|
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Tot nu vad legatura. Am scris o idee la subiect si directionezi discutia in cu totul alte directii.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
30/05/08 14:21
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
ce sa ii faci ...??? asa sunt eu ... !!! fa si tu un efort daca vrei ... nu e nimic pt ca "trebuie" ... macar acum intelegi???
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
30/05/08 14:34
|
|
Sword
membru
|
|
Deci nu facem nimic ca "trebuie"....facem totu ca asa ne vine. Da` daca nu ne vine? Nu mai facem, ca poate "trebuie" facut. Inteleg foarte bine PS. Ptr. unele lucruri trebuie sa fac un efort de a gandi la nivel...mic. Si mi-i destul de greu. PPS. Banuiesc ca tu ai vreo 17 ani si ai impresia ca se-nvarte lumea in jurul tau. O sa ai destul timp sa afli ca nu-i asa. 
Ultima modificare de Sword (30/05/08 16:25)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
30/05/08 16:21
|
|
giany
membru
|
|
era vorba sa faci un efort sa intelegi legatura daca vrei nu pentru ca trebuie ... pt tine trebuie sa scriu legat ... oki ... nu am 17 ani ... am 33 ... am mai scris pe aici de vreo 3 ori cred ...
Ultima modificare de giany_v (30/05/08 17:12)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
30/05/08 17:12
|
|
Sword
membru
|
|
In fine. Tot nu vad legatura( aia de la inceput...nu asta cu "trebuie"). Sunt mai ingust in chestii foarte profunde. Lumineaza-ma
Ultima modificare de Sword (30/05/08 19:08)
|
|
30/05/08 19:07
|
|
giany
membru
|
|
vezi tu omule... filip a inteles ... tu nu citesti atent ... citeste de doua trei ori ... nu fac misto ... uitate la semnele de punctuatie ... io ti-am raspuns cu o intrebare ... filip chiar a completat ... deci nu trebuie sa facem nimic .... ca este necesar e cu totul si cu totul alta treaba ... dar trebuie asta pe mine ma obliga sa fac ceva .... necesarul este din nevoie ... sper sa fi inteles ... daca nu o sa mai insist ...
Ultima modificare de giany_v (30/05/08 21:39)
|
|
30/05/08 19:19
|
|
Sword
membru
|
|
Toata contradictia nu este decat in cuvinte intelese aiurea. In ce fel poti spune altfel.."trebuie sa ma rog fiindca mi-am cam pierdut din fervoare"? Se poate spune "Ma rog ca sa..." sau "am nevoie sa ma rog ca sa.."...etc...Stau si ma tot minunez cum unii nu discuta despre aceeasi idee ca nu-i place un cuvant fiindca lui i se pare nu stiu cum. Nu puteam sa formulez in asa fel incat sa nu ranesc mandria nimanui....sau simtul obligatiei. Deci am formulat-o asa cum am formulat-o...In loc sa avem o discutie avem critici ale sinonimelor frazei. Ce sa-i faci? Asta este defectul comunicatiilor electronice. S-a cam pierdut simtul comunicarii.
|
|
30/05/08 21:14
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
giany_v a scris:
ce sa ii faci ...??? asa sunt eu ... !!! fa si tu un efort daca vrei ... nu e nimic pt ca "trebuie" ... macar acum intelegi??? |
Fa si tu un efort si discuta mai la subiect, nu mai devia atata.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/05/08 21:33
|
|
Sword
membru
|
|
In sfarsit!...
|
|
30/05/08 22:34
|
|
giany
membru
|
|
tu ai impresia ca numai eu eram in afara subiectului ... mai ce copil esti ... iar nu ai inteles nimic ... ... ti-as explica eu despre ce e vorba darrrrr te-ai simti jignit ... iti spun eu sigur ... in orice caz .... daca chiar vrei sa iti spun "insista" ... o zi buna !!!
