|
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
pana acum 11 useri: ROXANA82, emanuel, antonela, dhannyella, Sarah, emma_mada, feedback, anomis, FiicaDeRege, daaria, tamarta,
emanuel, Sarah, tamarta - spuneti motivele.
ok. ramane 31 ian- 6 feb.
daaria a scris:
-pentru forumistele-mamici, sa le fie inmultite rabdarea, blandetea si dragostea in cresterea copilasilor lor. |
ce dragut din partea ta multumim
|
|
16/01/11 10:13
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Eu as prefera ziua de marti.
Motivul: vreau sa-L slavesc pe Dumnezeu pentru modul in care ma binecuvanteaza ca la randu-mi sa fiu binecuvantare.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
16/01/11 22:16
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
eu vinerea 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
16/01/11 23:26
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
si eu, preferabil marti. - pentru scoala [ideea e ca eu cam termin examenele cand se incepe saptamana, va rugati pentru eventuala sesiune 2 de mariri:) si o vacanta odihnitoare] - pentru parintii mei sa aiba liniste la lucru si sanatate - sa stiu ce sa fac cu faculta - asa sunt tentata sa renunt si sa incep alta, dar nu stiu daca ar fi o decizie tocmai inspirata - sanatate si intelepciune pt tot poporul, avem nevoie .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/01/11 10:47
|
|
feedback
Moderator
|
|
pana acum 12 useri: ROXANA82, emanuel, antonela, dhannyella, Sarah, emma_mada, feedback, anomis, FiicaDeRege, daaria, tamarta, RainSong,
emanuel, Sarah, tamarta - spuneti motivele.
luni (31.01.2011)- marti (1.02.2011) - emanuel, RainSong, miercuri (2.02.2011) - joi (3.02.2011) - ROXANA82, vineri (4.02.2011) - dhannyella, sambata (5.02.2011) - duminica (6.02.2011) -
|
|
17/01/11 12:34
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Eu joi 
Mesaj primit de la Andreea Vreau și eu să particip la săptămîna de rugăciune. Nu pot posti o zi întreagă , din cauza unor probleme de sănătate, dar știu că măcar prin rugăciune pot să particip.
Motivele ei:
- pentru o mai bună organizare a timpului (asta incluzând renunțarea la filme/seriale) - pentru citirea consecventă a Bibliei - o dedicare mai mare în rugăciune. - înțelepciune (pentru deciziile ce afectează toate domeniile din viață)
Ultima modificare de ROXANA82 (17/01/11 14:26)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
17/01/11 12:42
|
|
emanuel
membru
|
|
feedback a scris:
...emanuel, Sarah, tamarta - spuneti motivele.
|
emanuel a scris:
...Motivul: vreau sa-L slavesc pe Dumnezeu pentru modul in care ma binecuvanteaza ca la randu-mi sa fiu binecuvantare. |
Ultima modificare de emanuel (17/01/11 14:39)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
17/01/11 14:37
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
scuzati, din anumite motive n-am avut timp sa scriu
Motivele mele: * fratele meu Dragos s-a pocait si as vrea ca Domnul sa ii dea putere sa Ii ramana alaturi si sa nu dea inapoi * pentru examenele ce le am. Domnul sa-mi dea intelepciune si putere sa invat * pentru familia mea: relatia dintre noi s-a imbunatatit foarte mult si as vrea ca ea sa nu se schimbe, ci sa fim tot mai uniti si mai deschisi * In ultima luna am realizat mai mult ca oricand ca am talanti nefolositi si mi s-a oferit ocazia sa ii folosesc. Vreau ca Domnul sa ma ajute sa imi organizez bine timpul, asa incat sa am timp si pentru lucrarea Lui si pentru celelalte lucruri
Ziua, vineri 
Ultima modificare de tamarta (17/01/11 18:06)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
17/01/11 18:04
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
eu aleg ziua de miercuri
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
17/01/11 18:57
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
emma_mada a scris:
de preferat, joia |
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
17/01/11 22:18
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Mă înscriu şi eu. Aş prefera miercuri sau joi, dar dacă nu mai e loc, e ok oricând.
Motive: => pentru pasiune şi viziune în lucrarea pe care doreşte Dumnezeu s-o fac aici în Cluj şi nu numai. De fapt aş vrea să îmi arate Domnul unde anume mă vrea, că nu vreau să mă întind prea mult, decât doar până unde îmi ajunge pătura.
=> pentru un job care să îmi permită să mai merg şi la şcoală.
