|
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
ROXANA82 a scris:
mulumesc Emanuel,postul acesta îl practic i eu,credeam c este vorba de o sptamana intreaga de nemancat,aici era o adevarata provocare... |
E o saptamana, numai ca fiecare in alta zi, astfel incat sa fie acoperita toata perioada.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
15/11/10 09:37
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
feedback a scris:
ROXANA82, inca un amanunt: atunci cand te rogi, te rogi pt toate motivele, adica, pe langa motivele tale, si pt motivele tuturor participantilor. |
Cred ca era destul de normal sa inteleg asta,acesta este si scopul nu?! Emanuel, daca nu sunt suficienti participanti ma puteti trece in mai multe zile.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
15/11/10 10:00
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Mai ce hotarata esti! 
Ma inscriu si eu.
-Sa ne rugam pentru forum TC, pentru useri, moderatori, admini, si in special pentru april. Si eu as vrea sa revina. -Pentru mine, pentru a sti mai bine cum vrea Dumnezeu sa-L slujesc, si pentru o relatie mai buna cu El.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
15/11/10 10:14
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Şi eu pot. Prefer ziua de marţi. Motivele mele: - îmi doresc o relaţie mai strânsă cu Tatăl meu, nu doar formalisme, ci profunzime - pentru părinţii mei, pt mai multă deschidere din partea lor în ceea ce priveşte deciziile pe care le fac - pt şcoală, să o iau mai în serios - pt forum, moderatori, useri, toate lucrările TC şi pt april să revină
şi... am o întrebare: chiar aşa se procedează, cum a zis emanuel? abstinenţă totală de la mâncare şi apă? ăsta ar fi post negru, nu? aşa facem şi noi?
Ultima modificare de benny (15/11/10 10:32)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
15/11/10 10:30
|
|
Old
Moderator
|
|
Sa vedem daca se inscrie si ...april. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
15/11/10 10:32
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
eu as vrea miercuri sau joi  motive:-examenul din 27 de la fizica -loc de munca pentru mama -ajutor din partea Domnului in ispite -forum,toti cei care suntem si cei care din anumite motive s-au retras
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
15/11/10 11:36
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
eu doresc luni 22 noiembrie
Motivele mele:
- pentru crestere spirituala
- pentru familia mea
- pentru april
- pentru calauzire divina in alegerea sotului potrivit pentru mine
- pentru colegii si elevii mei
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
15/11/10 14:46
|
|
Roxana
membru
|
|
Pentru mine 22,24,25,26 una sau doua zile chiar.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
15/11/10 16:06
|
|
Roxana
membru
|
|
OLD TRAIAN a scris:
Mai ce hotarata esti! 
Ma inscriu si eu.
| Seman cu cine ma lauda 
Ultima modificare de ROXANA82 (17/11/10 16:52)
|
|
15/11/10 16:08
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
ROXANA82 a scris:
Cred ca era destul de normal sa inteleg asta |
relativ. de aceea am si precizat. daca un nou membru, sau cineva care nu a mai participat, ar citi doar pagina anterioara, de ex, nu stiu daca ar intelege sa se roage pt motivele tuturor si nu doar pt ale lui. si cum in ultimele postari cereai explicatii...
scuza'ma.
benny a scris:
şi... am o întrebare: chiar aşa se procedează, cum a zis emanuel? abstinenţă totală de la mâncare şi apă? ăsta ar fi post negru, nu? aşa facem şi noi? |
benny, cred ca cel mai bine ar fi ca fiecare sa tina cum poate.
...... pana acum 11 useri: tamarta, ROXANA82, antonela, FiicaDeRege, homeless, dhannyella, alex, emanuel, benny, OLD TRAIAN, feedback.
luni (22.11.2010)- antonela, feedback marti (23.11.2010) - benny, miercuri (24.11.2010) - dhannyella, joi (25.11.2010) - ROXANA82, vineri (26.11.2010) - sambata (27.11.2010) - duminica ( 28.11.2010) -
va rog sa spuneti in ce zile preferati, si cei care nu au facut'o inca, sa scrie motivele. 
sper sa am timp sa fac si tabelu' (asta daca nu se ofera cineva intre timp sa'l faca )
|
|
15/11/10 18:33
|
|
Old
Moderator
|
|
oricand de luni pana vineri.
|
|
15/11/10 19:09
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Mă înscriu şi eu. Ziua de marţi ar fi ok...