Ultima modificare de giany (01/06/08 19:10)
|
|
01/06/08 18:37
|
|
Sword
membru
|
|
Pai esti din moment ce nu spui nimic la intrebarea de aici. Nu faci decat sa te legi de altii. Nu aduci nimic nou si nici bun asa. Ar fi bine(nu "ar trebui") daca ai zice si ceva constructiv.
|
|
01/06/08 22:40
|
|
giany
membru
|
|
swordul nu-i crestin destul daca nu e si fudul ...
nush daca e constructiv ... dar macar sunt la subiect ... 
Ultima modificare de giany (02/06/08 10:28)
|
|
02/06/08 10:27
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
giany, pentru insinuarea ta cam ce crezi ca ai merita? Asa, dupa tine.
Sword, te-as sfatui sa nu mai ai schimburi de replici cu giany pentru ca nu duc nicaieri si nici nu fac o diferenta pentru voi ca tineri crestini.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
02/06/08 10:38
|
|
giany
membru
|
|
archy ... io sunt destul de delicat ... si glumesc ... chiar daca doare ... tre sa recunosc ca nu fac afirmatii gratuite si nefondate ...
... aaaaaaaaaa... am uitat ... deci ce merit eu ??? un B I G H U G ...!!!
Ultima modificare de giany (02/06/08 13:25)
|
|
02/06/08 10:49
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
giany a scris:
... io sunt destul de delicat ... |
destul dar nu suficient (scuzati off topicul)
|
|
02/06/08 13:07
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Si asa aratam ce diferenta facem noi ca (tineri) crestini, nu ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/06/08 13:12
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Pei uite ca incepe sa se vada cum facem diferenta. Fie suntem diferiti de lume, fie diferiti de biserica.(asta teoretic)
Uneori ne place sa fim pentru Hristos, asa cum vrem noi. Adica sa fim crestini dar nici cu lumea sa nu ne punem rau. Si ma refer in primul rand la lumea din noi. Ca suntem crestini cu tot bagajul de obiceiuri ce le-am avut.( ca sa nu spun apucaturi...)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
02/06/08 13:28
|
|
Sword
membru
|
|
Ai dreptate Arch..
|
|
02/06/08 14:28
|
|
oanna
membru
Inregistat: 09/06/08
|
|
Daca il ai pe Hristos in inima, oamenii din jurul tau vor observa repede diferentele: vor intreba de ce nu vorbesi urat(asa cum fac ei), de ce nu te imbraci asa cum se imbraca ei, de ce n-ai preocuparile pe care le au ei??? si lista intrebarilor poate continua.
_______________________________________ Dragostea...este decizia mea de a face din problemele tale, problemele mele.
|
|
10/06/08 10:36
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Nu e chiar asa oanna .Eu am colege care nu vorbesc murdar [le mai scapa un "ce dracu" pe acolo ,dar mie mi se pare mai rau ca alti oameni ,inclusiv crestini ,sa spuna "of Doamne" cand sunt nervosi] ,care se imbraca la fel ca mine [adica un tricou ,pantaloni si tenisi] si nu au preocupari rele [vorbesc de muzica ,de reviste ,de unde merg sa se plimbe maine etc] .Apropo ,nimeni nu m-a intrebat pana acum daca sunt pocaita ca nu port cercei .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/06/08 09:13
|
|
oanna
membru
|
|
RainSong uele colege din clasa au mai multe gauri intr-o ureche (1, 2 sau 3)...mereu mi se pun intrebari de genul "de ce nu porti cercei? esti cumva pocaita?". Alt exemplu este imbracamintea...incerc sa ma imbrac cat mai decent, iar acele fetele "cuminti" imi spun: "pff...pantalonii astia au talia prea inalta (OARE???)" sau "fusta este sub genunchi...acum se poarta cele minni". Nici ele nu se imbraca exagerat, si nu vorbesc foarte urat (mereu spun ca "s-au scapat" ) ), dar sunt destul de atente la "detaliile" acestea, si le observa foarte bine 
Ultima modificare de oanna (12/06/08 18:20)
