|
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
24 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami, asher, RainSong, benny, the_stranger, antonela, GeoAli, ioana_anamaria, simo, black-panther, abigaela Fiti binecuvantati
Ultima modificare de daniel (13/06/09 15:31)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
13/06/09 15:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
daniel a scris:
24 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami, asher, RainSong, benny, the_stranger, antonela, GeoAli, ioana_anamaria, simo, black-panther, abigaela Fiti binecuvantati |
duminica 14 iunie: daniel, sunshine, cami
luni 15 iunie : feedback, MRU, asher, black-panther
marti 16 iunie : maryus, tamarta, benny
miercuri 17 iunie : Andreea, fluflu, RainSong
joi 18 iunie : irlanda, angel, the_stranger, abigaela
vineri 19 iunie : Sarah, nikku, ioana_anamaria, simo
sambata 20 iunie : april, TheReasonILive, antonela, GeoAli
Inca 3 ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/06/09 15:35
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Eu as vrea duminica pe 14 iunie. Motivele mele: -lumina pentru ca sa inteleg voia lui Dumnezeu -o relatia mai profunda cu El -mai multa rabdare in relatiile cu cei din jur
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
13/06/09 15:38
|
|
april
admin forum
|
|
25 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami, asher, RainSong, benny, the_stranger, antonela, GeoAli, ioana_anamaria, simo, black-panther, abigaela , FiicaDeRege
duminica 14 iunie: daniel, sunshine, cami, FiicaDeRege
miercuri 17 iunie : Andreea, fluflu, RainSong
Si inca 2 ?
|
|
13/06/09 15:41
|
|
crisstina
membru
Inregistat: 10/03/08
|
|
eu as putea pe miercuri 17 iunie
motive: -intelepciune -sa ma pastrez curata -sa prosper in relatie cu Dumnezeu -pentru tot ce o sa fac in vacanta sa fie pentru Slava LUI
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
13/06/09 15:54
|
|
april
admin forum
|
|
26 forumisti: april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami, asher, RainSong, benny, the_stranger, antonela, GeoAli, ioana_anamaria, simo, black-panther, abigaela , FiicaDeRege, crisstina
duminica 14 iunie: daniel, sunshine, cami, FiicaDeRege
miercuri 17 iunie : Andreea, fluflu, RainSong, crisstina
Si inca 1 ?
|
|
13/06/09 17:38
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Eu mai am de adugat un ultim motiv de rugaciune : mama. E bolnava si azi s-a simtit foarte rau. Va rog frumos sa o amintiti si pe ea in rugaciunile voastre ca Dumnezeu sa o insanatoseasca .
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
13/06/09 18:24
|
|
april
admin forum
|
|
ultimii 10 metri
|
|
13/06/09 20:14
|
|
april
admin forum
|
|
benny si tamarta ?
|
|
13/06/09 21:27
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
ma bag si eu .. as vrea miercuri,dar daca nu se poate,ma bag marti.. april?
|
|
13/06/09 21:47
|
|
april
admin forum
|
|
marti.
repede motivele
|
|
13/06/09 21:52
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
- sa ma apropii mai mult de Dumnezeu - sa am credinta mai mare - minte si inima curata pentru El - mai multa dragoste pentru citirea Bibliei si rugaciune - sa am mai multa dragoste,bucurie,pace
..cred ca atat multumesc.
Ultima modificare de lorre (13/06/09 21:55)
|
|
13/06/09 21:54
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
27 de forumisti? e vreun record? Sper ca si raspunsul Domnului sa bata toate recordurile inregistrate de noi pana acum!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
13/06/09 22:13
|
|
april
admin forum
|
|
Pana fac benny si tamarta tabelul, frumos, postez eu unul
Saptamana de post si rugaciune Tanarcrestin : 14-20 iunie
duminica 14 iunie : daniel, sunshine, cami, FiicaDeRege
marti 16 iunie : maryus, tamarta, benny, lorre
miercuri 17 iunie : Andreea, fluflu, RainSong, crisstina
Fiecare membru se va ruga ( si va si posti cat si cum va putea) in ziua respectiva pentru toate motivele propuse :
Motivele :
abigaela - intelepciune si putere - sa stea cat mai apropiere de Domnul si sa creada in promisiunile Lui - sa fie plina de dragoste pentru cei din jurul ei, - rabdare, - sa treaca cu bine sesiunea;
Andreea - să aiba cu Dumnezeu o relaţie cât mai apropiată, să poata pune mai mult timp deoparte pt El; - curaj şi pasiune ca să învete pentru admiterea la facultate; - pentru mai multă dragoste de oameni.
