|
|
|
harra
+
Inregistat: 21/04/09
|
|
harra, am mutat mesajul la "sa ne rugam impreuna".
Ultima modificare de feedback (09/12/10 10:05)
_______________________________________ Mai mult sa spun nu-s vrednic la cuvinte/caci vrerii Sale privind pe-a mele/ma-mpinse-nainte asmeni/iubirii ce roteste sorii si stele.Dante Aligheri
|
|
09/12/10 08:14
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Multumesc pt cei care m-au propus ca motiv de rugaciune si pt cei care s-au rugat pt mine.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/12/10 13:52
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
Ne bucuram ca Domnul ne-a raspuns la rugaciuni si te-ai intors 
|
|
25/12/10 11:29
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Ajungea daca v-ati fi rugat doar pur si simplu pt mine . Restul putea veni de la sine .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
25/12/10 13:28
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Propun o noua saptamana de post si rugaciune sau mai mult, mai putin depinde cati ne inscriem.Sunt doritori?Si moderatori care sa ne ajute? 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
12/01/11 13:30
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Daca se tine eu vreau sa particip.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
12/01/11 13:57
|
|
Roxana
membru
|
|
Doi momentan ..sa speram ca se strang mult mai multi Doamne ajuta!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
12/01/11 14:05
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
particip si eu cu rugaciune
Ultima modificare de antonela (12/01/11 19:10)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
12/01/11 19:10
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
vreau si eu 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
12/01/11 20:27
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
vreau si eu...
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
13/01/11 02:30
|
|
Roxana
membru
|
|
Suntem deja 5...mai sunt doritori?Ar fi bine in acelasi timp sa ne si scriem motivele ca sa nu pierdem timp  Incep eu(eu pot tine post oricand inafara de sambata si duminica)
- Pentru noi toti de pe forum, Domnul sa ne dea intelepciune sa ne respectam mai mult, sa fim mai blanzi, intelegatori, sa dam dovada ca suntem copiii Lui!
- pt Homless, Anomis, Emma_mada, mmeee79, ultimul mohican, Sarah, Edi,april
-pt sotul meu, copilul meu, familia si casnicia mea.
Ultima modificare de ROXANA82 (20/01/11 14:26)
|
|
13/01/11 12:48
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Si eu vreau sa particip.
Motive: -in mod special,pentru pace in familia mea si, mai ales, pentru fratii mei sa Il cunoasca pe Domnul -sunt mai multe lucruri legate de Dumnezeu pe care nu le inteleg, as vrea ca Dumnezeu sa ma ajute si sa am mai multa rabdare -pentru april, sa ramana pe forum (unde ii este si locul, de altfel ) -pentru roxana si sotul ei, homeless, mmeee79, edi si pentru harra
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
14/01/11 09:48
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
particip si eu.
motivele mele: - pt pace si liniste in lume - pt forum (admini, moderatori, useri, vizitatori) - pt rude, prieteni, cunostinte - pt familia mea - pt sanatatea tuturor
|
|
14/01/11 18:05
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Particip si eu. 
Motivele mele sunt: -sa ma tina Domnul mai mult langa El, chiar cand eu nu simt asta -sa ne ajute cu organizarea nuntii, cu absolut tot ce inseamna asta; sa avem intelepciune in strangerea banilor si folosirea lor; -am probleme cu faculta, cu niste restante pe care trebuie sa le dau si care ar cadea odata cu nunta... Si chiar numai Domnul poate rezolva asta; -tati nu mai bea si a venit duminica trecuta la bise! Sunt foarte fericita!!! Si as vrea ca Domnul sa ii tina hotararea.
Multumesc! 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
14/01/11 20:02
|
|
dhannyella
membru
|
|
sa zic si eu motivele 
-pt familia mea, -pt examene( multumire pt ajutorul de pana acum,si cerere sa ma ajute si la urmatoarele) -pt forum,mai multa dragoste sfanta intre noi -pt implinirea lucrurilor propuse pt anul acesta
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
14/01/11 20:23
|
|
antonela
Moderator
|
|
Motivele mele:
- pentru crestere spirituala;
- pentru familia mea;
- pentru calauzire divina in alegerea sotului potrivit pentru mine;
- pentru april;
- pentru sesiunea de examene de la master;
Ultima modificare de antonela (14/01/11 21:15)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
14/01/11 21:14
|
|
feedback
Moderator
|
|
ok, pana acum 9 useri: ROXANA82, emanuel, antonela, dhannyella, Sarah, emma_mada, feedback, anomis, FiicaDeRege,
emanuel, Sarah, FiicaDeRege - spuneti motivele.
in ce perioada doriti?
|
|
15/01/11 09:34
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Si eu vreau sa particip. Ar fi okay perioada 31 ianuarie-6 februarie?
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
15/01/11 15:33
|
|
feedback
Moderator
|
|
pt mine e ok oricand. sa vedem ce spun si ceilalti
|
|
15/01/11 18:23
|
|
dhannyella
membru
|
|
da,si pt mine e ok
|
|
15/01/11 18:28
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Daca ma primiti, vreau sa particip si eu. motive: -pentru familia mea, sa stam mai aproape de Domnul si El sa ne dea intelepciune in hotararile ce le avem de luat.
-pentru april si andreea. sunt sigura ca nici una nu se simte bine acum. Domnul sa le dea pace in inima si dorinta de a se impaca, asa, ca doua surori credincioase ce sunt. si sa ramana aici, este loc pentru amandoua.
-pentru forumistii elevi si studenti, Domnul sa-i insoteasca la teste/ teze/ examene si sa le rasplateasca efortul depus prin note cat mai mari.
-pentru forumistele-mamici, sa le fie inmultite rabdarea, blandetea si dragostea in cresterea copilasilor lor.
pentru cei ce trec prin suferinta sau alte incercari, sa-l simta pe Domnul langa ei in greul ce-l au de dus.
Ps. pot oricand si in orice zi.
|
|
15/01/11 18:56
|
|
antonela
Moderator
|
|
si pentru mine e ok oricand
|
|
15/01/11 20:21
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Motivele mele:
- Domnul sa ma binecuvinteze cu intelepciune in toate deciziile pe care le voi lua anul acesta - El sa imi dea putere sa fiu o binecuvantare pt cei din jur si un model demn de urmat pt cei ce vin din urma - pt forum: pace, liniste, discutii constructive/ziditoare
PS: daaria, foarte dragut din partea ta sa ne pui pe noi, elevii, pe lista ta de motive. Multumim! 
le: mai am un motiv: doi prieteni de ai mei au luat-o pe carari gresite si as vrea ca Domnul sa ii cerceteze
Ultima modificare de FiicaDeRege (18/01/11 22:34)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
15/01/11 21:21
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
si eu vreau sa particip
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
15/01/11 21:25
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
FiicaDeRege a scris:
Ar fi okay perioada 31 ianuarie-6 februarie? |
Asta-i saptamana de vacanta, nu? pentru mine e foarte bine si, de preferat, joia
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
15/01/11 23:29
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|