|
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
e bine si asa, insa atunci cand ai motive mai concrete, nu generale, e mult mai eficienta rugaciunea ta  Doamne ajuta, poate spune oricine, cand poate se afla la ananghie,si de cele mai multe ori e folosit ca un cuvant familiar, fara insa a lua in calcul adevarata insemnatate a cuvintelor rostite. in alta ordine de idei, atunci cand te rogi pt o persoana, te apropie intr-un fel sau altul de persoana respectiva, iti pasa efectiv de problemele prin care trece. 
|
|
14/03/11 23:51
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Stiu ca nu s-a terminat saptamana, dar Dumnezeu a inceput sa lucreze la problemele mele. Slava Lui! 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
16/03/11 09:06
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
de sters scuze
Ultima modificare de Roxana (12/04/11 17:23)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
17/03/11 12:10
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ce spuneti copii de niste relatari despre cum v-au fost zilele de rugaciune si post pana acum ? 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/04/11 20:32
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Eu am dorit sa fiu mai organizat si mai perseverent. Am castigat in perseverenta; in organizare ceva mai putin, insa cred ca perseverenta e un pas mare pe care am reusit sa-l fac. La organizare am de lucrat; adese anu spun nu lururilor secundare, iar pentru cele importante nu-mi ajunge timpul. Aici mai am de lucrat si am nevoie de rugaciune.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
12/04/11 22:31
|
|
Roxana
membru
|
|
slaba activitatea pe aici 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
17/09/11 20:10
|
|
april
admin forum
|
|
slaba activitate pe tot forumul. de ce ar fi aici mai bine ?
vacante, concedii, alte prioritati...
de obicei prin octombrie revin (mai) multi in mai putina/multa forta 
|
|
17/09/11 21:27
|
|
alex
membru
|
|
propun o noua saptamana de rugaciune si post.. doritori? sunteti mai mult decat bineveniti cu totii..
|
|
28/10/11 21:21
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Eu ma inscriu pentru ziua de luni. Motiv: sa se reorganizeze toate grupele de rugaciune. cele care functioneaza bine sa nu fie stricate, iar cele ce nu merg sa mearga.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/10/11 21:30
|
|
april
admin forum
|
|
stabiliti intai durata si data.
eu propun doar 2 zile si subiectele sa fie de data asta doar cele care tin direct de tc si de forumisti ( pur personale, nu generale, gen pacea lumii si misionarii din China etc ). cine poate posti f bine, cine nu, poate participa cu rugaciune. poate un week-end ar fi cel mai potrivit.
|
|
28/10/11 23:37
|
|
Roxana
membru
|
|
Ma inscriu si eu, oricand: pentru forumul TC, pentru toate grupele de rugaciune sa functioneze cat mai bine si pentru familia mea.
|
|
29/10/11 08:57
|
|
alex
membru
|
|
april a scris:
stabiliti intai durata si data.
eu propun doar 2 zile si subiectele sa fie de data asta doar cele care tin direct de tc si de forumisti ( pur personale, nu generale, gen pacea lumii si misionarii din China etc ). cine poate posti f bine, cine nu, poate participa cu rugaciune. poate un week-end ar fi cel mai potrivit. |
da cred ca 2 zile ar fi ok, in sensul ca nu prea are rost sa tragi de ei sa participe..propun deci week-ul urmator..adica 5-6 Noiembrie poate se mai aduna intre timp...
|
|
29/10/11 15:48
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
ma inscriu si eu
motivele mele: ptr forum, ptr forumisti si pentru mine-am nevoie de intelepciune si pricepere in deciziile pe care le am de luat.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
29/10/11 18:14
|
|
Old
Moderator
|
|
alex a scris:
...da cred ca 2 zile ar fi ok, in sensul ca nu prea are rost sa tragi de ei sa participe..propun deci week-ul urmator..adica 5-6 Noiembrie poate se mai aduna intre timp... |
Deci ramane sambata si duminica! Cine se mai inscrie?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
01/11/11 06:43
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu. pentru sanatate.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
02/11/11 12:33
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
si eu. pentru TC si userii lui.
|
|
02/11/11 16:18
|
|
april
admin forum
|
|
Ok. Stabilim oficial : 5 si 6 noiembrie 2011.
Participanti: Roxana, alex, antonela, OLD TRAIAN, RainSong, daaria, april
Motive : - pentru forumul TC, pentru toate grupele de rugaciune sa functioneze cat mai bine si pentru familia Roxanei. - ptr forum, ptr forumisti si pentru antonela - intelepciune si pricepere in deciziile pe care le are de luat. - pentru sanatatea lui RainSong. - pentru TC si userii lui.
Sa va anuntati daca vreti sambata, duminica sau in ambele zile.
|
|
02/11/11 17:41
|
|
alex
membru
|
|
april a scris:
Sa va anuntati daca vreti sambata, duminica sau in ambele zile.
|
ambele
|
|
02/11/11 17:43
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
si eu vreau in ambele zile
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
02/11/11 18:04
|
|
Old
Moderator
|
|
Eu sambata.
|
|
02/11/11 18:25
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
|
02/11/11 18:45
|
|
Roxana
membru
|
|
si eu ambele
|
|
02/11/11 19:24
|
|
irlanda
membru
|
|
|
02/11/11 23:35
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|