angel - Domnul sa ii dea intelepciune in cele cateva decizii pe care trebuie sa le ia; - Pentru pace si liniste in inima ; - Pentru toti cei dragi ai ei care nu sunt mantuiti;
antonela - o relatie mai stransa cu Domnul; - intelepciune si calauzire in tot ce are de facut si in relatiile cu cei din jur; - pace si armonie in familie; - sa reuseasca la toate examenele din sesiune; - sa-si termine lucrarea de gradul 1
april - pt TC si tot ce tine de el ( lucrare : site, forum, felicitari, lantul de rugaciune, Biblia online ; persoane : echipa, membri, vizitatori ) - pt fratii si sora ei : sa se intoarca la Domnul - pt sora ei : sa termine sesiunea cu bine - pt ea : - rabdare, pace si liniste pana cand Domnul Isi va implini Cuvantul - o relatie mai profunda cu Dumnezeu - examenul pe care il va avea pe 1 iulie
asher - Putere sa stranga tot mai mult Cuvantul Lui in inima lui si sa Il implineasca; - Putere sa fie smerit si sa Il recunoasca pe El in toate caile lui; - Biruinta la noul loc de munca; - Intelepciune ca sa stie cum sa se raportez fata de prietena lui; - Prieteni dupa voia Lui care sa-l ma sprijine in lucrarea de slujire; - Un loc de munca sigur tatalui sau din Italia.
benny - biruinta si intelepciune in s[tr]esiune - relatii bune cu cei din jur, cu parintii mai ales. - mai multa rabdare.. indelunga rabdare in toate.
black-panther - iubeste o fata nepocaita si sincer isi doreste sa nu se fi inselat in interpretarea calauzirii pe care a cerut-o din toata inima si s-a luptat sa o implineasca (nu exclude ca a gresit in anumite actiuni). Doreste ca El sa ia situatia in care a ajuns cu nepriceperea lui si o dreaga astfel incat sa se pot bucura de ceea ce i-a pregatit. - e dezorientat in ce priveste locul si modul in care sa-si castige traiul. - vrea mai multa intelepciune, bunatate, credinciosie, dragoste si tot ce e bun in fiinta lui.
cami - sa se poata apropia mai mult de Dumnezeu - sa se rezolve problemele de sanatate - pentru putere de schimbare - sa aiba o relatie mai apropiata cu parintii - mama ei, care nu s-a simtit bine – sa se insatanoseasca
crisstina - intelepciune - sa o pastreze curata - sa prospere in relatie cu Dumnezeu - pentru tot ce o sa faca in vacanta sa fie pentru Slava LUI
daniel - sa primeasca intelepciune si pricepere - sa inteleaga tot/la toate materiile - sa ia note mari si sa nu copieze - sa Isi revarse Domnul puterea sa peste noi toti si sa ne umple cu Duhul Sau
feedback - pt forum si userii/cititorii lui; - pt familia ei, pt rude, pt prieteni, pt toti- Domnul sa fie mereu alaturi de noi;
FiicaDeRege - lumina pentru ca sa inteleaga voia lui Dumnezeu - o relatia mai profunda cu El - mai multa rabdare in relatiile cu cei din jur
Fluflu - relatie mai apropiata cu Dumnezeu - sa treaca Bac-ul cu bine - sa intre la facultatea care El o are pregatita pentru ea - pace si armonie in familia - prietenii mai stranse cu cei din jur - tatal ei sa se intoarca la Domnul
GeoAli - o relatie mai apropiata cu Dumnezeu - pt unchiul ei, sa se intoarca la Domnul - pt tabara - pt prietenii si colegii ei
ioana_anamaria - familia ei, - intelepciune, - apropiere de Domnul, - putere in rugaciune, - Dumnezeu sa o scoata la loc larg, - sa fie o lumina pt cei in jurul ei, - rabdare, - lista ei de rugaciune;
irlanda - nu are motive speciale de rugaciune. dar orice e bine venit. ( adica fiecare sa se roage pt ea cum crede de cuviinta )
lorre - sa se apropie mai mult de Dumnezeu - sa aiba credinta mai mare - minte si inima curata pentru El - mai multa dragoste pentru citirea Bibliei si rugaciune - sa aiba mai multa dragoste, bucurie, pace
maryus - pt forumistii care nu-l cunosc cu adevarat pe Dumnezeu (pt ca eu cred ca sunt). - pentru fratele lui care nu-i intors la Domnu´ - Pentru o prietena ... sa-l cunoasca cat mai bine pe Dumnezeu ...
