TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Zi(le) post si rugaciune Tanarcrestin Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 25
alex
membru

Inregistat: 02/03/09
io zic ca e foarte bine cum e, feed thank you! :P

19/11/10 10:07

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Sa inteleg ca este gata, il pot copia asa?Multumim :)

19/11/10 13:08

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

benny a scris:

eventual, ai putea sa il mai colorezi putin ;)

nu prea am timp, s'apoi, nestiind ce culori preferati, pana fac sondaj de opinie, pana se raspunde, pana decidem... trece saptamana. si asta si ailalta :D

las', data viitoare il faci tu si'l colorezi cum vrei :p ;)

alex a scris:

io zic ca e foarte bine cum e, feed thank you! :P

multumesc, si... cu placere :)

ROXANA82 a scris:

Sa inteleg ca este gata, il pot copia asa? Multumim :)

cred ca da.

cu placere :)

20/11/10 09:29

Roxana
membru

Am o intrebare pentru benny, nu vreau sa-l supar, dar nu am inteles bine o fraza din motivele lui si as vrea sa ma lamureasca sa nu gresesc in rugaciune...benny, la  a doua liniuta te rog mult sa-mi spui daca este vorba despre ".....deciziile pe care le face "..se refera la tine sau la parintii tai?Te rog din suflet sa nu te superi dar chiar nu vreau sa gresesc in rugaciune.

Ultima modificare de ROXANA82 (20/11/10 15:15)

20/11/10 15:14

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
pentru ca parintii sa fie de acord cu deciziile pe care el le ia.Eu cam asa inteleg.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

20/11/10 20:37

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Asa e, cum a spus emanuel. Ca ai lui parinti sa fie mai deschisi si intelegatori cu privire la deciziile pe care beny le ia.

20/11/10 23:21

emanuel
membru

Eu as sugera sa ne rugam ca parintii lui sa fie deschisi la deciziile corecte pe care le ia. Daca  cumva ia decizii gresite, parintii lui sa nu fie intelegatori ci sa incerce sa se opuna. ;)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

21/11/10 07:23

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
eu as sugera sa respectam  motivele de rugaciune, asa cum sint ele :)

21/11/10 09:36

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Si eu la fel, multumesc pentru talmaciri, asa ma gandeam si eu cum au spus emanuel si tamarta.

ROXANA82, nu e nicio suparare! :)

Sa ne pregatim sufleteste pentru saptamana ce vine! Sa ne ajute Domnul sa putem lua in serios rugaciunea si postul! AMIN??

21/11/10 14:39

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
AmiN! :)

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

21/11/10 14:41

emanuel
membru

Asa sa fie!

21/11/10 16:19

Roxana
membru

benny a scris:

Si eu la fel, multumesc pentru talmaciri, asa ma gandeam si eu cum au spus emanuel si tamarta.

ROXANA82, nu e nicio suparare! :)

Sa ne pregatim sufleteste pentru saptamana ce vine! Sa ne ajute Domnul sa putem lua in serios rugaciunea si postul! AMIN??

Multumecs benny si inca o data te rog din suflet sa nu te superi dar chiar nu vroiam sa gresesc.Multumesc :)
Doamne ajuta pentru toti!

22/11/10 16:10

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Aş avea o completare la motivele mele de rugăciune. Astăzi mi-a fost foarte rău, am leşinat chiar şi eram singură în apartament... De aceea, rugaţi-vă vă rog pentru ca să nu fie nimic grav. :)

24/11/10 13:42

Roxana
membru

Andreea , ma rog pentru tine sa nu fie nimic grav, dar ai putea sa iei niste calciu sau sa mananci ceva produse lactate, sa nu cumva sa fii slabita dupa ziua de post ;)

Saptamana de rugaciune continua si saptamana viitoare in aceeasi formula? :D

24/11/10 13:44

emanuel
membru

Andreea, te trec pe lista de rugaciune.

@ROXANA82,
programarea e pentru saptamana aceasta. asa se face din cand in cand.
Permanent e lant de rugaciune, am inteles ca a luat sau urmeaza sa ia legatura  cu tine feed.

24/11/10 13:47

Roxana
membru

emanuel a scris:

Andreea, te trec pe lista de rugaciune.

@ROXANA82,
programarea e pentru saptamana aceasta. asa se face din cand in cand.
Permanent e lant de rugaciune, am inteles ca a luat sau urmeaza sa ia legatura  cu tine feed.