_______________________________________ Dragostea...este decizia mea de a face din problemele tale, problemele mele.
|
|
12/06/08 15:06
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Saptamana trecuta o venit o colega [si colega aia nu e decenta deloc ,e in gasca fetelor "cuminti" din clasa] imbracata cum merg eu la biserica ,de fapt o fost de 2 ori cu tinuta aia [era mai eleganta decat mine ,ca eu ma imbrac mai lejer la bise] .Sau alte colege ,mai vin cu fusta pana la genunchi ,prin liceu am mai vazut si cu fusta lunga [eu nu suport din alea] ,si aratau bine ,si nici pocaite nu erau .Bun ,multe vin cu fusta de 1 deget jumate ,asta e alta poveste .Cat despre pantaloni ,mie mi se trag in jos toti pantalonii bun ,ca nu mi se vede nimica ,mai port maieu cand e frig . Sau profa de romana ,cu care am avut multe discutii legate de crestinism si viata-moarte [imi citise si compunerea cu subiectul asta ,in care bagasem numai idei crestine] nu s-a prins ca sunt pocaita ,si doar ii stau nas in nas ,vede ca nu port cercei ,decolteuri etc . In mediul meu de viata asta nu sunt relevante .
Ultima modificare de RainSong (12/06/08 15:24)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/06/08 15:22
|
|
oanna
membru
|
|
Imi pare rau ca acele exemple sunt relevante pentru unele persoane din clasa mea. Ma bucur inschimb ca ele isi pun acele intrebari. Vorbind acum de profesori, unii se fac ca nu inteleg ca vream noi sa spunem despre crestinism (profa de muzica imi spunea zilele trecute ca n-am nevoie de biserica pentru a consolida relatia mea cu Dumnezeu, si respingea orice fel de explicatie pe care doream sa o dau). Si profesorii nu si-au dat seama ca sunt pocaita pana la vacanta de Craciun, cand am pus langa cadoul luat de toata clasa , un calendar "THE BIBLE LEAGUE" 
Ultima modificare de oanna (12/06/08 18:33)
|
|
12/06/08 18:32
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
oanna a scris:
Imi pare rau ca acele exemple sunt relevante pentru unele persoane din clasa mea. Ma bucur inschimb ca ele isi pun acele intrebari. Vorbind acum de profesori, unii se fac ca nu inteleg ca vream noi sa spunem despre crestinism (profa de muzica imi spunea zilele trecute ca n-am nevoie de biserica pentru a consolida relatia mea cu Dumnezeu, si respingea orice fel de explicatie pe care doream sa o dau). Si profesorii nu si-au dat seama ca sunt pocaita pana la vacanta de Craciun, cand am pus langa cadoul luat de toata clasa , un calendar "THE BIBLE LEAGUE"  |
fiecare crestin are nevoie de a merge la biserica pentru a fi in partasie cu Dumnezeu, si aceasta partasie sa fie comuna... sa fie armonie... oricum... aici multi cad in extrema ca mersul la biserica te duce in cer, care este categoric fals... in cazul acesta, cand profesorii si ceilalti oameni incerc sa ne descurajeze, ar fi bine sa nu uitam ce spune Domnul Isus in Matei 5, ultima fericire... nu suntem noi persecutati din cauza credintei noastre, dar mai sunt oameni care vor sa isi bata joc de noi datorita faptului ca noi suntem crestini... Dar, daca mergem cu Domnul inainte, El va rezolva aceste lucruri... Slavit sa fie Domnul!
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
21/08/08 04:28
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
mototey a scris:
fiecare crestin are nevoie de a merge la biserica pentru a fi in partasie cu Dumnezeu |
Dar acasa ce-are? Acasa nu poti avea partasie cu Dumnezeu??...
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
21/08/08 08:24
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|