Motivele mele :
- pentru înţelepciune : m-am hotărât să dau la medicină la anul şi nu ştiu dacă mai are rost să rămân aici la facultate. În cazul în care mă voi retrage, ar trebui să îmi găsesc ceva de muncă..
- pentru o legătură mai reală cu Domnul. citind "feminitatea pusă deoparte" am văzut că am atât de multe de schimbat în modul meu de a mă relaţiona cu Tatăl şi cu cei din jur.
- memorie şi pricepere să pot învăţa cât mai mult şi cât mai bine pt medicină.
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
15/11/10 19:19
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
ma inscriu si eu,desi nu stiu sigur daca pot posti,dar de rugat ma voi ruga,prefer duminica.
Motivele mele: -ptr.o relatie mai profunda cu Domnul; -ptr. familia mea,ca Domnul sa ne deaa pace,lumina, calauzire si rabdare; -ptr bebele nostru sa se nasca sanatos,si sa trec cu bine prin tot ce va urma; si sa putem sa plecam la anu in Romania.(sa nu mai avem piedici,ca si pana acum)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
15/11/10 20:19
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Eu nu pot tine post. Daca nu mananc cateva ore, ma aduni de pe jos, asa mi-e organismul Dar o sa ma rog. Sambata.
Motive: *pentru facultate: partiale si colocvii *sa-mi pot face timp pentru lucrurile cu adevarat importante
Ultima modificare de tamarta (15/11/10 21:16)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
15/11/10 21:14
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
Ziua : Sambata.
Motive: - pt pace in familia mea. - pt intelepciune in relatia cu prietenul. - cel mai important: pt sanatatea mea, e foarte subreda , si fara sperante. Spun cu o oarecare neincredere sa va rugati pt sanatatea mea, caci nu cred ca se mai poate face ceva, dar as vrea sa se termine odata, si am mai spus ca asa sunt de satula incat moartea mi-ar surade mai bine chiar si decat vindecarea.
|
|
15/11/10 22:30
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Ma puteti trece si pe mine. De preferat, vineri. Daca nu, si in alte zile.
Motive: -pentru pace intre parintii mei -sa am putere sa privesc viata in general cu speranta, cu incredere in Dumnezeu, sa nu mai disper -pentru fratele meu cel mare, are de luat o decizie importanta. Dumnezeu sa il lumineze in hotararea pe care trebuie sa o ia, dar sa il lumineze si spiritual -mai am un frate, care este singur in Italia, momentan printre oameni care nu au tangenta cu Dumnezeu si nu si-a luat nici macar Biblia cand a plecat. Dumnezeu sa ii vorbeasca -pentru sora mea care este in Germania, sa o ajute Domnul sa se intoarca in iarna aceasta cu bine
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
15/11/10 23:03
|
|
feedback
Moderator
|
|
pana acum 14 useri: tamarta, ROXANA82, antonela, FiicaDeRege, homeless, dhannyella, alex, emanuel, benny, OLD TRAIAN, Andreea, Sarah, emma_mada, feedback.
luni (22.11.2010)- antonela, feedback, marti (23.11.2010) - benny, Andreea, miercuri (24.11.2010) - dhannyella, joi (25.11.2010) - ROXANA82, vineri (26.11.2010) - OLD TRAIAN, emma_mada, sambata (27.11.2010) - tamarta, homeless, duminica ( 28.11.2010) - Sarah,
FiicaDeRege si alex, spuneti ziua si motivele. emanuel, preferi o zi anume?
tabelul l'am facut eu. il voi pune spre sfarsitul saptamanii, sa fie complet.