Da, am inteles cum stau lucrurile cu lantul de rugaciune, multumesc :)
Credeam ca si aici se tine, dar si cu post...sa inteleg ca aici se tin doar in anumite situatii sau momente speciale.

24/11/10 13:55

Andreea
membru

ROXANA82 a scris:

Andreea , ma rog pentru tine sa nu fie nimic grav, dar ai putea sa iei niste calciu sau sa mananci ceva produse lactate, sa nu cumva sa fii slabita dupa ziua de post ;)

Întotdeauna am avut lipsă de Ca, dar am tot luat tratamente. Am mâncat ieri seara şi deci nu din cauza asta mi se făcuse rău.. Domnul ştie ! Mă rog să nu fie ceva mai grav...

@emanuel, mulţumesc :)

24/11/10 21:33

Roxana
membru

Andreea sa ne spui si noua cum te mai simti :)
Sarah, poate reusesti sa ne spui cu aproximatie data probabila a nasterii sa ne rugam pentru tine si bebe :)

26/11/10 14:51

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
normal e pe 14 febr,dar daca totul va fi k,voi cere sa imi faca operatia pe 11 febr. Multumesc tare mult,ptr rugaciuni.

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

26/11/10 15:30

Roxana
membru

Sarah a scris:

normal e pe 14 febr,dar daca totul va fi k,voi cere sa imi faca operatia pe 11 febr. Multumesc tare mult,ptr rugaciuni.

Pai am mai putea tine in perioada aceea o saptamana de post si rugaciune si le includem pe amandoua(datele).Sa fiti sanatosi, sarcina usoara si fara probleme in continuare!

26/11/10 15:32

Andreea
membru

ROXANA82 a scris:

Andreea sa ne spui si noua cum te mai simti :)

Mai bine , dar nu foarte. Mai nou am si fata un pic umflata din cauza unei infectii la o masea. (asta cred, nu am ajuns la dentist inca )... Multumesc de intrebare !

27/11/10 00:35

Roxana
membru

Pffuu...foarte "grea" si "incarcata" saptamana de rugaciune :(  multe ispite si suparari,una chiar m-a adus in stare de a-i spune sotului meu adevarul,mi-am facut marturisirea credintei si i-am spus ca am luat decizia de a ma boteza..restul,Dumnezeu cu mila.

27/11/10 20:19

Roxana
membru

Putem sa programam o zi sau macar cateva ore dintr-o anume zi, stabilita de comun acord si in acele ore sa tinem post negru si sa ne rugam doar pentru Tc, pentru toti cei de pe forum?Eventual sa incercam sa anuntam cat mai multi prin mail, telefon, pm..sunt sigura ca sunt deja legaturi :) si ne-ar fi usor de informat cat mai multi...ce parere aveti?...

08/12/10 14:20

Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
Vreau sa va multumesc celor care v-ati rugat pentru mine,un pic viata mea arata mai colorata,dar sunt convinsa ca Domnul e cu noi pas cu pas. Domnul sa va binecuvanteze si sa va calauzeasca pas cu pas.

Roxana,poate o zi,ar fi binevenita,in fiecare saptamana,sau cum zic si ceilalti,dar sa nu depindem de o ora,pentru ca la fiecare ni se cam schimba programul.Parerea mea.

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

08/12/10 16:08

Roxana
membru

Sarah a scris:

Vreau sa va multumesc celor care v-ati rugat pentru mine,un pic viata mea arata mai colorata,dar sunt convinsa ca Domnul e cu noi pas cu pas. Domnul sa va binecuvanteze si sa va calauzeasca pas cu pas.

Roxana,poate o zi,ar fi binevenita,in fiecare saptamana,sau cum zic si ceilalti,dar sa nu depindem de o ora,pentru ca la fiecare ni se cam schimba programul.Parerea mea.

Ma bucur mult, Doamne ajuta in continuare, ca viata ta sa capete toate culorile Lui :) Fii binecuvantata!
Eu am propus cateva ore pentru inceput ca sa fie mai accesibil, din punctul meu de vedere chiar nu conteaza cateva ore, o zi pe saptamana sau o zi pe luna, ideea e ca ne sta in mana sa facem acest lucru si este benefic pentru toata lumea :)

08/12/10 16:12

Pagini: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 25    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la