=> mi se mută un coleg (probabil doi) din apartamentul în care stau în chirie. Rugaţi-vă să ne găsim alt/alţi coleg(i) pocăit/pocăiţi, care să mă impulsioneze, să mă înflăcăreze pentru Cristos.
=> vreau să reuşesc să îmi fac planurile împreună cu Tata, nu doar eu de capul meu. În ultima vreme e o mare provocare pentru mine asta.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
17/01/11 23:42
|
|
Roxana
membru
|
|
Andreea vrea vineri,4 februarie,multumesc.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
18/01/11 08:16
|
|
feedback
Moderator
|
|
pana acum 14 useri: ROXANA82, emanuel, antonela, dhannyella, Sarah, emma_mada, feedback, anomis, FiicaDeRege, daaria, tamarta, RainSong, Andreea, benny,
luni (31.01.2011)- feedback, Sarah marti (1.02.2011) - emanuel, RainSong, miercuri (2.02.2011) - antonela, benny joi (3.02.2011) - ROXANA82, emma_mada, vineri (4.02.2011) - dhannyella, Andreea, tamarta sambata (5.02.2011) - daaria, anomis duminica (6.02.2011) - FiicaDeRege,
|
|
18/01/11 09:00
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
imi cer iertare,ca asteptati dupa mine cu motivele,si ziua;am mai scris o data,dar la jumatea mesajului,a trebuit sa ies,asa ca revin acum,sper sa si termin,prefer ziua de luni 31.01,si motivele :
-sa imi dea Domnul putere sa fiu mai intelegatoare,rabdatoare,si blanda cu fetitele noastre, -sa-mi dea Domnul nastere usoara,si sa ne dea un bebe sanatos,si putere pentru viitoarele nopti nedormite; -sa reaprinda Domnul in inima noastra focul Lui,si pasiunea pentru EL; -si El sa aiba grija de familia noastra,si sa ne tina aproape in orice circumstanta; -si pentru PACE SI LINISTE IN LUME;locuri de munca pentru cei ce nu au,si sa ne dea UN AN PLIN DE HAR!!!!
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
18/01/11 15:21
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Eu as vrea duminica, pe 6.
tamarta a scris:
* fratele meu Dragos s-a pocait si as vrea ca Domnul sa ii dea putere sa Ii ramana alaturi si sa nu dea inapoi |
Ma bucur foarte mult sa aud asta. Mi-i tare simpatic Dragos. (si Sorin, bineinteles :P) 
Ultima modificare de FiicaDeRege (18/01/11 15:27)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
18/01/11 15:25
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Scuzeeeeeeee!! Pentru mine e ok oricand.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
18/01/11 19:14
|
|
Roxana
membru
|
|
feedback a scris:
tamarta, Sarah, anomis, nu va scuzati, ca n'aveti de ce io am tot repetat, ca s'adun informatiile in timp util. ........
ROXANA82, pt fiecare dintre noi, cred ca lista cu motive de rugaciune ar fi lunga... de aceea s'a stabilit anterior ca fiecare participant sa enunte maxim 5 motive. in consecinta, te rog sa "comprimi" putin mesajul. multumesc pt intelegere  ........
daca mai sint doritori, lista ramane deschisa  |
Scuze ...este suficient de "comprimat" acum?
|
|
19/01/11 14:08
|
|
feedback
Moderator
|
|
da 
|
|
20/01/11 21:11
|
|
feedback
Moderator
|
|
nu mai doreste nimeni sa participe?
|
|
24/01/11 10:19
|
|
feedback
Moderator
|
|
|
26/01/11 09:17
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Domnul sa ne ajute,saptamana aceasta,si sa lucreze pentru fiecare situatie asa cum El voieste!!!Fiti Binecuvantati de Domnul!!!!
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
31/01/11 04:25
|
|
emanuel
membru
|
|
Amin, si sa ne ajute pe fiecare sa avem cu adevarat zile de rugaciune si post. 
|
|
31/01/11 08:38
|
|
Roxana
membru
|
|
emanuel a scris:
Amin, si sa ne ajute pe fiecare sa avem cu adevarat zile de rugaciune si post.  |
Amin, Doamne ajuta!
|
|
31/01/11 14:44
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
feedback, sa stii ca pe mine nu m-ai pus in tabel Eu am tot citit motivele celorlalti si abia azi am observat ca ale mele nu sunt, respectiva ziua de duminica, 6 februarie. Oricum eram singura.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
04/02/11 14:58
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|