|
|
16/11/10 11:08
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Cand e nevoie.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
16/11/10 11:37
|
|
Roxana
membru
|
|
feedback a scris:
ROXANA82 a scris:
Cred ca era destul de normal sa inteleg asta |
relativ. de aceea am si precizat. daca un nou membru, sau cineva care nu a mai participat, ar citi doar pagina anterioara, de ex, nu stiu daca ar intelege sa se roage pt motivele tuturor si nu doar pt ale lui. si cum in ultimele postari cereai explicatii...
scuza'ma. |
Nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze, mi se paruse doar normal sa deduc singura ca si eu trebuie sa ma rog pentru ceilalti nu doar ceilalti pentru mine.Multumesc oricum pentru explicatii 
|
|
16/11/10 15:07
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Eu aleg ziua de luni.
Motive: - lumina si calauzire din partea Domnului sa ma pot decide unde sa merg la facultate - pt examenul la engleza de pe 5 si 12 decembrie - pt familia, biserica mea; sa ne ajute Domnul sa ne apropiem mai mult de El
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
16/11/10 15:14
|
|
feedback
Moderator
|
|
luni (22.11.2010)- antonela, FiicaDeRege marti (23.11.2010) - benny, Andreea, miercuri (24.11.2010) - dhannyella, emanuel joi (25.11.2010) - ROXANA82, vineri (26.11.2010) - OLD TRAIAN, emma_mada, sambata (27.11.2010) - tamarta, homeless, duminica ( 28.11.2010) - Sarah, feedback
aaleeex? spune ziua si motivele
|
|
17/11/10 11:41
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
As dori sa ma inscriu si eu pentru ziua de joi.
motivele mele sunt: a. Sa ma indragostesc tot mai mult de Hristos si sa invat sa traiesc o viata din belsug alaturi de El. b. Sa fiu o lumina acolo unde sunt c. Sa gasesc timp pentru lucrurile importante ce le am de facut d. sa aud clar vocea lui Dumnezeu si sa caut in fiecare zi sa fac voia Lui e. intelepciune in proiectele pe care le am de realizat. (miercurea ce urmeaza si cealalta am de prezentat doua proiecte si am mari emotii deoarece unul este in franceza iar celalalt in engleza)
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
17/11/10 19:21
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
motivele mele: *pt familia mea, in special pt parintii mei *pt fata despre care am tot vb pe aici- pt intelepciune in alegerea facultatii pe care o sa o urmeze si multe alte decizi care atarna de asta.. *pt mine- pt cunoasterea mai profunda a Domnului, voia sa cu privire la ceea ce voi face in anul ce urmeaza *pt proiectele si lucrarile in care sunt implicat- sa pot duce la bun sfarsit ceea ce am inceput- aici ma refer la proiectul cu publicarea poeziilor, si lucrarea cu copii in special *pt intreaga retea TanarCrestin
nu am neaparat o zi anume, desi preferabil ar fi luni-vineri..dar nu tin neaparat...oricand  ..Imi cer scuze ca am taraganat-o atat..
|
|
17/11/10 20:45
|
|
feedback
Moderator
|
|
pana acum 16 useri: tamarta, ROXANA82, antonela, FiicaDeRege, homeless, dhannyella, alex, emanuel, benny, OLD TRAIAN, Andreea, Sarah, emma_mada, the_stranger, irlanda, feedback.
luni (22.11.2010)- antonela, FiicaDeRege. marti (23.11.2010) - benny, Andreea. miercuri (24.11.2010) - dhannyella, emanuel, alex. joi (25.11.2010) - ROXANA82, the_stranger. vineri (26.11.2010) - OLD TRAIAN, emma_mada. sambata (27.11.2010) - tamarta, homeless, irlanda. duminica ( 28.11.2010) - Sarah, feedback.
tabelul. am reeditat putin textele. sper sa fie ok 

|
|
18/11/10 09:53
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
eventual, ai putea sa il mai colorezi putin 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
18/11/10 23:28
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|