dumnezeu a lucrat si in viata voastra si v-a incurajat sa nu renuntati orice s-ar intampla!

Fiti binecuvantati!

10/03/10 21:15

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Motivul meu principal de rugaciune a fost: reorganizarea timpului de partasie, de rugaciune.
In seara in care am incheiat ziua de post si rugaciune vine la mine cel mai bun prieten al meu, fara sa-i fi spus ca avem saptamana speciala de post si rgaciune, si ma intreba: "Tu cat timp te rogi"?
Am ramas fara cuvinte. Stiam ca el avea un timp de inchinare foarte organizat, si ca este consecvent.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

11/03/10 20:27

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

alex a scris:

Domnul mi-a vorbit in saptamana asta si referitor la voia Sa cu privire la fata

ce-ti zisa? :D

23/03/10 12:31

alex
membru

iti zic in privat :D

23/03/10 15:41

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
ok ,astept mp

23/03/10 15:46

emanuel
membru

Ce ziceti daca am stabili o zi speciala de post si rugaciune pentru april?

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

09/11/10 19:49

alex
membru

de acord :)

09/11/10 20:26

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

emanuel a scris:

Ce ziceti daca am stabili o zi speciala de post si rugaciune pentru april?

sau, ca tot a trecut ceva vreme, am putea stabili o saptamana de post si rugaciune, ca si pana acum.

doritori?

12/11/10 11:48

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Eu :)

12/11/10 15:40

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Si eu, numai ca nu am participat pana acum si trebuie sa ma invatati(inclusiv sa-mi explicati ce intelegeti voi prin post si cum il tineti) :)

Ultima modificare de ROXANA82 (12/11/10 15:46)

12/11/10 15:45

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
ma inscriu si eu :) (particip cu rugaciune)

Ultima modificare de antonela (13/11/10 17:01)

12/11/10 16:05

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
si eu sunt pentru (chiar ma gandeam si eu zilele astea la aceasta propunere :) )

12/11/10 19:51

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
si eu.

12/11/10 22:33

feedback
Moderator

ok. deci...
emanuel si alex, va pot trece pe lista?

pana acum 6 useri: tamarta, ROXANA82, antonela, FiicaDeRege, homeless, feedback.

lista ramane deschisa. intre timp, putem stabili cand.
ultima saptamana (22-28)din aceasta luna ar fi bine?

13/11/10 09:03

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
si eu :)

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

13/11/10 10:31

alex
membru

ma poti trece si pe mine feed ;)

13/11/10 17:42

emanuel
membru

Il poti trece si pe emanuel. :)
Pentru mine e bine,22-28.

Ultima modificare de emanuel (13/11/10 21:05)

13/11/10 21:04

feedback
Moderator

pana acum 9 useri: tamarta, ROXANA82, antonela, FiicaDeRege, homeless, dhannyella, alex, emanuel, feedback.

pana se mai inscriu si ceilalti, se pot scrie motivele (maxim 5) si zilele pe care le preferati.

luni (22.11.2010)-
marti (23.11.2010) -
miercuri (24.11.2010) -
joi (25.11.2010) -
vineri (26.11.2010) -
sambata (27.11.2010) -
duminica ( 28.11.2010) -

motivele mele:
- pt pace si liniste in lume
- pt forum (admini, moderatori, useri, vizitatori)
- pt rude, prieteni, cunostinte
- pt familia mea
- pt sanatatea tuturor

14/11/10 09:30

Roxana
membru

Pentru mine orice zi, înafar de 23,dac este cu putinta,daca nu se poate nu-i bai.Am rugamintea sa-mi explicati ce trebuie sa fac,cum sa tin post,ce am voie,ce nu am voie,cu lux de amanunte ca sa fie totul ca la carte.Trebuie sa spun si persoane sau motive am inteles,nu? :)

14/11/10 13:33

emanuel
membru

Motivele mele:
-pentru revigorarea spirituala a credinciosilor din lume.
-pentru conducerea tarii
-pentru april sa se reintoarca pe forum
-pentru tinerii ce au perspectiva casatoriei sa aleaga corect
-pentru mine sa castig in batalia spirituala in care sunt.

ROXANA82 a scris:

Pentru mine orice zi, înafar de 23,dac este cu putinta,daca nu se poate nu-i bai.Am rugamintea sa-mi explicati ce trebuie sa fac,cum sa tin post,ce am voie,ce nu am voie,cu lux de amanunte ca sa fie totul ca la carte.Trebuie sa spun si persoane sau motive am inteles,nu? :)

Postul: noi intelegem abstinenta toatala de la mancare si apa pe toata perioada postului, acestea imbinate cu ceea ce spune Isaia cap.58, si impletite cu rugaciunea. Cum te rogi? Daca poti de cateva ori in ziua in care postesti, apoi, chiar daca faci alte lucruri, gandul e la rugaciune. Inca ceva: atunci cand vrei sa te apropii de Dumnezeu cu rugaciune si post, vor aparea mai multe piedici  decat vedeai inainte. DE regula, daca postim o zi, in seara dinaintea postului se mananca mai devreme, nu foarte tarziu, si nu foarte mult. Daca in seara precedenta mananci mai mult, ti se face foame mai repede. Dupa ziua de post, nu e recomandat sa mananci mult odata, ci mananci putin in seara cand ai terminat postul, si chiar daca ai inca impresia de foame, nu ma mananci nimic pana a doua zi dimineata, apoi intri in meniul obisnuit.

In rest, te prinzi tu cum stau lucrurile, doar esti fata desteapta. :)

Ultima modificare de emanuel (15/11/10 08:26)

15/11/10 08:17

Roxana
membru

mulumesc Emanuel,postul acesta îl practic i eu,credeam c este vorba de o sptamana intreaga de nemancat,aici era o adevarata provocare.Motivele i persoanele mele: Old Traian,April,Emma_mada,sotul meu(sa se intoarca la Domnul,pocainta),familia mea,pentru toti cei pacatosi sa se intoarca la Domnul,sa se pocaiasca si sa se mantuiasca.

15/11/10 08:41

feedback
Moderator

ROXANA82, inca un amanunt: atunci cand te rogi, te rogi pt toate motivele, adica, pe langa motivele tale, si pt motivele tuturor participantilor.

15/11/10 09:31

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 25    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la