MRU - pentru intelepciune si adaptare!
nikku - o relatie mai apropiata cu Dumnezeu; - intelepciune si har in relatiile cu oamenii din jur si cu fata draga lui; - mai multa intelegere in familie, respect reciproc si sustinere in probleme; - vindecarea fratelui sau de boala lui.
RainSong - familie ,pace ,sanatate, intelepciune ,relatii, folosirea constructiva a vacantei . - sa ii cada din cer un bilet pe care sa scrie la ce faculta sa mearga .
Sarah - pentru tot ce a primit de la Domnul, in ultimul timp. - ar vrea sa aiba o relatie mai apropiata cu Domnul, - putere,intelepciune si rabdare pentru fiecare zi; - gasirea unei locuinte potrivita pentur nevoile lor .
simo - ca Domnul s-o ajute sa faca voia lui. - Are probleme care o macina si e decazuta moral si psihic. - ca Domnul sa o fereasca de rau.
sunshine - pentru familia ei: pentru a accepta cu usurinta deciziile pe care le-a luat, pentru mangaiere in mijlocul tuturor circumstantelor. - sa treaca BAC-ul cu note mari - sa se dezvolte in continuare in dragoste si indelunga rabdare - sa primeasca tarie, pace si bucurie in fiecare zi
tamarta - sanatate - bac si admitere la facultate
the_stranger - dincolo de toată agitaţia care este în această perioadă în viaţa ei, să îsi poata face timp să asculte vocea Lui în linişte. - putere să lupte împotriva firii ei - înţelepciune în privinţa bacului, deoarece vrea să fiu o lumină până la capăt
TheReasonILive - sa ia bacul cu note mari - intelepciune in alegerea facultatii - pt membrii familiei care au probleme.
|
|
13/06/09 22:14
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
lista inchisa. vine si tabelul imediat. ne-ati zapacit cu deciziile voastre de ultima ora.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
13/06/09 22:18
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
exista un tabel precum cel de data trecuta? sau o lista cu toate motivele la un loc? (scuze pentru intrebare. a durat un pic pana am scris mesajul si n-am observat ca era deja facuta lista)
Ultima modificare de black-panther (13/06/09 22:21)
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
13/06/09 22:19
|
|
april
admin forum
|
|
MRU a scris:
27 de forumisti? e vreun record? Sper ca si raspunsul Domnului sa bata toate recordurile inregistrate de noi pana acum! |
28 si e record
april, maryus, tamarta, fluflu, nikku, daniel, Andreea, feedback, TheReasonILive, Sarah, MRU, irlanda, angel, sunshine, cami, asher, RainSong, benny, the_stranger, antonela, GeoAli, ioana_anamaria, simo, black-panther, abigaela , FiicaDeRege, crisstina, lorre
benny a scris:
lista inchisa. vine si tabelul imediat. ne-ati zapacit cu deciziile voastre de ultima ora. |
sunt adunate toate . spor, ca vrea lumea tabel frumos
|
|
13/06/09 22:20
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Tabelul, in versiunea finala, dupa multa truda si zeci de printScreen-uri din Word in Paint.
Enjoy!
Ultima modificare de benny (15/06/09 15:20)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
13/06/09 22:35
|
|
april
admin forum
|
|
Repet :
Fiecare membru se va ruga ( si va si posti cat si cum va putea) in ziua respectiva pentru toate motivele propuse .
|
|
13/06/09 23:35
|
|
april
admin forum
|
|
Psalmii 17:6
Strig către Tine, căci m-asculţi, Dumnezeule! Pleacă-Ţi urechea spre mine, ascultă cuvântul meu!
|
|
14/06/09 08:30
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Psalmii 46:1
Dumnezeu este adapostul si sprijinul nostru, un ajutor, care nu lipseste niciodata in nevoi.
ps: sa dea Domnu biruinta in tot ce facem
Ultima modificare de daniel (14/06/09 09:49)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
14/06/09 09:48
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
la mine nu se vede decat pana marti. dai view image si imi zice ca cannot display pt ca contine errors...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
14/06/09 14:16
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu a scris:
la mine nu se vede decat pana marti. dai view image si imi zice ca cannot display pt ca contine errors... |
atunci vezi mai sus in lista facuta de mine.
|
|
14/06/09 14:25
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Sa dea Dumnezeu sa putem avea raspuns si biruinte in vietile noastre, si El sa ne fie binevoitor! Laudat fie Domnul!
|
|
14/06/09 14:54
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Amin!
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
14/06/09 18:59
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|