|
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
ba da..dar nu la topicul acesta, am vrut sa-l ajut la altul dar a zis april ca nu e topicul potrivit, nu stiu, probabil ii spune ea prin PM unde trebuie sa posteze ca omul e nou si inca nus tie forumul :P
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
04/12/08 20:28
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Intrebarea i-am copiat-o eu de ieri la http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 29&p=4 .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/12/08 20:32
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
hopa, am postat offtopic 
Ultima modificare de nikku (04/12/08 20:33)
|
|
04/12/08 20:32
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
gabi_aron a scris:
da...asta e foarte valabil pentru stilul fariseist. |
poti sa dezvolti putin ?
pe la noi se crede ca botezul e o declaratie oficiala ,in fata lui Dumnezeu ,in fata martorilor vazuti si nevazuti [la o bise din oras chiar asa ii intreaba pe astia - daca cred in fata celor mai sus precizati , ca Isus e Domnul si Mantuitorul lor] ca treci de partea Lui .
Acuma eu imi pun problema de ce trebe sa fie jumate din pocaitii din oras de fata ... cand temnicierul a fost botezat ,el si toata casa lui [mai sunt si alte exemple] nu cred ca au fost alti oameni de fata . Si cand ar trebui sa mergi sa te botezi ?
ps :eu eram hotarata [hai sa zicem semihotarata] ,dar m-a pus un pastor pe ganduri ,ca zicea ca nu poti merge oricum in haine albe ,daca inca mai ai probleme. dar m-am prins dupaia ca nu e tocmai biblica faza .
Ultima modificare de RainSong (04/12/08 20:38)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
04/12/08 20:33
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
da a vazut si el ca e acolo? 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
04/12/08 20:33
|
|
april
admin forum
|
|
nikku a scris:
Ne incurcam in atatea forme si p-aici, daca stia cineva ii zicea prin MP si gata. |
pai tu ai comentat. acum ai gasit rezolvarea?
trebuie sa existe si niste forme, ca altfel ne-am incurca de tot.
Despre botez : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=526
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=595 .
|
|
04/12/08 20:34
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Ziceam sa il ajutam cat mai repede, se poate sari peste ele cand e cazul.
|
|
04/12/08 20:35
|
|
april
admin forum
|
|
nikku a scris:
Ziceam sa il ajutam cat mai repede, se poate sari peste ele cand e cazul. |
Ajutati-l, daca puteti.
Cat despre sarit, se sare destul. Nu e nevoie sa se sara si mai mult.
|
|
04/12/08 20:37
|
|
EFECT X
membru
Inregistat: 09/03/09
|
|
YOSILVIUS un lucru e cert sa ma fac cadecat inteles botezul in apa seminifica dezbracarea de haine vechi si murdare adica de trairea ce ai avuto in pacat si imbracerea cu un nou vesmant de haine albe dar nu numa trupesc cat si spiritual ca sa calci dreptpe calea aceasta eu iti sugerez sa te rogi DOMNULUI ca fara el noi nu suntem decat o desetaciune adica nimicuri, tre sa fi o lumia ptr altii prin vb ,priin comportare si mai ales prin trairea pe care o ai fata de DUMNEZEU apropo si eu vreau sa fac aceasi miscare ca tine Pace
|
|
09/03/09 11:05
|
|
EFECT X
membru
|
|
si atentie mare ca satan nu se lupta ptr oamenii sai el se lupta ptr cei care vor sa se intoarca la DOMNUL ispitele vor veni nu contezaza daca esti a lui DUMNZEU ca nu uita ca satan la ispitit si pe ISUS asa ca tu nu esti mai presus de nimeni sa fi exlus de la ispitele lui
|
|
09/03/09 11:09
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Bine ai venit, EFECT X. Incearca sa eviti sa postezi de doua ori consecutiv. Ai in dreapta optiunea "Modificati" Dai click si mai adaugi acolo ce vrei tu sa mai scrii.
Si..asteptam sa ne spui ceva despre tine la: Noi, cei de pe forum
Spor la postat!
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
09/03/09 11:13
|
|
EFECT X
membru
|
|
da ai dreptate scz de nepolitete dar e prima data cand ma inregistrez pe forum asa ca iertati si voi caci am fost in necunostinta ,numele meu este andrei am 24 ani si sunt din arad am un an de cand am inceput sa umblu la biserica elim arad unde mi a fost si chemarea lau DUMNEZEU si imi place pe calea lui si eu vreau de asemenea la vara sa gac botezul in apa
Ultima modificare de EFECT X (09/03/09 11:31)
|
|
09/03/09 11:30
|
|
april
admin forum
|
|
EFECT X a scris:
da ai dreptate scz de nepolitete dar e prima data cand ma inregistrez pe forum asa ca iertati si voi caci am fost in necunostinta ,numele meu este andrei am 24 ani si sunt din arad am un an de cand am inceput sa umblu la biserica elim arad unde mi a fost si chemarea lau DUMNEZEU si imi place pe calea lui si eu vreau de asemenea la vara sa gac botezul in apa |
aici , te rog :
|
|
09/03/09 18:26
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|